Brevkasse: Min kæreste kommer for tidligt – Hvad gør jeg?

130

En besked jeg tit får i brevkassen:  HJÆLP! Min kæreste kommer for tidligt.

Du kender det sikkert – En romantisk aften der ender i lagerne. I er begge tændte og klar på en hed aften i dobbeltsengen. 3 min senere er han kommet – ALT for tidligt.

Nu havde du lige glædet dig til en hed omgang sex og så slutter forestillingen alt for tidligt.

Det er desværre et problem rigtig mange mænd har, faktisk er det mænds største seksuelle problem, at komme for tidligt. Eller et problem er måske lidt hårdt at kalde det, nærmere et tabu. Ingen har lyst til at tale om det, men heldigvis findes der noget du kan gøre!

Andre guides du SKAL læse!

 

Hvorfor kommer man for tidligt?

for tidlig udløsning’Min kæreste kommer for tidligt’ er en sætning vi hører rigtig tit. Det er en meget normal ting for mænd, at komme for tidligt selvom det er frustrerende. Det gælder både for kvinden, såvel som manden der ofte skammer sig eller finder det flovt.

Hvorfor man kommer for tidligt, kan der være mange forskellige årsager til, de hyppigste er dog:

  • Han tænker kun på sig selv
  • Han bliver for begejstret
  • Han har svært ved at tage i mod
  • I snakker ikke nok om følelser i hverdagen
  • Præstationsangst

Heldigvis er for tidlig sædafgang et problem der kan løses. Alle mænd kan lære at holde lidt længere. Er du en af dem som kommer alt for tidligt, tænker du sikkert – HVORDAN? Det kommer vi til, men lad os først forklare hvorfor det så ofte sker.

 

Han tænker kun på sig selv

tænker kun på sig selv og får for tidlig udløsningOkay, det lyder måske hårdt, men det er ikke sikkert han er klar over det.

Rigtig mange mænd ELSKER følelsen af den varme kildrende fornemmelse det giver når ’orgasmen’ kommer.

Det er netop orgasmen de glæder sig til at få.

Og det forstår vi godt, men glæden kan også blive for stor.

Så sker det! Han kommer for tidligt og glemmer helt at tænke på sin partners behov.

 

Er begejstringen for stor?

begejstring for stor fører til tidlig udløsningDet med at blive tændt, næsten for tændt kender vi alle sammen.

Et lang forspil, pirren og for mange frække kys, kan for mange blive ’for meget’.

Begejstringen bliver så stor, at han næsten ikke kan være i sig selv. 2 min senere er dét som skulle blive en hed omgang sex, blevet lidt en hvid klat.

ØV! Ikke igen.

 

Har kærlighed og omsorg noget at sige?

De mænd der kommer for tidligt, har ofte problemer med at modtage kærlighed og omsorg. Mange mænd har generelt svært ved at snakke om følelser, der også gør det sværere at modtage kærlighed og ikke mindst omsorg. Faktisk forholder det sig sådan at desto mindre der snakkes om følelser i parforholdet, desto sværere har mænd ved at styre sig i soveværelset.

 

Spiller psyken en rolle i for tidlig sædafgang?

Psyken spiller i allerhøjeste grad en rolle hvis din kæreste kommer for tidligt. Som vi kom ind på i de tidligere afsnit, har følelser, kærlighed og omsorg meget at sige, men der kan også være andre psykiske ting der spiller ind. Præstationsangst er bestemt også ofte årsagen til for tidlig sædafgang. Et nyt forhold, for høje forventninger og tanken om ikke at ville skuffe. Det kan ved mange mænd betyde for tidlig sædafgang. Og det giver egentlig god mening. Nervøsiteten stiger og han vil SÅ gerne præstere, men sagen er den – Hun er helt sikkert mindst lige så nervøs. De første gange man har sex i et nyt parforhold, er aldrig helt perfekte. Tag det stille og roligt, træk vejret et par gange, og du vil opleve at kunne holde længere.

 

Sådan løser du det

Let’s face it – To ryk og en aflevering er ikke ønskescenariet for nogle. Er du en af de mænd der kommer for tidligt eller kommer din kæreste for tidligt, er der heldigvis en masse produkter på markedet til at løse det. Og bare rolig, du er IKKE alene, langt fra.  Der er også en masse teknikker du som mand kan afprøve for at holde lidt længere.

1.      Skift stilling

Hvis din partner har et problem med at komme for tidligt, kan det være en fordel at skifte sexstilling. Særligt missionær er nok det dårligste valg hvis han skal holde længere. Når han ligger i en missionær, bliver musklerne i underlivet for spændte, der resulterer i for tidlig sædafgang. Prøv i stedet for en doggy style, cowgirl eller måske ligge i ske.

2.      Start-stop-metoden er guld værd

Måske er det ikke det fedeste pludselig at skulle stoppe midt i det hele. Det føles jo lige så godt ikke? Men fortsætter I uden stop, sker det desværre – han kommer for tidligt. DERFOR er start-stop-metoden en effektiv måde hvorpå i kan have sex lidt længere. Metoden fungerer på den måde, at han trækker sig ud og holder ca. 30 sek. Pause, hvorefter I kan fortsætte hvor I slap. Gør det gerne flere gange og brug tiden til at kysse og evt. kæle lidt mere for hende.

3.      Brug fysiske hjælpemidler

Det ene udelukker ikke det andet, men vil du virkelig komme problemet til livs er hjælpemidler et godt valg. En af de hjælpemidler du kan bruge er, penis ringen. En penis ring lukker til dels for blodgennemstrømningen der medvirker til en hårdere og længerevarende erektion. Nogle mænd er dog ikke så vilde med penis ringe pga. den strammende fornemmelse, hvorfor Delay spray eller creme er en anden løsning på problemet, at komme for tidligt.

På Eroti.dk anbefaler vi disse hjælpemidler:

Testvinderen – Bathmate Control Delay Crème

Opnå en mere intens orgasme der varer længere med Control Delay creme fra Bathmate.

En af de helt store fordele ved denne Delay creme, er at du kan påføre den lang tid i forvejen, hvilket gør det nemmere for dig som mand.

Desuden er cremen fri for alkohol, parabener og udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser.

Tjek prisen her

 

Den mest solgte er Stallion Forsinkelses Delay Creme

Som navnet så fint antyder er en forsinkelses creme til dig der er træt af at komme for tidligt.

Delay cremen er nem at anvende og virker i løbet af få minutter.

Klart en god grund til, at det er en af de mest solgte.

Tjek prisen her

 

 

Den billige – Get Gard Erektions Spray 50 ml

Er du prisbevidst, er Get Hard Erektions Spray lige noget for dig.

Sprayen får dig til at holde længere og giver dig en hårdere erektion.

Blot spray 2-3 gange på din penis og vent ca. 15 min, så er du køreklar.

Tjek prisen her

 

 

Populær i udlandet – Dr. Love Delay Spray 50 ml

Den fortrukne Delay spray i udlandet er Dr. Love, og som navnet siger er det lige præcis hvad det er!

’Kærligheds doktoren’ på spray giver dig længere nydelse og tilfredsstillelse.

Hvem vil ikke gerne have det?

Tjek prisen her

 

 


Note: du kan også læse om vores anmeldelser af forskellige delay sprays og gels her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here