Fleksibel penisring – Bedst i test

108

En penisring kan gøre underværker for dig, både når du leger alene, men også når du dyrker sex med en partner. En penisring gør nemlig det, at den kan give en fyldigere erektion, en længerevarende erektion og give en mere intens orgasme. Der er derfor en rigtig god grund til at bruge en penisring.

De findes i mange forskellige udgaver. I denne test har vi testet hele 11 forskellige. En fleksibel penisring er én, der kan give sig og dermed kan stort set alle mænd bruge den. Den giver et fast greb, men ikke helt så stramt som dem i f.eks. metal. Se også vores andre tests af penisringe her.

 

Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring – Bedste i test

Sinful Buddy Opladelig Vibrerende Penisring

Tjek prisen her

En fleksibel penisring som denne gør noget rigtig dejligt for både vedkommende, der har den på, men også for partneren. Der er nemlig en vibrator i og har hele 7 forskellige variationer. Dermed får partneren også glæde af dem, når der dyrkes sex. Den ekstra store og buede vibrator, der sidder nederst, er til klitoris stimulering af partneren – virkelig lækkert.

Den er desuden lavet i silikone og er derfor let at bruge og nem at rengøre efterfølgende. Den er genopladelig, hvilket naturligvis er et stort plus. Den kan også bruges under onani, hvor det også er virkelig skønt. Den ser lidt anderledes ud end mange andre, men der er arbejdet ekstra meget på designet, så vibrationerne virkelig mærkes. Se også andre penisringe med vibrator her.

Fordele:

 • Med vibrator
 • Genopladelig
 • Nem at bruge

Ulemper:

 • Har en lidt stor størrelse end mange andre

 

Sinful Premium Silikone Penisring Sæt 3 stk. – Bedste til begynderen

Sinful Premium Silikone Penisring Sæt 3 stk.

Tjek prisen her

Pakken her fra Sinful indeholder hele 3 stk. med en fleksibel penisring i hver sin størrelse. Det giver anledning til at eksperimentere med forskellige måder at bruge dem på. De kan bruges på samme tid, hvor de to mindste f.eks. kan sidde på penis og den største kan sidde på testiklerne.

De er lavet i blød silikone og deres flade design gør, at de sidder rigtig godt på penis. De ryger ikke af under akten og der er derfor ingen risiko for, at du mister din meget fyldige erektion under sex. Som nybegynder kan man sagtens eksperimenter med dette sæt. Se også andre penisringe her, der er særligt gode til nybegyndere.

Fordele:

 • Pakken indeholder hele 3 forskellige størrelser
 • Lavet i et lækkert silikone materiale

Ulemper:

 • Uden vibrator

 

Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring – Bedste med vibrator

Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring

Tjek prisen her

En fleksibel penisring med indbygget klitoris stimulator – så bliver det næsten ikke bedre. Vibrationerne fra stimulatoren kan også mærkes ned i penis, når den er tændt, hvilket mærkes rigtig dejligt. I får altså begge en helt fantastisk omgang, når I bruger denne penisring.

Den er lavet i silikone, hvilket giver det fleksible design. Dermed kan den bruges af stort set alle mænd. Er du ikke hjemme, så kan kæresten faktisk bruge den som klitorisvibrator, og du er dermed sikker på at have en glad og tilfredsstillet kæreste derhjemme.

Fordele:

 • Med vibrator
 • Ekstra nydelse til jer begge

Ulemper:

 • Giver ikke så fast et greb om penis som andre materialer

 

OMEGA – Bedste til prisen

OMEGA

Tjek prisen her

I pakken fra Omega får du hele 2 fleksible penisringe. De er i to forskellige størrelser, hvilket gør at man kan bruge dem på forskellig vis. Det kan også være at man vil bruge den lille, hvis det skal føles ekstra stramt og omvendt. Diameteren er på henholdsvis 2,5 cm og 3 cm og de kan strækkes, så de kan bruges af stort set alle mænd.

Dog giver de alligevel et ret fast greb om penis, hvilket er rigtig dejligt. De kan både bruges alene eller på samme tid, hvis du ønsker en ekstra stram oplevelse. Her kan den store f.eks. sættes om penis og testikler på samme tid. Her kan det være en god idé at påføre den inden penis er helt stiv.

Fordele:

 • Indeholder hele 2 penisringe
 • Kraftigt materiale

Ulemper:

 • Uden vibrator

 

Sinful Infinity Stretchy Silikone Dobbelt Penisring

Sinful Infinity Stretchy Silikone Dobbelt Penisring

Tjek prisen her

En fleksibel penisring som denne kan du få ekstra meget stimulering ud af. Det er nemlig en dobbelt penisring, hvilket betyder at den kan bruges om både testikler og penis på samme tid. Den kan naturligvis også bruges på helt traditionel vis, hvis du er mere i det humør.

Den er lavet i et kraftigt materiale og designet er meget robust, hvilket betyder at den giver et stramt greb om penis. Det er blandt andet dette greb, der sikrer den meget fyldige erektion. Den er lavet i silikone og er derfor fleksibel og mærkes lækker omkring penis.

Fordele:

 • Godt fast greb om penis
 • Lækkert materiale

Ulemper:

 • Måske mest til den erfarne bruger

 

Malesation Dobbelt Penisring med Vibrator – Den frække

Malesation Dobbelt Penisring med Vibrator

Tjek prisen her

Den fleksible penisring fra Malesation har stort set det hele. Den har både vibrator, 7 forskellige hastigheder og så er det muligt at bruge begge ringe, der sidder på. Det giver nemlig en ekstra fast fornemmelse og er med til at sikre en fyldig erektion.

Den mindste ring sættes om roden af penis, som normalt og den store ring sættes om testiklerne. Vibrationerne spreder sig ud gennem ringen og ned i penis, hvilket mærkes helt fantastisk. Den er let at bruge og det er let at betjene vibrator delen imens man er i gang.  Begge ringe er meget fleksible og kan derfor passe stort set alle mænd.

Det betyder dog også, at det ikke giver en helt så stram oplevelse, som hvis man brugte et andet materiale. om du skal vælge det ene eller det andet materiale er en smagssag. Du kan læse mere her om valg af penisring.

Fordele:

 • Dobbelt penisring
 • Med vibrator

Ulemper:

 • Giver ikke et så fast greb om penis

 

Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring

Sinful Pro Stretchy Silikone Penisring

Tjek prisen her

Donut penisringen her fra Sinful er kraftig i designet. Den er tyk og det giver en rigtig god effekt, når man bruger den. Den ryger ikke af midt i det hele, hverken når du leger alene eller sammen med en partner. På den måde så risikerer du ikke at miste din fyldige erektion.

Den har en indre diameter på 2,2 cm og selvom, at det ikke lyder af meget, så kan den strækkes rigtig meget. Det betyder at alle mænd kan bruge den, men det betyder også, at den ikke nødvendigvis er meget stram. Derfor er den også ret god til især nybegyndere, der gerne vil prøve et lidt andet design. Se også andre penisringe, der er gode til både begyndere og mere erfarne her.

Fordele:

 • Lækkert design
 • God til begynderen

Ulemper:

 • Uden vibrator eller ekstra stimulering

 

Sport Fucker Muscle Silikone Penisring – Den eksklusive

Sport Fucker Muscle Silikone Penisring

Tjek prisen her

Det brede design på en fleksibel penisring som denne, giver en rigtig god effekt, når man bruger den. Den kan slutte meget tæt om penis, hvorfor den giver en rigtig fyldig og ekstra følsom erektion. Den er 3 cm i diameter, hvilket er en smule stort, hvorfor man skal have en lidt fyldig penis i forvejen for at få det optimale ud af den.

Bredden gør, at den ikke rykker sig eller på anden vis ryger ned eller af, når man bruger den. Der er intet værre end hvis ens penisring skulle ryge af under akten, uanset om det er med en partner eller alene. Det vil nemlig betyde at ens fyldige penis ikke længere vil blive ved med at være så fyldig. Udseendet på en fleksibel penisring som denne er lækkert og eksklusivt. Det matte silikone materiale ser bare rigtig lækkert ud.

Du kan bruge den med glidecreme, her skal det dog være en vandbaseret glidecreme, da en af silikone vil ødelægge overfladen. Det gør dog både onani oplevelsen og sex med en partner så meget vildere, når alting bare glider let og ubesværet.

Fordele:

 • Lækkert design og udseende
 • God til både nybegyndere og mere erfarne brugere

Ulemper:

 • Uden vibrator
 • Giver ikke nødvendigvis et meget stramt greb om penis grundet størrelsen
 • Findes ikke i flere størrelser

 

Sinful Duo Stretchy Silikone Dobbelt Penisring

Sinful Duo Stretchy Silikone Dobbelt Penisring

Tjek prisen her

Tag ikke fejl af denne lidt specielle form, som denne penisring har, for den kan gøre noget særlig godt for dig. Den kan give dig en længerevarende erektion og du kan træne din stamina, når du har denne på. Brug den ene ring til roden af penis, som en almindelig penisring og den anden skal omkring testiklerne. Det giver en ekstra stram fornøjelse, som rigtig mange er glade for, når de først lige prøver det.

Fordele:

 • Giver en ekstra stram fornemmelse
 • Lækkert design

Ulemper:

 • Uden vibrator

 

 

Sinful Let’s Play Fjernbetjent Vibrerende Penisring

Sinful Let's Play Fjernbetjent Vibrerende Penisring

Tjek prisen her

En fleksibel penisring som denne kan gøre noget helt særligt for jer som par. Der er nemlig fjernbetjening med, så man kan lege på en helt anden måde. Der er vibrator i penisringen, hvor der er belejligt med en fjernbetjening, så den er let at styre, når man bruger den. Den har et ekstra stort stykke, der fungerer som klitoris stimulator. Manden kan dog også mærke de lækre vibrationer fra den.

Fordele:

 • Genopladelig
 • Hele 9 forskellige hastigheder
 • Vandtæt
 • Ekstra stimulering i form af vibrator

Ulemper:

 • Findes ikke i forskellige størrelser
 • Lidt i den dyre ende af skalaen

 

Perfect Fit Play Zone Kit Penisringe

Perfect Fit Play Zone Kit Penisringe

Tjek prisen her

Med denne trafik kegle med hele 9 forskellige penisringe på, så er du sikker på at der er flere, der passer lige præcis dig. Der er rig mulighed for at bruge flere på samme tid. Du kan også let eksperimentere med, hvor stramt eller løst de skal sidde.

Fordele:

 • Der er med garanti flere penisringe der passer dig
 • Indeholder hele 9 penisringe

Ulemper:

 • Uden vibrator
Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here