Elitedating – De bedste sider til seriøs dating

348

Elitedating er for dig, der gerne vil have mere kvalitet! Det er til dig, der er blevet træt af kedelige dating apps som tinder eller andre, hvor der kun ledes efter et useriøst forhold. Elite dating er basalt set dating med personer, der er seriøse og har noget at byde på.

Det kan lyde en smule pompøst, men har for mit eget vedkommende fungeret fantastisk.

Når alle er med på idéen om, at en pågældende side er udelukkende for elitedating, så skaber det en bestemt stemning af respekt og seriøsitet.

Det er en stemning jeg har fundet klarest og mest interessant på Partnermedniveau. Det er en dansk side, med et hav af både kvindelige og mandlige profiler. Fordelen er meget lige, ud fra, hvad jeg kan se derinde.

Derfor er min foretrukne elitedating-side partnermedniveau

Jeg er dog også stor fan af henholdsvis:

  • Match.com → Hvis du gerne vil have fat i internationale brugere og (der er primært danske dog)
  • Scornu.dk → Hvis du er til den mere frække form for elite dating!

 

Her er de 3 bedste elite dating sider rangeret:


Partnermedniveau

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris: ⭐✰✰✰✰

+250.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Mange kvinder & Mænd
Dansk kundeservice


match.com logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐⭐
Features: ⭐⭐⭐⭐⭐
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Pris: ⭐⭐⭐⭐✰

+110.000 Medlemmer
100% anonym profil
Gratis App
Fri Oprettelse


Scornu logo

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐✰✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐✰✰
Seriøsitet: ⭐⭐✰✰✰
Pris: ⭐⭐⭐✰✰

+130.000 Medlemmer
Gratis Oprettelse
Nem & Hurtig Oprettelse
Mange frække kvinder & Mænd
Fræk Chat & 100% diskretion


Alternativer til online elitedating i Danmark

Hvis ovenstående 3 anbefalinger til gode sider for elitedating i Danmark ikke var tilfredsstillende, så kommer her nogle yderligere.

Dette er en række alternativer, som alle også er sider jeg har været på, og syntes godt om.

Intellektuel dating – når udseendet ikke er det eneste der betyder noget

Det er ingen hemmelighed, at alle mennesker har nogle helt særlige præferencer når det handler om at finde en ny partner i hverdagen. Nogle går meget op i udseendet og vil kun skrive sammen med mulige partnere, hvis de opfylder nogle udseendemæssige krav.

Dette kunne f.eks. være i forhold til øjenfarve, kropstype, højde, vægt, hårfarve eller andre ting, der fanger én ved den anden person. Nogle går efter det der særlige glimt i øjet og det uskyldige smil, hvorimod andre tænder på en fast bagdel og en flot balkon.

At finde en ny partner gennem elitedating

Når det drejer sig om elite daters og elitedating helt generelt har udseendet naturligvis også en væsentlig rolle i dét at finde en ny partner. Dog kan man også snakke om elitedating som være en form for akademiker dating eller intellektuel dating.

Med dette menes naturligvis, at man ikke udelukkende vælger på baggrund af udseendet, men også vælger efter den anden persons intellekt, deres holdninger til bestemte problemstillinger, deres måde at kommunikere på og deres generelle samtaleemner.

Det er sjældent at man ved dating for kloge oplever de mere trivielle beskeder såsom ’hva lavr du?’, da man i elitedating ofte vil formulere sig mere præcist, grammatisk korrekt og nærmest videnskabeligt for at fastsætte sit eget intellekt.

Dating for akademiker – sådan finder du en partner med noget mellem ørene

Der findes efterhånden et stort marked for nichedating af den kloge kaliber. Flere og flere hjemmesider har åbnet øjnene op for, at der er et behov i Danmark for at finde en partner med et vist niveau og som rent faktisk kan holde en samtale i gang ved f.eks. at inddrage diskurser og samtaleemner, der berører den tredje verden, krigssituationen, politik eller miljømæssige holdninger.

Når du ønsker at finde en partner, der går op i mere end blot hvordan du ser ud, kan du med fordel søge efter nogle af nichedatingsiderne. Det duer ikke, at du bruger de mere almene datingsider med over 100.000 brugere, da det oftest ikke vil være hér, at du kan finde den partner du søger og som kan leve op til dine høje standarder.

Kloge dating, som denne specielle form for niche dating også kaldes, har dog en tendens til at være lidt dyrere i månedligt medlemskab end de mere normaliserede datingsider. Dette skyldes naturligvis, at man

fra datingbureauets side har en høj standard for deres medlemmer, hvorfor man allerede ved oprettelse af sin profil skal vise, at man har økonomien i orden.

elitedating Intellektuel

Sådan bliver du god til elite dating

Det første trin er naturligvis at finde en god og pålidelig hjemmeside, hvor du kan udfolde dit intellekt uden at frygte, at folk ikke forstår hvad du mener eller ikke kan tone sig ind på din humor. Ofte vil kloge menneskers humor være en smule anderledes og lidt mere fin og grammatisk i kanten end den sorte humor man ser hos den øvrige befolkning.

Når du har valgt hjemmesiden, hvor din dating for kloge kan begynde, skal du naturligvis oprette en datingprofil. Det kan være en god ide for dig, at du på forhånd har gjort dig nogle konkrete tanker om, hvad du søger og hvilke krav du stiller til en kommende partner.

Denne såkaldte tjekliste vil gøre det meget nemmere for dig at præcisere din søgning og indsnævre din profil så kun ’de rigtige’ kontakter dig. Når man bevæger sig i elitedating miljøet, må man godt være lidt egocentreret og ”snobbet” – du er der på baggrund af, at du ønsker en bestemt type partner og har derfor ikke tid eller lyst til at beskæftige dig med de forkerte typer.

Det er meget normalt at man på elitedating sider er meget klar i spyttet i sin profiltekst og nærmest opstiller rubrikken om hvad man søger som et jobopslag, hvor man f.eks. skriver;

”Om dig. Du er;

  • Stabil
  • Økonomisk bevidst
  • Har fast bopæl i Danmark
  • Har egen bil
  • Tager dit arbejde seriøst
  • …”

Elitedates – hvad skal I så lave når I vælger at mødes?

Når du først har fået kontakt til en eller flere mulige partnere, vil det oftest være sådan for elite daters, at man beholder muligheden for flere personer åbne, til man har haft mulighed for at møde de 3-5 mest spændende, der naturligvis lever op til ens kriterier og standarder.

Dette kan igen sidestilles med en jobsamtale, hvor den første date bliver mere et interview og en be- eller afkræftelse af, hvem du har med at gøre. Elitedates har det med at foregå på rolige steder i trygge omgivelser. Normen for elitedates er, at man mødes på en restaurant eller café med et godt omdømme og hvor priserne ligger i middelklassen eller i den dyre ende af skalaen.

Dette er naturligvis for, at man som elitedater kan vise sig fra sin bedste økonomiske side fra starten ved at foreslå en dyr café i centrum af København, eller at man planlægger at mødes til middag på en dyr restaurant.

Elitedaters går desuden op i at se præsentable ud og vise, at de har kontrol over deres liv og generelt set styr på situationen. Det nytter derfor ikke at du møder op i de slaskede søndagsbukser og en skjorte, der ikke er strøget i stramme pasfolder – udseendet er også et symbol på velstand og intellekt, derfor skal du også huske at sætte håret, få trimmet skægget, lagt en perfekt makeup og naturligvis dufte af en dyr parfume.

Intellektuel dating – hvem betaler den første date?

Denne problemstilling møder man ofte når man er på elitedating. Da begge parter har et ønske og et behov om at vise deres status, kan det være svært at afgøre, hvem der skal finde dankortet frem når regningen kommer til sidst på daten.

Nogle karrierekvinder lever efter en uskreven norm om, at de sagtens kan betale for sig selv, da de tjener godt på deres job og desuden har styr på deres økonomi. Mændene derimod vil gerne vise at de er økonomisk overlegne, da det tidligere har været en norm i Danmark om, at mænd tjente mere end kvinder.

Når man lægger disse to faktorer sammen, kan det hurtigt ende ud i en katastrofe, hvor der bliver sendt nedstirrende blikke og begge rækker ud efter regningen på samme tid. Dog er der en lille sikkerhedsklausul ved elitedating, der gør at kloge kvinder også har et ønske og et behov om at blive behandlet af en gentleman.

Derfor bør det altid være manden, der betaler for den første date. På denne måde kan han vise sin økonomiske status og samtidig bevise, at han overholder de uskrevne spilleregler for, hvad en gentleman gør på en date. Det er derudover også et plus i bogen, hvis man husker at holde døren, trække stolen ud for sin date og endda have en god buket blomster med.

Dating for kloge – disse emner bør I undgå på de første 3 dates

I og med, at der er tale om intellektuel dating på højeste niveau, er der naturligvis nogle uskrevne spilleregler for, hvad man bør og ikke bør diskutere på de første dates. Det største no-go i forbindelse med elitedating er at diskutere emner som man ikke ved noget om og derfor ikke virker troværdig i at forklare.

Derudover bør man ikke komme ind på sygdomme og sygdomsforløb af privat karakter før den tredje eller fjerde date. Det er for nyligt blevet påvist, at sygdomme som f.eks. cancer, kan have genetiske rødder og da elitedaters er ligesom rotter når de vælger partnere, vil tanken om en syg familie eller endda sygdom hos den anden partner virke som en ’repellent’.

Derudover har folk, der bruger kloge dating nogle meget ubevidste, men tydelige grænser for, hvilke følelser man kan diskutere i det offentligt rum og hvilke der ikke bør diskuteres andre steder end hjemme i en stue.

Derfor bør du undgå at tale samtaleemner om stærke emotionelle begivenheder op, da følelser i elitedating kan få dig til at virke svag og uintelligent.

elitedating

Hvorfor bruger mange mennesker elitedating?

Som denne guide allerede har været inde på, så har mennesker et behov for at være sammen med andre og føle tryghed og nærvær. Dog er der i stigende grad et overtal af både kvinder og mænd, der vælger at prioritere karrieren fremfor familielivet i deres 20’ere og endda også i begyndelsen af deres 30’ere.

Elitedating bruges derfor som et middel for på hurtigst mulige måde at finde frem til dén partner, kan man leve resten af livet med i harmoni og hvor begge parter kan få opfyldt de drømme, der i en tid med karriere var sat lidt i bero.

Elitedating er også en mulighed for at sortere fra på forhånd, hvis man ikke ønsker en hurtig flirt eller en partner uden videre intelligens. Det er efterhånden sjældent at man ser en direktørkvinde, der falder for en håndværkertype – ganske simpelt fordi de ikke har nok samtaleemner til at udfylde hverdagen.

Det kan godt betale sig at bruge elitedating, hvis man har en helt bestemt type, man går efter. Dette kan som tidligere nævnt både være i forhold til højde og drøjde men i særdeleshed handler det om de intellektuelle forskelle og sammenhold, der binder elitedaters sammen.

Dette kan du forvente af elitedating

Når du indleder dig på elitedating, må du indstille dig på, at andre brugere på datingsiden er i deres gode ret til at vælge dig fra, ligesom du er i din ret til at gøre det samme. Du skal derfor ikke sætte næsen op efter, at du kan finde din ideelle drømmemand eller kvinde, da hun måske har nogle kriterier, hvor din øjenfarve eller dine hobbies falder igennem hendes tjekliste.

I forbindelse med nichedating af denne kaliber kan det være de mindste ting der gør, at mennesker ikke opnår kontakt med hinanden – på trods af, at de intellektuelt er et perfekt match. Man kan ofte blive for kræsen når først man bruger elitedating, da man har sat sig mentalt op til, at drømmepartneren findes derude – man skal bare finde vedkommende.

Dog kan du sagtens tage lidt tid ud fra din kalender for at ’kysse nogle frøer’. Det kan nemlig være svært for nogle at udfolde sig 100 % som den de er, når de bruger nettet som medie for at finde en partner. Du kan derfor komme til at takke nej tak, til den partner der havde kunnet opfylde alle dine fremtidsdrømme og håb.

Den kloge narrer den mindre kloge – husk at være dig selv

Selvom man har et liv, hvor jobbet og karrieren er primus motor, vil langt de fleste mennesker stadig have et gedigent behov for omsorg, kærlighed, tryghed, nærvær og bekræftelse. Dette kan man kun finde hos en partner, der kan se én for den man virkelig er.

En god tanke at gøre sig er derfor – hvem er jeg egentlig?

Det er først når du kender alle sider af dig selv, at du ved hvad du egentlig vil have og kan tilbyde en partner. Nogle mennesker må derfor bruge noget tid på at øve sig i at slippe paraderne om den stolte karrierekvinde, den stoiske og kloge mand eller andre påduttede identiteter man har påtaget sig i løbet af sin karriere.

Det kan nemlig godt være, at der under den super kloge karrierekvindes stramtsiddende knælange nederdel og perfekt touperede knold, er en lille husmor, der egentlig godt kan lide at gå i joggingbukser i weekenden og som ikke er bange for at få jord under neglene når du pylrer som sin økologiske urtehave.

Naturligvis er intellekt en del af alle mennesker og i nogle tilfælde betyder det mere end i andre. Dog kan man ikke udelukkende basere et forhold på baggrund af intellekt, uddannelsesniveau og økonomiske status – disse er blot forsikringer om, at rammerne for et godt familieliv kan sættes på plads.

elitedating date

Elite daters har også brug for intimitet og sex

En af de ting man ofte støder på i forbindelse med karriemennesker er, at de har et negligeret behov for intimitet og seksuelle flirts i deres hverdag. Når hele dagen drejer sig om møder, konferencer, kontortid og at man samtidig skal overholde de uskrevne regler for socialt samvær med kolleger, familie og venner, kan man hurtigt glemme, at der også skal være tid til noget frækt og intimt.

Mange elite daters bruger derfor en del af deres tid på at søge efter to ting. For det første ligger familiedrømmen naturligvis og ulmer i baghovedet, hvilket er grunden til at der i stigende grad er kommet et behov for nichedatingsider.

Dog finder man også mange elitedatere, der benytter sig af de mere frække nichedatingsider. Dette skyldes naturligvis, at alle har behov for både intellektuel og intim bekræftelse af ens personlighed. Nogle elitedatere bruger sexdating og sexflirt som en form for afkobling fra deres hektiske hverdag.

Man kan ligeså godt se i øjnene, at der oftest ikke er tid til andet end en hurtig flirt og et engangsknald eller en bolleven i en hverdag, hvor mange af døgnets timer bruges på at komme op ad den karrieremæssige rangstige.

Når du vil koble af med lidt fræk flirt – kombiner elitedating med sexdating

Du kan sagtens have et behov for både at lede efter det ideelle match, der kan hjælpe dig videre i din søgen om fremtidsdrømmen med hus, børn, hund og dobbelt garage. Dog kan du også nemt bruge noget af din tid på at opfylde nogle af dine daglige behov for intimitet og sex uden at dette skal tage alt for meget af din tid og dit fokus.

Ved at have en gratis sexdatingprofil samtidig med din nichedatingprofil, kan du optimere din søgning og hurtigere få opfyldt alle dine fysiske og psykiske behov. I nogle tilfælde vil du have meget mere gavn af et hurtigt put, end en lang samtale over en middag.

Kun du kan mærke, hvad det egentlig er du har brug for i hverdagen og man mister ikke en del af sit intellektuelle jeg, ved at indrømme at man til tider også har brug for en mere fysisk aflastning i hverdagen. Du kan nemt finde en sexpartner på nettet, der ikke tager højde for dit uddannelsesniveau, men som gerne vil bekræfte dig i, at du er en smuk kvinde eller en maskulin og stærk mand.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here