Elskovskugler – Få en strammere bækken

171

Elskovskugler, kegel balls, kugler til bækkenbundstræning, bækkenbundskugler – kært barn har mange navne. Og i dette tilfælde er der virkelig tale om et kært barn.

Med elskovskugler bliver det nemlig muligt for kvinder målrettet og effektivt at træne deres bækkenbund, hvilket har en lang række af forskellige fordele. Blandt andet kan bækkenbundstræning afhjælpe inkonsistens både nu og her og på lang sigt, det kan fremme nydelse under sex, give en strammere følelse og meget andet.

Der findes mange forskellige varianter af elskovskugler til træning af bækkenbunden. Se de bedste i test i denne guide.

 

Bedste i test – OhMiBod LoveLife Krush Bækkenbundstræner

ohmibod lovelife krush baekkenbundstraener 01 app

Tjek prisen her

OhMiBod LoveLife Krush er high tech elskovskugler, som har en indbygget sensor, der måler styrken i din bækkenbund og på denne baggrund skaber individualiserede træningsprogrammer til netop dig. Træn og opnå nydelse samtidig.

Fordele:

 • Prisvinder
 • Med sensor, der måler styrken i bækkenbunden
 • Skaber skræddersyede træningsprogrammer til netop dig
 • Find hjælp og træningsprogrammer via den tilsluttede app
 • Et virkelig effektivt og imponerende produkt

Ulemper:

 • Relativt dyrt produkt

Det er ikke så mærkeligt, at denne bækkenbundstræner fra OhMiBod har vundet den prestigefyldte pris ”Årets Sundhedsprodukt” på verdens største teknologimesse CES. Der er nemlig her tale om et produkt, der i alle henseender er effektivt og imponerende.

Disse elskovskugler hjælper dig til effektivt at træne muskulaturen i din bækkenbund, samtidig med at du kan opnå masser af lystfuld nydelse.

Produktets funktion er baseret på en sensor, som effektivt kan måle styrken i din bækkenbund og på denne baggrund udarbejde individuelle træningsprogrammer, der er skræddersyet netop til dig.

Ved hjælp af Bluetooth tilsluttes bækkenbundstræneren din mobiltelefon, hvorpå du får træningsprogrammer og hjælp til at udføre dem korrekt. Det hele er yderst brugervenligt og intuitivt. Du får med andre ord ikke en bækkenbundstræner, der mere effektivt og målrettet hjælper netop dig til at opnå stærkere muskler i bækkenbunden.

 

Bedste til nybegynderen – Je Joue Ami Bækkenbundskugler 3 stk

je joue ami bækkenbundskugler 3 stk

Tjek prisen her

Sæt med 3 stk. elskovskugler i forskellige størrelser og vægtklasser. Perfekt til nybegynderen.

Fordele:

 • Smart sæt med 3 stk. elskovskugler
 • Forskellige størrelser, vægtklasser og sværhedsgrader
 • Af medicinsk silikone
 • 100 procent ftalat-fri
 • Egner sig godt til nybegynderen

Ulemper:

 • Muligvis ikke så egnet til den mere erfarne bruger af bækkenbundskugler

Har du ikke tidligere stiftet personligt bekendtskab med bækkenbundskugler, men kunne du tænke dig at få gavn af deres forskellige virkninger og effekter, er dette sæt med 3 stk. i forskellige størrelser fra Je Joue et rigtig godt valg. Her får du nemlig alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang med bækkenbundstræning med elskovskugler.

De tre forskellige bækkenbundskugler i dette sæt gør det muligt at starte fra bunden og gradvist arbejde sig op i takt med, at man får mere styrke i bækkenbunden. Kuglerne er i forskellige størrelser og vægtklasser, der gør træningen mere udfordrende.

Sættet består af: Ami 1, som er stor, blød og let; Ami 2, som er en mellemstor dobbeltkugle, som er lidt blødere og tungere end Ami 1 og til sidst Ami 3, som er sættets mest udfordrende kugle. Her er der tale om en lille, hård og lidt tungere dobbeltkugle, som er sværere at holde på plads og derved også mere effektivt træner bækkenbunden.

Er du i tvivl om, hvordan du kan lave øvelser for bækkenbunden, så kan du finde en guide til bækkenbundsøvelser og en guide til bækkenbundsøvelser med bækkenbundskugler ved at klikke her.

 

Bedste til prisen – Sinful Kegel Exerciser Boks Med A-Z Guide

sinful kegel exerciser boks med a z guide

Tjek prisen her

Sæt med 3 stk. bækkenbundskugler i forskellige størrelser og vægtklasser. Rens til sexlegetøj samt glidecreme medfølger. Der medfølger desuden med A-Z guide til din træning, så de er gode til nybegynderen.

Fordele:

 • Fuldendt sæt med alt, hvad du skal bruge
 • Med 3 stk. elskovskugler i forskellige størrelser og vægtklasser
 • Med økologisk glidecreme og rens til sexlegetøj
 • Kommer med flot A-Z guide til din træning
 • Kuglerne er udstyret med en snor, der gør dem lette at tage ud igen
 • Et godt sæt til nybegynderen
 • God pris

Ulemper:

 • Muligvis ikke så egent til den mere erfarne bruger af bækkenbundskugler

Et formfuldendt sæt til bækkenbundstræning fra Sinful med alt, hvad du behøver til både at komme godt i gang og udvikle din træning over tid – og så fås sættet til en virkelig god og meget fordelagtig pris, når dets indhold tages i betragtning.

Med sættet følger tre bækkenbundskugler i hver sin størrelse og vægtklasse, så du kan bevæge dig opad i sværhedsgrad. Du finder desuden både økologisk glidecreme og sexlegetøjrens samt en flot A-Z Guide, der sikrer dig en effektiv, målrettet og ikke mindst nydelsesfuld træning. Du får altså rigtig meget for dine penge, når du køber dette smarte sæt.

De tre kugler, der følger med sættet vejer henholdsvis 30, 60 og 90 gram. To af kuglerne er dobbelt, mens den mindste og letteste af kuglerne er en enkelt kugle. Der er også forskel på kuglernes størrelse. Alle tre kugler er udstyret med en snor, der skal gøre det let af tage kuglen ud igen.

Du kan se, hvordan du bruger elskovskugler rigtigt i denne guide.

 

Billig app styret – Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bækkenbundstræner

magic motion smart kegel ball master baekkenbundstraener 01 app

Tjek prisen her

En relativt billig app styret bækkenbundstræner med forskellige funktioner, der effektivt målretter og varierer din træning. Den kan også bruges som pirrende vibrationsæg.

Fordele:

 • Smart app styret bækkenbundstræner
 • Et godt alternativ til de dyrere varianter
 • Med sensor, der kan mærke, når du aktiverer musklerne
 • Forbind til appen og find forskellige træningsprogrammer
 • God både til nybegyndere og mere erfarne brugere af bækkenbundskugler
 • Kan både bruges til træning og som vibrationsæg til fræk leg

Ulemper:

 • Har ikke så mange træningsprogrammer at vælge imellem

App-styret sexlegetøj og erotisk udstyr er det nye sort. Teknologien, hvor man kan styre legetøjets funktioner via en tilsluttet app, har for alvor vundet indpas på markedet i den seneste tid og er – med god grund – blevet enormt populært, fordi det gør brugeroplevelsen både nemmere og i mange tilfælde også mere fleksibel.

Især forskellige app-styrede vibratorer er blevet meget populære, men nu kan du altså også få en app styret bækkenbundstræner, der hjælper dig til at udføre din træning korrekt og få mest muligt ud af træningen.

Denne Magic Motion Smart Kegel Bal Master Bækkenbundstræner udgør et godt og mere budgetvenligt alternativ til eksempelvis den tidligere nævnte OhMiBod LoveLife Krush. Også denne variant er nemlig udstyret med en særlig sensor, der automatisk kan mærke, når du strammer dine muskler i bækkenbunden. Det aktiverer bækkenbundstræneren.

Samtidig kan du følge din træning på den gratis app Magic Kegel, som elskovskuglerne kan forbindes til. Det gør det muligt for dig at vælge mellem en lang række forskellige træningsprogrammer og på den måde målrettet, effektivt og ikke mindst varieret at træne din bækkenbund.

Selve træneren – eller ægget – måler 8,5 cm. i længden og har en diameter på 3,5 cm. på sin bredeste del. Den er vandtæt og kan genoplades med et smart medfølgende USB-kabel.

Denne Magic Motion Smart Kegel Ball Master Bækkenbundstræner er naturligvis først og fremmest udviklet til træning af bækkenbunden. Men produktet er multifunktionelt i den forstand, at det også kan bruges som vibrationsæg til fræk leg enten på egen hånd eller i selskab med en partner. Vibrationerne kan tændes og slukkes direkte på ægget eller ved hjælp af den smarte – og gratis – app Magic Kegel, som ægget kan forbindes til.

Hvis du vil vide mere om, hvilke forskellige typer og varianter af bækkenbundskugler, der findes på markedet, kan du finde en stor guide her.

 

Elskovskugler til samleje – Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

sinful sinful rechargeable remote control double love egg

Tjek prisen her

Fordele:

 • Frækt vibrationsæg med trådløs fjernbetjening
 • Rækkevidde på op til 10 meter
 • Med to motorer
 • Vælg mellem 10 forskellige vibrationsmønstre

Ulemper:

 • Træner ikke bækkenbunden

 

 

Et frækt vibrationsæg med trådløs fjernbetjening med rækkevidde på op til 10 meter. Med to motorer og hele 10 forskellige vibrationsmønstre at vælge imellem.

Denne sidste kandidat på listen er ikke som sådan en klassisk bækkenbundskugle. Her er der nemlig tale om et vibrator æg, som kan fjernstyres via en trådløs fjernbetjening. Æggets primære formål er således snarere at give nydelse under fræk sololeg eller pirrende parleg, end det er at træne musklerne i bækkenbunden.

Ægget har en silkeblød overflade og en ergonomisk form, der er tilpasset kroppen, således at vibratoren rammer alle de rigtige steder.

Vibratoren kommer med en smart trådløs fjernbetjening, som gør legen mere fleksibel – hvad end du leger på egen hånd eller sammen med en partner. Fjernbetjeningen har en rækkevidde på op til 10 meter, hvilket giver mulighed for mange pirrende lege – også ude i offentligheden, hvis I er til den slags.

Ægget er udstyret med hele to motorer for en ekstra pirrende oplevelse. Vælg mellem hele 10 forskellige pirrende vibrationsmønstre og kontroller dem via den praktiske og brugervenlige fjernbetjening.

Elskovskuglerne er af ftalatfri silikone og vandtæt, så legen eksempelvis kan fortsætte i badet, hvis I ønsker det. Ægget er udstyret med en praktisk snor, der gør det nemt at tage det ud igen, når legen er ovre.

Se prisen her

 

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here