Fjernbetjent dildo – De bedste i test

280

Her kan du finde de bedste fjernbetjente dildoer i test.

Alle produkterne der er udvalgte her ligner dildoer, men er faktisk alle en fjernbetjent vibrator.

Er du på udkig efter den bedste dildo vibrator, som kan fjernstyres, og som ligner en dildo, så skal du dog se testvinderne herunder:

Testvinder – “Willie City Fjernbetjent Realistisk Dildo Vibrator 24 cm

Naturtro dildo med fjernbetjening

Se prisen her

Vil du, alene eller med partner, give dig i kast med et fjernstyret dildo-eksperiment, er den naturtro fjernbetjente dildo et godt sted at starte. Denne dildo er naturtro og ligner derfor en almindelig penis, så der ikke er for meget nyt på en gang.

Fordele:

Den naturtro fjernbetjente dildo opfylder ønsket om en realistisk, behagelig oplevelse. Årerne uden på dildoen giver en meget realistisk look og virker tættere på en rigtig penis.

Dildoen giver dig derudover mulighed for at nyde to dejlige vibrationsmuligheder eller at sætte dildoen fast et sted, for eksempel i brusekabinen, så du kan få en håndfri oplevelse.

Mest solgte – “Realrock Realistisk Dildo Vibrator 28 cm”

Fjernstyret vibratordildo

Se prisen her

Ønsker du at gå med det sikre, gode valg? Så er denne fjernstyrede vibrator dildo noget for dig. Med dens korte længde er den optimal til selvtilfredsstillelse og udforskning. Den fjernstyrede dildo er nem at styre og endnu nemmere at bruge – både alene eller med en partner.

Fordele:

 • Den fjernstyrede dildo er til dig, der leder efter en dildo, som er nem at bruge og få maksimal nydelse ud af
 • Med intet mindre end 10 vibrationsmuligheder er du garanteret en funktion, der vil kunne tilfredsstille dig
 • Med en fjernstyret dildo kan du nemt skifte mellem vibrationsmulighederne, imens du bruger den

Leder du efter en dildo, der er nem at bruge under selve akten? Så er en fjernstyret vibrator dildo lige noget for dig. Med dens korte længde er dildoen nem at betjene for dig selv, eller for din partner.

Denne model er især helt fantastisk at bruge, da den har et stort antal af vibrationsmuligheder. På den måde er du sikret et bredt udvalg og større chancer for at finde den vibration, der tilfredsstiller netop din krop. Da der er tale om en fjernstyret dildo er det også let for dig at veksle mellem vibrationerne under selve akten, så du ikke behøver at stoppe nydelsen for at fumle rundt med dildoen og ændre vibrationerne.

Den billige – “Realrock Realistisk Dildo Vibrator 15 cm.”

Realrock realistisk dildovibrator

Se prisen her

Er du på udkig efter en god, men billig fjernbetjent dildo? Så er Realrock Realistisk Dildo Vibrator lige noget for dig. Dildoen er begyndervenlig, men kan også bruges af mere erfarne brugere. Med dens ydre look ligner den i høj grad en ægte penis, hvilket kan gøre oplevelsen bedre.

Fordele:

 • Den fjernbetjente dildo er lavet af gummi, hvilket giver en rar fornemmelse, når produktet bruges
 • Realrock tilbyder det hele: Realistiske detaljer, god størrelse og muligheder for vibration
 • Realrock er perfekt til dig, der ønsker en pirrende og morsom oplevelse

Med sin længde på 15 cm. rammer realrock manges ønsker om dildo-størrelsen. Det tager ikke lang tid at komme i gang med at bruge denne fjernbetjente dildo, da den både kan bruges af begyndere og mere erfarne brugere. Realrock er til dig, der ønsker det bedste og billigste.

Nyhed – “Topco Average Joe The Architect Dion Dildo Vibrator med Fjernbetjening 23 cm.”

Average Joe the arkitekt dildo

Se prisen her

Ønsker du en fjernstyret dildo, der kan virke forførende og gøre dine daglige fantasier til virkelighed? Så Topco Joe den rette dildo til dig. Med Topco Joe kan du godt finde dit måleapparat frem, da dildoen strækker sig helt til de imponerende 23 cm.

Fordele:

 • Topco Joe giver dig mulighed for at forkæle dig selv med et 6-vibrationers program
 • Den fjernstyrede dildo er detaljeret med penishoved og årer, der gør oplevelsen endnu mere realistisk
 • Dion Dildoen har et eksotisk look, og kan dermed tilfredsstille hvilken som helst fantasi

Denne fjernbetjente dildo er en del af Average Joe dildo serien og med sin længde, kan den tilfredsstille langt de fleste købere. Her får du en dildo, der kan nå ethvert muligt punkt, som kan bringe dig nydelse – hvad enten du er kvinde eller mand.

Med sin voldsomme længde er denne fjernbetjente dildo dog ikke nødvendigvis velegnet for begynder. Den har en længde, som man bør arbejde sig vej op til og vænne sig til i sit eget tempo.

Bedste anmeldelser – “Svakom Primo Warming Butt Plug Vibrator”

Svakom primo heating butt plug

Se prisen her

Er du kun til det bedste af det bedste? Svakom Primo giver dig med garanti en oplevelse, der er pengene værd. En fjernstyret dildo som denne tilbyder dig en anderledes og pirrende oplevelse. Svakom Primo er lavet specielt til at kunne tilfredsstille dig med sit specielle fokus på g-punktet.

Fordele:

 • Et nyt, enkelt og stilfuldt look giver denne fjernbetjente dildo lidt mere stil og diskretion til dig, der ønsker en stilfuld oplevelse
 • Svakom primo har mulighed for at pirrer dig lidt ekstra med sin opvarmende funktion
 • Den fjernbetjente dilo er en all-arounder og kan altså bruges til både g-punkts stimulering, samt anal fornøjelse

Med Svakom Primo har du nu mulighed for at få en anderledes og lun oplevelse. Den fjernbetjente dildo kan, som noget helt særligt, varmes op til 38 grader og giver derved en ekstra dejlig fornemmelse ved brug. Den fjernbetjente dildo indeholder hele 25 mulige vibrationsmuligheder.

Den smarte – “Realrock Realistisk Dildo Vibrator 20 cm.”

Realistisk dildovibrator 20 cm

Se prisen her

Med sine tilføjede 5 cm. imødekommer Realrock nu alles ønsker og fantasier. Med sine realistiske detaljer og mulige håndfrie oplevelser gør Realrock sig egnet til ethvert samleje, eller enkelt-forestillinger.

Fordele:

 • Fremstillet i lækker gummi og med sin gode længde samt fylde findes der, næsten, ikke det behov Realrock ikke kan imødekomme
 • Med sin sugekop i bunden har du mulighed for at eksperimentere yderligere uden at hænder skal bruges
 • Det markerede penishoved og de detaljerede årer giver et realistisk udseende

Realrock Realistisk Dildo Vibrator indeholder hele ti vibrationsmuligheder og kan dermed tilbyde mange forskellige former for tilfredsstillelse. Er du til et naturligt look, kan du roligt købe Realrock, da de naturlige detaljer er skarpt skåret og virker godt.

Til førstegangskøbere – “Shane Diesel – Craving Dildo med vibrator”

Shane Diesel Craving dildo

Se prisen her

Har du nogensinde set en pornofilm med Shane Diesel? Intensive scener fylder skærmen, når Diesel trækker bukserne ned. Denne model er en special-signatur model, lavet efter Diesels egen, private stolthed. Hvis du er førstegangskøber, er denne model et sikkert valg.

Fordele:

 • Dieselmodellen har syv indstillinger – tre vibrationsmuligheder og fire hastighedsfunktioner
 • Har et naturtro design med realistiske detaljer som hoved og årer
 • Dildoens bund fungerer som sugekop, så du nemt kan tage på soloeventyr

I den fjernstyrede dildos spids er der installeret en bullet-vibrator, som giver dig mulighed for at indstille dildoen på syv forskellige mønstre og funktioner. Dildoen kan bruges håndfrit, da bunden fungerer som sugekop.

Populær i udlandet – “Realistisk Dildo-vibrator”

Realistisk dildo vibrator 22 cm

Se prisen her

Realistisk Dildo-vibrator melder sin ankomst med sin imponerende størrelse, naturlige detaljer og specialdesignet penishoved. Her har du en fjernstyret dildo, der med sin store størrelse, kan bruges af både mænd og kvinder til at opnå bedst mulig nydelse.

Fordele:

 • Den store fjernbetjente dildo kan fastgøres til glatte overflader
 • Indeholder tre indstillingsmuligheder og multispeed vibrator
 • Perfekt til forspil eller til onani

Denne fjernstyret dildo har ikke bare en imponerende størrelse, men også et specielt designet hoved, der gør det nemmere end nogensinde før at ramme dit g-punkt. Dildoen er udstyret med vibrationsmuligheder og kan bruges håndfrit.

Den frække – “Baseks Wave Klassisk Dildo Vibrator”

Baseks wave klassisk dildovibrator

Se prisen her

Er du til en lille, fræk fjernstyret dildo, der giver dig mulighed for nemt at kunne ramme g-punktet? Så er Baseks Wave lige noget for dig. Med sin lille størrelse og kurvede form, tilbyder dildoen tilfredsstillelse på en helt ny måde. Er du klar til at tage udfordringen op?

Fordele:

 • Det kurvede design giver rig mulighed for at nå g-punktet
 • Med sin multi-speed funktion kan du selv styrer, hvilken vibrationsfunktion du vil have
 • Lækkert, subtilt look, der giver dig ekstra meget pirring

Den fjernbetjente dildo er formet med kurver og et rundt svaj. Dette er for at kunne ramme dit g-punkt så godt som muligt. Denne dildo er lille, men lad dig ikke snyde, den tilbyder stor tilfredsstillelse og fungerer lige så godt alene, som sammen med en, eller flere, partnere.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here