Test af bryst sexlegetøj

1007

Jeg har haft testet lidt forskelligt slags sexlegetøj til bryster  og du kan læse mere om dem her!

Der er fra både dem der elsker at leget med elektricitet, og dem der elsker vakuum, eller bare lidt tryk på brystvorterne. Om ikke andet er denne test skrevet til dig, som er nysgerrig eller bare på anden vis ønsker at udforske og undersøge din seksualitet, og der kan brystklemmer helt sikkert være det rigtige for dig.

sexlegetøj til bryster

Det vil være 100% skrevet efter mig og min kærestes mening om produkterne, så der er kun vores førstehånds indtryk, så det kan sagtens være du måske bedre kan lide noget, eller ej.

Alle tingene er testet af mig, men ikke sat i rækkefølge da jeg syntes de er gode på hver deres måde.

 Spartacus butterfly metal brystklemmer

Spartacus butterfly metal brystklemmer

Fordele og ulemper:
 • Falder ikke af.
 • De er nemme at gemme væk.
 • God kvalitet (føles ikke billig).
 • Svære at holde ud i længere lege (for nogle er det selvfølgelig et plus)

Tjek prisen her

Beskrivelse i egne ord:

Disse brystklemmer er virkelig gode til hvis man godt kan lide et godt pres på brystvorterne. Disse klemmer sidder også virkelig behageligt, da de presser ikke for hårdt, men da det er japanske brystklemmer (typisk kaldenavn) er de lavet på den måde at de presser hårdere jo hårdere du hiver i dem.

De giver et hårdt tryk selvfølgelig, så derfor vil jeg ikke anbefale en 100% nybegynder disse medmindre du er sikker på du kan lide det lidt hårdt.

Ville dog stadig anbefale dem, da de er i virkelig god kvalitet, de har lidt vægt i sig, og det føles ikke billigt, de er lavet af metal, med små gummidutter med knopper på til brystvorterne.

Man skal selvfølgelig også lige være opmærksom på at man ikke kan justere deres pres, i forholdt til mange andre.

Et lille tip er også, lad den ikke side for længe hvis du er ny til det, da de måske ikke føles så hårdt, men når så de bliver taget af, så mærker du det da der kommer blod tilbage i sine brystvorte.

Deres design er også ret pænt, da det jo er de japanske klemmer, og det er pænt at se på deres mekanisme. når man hiver i dem, så kam man tydeligt se at de trækker sig sammen.

De er sat sammen med en kæde, som man kan enten hive i, eller sætte fast til noget. Man kan også vælge at sætte vægte i kæden hvis man gerne vil lege lidt vildere.

Da de jo ikke er helt til nybegyndere, så er de også lidt dyrere, men selvfølgelig, køb dem hvis man vil prøve dem.

 Tjek prisen her

 

Obaie brystvorte sugekopper

Obaie brystvorte sugekopper

Fordele og ulemper:
 • De vejer ikke rigtigt noget.
 • Gode til begyndere.
 • Vejer ikke meget at have på.
 • Billige, så de passer til nybegyndere der ikke vil bruge alle deres penge.
 • De er små, så de er nemme at gemme.
 • Indersiden har en lidt skarp kant (ved ikke om jeg bare var uheldig med dem jeg fik sendt)

 Tjek prisen her

 

Beskrivelse i egne ord:

Disse to små sugekopper er faktisk ret så gode, da de er meget nemme at bruge, og de sidder godt fast, de er lidt hårde at trykke sammen, men de suger godt.

De er gode for nybegyndere der gerne vil i gang med noget vakuum nipple play, da de ikke suger meget hårdt, men heller ikke så blødt at man knap nok kan mærke dem.

Sugekopperne sidder nogenlunde, og sidder også godt fast på brystvorterne, også selvom man bevæger sig, altså de falder af, hvis man bare skal rykke sig lidt. Selvfølgelig falder de jo af hvis man stiller sig op og hopper, men det giver jo sig selv.

De vejer heller ikke noget rigtigt, så derfor er det kun noget der suger man mærker, ikke noget vægt, derfor syntes jeg også de er meget begyndervenlige.

Når man tager disse af efter noget lege tid, så vil man kunne mærke at ens brystvorter er meget hårde, og hvis man så har lyst til mere, kan man have disse på i ca tyve minutter, og derefter nogle klemmer.

Jeg kunne godt lide dem, og vil sige det er et godt startprodukt da prisen ikke er høj, så hvis man ikke kan lide det, har man ikke brugt flere hundrede kroner på noget man alligevel sælger videre eller smider ud.

 Tjek prisen her

 

Fetish fantasy shock therapy elektro brystklemmer

Fetish fantasy shock therapy elektro brystklemmer

Fordele og ulemper:
 • Gode til hvis man elsker eklektiske lege.
 • De vejer ikke meget.
 • Ret dyre.
 • De mangler en lavere sætting, da de er ret voldsomme.

Tjek prisen her

 

Beskrivelse i egne ord:

De her klemmer er ikke til at spøge med! Jeg fik bogstaveligt talt et shock da jeg satte batteriet i og tændte den, da selve kontrolleren til elektroderne også er elektrisk!

De er ikke for begyndere ville jeg sige, og man skal kunne lidt elektro lege, da de er meget kraftige. De kan skrue op og ned for hvor kraftigt strøm de skal sende igennem dig, ved hjælp af et hjul på kontrolleren.

De er udelukket til elektroleg kun, ikke noget hvis man gerne vil have tryk på brystvorterne, da de er meget bløde på dem, men da jeg tændte den hoppede jeg næsten. De er meget gode hvis man er til elektro leg, og selvfølgelig også gode til hvis man bare vil prøve sådan noget.

De kommer også med et gratis blindfold, så hvis du er sammen med en, kan du eller personen få lidt stød gennem sig mens du sidder og bestemmer hvornår de skal tændes og hvor kraftigt.

Jeg ville personligt ønske der var en lavere indstilling, men det er jo bare en smagssag.

Jeg syntes personligt at selve kontrolleren er i god kvalitet, men selve klemmerne føles lidt billige.

De her er også over i den mere dyre ende af legetøjet, så derfor er de ikke det bedste nybegynderlegetøj, hvis man alligevel ender med at sælge dem videre eller ikke kan lide dem.

 Tjek prisen her

 

Easy grow brystskåle

Easy grow brystskåle

Fordele og ulemper:
 • God kvalitet.
 • Lækkert design
 • Nemme at bruge
 • De er meget flade hvor man sætter dem på, så de er meget svære at sætte på.
 • De suger ved underarmen, i en muskel.

 Tjek prisen her

 

Beskrivelse i egne ord:

De er mest til vildere lege, da de har et kraftigt sug som godt kan være voldsomt for nogle. Jeg syntes selv de er meget gode, da de er meget effektive, de giver en dejlig følelse af smerte, men også en slags glæde af at se hvor meget de virker når man pumper. De er ret store, hvilket desværre gør dem ret klodset, men de er stadig meget pirrende da de ser vilde ud på samme tid.

Som et minus har jeg nævnt at de suger ved underarmen, altså helt presist så suger den ved en muskel, og det laver et spænd som godt kan gøre meget ondt hvis man vil tage armene op ad. Man bliver altså lidt fastspændt i en lidt akavet stilling, så et råd er nok at man er afslappet når man tager den på, og man har skuldrene tilbage, og armene lidt op ad, så man tydeligt kan mærke hvornår man skal holde en pause. Efter lidt til hvor musklen har spændt, slapper den nemlig af, så man kan suge mere.

De er lidt klodset at tage på da de også har lidt vægt til sig, hvilket gør at de skal suge ret kraftigt for de selv holder sig oppe, da der ikke er stropper som går over skulderne, men kun rundt om brystet.

de efterlader også nogle runde røde ringe, dem skal man ikke være bange for der er noget galt, men man skal dog huske at huden godt kan revne hvis man er meget voldsom, men der skal meget til, da jeg selv har testet denne ret voldsomt.

Den er meget nem at pakke væk selvom den er ret stor, da man bare piller slangen af og sætter kopperne op i hinanden, hvilket er ret kompakt i forhold til den samlet version.

  Tjek prisen her

 

You2toys brystvorte sugekop stimulator

You2toys ultraviolett nipplesucker brystvorte stimulator

Fordele og ulemper:
 • God kvalitet
 • Ret kompakte
 • God til begyndere
 • Larmer lidt meget

  Tjek prisen her

 

Beskrivelse i egne ord:

Disse sugekopper, med vibrator inkluderet er geniale, de er ikke meget dyre, og så kommer der også to bullet vibratorer med, dog larmer de to vibratorer lidt meget.

De er meget gode, men jeg får dog ikke selv følelse af dem. Jeg har testet disse med min kæreste, og hun syntes ikke man lægger voldsomt meget mærke til de sidder på, men de er gode under sex, da de giver en lille smule mere stimulation til brysterne.

De suger ikke kraftigt da de sugere endnu mindre end obaie nipple suckers som jeg testede længere oppe, derfor syntes jeg ikke jeg fik følelse af dem, da jeg selv er vandt til nogle lidt voldsommere.

Legetøjet er meget nemt at samle, da den kommer i en æske med en pumpe og en slange hvor der sidder to sugekopper for enden, med en vibrator oven på hver. I pakken fulgte der endda batterier med.

Min kæreste sagde også til mig at hun lagde meget mærk til de sad der i starten, lige da de kom på, men efter ti-femten minutter, så lagde hun heller ikke meget mærke til dem, dog kunne det mærkes at de virkede som forventet, at hun blev mere tændt.

  Tjek prisen her

 

Black level lak corsage til brystleg med g-streng

Black level lak corsage til brystleg med g-streng

Fordele og ulemper:
 • Man lægger næsten ikke mærke til det sidder på, i forhold til en fuld corsage.
 • Det er virkelig god kvalitet.
 • Det er hurtigt at tage på og af, da det er snøret på en måde hvor man bare skal hive, og der er en lynlås til at tage det hurtigt af
 • Sidder ret behageligt.

 • Plastik stivere.
 • Hvis kroppen ikke passer perfekt vil nogle af kanterne flappe lidt.
 • Det lugter lidt.
 • Det eneste ubehagelige er mellem brysterne.

  Tjek prisen her

 

Beskrivelse i egne ord:

Det sidder behageligt, og ser også godt ud. Og så passer det også ret godt til hvis man skal lege med bryst legetøj, men gerne lige vil have noget lidt mere frækt ind over det, da det er et underbust corsage. Det har et mega frækt wetlook, som passer vildt godt til sådan noget.

Hvis man vil bruge g-strengen, skal man virkelig kunne lide det, da den er ret så tynd mellem ballerne.

Selve corsaget føles som sagt godt, og sidder godt. Det er også nemt at få hurtigt af og på da man bare skal hive i to snore, og så binde en sløjfe, og så er det på, og det er så endnu nemmere at få af, da man bare skal lyne det ned.

Snoren der medfølger, er også i god kvalitet, da den er meget tyk, og den føles solid, så den jo ikke bare knækker. Selve corsaget er også ret tyndt, og kan strække sig lidt, men det føles ikke som om det går i stykker. Selve stiverne er meget tynde, og ret bøjelige, og de er lavet at plastik, så det er et minus i kvaliteten. Der sider også bøjler i kanten af brysterne.

Det kan folde lidt ved taljen hvis det bliver strammet meget, det gør en corsage med metal stivere ikke, derfor syntes jeg ikke det er i meget god kvalitet. Syntes dog at det er et corsage der er pengene værd.

Tjek prisen her

 

Opsummering:

jeg vil helt klart anbefale You2toys ultraviolett nipplesucker brystvorte stimulator hvis du er en nybegynder, som gerne vil starte med den slags lege.

Hvis man gerne vil noget lidt vildere, men stadig er ny, så er obaie nipple suckers også et godt valg.

Vil dog slet ikke anbefale Fetish fantasy shock therapy elektro brystklemmer hvis man er den mindste smule usikker om man er til electrick play, for ellers har man spildt mange peng.

Korsettet vil jeg også anbefale, da det er meget behageligt, også når det sidder stramt, og så gør det sexlivet lidt frækkere, uden at betale en formue.

Hvis i mangler noget jeg skal svare på, som jeg måske ikke fik svaret på så kan man altid sende mig en mail til: anontesterdk@gmail.com

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here