Diskret sexlegetøj: Der ikke ligner sexlegetøj, men noget uskyldigt

1665

Leder du efter noget sexlegetøj, som er lidt mere undercover. Noget der ikke ligner, dét, det egentligt er? Noget sexlegetøj der går i ét med omgivelserne, eller som venner og familie ikke opdager. Noget du diskret og nemt kan gemme væk, som ikke vækker opsigt? SÅ ER DENNE GUIDE FOR DIG! …Kig med i galleriet herunder og bliv meget klogere på dine muligheder:

5Diskret vibrator forklædt som læbepomade

Denne vibrator er så godt forklædt og gemt af vejen i et skønt design, at det er de færreste som nogensinde opgaver din lille ven på badeværelset eller håndtasken.

Vibratoren er forklædt som en lille læbepomade og virker ualmindeligt godt. Har jeg hørt fra en veninde… :))

Hvis du kunne tænke dig sådan et lille diskret stykke sexlegetøj gemt på badeværelset eller håndtasken så kan du besøge Sinful.dk og finde det.

Læbepomade-vibratoren koster 169 kr. hos Sinful.dk

 

4Vibrator halskæde – gemt som smykke og diskret dildo

Denne skønne, og funktionelle, halskæde er fra mærket Vesper og hedder “Crave”. Det kan være enormt frækt at rende rundt og flage med sin lille vibrator foran et uvidende selskab. Måske man bare fortæller det til manden, det skal nok sætte gang i hans tanker og varme op under ham inden i lander i sengen sammen.

Halskæden er en smule dyr, men lånte en af en veninde og på trods af den måske ikke har den helt perfekte form, størrelse eller den bedste indvendige vibrator, så bliver man sent skuffet kan jeg fortælle. Det også på trods af prisen.

Halskæden “Crave” koster 699 kr. hos Winkwink.dk

3Diskret klitoris vibrator forklædt som læbestift

Denne lille finde klitoris vibrator, er der aldrig nogen der fatter mistanke til. Du kan uden problemer have den med i håndtasken

Med denne vibrator er du samtidig sikker på at kunne bevæge dig gennem lufthavns sikkerhedstjekket uden at blive meget pinlig berørt.

Den kan findes hos Sexshop.dk og koster 195 kr.

 

2Stimulator sexlegetøj gemt som læbestift

Denne skønne stimulator fra Womanizer er et af deres nyeste produkter og hedder meget rammende “2 go”. Den er nemlig lige til at have med i håndtasken.

Jeg har dog inkluderet et billede af, hvor der er en der holder den forid jeg blev en smule overrasket over, at den nok var lidt større end de andre jeg har prøvet og kigget på.

Det skla siges at størrelsen bliver fuldstændig arbitrær det sekund du prøver denne fantastisk stimulator, som ligesom resten af serien fra Womanizer, puster og suger dig til orgasme-himlen.

Du kan finde klitoris stimulatoren fra Womanizer hos Sinful.dk til 999 kr.

 

1Vandtæt vibrator badeand

Dette er nok denne guides sjoveste forklædning, og muligvis også den der virker bedst.

En lille gul badeand til badekarret eller bruseren er der ingen der får mistanke til.

Du vil derfor med dette sjove produkt trygt kunne lade såvel familie som venner benytte sig af badet derhjemme uden frygt for at blive opdaget.

Produktet kan købes hos Sinful.dk til 148 kr.

 

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here