Fun Factory dildo – Bedste i test

106

Leder du efter sexlegetøj, så er det svært at undgå Europas største producent af sexlegetøj, Fun Factory. Sexlegetøj fra Fun Factory er i høj kvalitet med fokus på et gennemført design og stor brugervenlighed.

Er du på udkig efter en dildo er en Fun Factory dildo et godt bud. De har nemlig mange forskellige designs og farver at vælge mellem. Der er lagt vægt på flotte detaljer, lækre farver og god funktionalitet.

I denne anmeldelse kommer du igennem de 9 bedste dildoer i test, så du let kan vælge din nye dildo.

Bedste… Prismaskinen
Bedste dildo vibrator i test Testvinder Tjek pris
fun factory miss bi dobbelt vibrator prisvinder black Begyndere Tjek pris
fun factory dildo moody Prisvinder Tjek pris

Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator – Testvinder

Fun Factory Tiger Opladelig Dildo

Se prisen her →

I denne anmeldelse vinder denne Fun Factory dildo kaldet Tiger G5. Det er ikke første gang, at denne dildo vinder noget, for i 2016 vandt den en Red Dot Award for det bedste design.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Særligt rillet prisvindende design
 • 12 vibrationsmønstre
 • Fremstillet i ftalatfri medicinsk silikone

Ulemper:

 • Ikke mulighed for at indstille vibrationshastigheden

Om Fun Factory Tiger G5 Opladelig Rillet Dildo Vibrator

Leder du efter en fyldig og vibrerende dildo, så er denne Tiger G5 fra Fun Factory et godt bud. Med et særligt rillet design, stimulerer denne dildo indvendigt. Nederst mod roden har dildoen en forhøjning, så klitoris let bliver stimuleret under brug.

Denne dildo har en indbygget vibrator, der har i alt 12 forskellige vibrationsmønstre. De styres let på de 3 knapper på dildoens smarte håndtag i bunden. Håndtaget gør det let at styre dildoen under brug.

Dildoen oplades ved hjælp af det medfølgende magnetiske stik.

Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator – Bedste til begynderen

fun factory miss bi dobbelt vibrator prisvinder blackSe prisen her →

Med denne kraftfulde vibrator er der dobbelt op på nydelse med både ind- og udvendig stimulering. Miss Bi tager sig kærligt af både klitoris og g-punkt med vibrationer.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God til begyndere
 • Ind- og udvendig stimulering
 • Lavet i ftalatfri medicinsk silikone

Ulemper:

 • Ikke forskellige vibrationsmønstre at vælge mellem

Om Fun Factory Miss Bi Dobbelt Vibrator

Er du helt grøn og leder efter din første Fun Factory dildo, så er Miss Bi er oplagt valg. Hun giver nemlig både ind- og udvendig stimulering med sin særlige ergonomiske udformning. Vibratoren har masser af power og kan give fra de helt blide til de tunge og pulserende vibrationer.

Produktet er lavet i ftalatfri medicinsk silikone, og den har en længde på 18 cm. inklusiv det smarte håndtag i bunden. Du kan indføre 8 cm. af skaftet med en diameter på 4 cm. over det bredeste sted.

Denne Fun Factory dildo er vandtæt, og den oplades let via den medfølgende USB-oplader.

Fun Factory The Boss Dildo – Bedste til prisen

fun factory dildo the bossSe prisen her →

Skal det føles meget naturligt, så er denne The Boss Dildo fra Fun Factory med sin livagtige udformning et godt valg. Den har en god størrelse og har flotte realistiske detaljer.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Stor naturtro dildo
 • Kommer i flere farver
 • Fremstillet i ftalatfri silkeblød medicinsk silikone

Ulemper:

 • Ikke for begynderen

Om Fun Factory The Boss Dildo

Må det godt ligne den ægte vare, så byder The Boss på en velformet penis med livagtige detaljer. Et velformet penishoved og blodårer langs skaftet giver den helt rigtige fornemmelse, når den penetrerer dig.

Dildoen er lavet i blød og behagelig medicinsk silikone. Du kan vælge mellem farverne nude, sort eller pink. Den har en totallængde på 18 cm., hvoraf de 17 kan føres ind. Max. diameteren er 4,4 cm. på det bredeste sted.

Dildoen har en fod, der fungerer som stopper, hvorfor du også kan bruge dildoen analt. Denne Fun Factory dildo kan også bruges med harness.

Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator – Rammer g-punktet

fun factory dildo stronicSe prisen her →

Vil du gerne stimulere det sensitive g-punkt i vagina, kan denne Fun Factory dildo med navnet Stronic G Dildo Pulsator hjælpe dig. Den er nemlig udformet, så den rammer anatomisk korrekt.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Målrettet g-punktet
 • 10 forskellige pulseringsindstillinger
 • Efterligner en mands stødende bevægelser

Ulemper:

 • Svært at komme til knapperne under brug

Om Fun Factory Stronic G Dildo Pulsator

Må det godt ramme g-punktet, så er denne dildo udformet, så den rammer plet. Den er nemlig designet, så den kurver og dermed anatomisk følger kvindens underliv.

Med en særlig innovativ teknologi kan denne dildo imitere stødende, som en mand giver under samleje. Der er 10 forskellige indstillinger at vælge mellem, der kontrolleres via 3 knapper.

Dildoen er fremstillet i medicinsk silikone og ABS-plast. Den har en totallængde på 21 cm. med en max. diameter på 3,5 cm.

Opladning foregår med det medfølgende USB-kabel.

Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop – Mest enkle i test

fun factory dildo magnumSe prisen her →

Denne Fun factory dildo kaldet Magnum er helt glat og lækker. Den er lavet i ftalatfri medicinsk silikone og har en let kurvet facon.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Glat uden for mange detaljer
 • Lavet i blød ftalatfri medicinsk silikone

Ulemper:

 • Ikke så kraftig sugekop

Om Fun Factory Magnum Dildo med Sugekop

Hvis det ikke behøver ligne den ægte vare, så kan denne Magnum imponere med sin elegante kurvede facon. Designet med en let kurvet udformning er der god chance for stimulering af g-punktet eller prostata med denne Fun Factory dildo.

Denne dildo er lavet i blød ftalatfri medicinsk silikone, der gør den både hård og fleksibel på samme tid. Den måler 18,4 cm. i længden med en diameter på 3,8.

I bunden har dildoen en sugekop, der giver mulighed for håndfri leg. Du kan også bruge denne dildo sammen med harness.

Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator – Bedste Fun Factory dildo til par

fun factory dildo sharevibeSe prisen her →

Vil I gerne eksperimentere med en harness-fri strap on, så kan Fun Factorys ShareVibe være det rigtige valg. Den er nem at holde på plads for kvinden og byder på vibrerende stimulering for jer begge.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Harness-fri strap on med vibrator
 • Genopladelig vibrator
 • 5 forskellige vibrationsindstillinger

Ulemper:

 • Opladetid på 4 timer

Om Fun Factory ShareVibe Strap-on Vibrator

Med en harness-fri strap on, kan I lege helt frit. Denne strap on fra Fun Factory er designet, så den let glider på plads og holdes fast af kvindens underliv. For giveren er der 11 cm. skaft med en diameter på op til 3,5 cm. Modtageren kan nyde 13,5 cm. med en max. diameter på 3,6 cm.

Vibratoren har 5 forskellige vibrationsprogrammer, I kan nyde sammen. Den er genopladelig, hvilket foregår med en udtagelig bulletvibrator. En fuld opladning tager 4 timer, og så er der 2 til 4 timers brugstid afhængigt af vibrationsvalget.

Fun Factory Bouncer Shakedildo – Anderledes “shake dildo”

fun factory dildo bouncerSe prisen her →

Udefra ser denne sorte dildo ganske uskyldig ud, men inde bagved den ftalatfrie medicinske silikone gemmer sig en hemmelighed. Den indeholder nemlig 3 roterende kugler, der bevæger sig pirrende under brug.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Verdens første ”shake dildo”
 • Fremstillet i medicinsk ftalatfri silikone

Ulemper.

 • Bred diameter

Om Fun Factory Bouncer Shakedildo

Denne Fun Factory dildo gennem på en særlig pirrende hemmelighed. Indvendigt er 3 kugler, der kan bevæge sig frit. Disse vil derfor give pirrende stimulering, når du anvender dildoen. Vægten vil forskydes, og kuglerne ryste på en særlig måde. Der er derfor ingen motor nødvendig med denne særlige teknologi.

Dildoen er fremstillet i medicinsk og ftalatfri silikone, der er fast og fleksibelt. Den har en længde på 18 cm. og en diameter på 4 cm. over de bredeste steder.

Du kan anvende denne Fun Factory dildo med harness.

Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator – Prisvinder i test

fun factory dildo moodySe prisen her →

Med sit aparte udseende har Stubby Moody fra Fun Factory vundet en Red Dot Award for design. Det er dog ikke kun æstetisk set, at denne Fun Factory dildo brillerer, for den gemmer også på 10 forskellige vibrationsmuligheder.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Prisvindende design
 • 10 forskellige vibrationsmuligheder

Ulemper:

 • Larmer lidt under brug

Om Fun Factory Stubby Moody G5 Opladelig Dildo Vibrator

Denne dildo fra Fun Factory har et særligt udseende. Med en snoet tekstur på skaftet og afsluttet med en særlig krans ved roden har denne dildo et aparte design. Det er dog et design, der byder på masser af spændende stimulering.

Dildoen er lavet i ftalatfri medicinsk silikone. Den kan indføres cirka 10 cm., og diameteren går fra 2,9 cm. til 4,2 cm. ved roden.

I bunden har vibratoren et ergonomisk udformet håndtag, der gør det let at styre dildoen under brug. Det er også her du finder de 3 knapper til at kontrollere de 10 vibrationsmuligheder. Du oplader vibratoren med den medfølgende USB-oplader.

Fun Factory Semilino Dildo Vibrator – Bedste all-round Fun Factory dildo

fun factory dildo semilinoSe prisen her →

Leder du efter en helt klassisk Fun Factory dildo, der byder på både stimulerende tekstur og vibrationer? Så er Semilino et godt bud med sin rillede udformning og 6 vibrationsniveauer.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • God all-round dildo
 • Rillet design og tilspidset facon
 • 6 vibrationsniveauer

Ulemper:

 • Ikke så stor

Om Fun Factory Semilino Dildo Vibrator

Denne klassiske dildo vibrator stimulerer dig let indvendigt med sin rillede overflade. Du får 6 forskellige vibrationsniveauer at vælge mellem på de tre knapper nederst på håndtaget.

Dildoen er lavet i medicinsk silikone, der fri for ftalater er blød og fleksibel, men stadig har en fasthed.

Du kan let tage denne dildo med på farten, da det ikke er testens største. Denne dildo har nemlig en længde på 17,3 cm. og en max. diameter på 3,3 cm.

Denne vibrator oplades let med det medfølgende USB-kabel.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here