Dildo butik: Her kan du købe dildoer online

303

Dildoen er måske en af de mest populære og velkendte stykker sexlegetøj på markedet. Når folk begynder at kaste sig ud i at prøve sexlegetøj, er det ofte ved dildoen, de starter. Det skyldes nok, at man ved, hvad man har med at gøre, når man vælger en dildo, og at både kvinder og mænd kan få glæde af det frække legetøj.

 

Men en dildo er ikke bare en dildo. De findes i mange forskellige afskygninger, af forskellige kvalitet og i forskellige prisniveauer. Herudover findes der mange forskellige forhandlere af dildoer og andet erotisk gear. Er man ny i det erotiske univers, kan det være svært at finde rundt i. Her får du dog en guide til dildo butikker. Hver forhandler er overordnet set vurderet ud fra tre parametre; prisniveau, størrelsen på udvalget og fragtmuligheder, eftersom alle dildo shops i denne guide er internetbaserede. Guiden kan forhåbentlig hjælpe dig til at vælge den rigtige dildo butik. Rigtig god fornøjelse.


sinful.dk

Besøg Sinful

Udvalg: Sinful.dk har et meget stort udvalg af forskellige typer af dildoer i forskellige udformninger og materialer. Faktisk er det Danmarks største, så leder du efter en forhandler inden for landets grænser, får du altså ikke et bedre udvalg. Hvad end du er til den realistiske og virkelighedstro variant eller mere til dildoer af glas, kan du finde det hos Sinful. På hjemmesiden er de forskellige typer af dildoer i øvrigt inddelt i smarte kategorier, som gør det nemt at finde frem til lige nøjagtig dét, du leder efter. Du kan også se, hvad andre har været vilde med. Er et stort udvalg din primære prioritet, skal du vælge Sinful.

dildo butik

Prisniveau: Prisniveauet på Sinful.dk er middelhøjt. Det store udvalg af forskellige dildoer gør, at det er muligt at finde en variant i de fleste prisniveauer. Er du begynder, når det kommer til sexlegetøj, og vil du gerne prøve en dildo, men er du ikke ude efter en stor investering, kan du sagtens finde en variant i god kvalitet til en god pris. Det er altså mere et spørgsmål om, hvilken kvalitet du er ude efter, og hvilke egenskaber, du ellers efterspørger, at produktet skal have.

sinful.dk

Fragtmuligheder:Afhængigt af hvilken leveringsmetode, du vælger, kan du, når du handler hos Sinful i mange tilfælde få leveret din pakke allrede næste hverdag. Det afhænger dog som nævnt at leveringsmetoden og kræver, at du foretager din bestilling inden klokken 17. Også leveringens pris afhænger af, hvilken type levering, du vælger. Shopper du for mere end 600 kroner, er fragten gratis. Pakken leveres i neutral emballage uden Sinfuls navn eller logo på.

Besøg Sinful


sexshop.dk

Besøg Sexshop

Udvalg: Sexshop.dk er en erotik shop med et rigtig flot udvalg. Dildoer har de mange forskellige af i mange forskellige størrelser, farver, materialer og typer – fra den helt klassiske, der ikke kan så meget andet end at være fallosformet til mere komplicerede varianter med mange forskellige funktionsmuligheder. Er du på udkig efter en god dildo, er der ikke meget, du ikke kan finde hos Sexshop.

dildo shop

Prisniveau:På Sexshop.dk varierer prisniveauet meget. I udvalget finder du både helt eksklusive dildoer til flere tusinde kroner og varianter, hvor alle prismæssigt kan være med. Igen vil prisen, du skal give i sidste ende komme til at afhænge meget af, hvad du selv er på udkig efter. Dildoer med mange forskellige egenskaber og funktioner koster naturligvis lidt mere som hovedregel, mens dildoer uden så mange egenskaber kan koster helt ned til et par enkelte hundrede kroner eller endnu mindre. Også en faktor som materialet kan være afgørende for prisen. 

sexshop.dk

Fragtmuligheder:Hos Sexshop kan du få dine varer leveret allerede næste hverdag med Post Nord, hvis du bestiller inden klokken 21. Bestiller du din ordre mellem fra mandag til torsdag, vil du således allerede få din pakke leveret næste dag. Din ordre kommer i diskret indpakning.

Besøg Sexshop


Altertystys

Besøg Altertystys

Udvalg: Altertystys.dk er intet mindre end Nordens største erotiske shop og forhandler både sexlegetøj ikke alle afskygninger og lækkert lingeri. Altertystys har også et pænt udvalg af forskellige dildoer, om end det ikke er det største ud af forhandlerne på denne liste. Altertystys har dog et stort udvalg af dildoer i et mere ”elegant” design med renere linjer, et mere kunstfærdigt udtryk og mere æstetisk appel. Er du mere til de virkelighedstro varianter, kan du dog også sagtens finde det i denne dildo butiks udvalg. Det er dog ikke i Altertystys’ udvalg, at du skal vente at finde mere kinky varianter, hvis du er ude efter det. Denne webshop er således mest til dig, som foretrækker den mere kunstfærdige og minimalistiske dildo, men er ikke desto mindre et besøg værd uanset hvad.

Altertystys shop

Prisniveau:Prisniveauet på Altertystys.dk er middelhøjt. Generelt ligger priserne hos denne forhandler på et lidt højere niveau, men udnytter du de hyppigt forekommende udsalg og tilbud, kan du her virkelig få en dildo af god kvalitet til en rigtig god pris. På Altertystys’ hjemmeside fremgår det, at forhandleren prismatcher. Det betyder, at de garanterer de laveste priser i Norden. Altertystys lover, at nedsætte prisen på en varer til den samme eller mindre, hvis du finder den samme vare billigere hos en anden forhandler i Danmark, Sverige, Norge eller Finland. Husk også gerne at klikke dig rundt i resten af Altertystys’ udvalg, som i øvrigt er meget stort.

Altertystys trustpilot

Fragtmuligheder:Bestiller du inden klokken 21 på en hverdag, sender Altertystys din pakke af sted samme dag med Post Nord. Derfor kan du allerede havde pakken næste dag. Hos Altertystys koster fragten 39 kroner, men køber du for mere end 500 kroner, er fragten gratis.

Besøg Altertystys


 

funtoys.dk

Udvalg: Funtoys.dk har sammenlignet med de øvrige dildo butikker på listen ikke det helt store udvalg. Udvalget er alligevel meget varieret og alsidigt. På siden finder du både realistiske og naturtro dildoer, glasdildoer og mere kunstfærdige og æstetiske dildoer. I udvalget finder du også helt særlige varianter, som sjældent ses andre steder. Funtoys forhandler blandt andet verdens dyreste dildo. Den er belagt med 24 karat guld og kan købes for den nette sum af 178.000 kroner. Der er altså kort sagt ikke tale om verdens største udvalg, men et meget varieret udvalg, hvor man kan gøre nogen helt særlige fund. Er du på udkig efter en helt speciel dildo, kan Funtoys derfor være den rigtige dildo butik for dig.

funtoys shop

Prisniveau:På Funtoys.dk er prisniveauet hverken meget højt eller meget lavt. Selvom verdens dyreste dildo findes i udvalget, ligger prisniveauet generelt set formentlig så tæt på gennemsnittet, som man næsten kommer. Der er dog ofte god mulighed for at finde et godt tilbud på siden og på den måde få en god pris. Men Funtoys er nok ikke for dig, der leder efter en erotisk shop med de helt små priser, men nærmere for dig, der ikke har noget imod at investere lidt i en dildo, som til gengæld er af god kvalitet.

funtoys

Fragtmuligheder:Ifølge oplysningerne på Funtoys hjemmeside, bestræber personalet sig på at pakke og afsende ordren samme dag, hvis du bestiller inden klokken 14. Du få fragtfri levering, når du køber for over 500 kroner, mens de øvrige fragtpriser afhænger af, hvilket beløb du shopper for, og hvilken fragttype du vælger. Når du modtager din pakke, kommer den i en diskret indpakning, der ikke afslører, hvem afsenderen er.

Besøg Funtoys


sexnetto.dk

Udvalg: Sexnetto.dk er ikke den dildo shop med det største udvalg, men til gengæld gør shoppen den rigtig godt, når det kommer til prisniveauet. Alligevel har Sexnetto et meget bredt udvalg med mange forskellige typer af dildoer – også i den mere kinky ende af skalaen. Derfor kan du trods det lidt mindre udvalg med al sandsynlighed alligevel finde noget for dig i udvalget. Du finder blandt andet dildoer i mange forskellige materialer, udformninger og størrelser, og som nævnt finder du også her mere kinky varianter, som ikke alle erotiske shops forhandler. Derfor er Sexnetto bestemt et besøg værd.

erotik shop

Prisniveau:Er du på udkig efter en ny dildo eller andet sexlegetøj, skal du især besøge Sexnetto, fordi hjemmesiden som nævnt har rigtig gode priser. Generelt set er prisniveauet på denne side lavere end på mange andre tilsvarende hjemmesider med tilsvarende produkter. Sexnetto er derfor særligt relevant for dig, som er nybegynder og gerne vil prøve en dildo uden at skulle kaste dig ud i en stor investering eller bare for dig, der gerne vil gøre et godt køb til pengene. Sexnetto fører mange kvalitetsdildoer, som fås til rigtig gode priser. Er den gode pris din primære prioritet, er Sexnetto derfor helt sikkert et besøg værd.

sexnetto.dk

Fragtmuligheder:Pakker fra Sexnetto sendes med Post Nord. Det betyder, at du, hvis du bestiller din pakke før klokken 17 fra mandag til fredag, allerede kan modtage din pakke dagen efter, fordi den afsendes med det samme. Prisen for fragten afhænger af dit valgte leveringssted, men kan fås for helt ned til 25 kroner eller gratis, hvis du handler for mere end 600 kroner. Når pakken ankommer, gør den det i diskret indpakning, der ikke afslører, hvor pakken kommer fra.

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here