Find liderlige kvinder lige her ⇐

2117

Det er her vi gemmer os. Så skal vi ikke komme til det med de liderlige kvinder…

Her finder du de frække liderlige kvinder

Kig her. Her er folk generelt ældre, hvilket kan være både en fordel og en ulempe for dig som søger en liderlig kvinde. Hvis du er ung er det muligvis sværere at finde en interesseret Liderlig kvinde. Men er du ældre og søger en på din egen alder er det nok et mere oplagt valg.

Det første sted jeg har fundet, med et faktisk rigtig godt udvalg af frække modne kvinder hedder Sexhunt.dk.

Lou Maibritt fra Sexhunt.dk

Hej Lise. Tak for din besked, det lyder sjovt med din hjemmeside. Du må endelig få nogle af dine mandlige læsere til at sende mig en “bette besked”  Du kan sige til dem, at de kan finde mig herinde. Jeg er en dejlig liderlig kvinde som altid er klar på lidt sjov og ballade. Og så selvfølgelig lidt frække aftaler… 😉

 

 

 

Nanna (ingen efternavn) fra sexhunt.dk

Hola hola! Jamen hvis jeg skal forklare lidt om mig selv. Så kan du selvfølgelig læse det der står på min profil tekst herinde. Men ud over det, så kommer lige lidt guldkorn her om mig: Jeg er en dame i slut 40’erne, selvom jeg nok føler mig mest 20-årig i såval hovedet som i dagligdagen. Ikke mindst i sengen. Jeg har en dejlig stor appetit på sex og er nok liderlig lidt udover det normale. hæhæ. Jeg søger som udgangspunkt ikke umiddelbart noget fast. Men intet er udelukket. Jeg har dog primært denne profil for at finde noget frækt med en mand der kan rykke mig lidt rundt. Du kan sige til ‘dine mænd’ at de kan finde mig på denne dating side.

Andre liderlige kvinder

Det andet sted jeg fandt var scornu.dk som virkelig havde nogle skønne (og frække) modne kvinder i blandt!

Jeg kontaktede 3, og hørte dem om de ikke ville høre fra jer kære læsere:

fræk kvinde
Franciska Isabelle Nørgaard fra scornu.dk

Mit navn er Franciska. Men jeg bliver egentligt mest kaldt ved mit efternavn af venner: Isabella. I familien er jeg dog Franciska. Jeg bor i midtjylland, men har en dele-lejlighed i københavn og er tit på besøg der. Det er en lidt længere historie. Jeg har ingen børn, men kan sagtens se mig selv få det. Når jeg liiiige har fået nyt nogle mænd og finder ud af at finde noget godt sammen med en. For nu vil jeg dog nok mest bare nye livet og ikke mindst sexlivet. .

 

 

Fræk og moden kvinde
Fie Nielsen fra Dating.dk

Yo Lise! Bare kalde mig fisse-pigen, høhø! Tak for din besked først og fremmest, det er ikke så tit endda, at jeg bliver kontaktet af kvinder. Så er det hvertfald primært i samarbejde med en partner, som vil ses sammen alle tre med med. Så forfriskende. Men du repræsenterer simpelthen nogle mænd. De skla være velkomne herinde – hver og én. Skal love at gøre mit bedste for at svare dem alle sammen. Men mere lover jeg altså ikke, jeg er dog frisk på den værste.  Så send du dem bare min vej!

 

 

moden kvinde
Laila Dannman fra Scornu.dk

Heeeeej Lise_P_89. Lidt om mig? Hmm, det meste står allered epå min profil herinde. Men hvis jeg skal forsøge at tilføje lidt dertil, så leder jeg nok kort og godt bare efter seeeex. Hehe. Er nok lidt mere liderlig end de fleste andre kvinder, ergo også grunden til, at jeg er signet op herinde. Med det sagt, så vælger jeg altså også med omhu. Jeg foretrækker at ses over flere gange. Så bliver sexen bare det bedre i min optik. Så dem der skal kontakte mig skal også være klar på at ses et par gange. Dog uden at vi forpligter hinanden på mere end blot at gøre det frække sammen.

 

Held og lykke og god jagt efter frække liderlige kvinder!

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here