Forberedelse og klargøring til analsex: Klar, parat, start, anal.

2660

Mange par ved ikke hvordan de skal påbegynde eller gribe nye ting an, i soveværelset.

Hvis du er en af de par, eller bare nysgerrig og søger nye ideer til at forbedre dit sexliv. Så læs med engang, og få gode ideer til hvordan du kan forberede dig og din partner på en god omgang analsex.

Gode guides til analsex forberedelse:

Hvis du er på udkig efter et par gode guide til at forberede jer til analsex har jeg fundet et par gode guides frem her, som du kan kigge på og læse:

Massagen, som klargøring til analsex

Herhjemme starter vi altid med at være intime. Tænde nogle stearinlys, sætte noget roligt og behageligt musik på, finde noget olie og ligge det hele klar ved sengen.
Det giver en god, rolig og kærlig stemning, der giver os mere lyst til hinanden.

Vi starter med at massere hinanden ind i olie med blide bevægelser over hele kroppen, undtagen de intime steder. Da det, for os er pirrende at gemme det bedste til sidst. Vi starter for det meste med at min partner ligger sig på maven, og jeg sætter mig nøgen ovenpå ham.

Jeg hælder massage olie ud i hænderne og massere det blind ind i hans ryg, skuldre og hans arme. Jeg læner hele min kropsvægt i pressene til sidst, så han kan mærke mine hænder tydeligt på hans krop.

Når jeg har gjort det et stykke tid, vender han sig om på ryggen og jeg begynder at massere hans brystkasse med blide men lystige bevægelser. Jeg sætter engang imellem kløerne i, så han kan mærke jeg har lyst til ham, også køre jeg længere og længere ned imod hans penis. Uden at røre den, men massere hans inderlår og alt omkring mens jeg kysser hans krop.

Læs også: Sådan har du smertefri analsex

Når jeg føler jeg er ”færdig” med ham, ligger jeg mig ned på maven, også er det min partners tur til at kærtegne og varme mig op.

Han sætter sig ovenpå mig og læner hele sin krop, nærmest gnider den imod min, han masserer mig på samme måde som jeg ham, imens han kysser mig blidt på halsen. Dette virker super effektivt for os, og giver os begge en utrolig lyst og til hvad der kommer derefter.

De blide, kærlige berørelser gør det meget intimt og får kroppen til nærmest at sitre af spænding. Vi masserer hinanden omkring 15-30 minutter hvor vi ikke rør de intime steder. Men det er op til hvert enkelt par at finde ud af, hvad der passer bedst for jer.

 

Forspillet, som forberedelse til analsex

Efter vi har kærtegnet hinandens kroppe, og smurt hinanden ind i olie, finder vi noget legetøj frem. Nu er vores kroppe varmet op, og vi har begge lyst til at røre mere fast ved hinanden. Kroppen bliver varmet op indefra af alt lysten til hinanden, efter den intime stund med massage.

Og det er derfor her, vi begynder at røre hinanden de intime steder. Dog med en let forsigtighed til at starte med, da forspillet er en vigtig del af at få varmet mig (pigen), mere op end normalt.

Jeg ligger mig nu på ryggen og kigger min partner dybt i øjnene, velvidende om hvad der skal til at ske. Min krop er nu varmet op, min lyst til ham vokser sig kun større efter hans lidt mere faste greb, og jeg er nu klar til at blive rørt ved alle steder på kroppen.

Hvis man vil spice tingene op, kan man for eksempel bruge, bind for øjnene, håndjern, dildoer eller hvad man har lyst til, til at starte ”legen” med.

Man kan bruge isterninger til at ligge inde i munden mens man kysser ned af kroppen, da dette giver en behagelig form for kilden, hele vejen ned af kroppen.
Vi bruger glidecreme og anal-kugler, da vi begge bliver opstemt af det og det hjælper til at klargøre på hvad der ellers skal ske.

 

Aktionen:

Når min partner har varmet mig godt op med både fingre, glidecreme og anal-kugler, er jeg klar til at modtage den. Her får jeg lov til at bestemme stilling, tempo og hvor hårdt, så det hele foregår på min måde til at starte med, så det ikke er ubehageligt eller gør ondt.

Efter jeg har vænnet mig til at mærke ham, får han lov til at tage styringen da det virker bedst for os begge. Man kan altid inddrage mere legetøj undervejs, der øger spændingen og nydelsen under samlejet.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here