Brevkasse: Trekant sex med din kæreste – sådan spørger du om det

211

Kære sexbrevkasse,

Jeg er en ung mand på 23 år, som er i et forhold med den dejligste pige. Vi har været sammen i halvandet års tid, og vi har det virkelig godt i hinandens selskab. Vores sexliv er også rigtig godt, så generelt set kører alt på skinner.

Men her på det sidste kan jeg mærke, at jeg har lyst til at prøve noget nyt. Vi har eksperimenteret med forskelligt sexlegetøj, hvilket har været en kæmpe succes, men jeg har lyst til at gå længere end det.

Jeg har i noget tid fantaseret om, at vi har en sex trekant med endnu en kvinde. Jeg tror, at det kunne være en vild oplevelse for os begge og være med til at styrke vores intimitet endnu mere!

Dilemmaet er, at jeg har mega svært ved at spørge om det. Jeg har nemlig gjort mig mange overvejelser, og jeg er bange for, at hun vil tænke alt mulig dårligt, hvis jeg spørger, om hun har lyst til trekant sex.

Jeg er bange for, at hun tror, at hun ikke er ’nok’ for mig, eller at jeg bare vil bruge det som undskyldning for at være sammen med en anden. Men det er jo slet ikke tilfældet. Jeg vil gerne prøve det for at vi i fællesskab kan opleve noget nyt, og da jeg tror, at det kunne være vildt frækt at se hende med en anden kvinde.

Vi har til tider joket om, at hun skulle være ’sammen med en anden kvinde’ (jeg indgik så ikke i den ligning), og jeg er i tvivl om, om hun faktisk kunne tænke sig at prøve det, eller om hun bare joker lidt rundt.

Så derfor skriver jeg til jer. Hvordan kan jeg spørge hende, om hun har lyst til trekant sex? Jeg er jo hverken ude på at presse hende eller gøre hende usikker.

Vh, M.L.

 

Hej M.L.

Først og fremmest vil jeg sige tusind tak for dit brev til sexbrevkassen – det er så vigtigt, at vi mennesker kan tale åbent og frit om vores fantasier og lyster. Skriv endelig tilbage hvis du har yderligere spørgsmål, eller hvis du tumler med andre tanker.

Jeg vil starte med at sige, at det er så normalt – både for mænd og kvinder – at fantasere om trekant sex af den ene eller anden art. Så derfor vil jeg understrege, at ikke må lægge låg på dine fantasier, da det er vigtigt at give sig selv plads til at udforske ens lyster.

Du skriver, at du er 23 og har været sammen med din kæreste i 1,5 år. På baggrund af det tænker jeg, at det måske er dit første ’rigtige’ eller måske første ’seriøse’ forhold? Hvis I begge er hinandens første seriøse kæreste, er det klart, at det kan føles skrøbeligt at spørge. Der er flere måder, som du kan gribe det an på, og jeg opridser herunder, hvad du skal være opmærksom på; både når du skal spørge hende, og hvis I når til rent faktisk at have en sex trekant.

 

 

 

Hvornår skal jeg spørge?

Forud for at selve akten kan foregå, bliver du som sagt nødt til at spørge hende. Du er langt fra den eneste, der synes, at det er svært at spørge din partner, hun har lyst til at have en sex trekant. Det kan føles meget svært at spørge, da man enten er bange for at ’blotte’ sig selv – eller i dit tilfælde – at gøre din partner usikker eller forlegen.

Der er nogle tidspunkter, hvor det er mere oplagt at spørge om andre. Jeg vil mene, at det er allerbedst at komme ind på emnet, dvs. trekant sex, når I på et tidspunkt har en snak om det intime. Nu ved jeg selvfølgelig ikke, hvor tit I taler om jeres sexliv, men det kan være rart at tale om, om aftenen.

Du kan indlede med at spørge hende, om der er noget særligt, hun har lyst til at prøve i fremtiden? Du nævner, at I har prøvet jer af med noget sexlegetøj, så kom evt. ind på det. I forlængelse af jeres succes med at prøve noget nyt, kan du appellere til at I igen kan prøve noget.

 

Hvordan skal jeg sige det uden at såre hende eller at gøre hende forlegen?

Når du har appelleret til, at I kan prøve noget nyt, og hvis hun virker interesseret og engageret i samtalen, har du din åbning. I stedet for at lægge ud med at spørge ’har du lyst til at prøve at have en sex trekant’, kan du komme ind på, hvad du har gået og tænkt. Husk at bruge positive ord og vendinger såsom ’jeg synes det kunne være helt vildt sexet…’ eller ’det ville tænde mig så meget…’ og så eventuelt ’at se dig med en anden kvinde’.

Hvis hun fniser lidt og bliver stille, kan du digte videre på historien – fortæl hende hvad du ser for dig. Det vil garanteret være frækt for hende at høre.

Når du har fortalt historien færdig, kan du spørge hende, om det er noget, hun har lyst til at prøve sammen med dig.

Det er virkelig vigtigt, at du understreger, at du ikke er ude på at presse hende, og at du kun har lyst, hvis hun også har. På den måde viser du hende, at du ikke er ude på at risikere noget, og at hun kun skal gøre det, hvis hun også selv har lyst.

Jeg vil understrege, at det kan være en snak, der kan tages over flere omgange. Hvis hun er helt afvisende, skal det naturligvis respekteres, men i mange af de tilfælde jeg kender til, har parrene snakket om det flere gange. Det skyldes, at det kan være en overvældende tanke, som de fleste – kvinder såvel som mænd – gerne vil have lidt tid til at tænke over.

 

Trekant sex: Husk at forventningsafstemme

Hvis I sammen finder ud af, at det kunne være noget for jer at prøve af sex trekant, er det jo dejligt. Som du selv skriver, kan det jo i flere tilfælde være med til at tilføje ekstra intimitet, og det giver jer en ny oplevelse, som I vil kunne se tilbage på. Det kan virke vovet og vildt, men også spændende og frækt.

Nøglen til en omgang vellykket trekant sex er helt klart at forventningsafstemme inden. Snak med hinanden – det er mit allerbedste råd. Vend og drej situationen med din kæreste for at høre, om der er noget særligt, hun kunne bekymre sig over. Omvendt kunne det være, at der er noget hun helt vildt gerne vil prøve i forbindelse med trekant sex, som hun ikke får sagt af sig selv. Derfor kan jeg ikke understrege det nok gange – snak med hinanden.

Der er nogle punkter, der er vigtige, I får talt om inden, det kunne fx være:

  • Må I udøve oralsex på den anden kvinde?
  • Må du komme i munden på den anden kvinde?
  • Skal I have sexlegetøj med som en del af sex trekanten?

Dette er blot nogle eksempler på spørgsmål, der er vigtige at få drøftet og reflekteret over, inden sex trekanten går i gang. Jo mere i har forventningsafstemt, jo bedre bliver sextrekanten.

Når det er sagt, betyder det ikke, at spontaniteten behøver at komme helt ud af billede. Det er rart med plads til spontanitet og overraskelser, og det er jo netop også det, der gør en sex trekant fræk.

 

Etabler en tryg atmosfære

Tryghed opstår gennem tillid. Fortæl din kæreste at hun kan stole fuldt ud på dig, og at du vil gøre alt for, at det bliver en dejlig oplevelse.

Det er en rigtig god idé at etablere et internt stopord mellem dig og din kæreste. Det skal I gøre i tilfælde af, at der opstår noget, som du eller hun ikke synes er fedt under trekant sex. Som nævnt før er det rart med plads til spontanitet, men det kan også give nogle uventede momenter, som I ikke på forhånd har drøftet, hvordan I vil tackle. Og samtidig skal det siges, at når alt kommer til alt, kan I heller ikke planlægge jer ud af hvert minut. Derfor er det vigtigt, at I diskuterer nogle overordnede og konkrete eksempler inden, ligesom den liste jeg har skrevet i øvre afsnit.

Med et internt stopord undgår I at inddrage den tredje part, men I er samtidig sikre på, at I ikke overskrider hinandens grænser. I kan eventuelt også tale med den tredje kvinde om, at I alle tre fælles har et stopord.

Det er hamrende vigtigt, at I alle kan føle jer trygge – dig, din kæreste og den tredje kvinde. Konsensus er nøglen til et godt samleje.

Dig og din kæreste kan desuden skrive nogle forventninger ned hver især på et papir og sammenligne jeres svar efter. På den måde kan I hurtigt komme frem til, om I har den samme forestilling til sex trekanten.

Sidst, men ikke mindst vil jeg sige rigtig god fornøjelse.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here