Fun Factory Sexlegetøj: Laya II og Manta test og anmeldelse

434

Vibratorer er egentligt et ældgammelt “værktøj”. Faktisk kan dildoer spores helt tilbage til stenalderen og i gætter aldrig, hvad dildoerne så var lavet af ?!?  Jeps dildoer i sten.

Man må sige at man er kommet rigtig langt i udviklingen siden dengang og det kan testen af følgende vibratorer i hvert fald bevise.

Hvis du er interesseret i lidt mere historie, så kig nederst. Men nu skal vi videre til testen af Laya II og Mana, som begge er vibratorer fra Fun Factory.

Se udvalget her →

 


Test af vibrator fra FUN FACTORY

Fun Factory vibrator sexlegetøj
Fun Factory vibrator sexlegetøj

Min mand og jeg var så heldige, at vi skulle teste nogle rigtigt lækre produkter fra tyske FUN FACTORY. Der var her både en vibrator til kvinder og en til mænd.

Vi satte os for, både at teste dem hver for sig, men også sammen, for at se hvordan det ville virke i praksis.

Allerede ved modtagelsen af pakke, virkede det lovende. Kasserne udstråler kvalitet og god stil.

Begge vibratorer, har det til fælles, at de oplades via USB stik. Så der er ikke det uendelige indkøb af batterier og de manglende batterier i alle huset øvrige artikler.

Dette er allerede et stort plus hos os. De er også begge to 100 % vandtætte, det vil sige at de kan tages med i badet og det er en fantastisk ting, når man har brug for et øjeblik alene i en travl børnefamilie.

Begge produkter er ligeledes fremstillet i medicinsk silikone og har en lækker og indbydende overflade.

LAYA II Fun Factory vibrator

Laya II Fun Factory vibrator
Laya II Fun Factory vibrator

Tjek prisen hos Sinful her

Igennem tiderne, har jeg haft mange forskellige dildoer og vibratorer, men aldrig en i så god kvalitet som denne. Den virker meget diskret og har i øvrigt en funktion, som gør at den ikke bare kan starte af sig selv i kassen under sengen.

LAYA II har kun 3 knapper, men i det her tilfælde, kan man roligt sige at less is more. Wauw en kraftig motor der er i den. Den har forskellige hastigheder. Faktisk helt præcis 4 og 6 forskellige former for vibrationer, som gør at man kan finde præcis den hastighed og vibration, som man har lyst til at bruge og med så mange forskellige muligheder, er der lagt i ovnen til en fræk oplevelse.

Man kan roligt sige, at der er noget for enhver smag og jeg vil ligge hovedet på blokken og garantere, at der er orgasme garanti. Vibratorens lækre ergonomiske design, gør at den kan placeres lige præcis der hvor det føles allerbedst. Lyden er en af de ting, som jeg altid frygter ved legetøj. Er det nu et larmende monster, hvor man er nødt til at have støvsugeren kørende samtidig eller er det rent faktisk diskret. Så man kan hygge sig uden at få vækket hele huset.

I dette tilfælde er jeg positivt overrasket, LAYA II er diskret og kan sagtens anvendes med folk i rummene ved siden af. Selvfølgelig kan man høre at vibratoren er i gang, men den er svag i forhold til mange andre vibratorer og det er et meget stort plus i min bog.

Alt i alt, må jeg indrømme at jeg aldrig har fået en orgasme så hurtigt, som jeg fik med denne. Jeg vil gætte på at det tog et sted imellem 45 – 60 sekunder, fra jeg trykkede på start til jeg rent faktisk kom.

Så er du ude efter en orgasme garanti til dig selv eller din kone/kæreste, så er LAYA II det helt rigtige valg. Prisen kan måske godt skræmme, men det er i den grad et produkt, hvor kvaliteten er i højsædet. Jeg er helt overbevist om at det er kram, som kan bruges i mange år og kommer til at blive brugt ofte

ADVARSEL: Den er stærkt vanedanene

 

MANTA Fun Factory vibrator

Manta fun factory penis vibrator
Manta fun factory penis vibrator

Tjek prisen hos Sinful her

Min mand fik som sagt til opgave at lege lidt med denne lækre sag. I vores forhold, har vi aldrig haft et stykke legetøj, som var beregnet til at manden skal lege alene, så han var meget imponeret og glædede sig.

Ligesom LAYA II er den rigtig lækkert fremstillet. Den oplades også via USB stik ligesom LAYA II og i et lækkert design med en blød overflade og et godt ergonomisk greb, som gør at den er meget let at håndtere. Knapperne sidder på en sådan måde, at man ikke behøver at flytte fokus fra sit gøremål, hvis man enten skal op eller ned i hastighed og styrke. Den har også kun 3 knapper og de er meget nemme at styre.

Den smyger sig omkring penis og kan bruges af alle. Der er mange forskellige muligheder med den og kan som LAYA II, anvendes lige præcis hvor det føles allerbedst.  Min mand brugte en glidecreme sammen med den og han var i himlen.

Til at starte med, var følelsen lidt mærkelig, men da han først fik den indstillet i den korrekte hastighed og vibration. Tog det ikke lang tid før han fik orgasme. Han glemte alt om, at tage tid, men fra han gik ind i soveværelset til at han kom ud igen. Gik der ikke engang 5 min og han var meget tilfreds da han kom ud

MANTA er også meget støjsvag og få at afprøve det. Testede vi det imens min mand legede med den i soveværelset og jeg kunne intet høre på den anden side af døren. I hvert fald ikke noget lyd fra vibratoren, kun hvad den formåede at få min mand til at sige

Efter alt at bedømme, er min mand rigtig godt tilfreds med dette produkt og udtaler at han i hvert fald kommer til at bruge den igen, når han er alene.

 

Fun Factory vibratorerne testet af os sammen:

Fun factory vibratorer til kvinder og mænd

Tjek prisen hos Sinful her

Som jeg har skrevet om før, så ser vi det som en vigtig opgave herhjemme, at bruge noget kvalitetstid sammen herhjemme, hvor alt KUN drejer sig om min mand og jeg. Til sådan en dag/aften/nat, er der altid lagt i ovnen til noget rigtigt frækt og det var i den grad, noget vi glædede os til efter vores test hver for sig, af de to lækre produkter fra FUN FACTORY.

Ungerne blev sendt på overnatning, alle huslige pligter blev gjort færdige, legetøjet blev sat til opladning og vi var klar til at nyde hinanden uden at kunne blive forstyrret.

Begge produkter er udformet, så de kun gør det bedste for begge parter og de er derfor aldeles velegnet, til at bruge sammen som par.

Laya II:

Laya II fun factory vibrator

I forspillet kan de begge 2 bruges til at pirre hinanden med og jeg skal love for, at det kan godt være at jeg kom hurtigt, da jeg legede med LAYA II alene, men når den så samtidig føres af min mand, som kender min krop “ud og ind”, så bliver det bare ikke frækkere. Faktisk brugte vi lang tid på bare at nyde LAYA II og jeg blev sendt i orgasmehimlen op til flere gange.

Selvom den er ergonomisk udformet til at passe en kvinde, kan den i høj grad også anvendes under leg på manden. Min mand havde stor glæde af den på mellemkødet under et blowjob  Jeg må påpege at den i høj grad også kan bruges til at pirre brystvorterne med og det føles fantastisk.

LAYA II er i den grad godkendt både til leg alene, men også sammen.

Størrelsen på den, gør desuden også at man kan have den med i håndtasken eller kufferten på rejsen, uden at den vækker opsigt for sin form.

Ærlig talt, har det altid afskrækket mig, at skulle tage sexlegetøj med på ferie, i frygt for at skulle stå til regnskab for det i lufthavnen, men jeg er ret overbevist om at LAYA kommer med på årets sommerferie!

Manta

Manta fun factory penis vibrator

Tjek prisen hos Sinful her

Nu var turen kommet til MANTA og det var faktisk noget jeg havde glædet mig meget til, fordi den har en udformning, som gør at jeg kan se mange muligheder med den. Jeg var fast besluttet på, at min mand i den grad skulle forkæles og at jeg ville gøre mit bedste for at det skulle vare, i så lang tid som muligt. Så derfor skulle der i den grad bare pirres og jeg skulle samtidig være meget opmærksom på hans reaktioner, for jeg var godt klar over, at maskinen kunne sit job til punkt og prikke.

Vi startede stille og roligt med et blowjob, hvor jeg brugte den på hans testikler samtidig og jeg må sige at der var den i høj grad godkendt, dens fine silikone hoved vibrere på en meget let og fin måde, så man kan få fat om testiklerne på en måde som ingen andre “legeredskaber” kan.

Det eneste minus var, at jeg var nødt til at holde rigtig mange pauser, ellers var han simpelthen eksploderet i hovedet på mig og det var ALT for tidligt, så der kan man vist godt sige at den er yderst effektiv

Jeg prøvede at smøre MANTA ind i en del glidecreme og bruge den op og ned af hans penis og det var i den grad også nemt at styre og han syntes at det var fantastisk, når den blev styret af en anden hånd end hans egen.

Vi forsøgte os frem med mange forskellige stillinger og den kan sagtens føres rundt, så den tilfredsstiller begge parter på samme tid. En særlig stilling, som kan nævnes er hvor manden sidder nøgen tilbagelænet i sofaen med let spredte ben, kvinden stiller sig foran ham mellem hans ben og med ryggen til.

MANTA kan så sættes ved roden af penis og ligge op af maven og kvinden kan derefter ride ham halvt stående og jeg kan garantere at det er en lækker følelse for begge parter. MANTA kan også vendes rundt og ligge ned af mellemkødet, det giver en meget mere intens følelse for manden. Dog vil jeg godt lige advare om, at denne stilling er både vanedannende og mega fræk for begge parter.

Opsummering og samlet vurdering

En samlet vurdering af vores aften, er helt sikkert, at både LAYA II og MANTA kan bruges sammen som par og at vi i den grad kommer til at bruge dem begge to, både hver for sig, men også sammen.

Jeg skal da være helt ærlig og sige, at der i den grad er kommet mere onani ind i vores liv, efter at vi har prøvet de to forskellige legesager. Det behøver ikke at være en dårlig ting og jeg skal da ærligt indrømme, at jeg tror på at det fremavler en hele del mere lyst til sex og til at dyrke hinanden noget mere i en stresset hverdag.

Det skal lige siges, at begge legesager er meget nemme at rengøre og hvis man køber en rengøringsspray, er det meget hurtigt og nemt at rengøre. Vi har ofte gjort legesager rene i bare almindeligt vand, med en smule intimsæbe, for derefter bare at lade dem ligge og lufttørre (HUSK at fjerne dem, hvis familien kommer på uventet besøg), men begge løsninger er gode.

rengøringsspray

Her er et link til en rengøringsspray: https://www.sinful.dk/fun-factory-cleaner-til-dit-sexlegetoej

Dette var vores første gang med produkter fra FUN FACTORY, men vi er begge enige om, at vi i nær fremtid skal have produkter derfra igen, selvom prisen er en del højere end mange andre legeredskaber, så er det i den grad kvalitet og stil, som man sjældent ser.

Lidt mere historie til det indledende og den nysgerrige:

I gamle dage blev de faktisk brugt til, at “kurere” hysteriske kvinder. Jo den er skam god nok, kvinder gik rent faktisk til lægen, for at få masseret bækkenbunden, som så gjorde at de fik orgasme og dermed var de kureret mod hysteri.

Jeg er faktisk glad for at det ikke er sådan mere. Sikke da et renderi ved lægen og ville lægen egentlig være indforstået med, at man (eller i det her tilfælde jeg) indimellem kom rendende med mit hysteri flere gange om dagen.

Faktisk blev vibratoren opfundet for at aflaste lægernes fingre. De var jo nærmest i krampeanfald af alle de kvinder, der hele tiden skulle kureres. Vi skal faktisk helt frem til 1920erne, før vibratoren blev betragtet som sexlegetøj. Den første vibrator kunne købes i 1908 og kostede dengang 24.5 kr, som i dag ville svare til 1600 kr. Der kan alligevel købes en del sexlegetøj, for den pris i dag og endda også sexlegetøj af rigtig fin kvalitet.

Find inspiration fra andre indlæg her

Hvis du synes dette indlæg har været interessant. Så vil vi helt sikkert også anbefale dig, at kigge nærmere på følgende indlæg.

Eksempelvis kunne det være interessant for dig, at kigge på en vagina pumpe eller hvorledes I skal have sex i badet.

Yderligere kunne en strap on eller orgasme gel fra durex være aktuelt for dig/jer.

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here