F-Machine – Bedste fucking maskiner fra det kendte mærke

109

Med se sexmaskine fra F-Machine går du sjældent galt i byen. Det populære mærke er kendt for deres effektive og ikke mindst stilfulde sexmaskiner. Særligt deres Pro 3 sexmaskine var et stort hit på grund af den store frihed, som maskinen tilbyder både i forhold til vinkler, hastighed og dybde.

Du kender måske sexmaskiner fra den gamle Sybian men bare rolig. Der er sket meget siden hen, og udviklingen har gjort, at sexmaskiner i dag både er effektive, smarte og ikke mindst nemme at bruge.

Vi har samlet de bedste fucking maskiner fra det kendte F-Machine, så du kan finde den, der passer til dig og dine behov. Læs med og bliv inspireret til hvad en sexmaskine kan gøre for dit sexliv.

F-Machine Gigolo Sexmaskine

F-Machine Gigolo Sexmaskine

Tjek prisen her

Leder du efter en sexmaskine, der er både effektiv og elegant? Så er det denne Gigolo sexmaskine fra F-Machine, du skal have fat i. Den smarte dildo-maskine kan alt det, du behøver og måske endda endnu mere.

Juster maskinens vinkel så den passer til dine behov og bestem selv, hvor hurtig tempoet skal være. Du kan også selv styre, hvor dyb en penetration du ønsker. Kort sagt kan du få den oplevelse, du søger med en sexmaskine som denne fra F-machine.

Du styrer de forskellige egenskaber ved at bruge den trådløse fjernbetjening. Derfor er det også oplagt at bruge maskinen sammen med en partner, der hermed kan få komplet kontrol over din stimulering.

Når du køber den frække sexmaskine, får du en selvfølgelig en dildo med. Men du kan også bruge maskinen sammen med alt sexlegetøj fra Vac-U-Lock. Det giver dig rig mulighed for at skabe en varieret oplevelse og bruge dit yndlingssexlegetøj sammen med den kraftfulde maskine.

Fordele:

 • Fremstillet af metal og silikone
 • Ftalatfri
 • Justerbar penetrationsdybde
 • Strømadapter medfølger

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • Glidecreme medfølger ikke

 

The F-Machine Double Trouble Adaptor

The F-Machine Double Trouble Adaptor

Tjek prisen her

Dette uundværlige udstyrsstykke fra F-Machine vil give dig alle mulighederne for at udleve dine frækkeste fantasier. Oplev en dobbelt intenst stimulering ved at taget i begge huller på samme tid af din populære kneppe-maskine fra F-Machine.

Med en Double Trouble adaptor kan du opleve dobbelt penetration og derudover selv styre tempo og intensitet ved hjælp af din sexmaskine. Du kan montere den frække adaptor på enhver F-Machine sexmaskine, der har en stang med en diameter på 10 mm.

Når du har monteret adaptoren, kan du tilpasse afstanden mellem de to dildoer, så de rammer dig helt perfekt. Du skal bruge en 6mm umbraco nøgle til at lave justeringen. Den følger ikke med, når du køber adaptoren, så vær sikker på, at du har anskaffet dig sådan en, inden du skal i gang med at bruge maskinen.

Fordele:

 • Fremstillet af aluminium
 • Passer til F-Mashines med stang med diameter på 10 mm
 • Én Vac-U-Lock plug medfølger

Ulemper:

 • Manual på engelsk
 • 6mm umbraco nøgle til justering medfølger ikke

 

The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine

The F-Machine Tremblr Milking Sexmaskine

Tjek prisen her

Søger du et produkt, der kan give dig en helt særlig og ekstraordinær onanioplevelse? Så er dette denne Tremblr Milking sexmaskine fra F-Machine, du skal have fingrene i. Den nyskabende sexmaskine giver dig en stimulering ud over det sædvanlige med sin sugende egenskab.

Du vil opleve at blive ”malket” fuldstændig tør af denne bolle maskine med justerbar sugeevne. Maskinen vil bevæge sig op og ned helt uden, at du skal hjælpe til. Du kan tilpasse sugning og bevægelser, så de passer til dine behov.

Med i købet får du tre forskellige cylindre. De forskellige størrelser gør, at du kan finde den, der passer bedst til dig, og dermed kan give dig den bedste oplevelse. Alt udstyret til den kraftfulde sexmaskine kommer i en sort og stilfuld kuffert. Kufferten har derudover også en indbygget motor, der sætter hele maskineriet i gang.

Fordele:

 • Fremstillet af ABS, silikone, naturgummi og metal
 • Justerbar sugeeffekt og bevægelser
 • Opbevaringskasse medfølger

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

F-Machine Tremblr Tilbehørs Pakke

F-Machine Tremblr Tilbehørs Pakke

Tjek prisen her

Har du købt den effektive Tremblr Milking sexmaskine fra F-Machine, er du nærmest også nødt til at eje denne tilbehørs pakke. Med den smarte pakke får du ekstra udstyr, som du kan bruge sammen med Tremblr sexmaskinen.

Med det ekstra udstyr kan du få en oplevelse, der er endnu mere stimulerende, og som er tilpasset til præcis dine ønsker og behov.

Pakken indeholder sleeves i tre forskellige størrelser, et ekstra cylinder med mål og tilbehør. Derudover får du også det værktøj med, som du skal bruge. Det er kun en fordel, hvis du har hænderne skruet rigtigt på, men det er også nemt at gøre, hvis du ikke er den store handymand.

Du får for eksempel både sandpapir, lim og sav, som du kan bruge, når du skal justere det medfølgende udstyr.

Fordele:

 • Indeholder ekstra udstyr til din Tremblr Milking Sexmaskine fra F-Machine
 • Indeholder blandt andet 3 sleeves, cylinder, tilbehør samt værktøj

Ulemper:

 • Manual på engelsk

 

Til påmontering af Vac-U-Lock dildoer eller andre

For at få endnu mere ud af din elskede sexmaskine fra F-machine kan du få ekstra udstyr til den. Ved at kunne påmontere en Vac-U-Lock dildo, kan du få en endnu mere stimulerende oplevelse. Derudover har du mulighed for at skabe en mere varieret oplevelse alt efter, hvilken dildo du påmonterer.

 

F-Machine Vac-U-Lock Base Adapter

F-Machine Vac-U-Lock Base Adapter

Tjek prisen her

Få det bedste ud af din yndlings sexmaskine fra F-Machine med denne Vac-U-Lock Base Adapter. Med den kan du nemlig bruge din sexmaskine sammen med det sexlegetøj, du er gladest for.

Når du køber en sexmaskine fra F-Machine, får du en Vac-U-Lock adapter med i købet. Med den kan du bruge alle plugs og dildoer, som passer sammen med Vac-U-Lock.

Men har du andet sexlegetøj, som ikke passer med Vac-U-Lock, og som du gerne vil bruge med din F-Machine, så er det denne Base Adapter, du skal have fat i.

Det unikke Universal Suction Base System gør, at du kan tilkoble ethvert sexlegetøj, der har en flad base med sugekop. Det giver dig mange flere muligheder, for at få lige præcis den oplevelse du søger, når du bruger din sexmaskine fra F-Machine.

Fordele:

 • Fremstillet af ABS-plast, silikone og vinyl
 • Kan bruges sammen med sexlegetøj med en flad sugekops base
 • Adapteren passer til F-Machine Pro og F-Machine Gigolo

Ulemper:

 • Ingen manual

 

F-Machine Original Dildo 20 cm

F-Machine Original Dildo 20 cm

Tjek prisen her

Har du været så glad for din F-Machine sexmaskine, at du trænger til en ny dildo? Eller ønsker du bare at have en ekstra? Så bare rolig der er hjælp at hente. Du kan nemlig få en original F-Machine dildo, så du altid har det vigtigste udstyr lige ved hånden.

Dildoen er 20 cm lang, og har realistiske detaljer som et markeret penishoved samt en året overflade langs skaftet. Derudover kommer den i en kinky sort farve, og er fremstillet af silkeblød silikone.

Du kan bruge dildoen med sexmaskiner og harnesses, der er Vac-U-Lock kompatible. Det giver dig derfor mulighed for at bruge den med sexmøbler eller andet frækt udstyr, du allerede har.

Dildoen er den samme, som du ellers får med, når du køber en sexmaskine fra F-Machine. Du vil derfor opleve samme stimulerende fasthed og behagelige overflade, som du allerede er bekendt med.

Fordele:

 • Fremstillet af silikone
 • Ftalatfri
 • Vandtæt
 • Passer til sexmaskiner fra F-Machine og Vac-U-Lock kompatible harnesses og sexmaskiner

Ulemper:

 • Ingen manual
Pernille-Louise Lenskjold
Pernille-Louise Lenskjold
Jeg arbejder til dagligt i en Sexshop og hjælper samtidig Eroti.dk med at udvælge hvilke produkter, der på baggrund af de forskellige testeres anmeldelser skal indgå i vores samlede vurderinger. Eksempelvis som testvinder, bedst til begynderen eller den bedste til prisen (prisvinder). Det er også mig du finder på nogle af vores videoer :) God læselyst - jeg håber du finder det du leder efter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here