Find frækt nattøj billigt her

3014

Mit navn er Amalie Kronil. I dagens indlæg vil jeg skrive lidt om frækt nattøj, da jeg har været så heldig at skrive et lille gæsteindlæg her på Eroti.

Jeg er selv generelt virkelig vild med sexet lingeri og undertøj generelt. Men en ting jeg synes er en smule undervurderet både i lingeri-industrien er det man ville kalde night wear. Altså lingeri, som egentligt er nattøj bare i en lidt frækkere og mere sexet version.

Jeg har i dette indlæg fundet det aller aller pæneste frem af alt det lidt pikante, frække og sexede nattøj jeg kunne finde og samlet det i ét indlæg. Derudover vil jeg henvise dig til Sexshop.dk da de har noget af det flotteste og mest kinky nattøj overhoved!

 

Fræk og feminin sort ‘morgenkåbe-agtig’ natkjole med lange ærmer

Denne frække silke kjole er lavet i et look, der faktisk mest af alt minder om en morgenkåbe. Det gør heller ikke noget at den derfor også kan bruges som det og ikke bare som noget frækt nattøj.

frækt nattøj i silke med åben front i hvid silke frækt nattøj i silke med åben front

Du kan finde kjolerne her til 521,50 kr.

Natkjolen er super frækt og afslørende. Den har en fantastisk blondekant som kommer til at være super pirrende for din partner ned langs udskæringen ved barmen. Faktisk følger denne halvgennemsigtige blondekant hele natkjolens inderlinje helt ned til der, hvor den ender.

På billedet ser skuldrene ud til at være en smule spidste og nærmet jakkesæt fyldte. Det er de heldigvis ikke. Jeg ved ikke lige, hvorfor det ser sådan ud på billedet. Ligesom blondekanten i midten er der også  gennemsigtige blonder på de lange ærmer.

Den føles silkeblød at have på (selvom den dog er lavet af 100% polyester).  En lille lækker detalje er at båndet man binder rundt om livet er bredere bagerst på natkjolen og bliver tyndere der længere rundt om hoften man kommer. Det gør at man kan binde nogle faste og flotte sløjfer.

Derudover skal manden ikke bøvle med alt for meget stof, når han inden sengetid skal binde den op og slippe dig fra dit frække nattøj.

Du kan finde produktet her til 521,50 kr.

 

 

Gennemsigtig natkjole (det frækkeste nattøj af dem alle, i promise…)

Denne transperante natkjole er virkelig lang og meget pikant. Den er ikke lige nødvendigvis noget for alle. Men kan du bære den med selvtillid vil din mand uden tvivl elske den helt uimodståeligt meget!

lingeri fra sinful ´ben fræk natkjole gennemsigtig natkjole i fr;gt stof

Jeg synes personligt den er super super fræk og føler mig så sexet i den. Det er altså virkelig noget nattøj der scorer højt på ‘frækheds-scoren’.

Den lange transperante nat-kjole har nogle virkelig fine blomster-blonder, der bare giver hele kjolen et virkelig elegant og classy look.

Derudover er der et lille plus ved at købe dette stykke sexede nattøj, der følger først og fremmest et par gennemsigte g-strengs trusser med og så koster det hele samlet kun 174,50 kr.! Det er helt absurd billigt for frækt nattøj generelt set.

Du kan finde hele sættet her til 174,50 kr.

Halvgennemsigtig sexy kåbe i sort eller hvid

Det næste produkt kan fås i både sort eller hvid. Det er en mini kåbe, dvs. den er ikke lige så lang som de andre. Derudover er den helle ikke lige så gennemsigtig og afslørende som det forrige produkt. Du skal dog stadig ikke være en genert mus for at købe denne, da den stadig vil enormt afslørende.

lingeri og erotisk undertøj gennemsigtig natkjole fræk

Nu har vi både haft noget frækt nattøj med lange ærmer og noget med nogle meget tynde lange stropper. Derfor har jeg valgt en med nogle halvlange ærmer. Den har en fantastisk detaljer jeg virkelig godt kan lide. Det er at ærmerne ude for enden bliver større. Først og fremmest giver det en fantastisk effekt når man bevæger sig. Det ser super sexy og intimt ud. OG og og… Så føles det virkelig dejligt når ærmerne på den måde flagrer.

Det meste nattøj jeg viser dig her er one-size eller queen size, som mildest talt er det samme. Men for det meste behøver du ikke størrelsesforskelle i nattøj. Det meste passer alle, og ellers gør det oftest ikke det store at det enten er en smule for småt eller en smule for stort.

Du kan finde sættet her til 209,30 kr.

 

Feminin og forførende nattøj med åben side

Dette næst sidste stykke night wear er lidt specielt da det har enhelt åben side. Den er kun bundet sammen af nogle enkelte sløjfer. Det gør også at du på siden kan både kjolen og ikke behøver at have en henover hovedet på dig selv.

Kjolen kommer desværre kun i én farve. Det er tilgengæld også den skønneste farve med det sødeste navn: buttercup.

gul og kort natkjole i blødt stof

Det er en slags cremet guld-nuanceret farve som virkelig fremhæver ens kulør. Jeg elsker at have den på når jeg har været på ferie eller fået farve på anden vis. Derudover virker den også fantastisk hvis man bare har lyst til at se lidt ekstra brun ud inden man skal sove.

Nattkjolen kommer med nogle skønne integrerede blonder o føles silkeblød at have på. Det er virkelig et tyndt og fint materiale som smyger sig om din krop og er så lækker også at sove med, samtidig med at du ser super sexet ud.

Du kan finde sættet her til 279,30 kr HER

Som du måske ved fra tidligere indlæg er jeg en smule out-there. Jeg siger tingene som de er, og ligger ikke forfærdeligt meget skjul på noget som helst. Derfor håber jeg også at du lige bider dig selv en ekstra gang i tungen, hvis jeg kommer til at vise noget som måske er noget lidt for afslørende nattøj for dig. Men hvem kan ikke godt lide at vise lidt hud en gang i mellem. Husk på at det her night wear er altså for at imponere manden, og de fleste mænd foretrækker altså os kvinder uden tøj på når vi skal sove med det. Mærkeligt ikke? 🙂

Hvor finder jeg mit frække nattøj?

En af grundende til at jeg også laver dette indlæg er simpelthen også fordi at så mange er jer har spurgt ind til mit nat tøj i forskellig andre indlæg. Derfor synes jeg selvfølgelig også det var på tide med et fuldt indlæg, der kom de spørgsmål lidt nærmere på et svar.

Jeg vil som sagt vise jer nogle af de nattøj sæt som jeg foretrækker. Jeg har dog så vidt muligt prøvet at finde lidt til enhver smag og stilart. Der vil derfor både være nogle korte og lange natkjoler. Men også være nogle gennemsigte natkjoler.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

8 KOMMENTARER

 1. kære Lise.

  Jeg har altid altid altid bare sovet i små nattrøjer, gerne min kærestes gamle arbejdstrøjer, men jeg tror faktisk jeg vil tage et lille spring ud i et forsøg med at overraske manden med en lille fræk sag af en natkjole. Jeg tror han vil syntes godt om det. Specielt den gule der er virkelig genial <3

  tak for et super opsummerende indlæg, den hjalp en del med at overbevise mig, høhø

  • HEj Ulla.

   Jeg vil klart anbefale dig hvertfald bare at købe 1 fræk nattkjole til dig selv (og din kæreste). Den er med næsten 100% garanti en god idé. Hvertfald de færreste mænd som ikke kan lide noget godt at kigge på inden de går i seng. Den er helt sikker. Spørgsmålet er om du overhoved får søvn i dem 😉

 2. Hej lise, hurtigt spørgsmål.
  Jeg faldt over de to meget gennemsigtige natkjoler du kalder: “Halvgennemsigtig sexy kåbe”. Er de to fuldstændig ens? altså med undtagelse af farven selvfølgelig. DEt virker sådan, men er lidt usikker.

 3. Wooow, de er godt nok nogle dirty natkjoler Lise! Jeg blev da helt liderlig af at kigge på alle de dejlige damer der!
  Hehe, nu ville man jo næsten ønske man rent faktisk havde en kæreste eller kone at købe disse skønne små natkjoler til. Tror du den ville gå som en god gave til pigen man er i et åbent forhold med?

 4. Hej.

  jeg skriver egentligt bare lige for at høre om der kommer flere indlæg fra Amalie, kunne være så sejt. Eller måske bare fra andre blogger, som gæstebloggere.
  Måske jeg også selv kunne lave et indlæg til siden, jeg tænker da godt jeg kunne finde på at skrive noget frækt, haha.

  • Hej Sophie Løkken.

   Der kommer uden tvivl flere indlæg. Vi mangler bare så meget tid, hvis vi kunne så skrev vi millioner af indlæg hver dag, for der mangler bare så meget sådan nogle sider som denne. Som du selv ligger vægt på! Og det vil vi så gerne gøre noget ved! Du må endelig skrive til os. Vi søger altid nye og dygtigt skribenter, og er faktisk også klar på at kaste en lille skilling efter tekstproduktion af indlæg på vores side. Så skriv endelig og join os!
   Mvh
   Lise P

 5. Hej lise.

  Er det muligt du kunne lave et lignende indlæg med nogle normale natkjoler, eller skal det kun være det her sexnattkjoler?
  Det skal slet ikke lyde som en kritik, men syntes du er så god tila t opsætte det nemt og overskueligt, og tænkte det kunne være virkelig nice med et indlæg omkring mere normalt nattøj til hende.

  • Heeeej Ann-Sofie.

   Det er en erotik blog, som navnet indikerer – så selvom jeg egentligt også har lyst til at lave et indlæg om normale indlæg, så tror jeg det springer for langt ved siden af.

   Jeg er glad for at du kan lide opsætningen dog, og tager det kun som en ros – at du kunne tænke dig mere i samme stilart, men med andre produkter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here