Brevkasse: Hård eller blød sex. Hvad er du til? Og hvilket legetøj skal du købe?

179

Alle mennesker har deres individuelle præferencer i alle livets aspekter. Men især seksuelle fantasier og turn-ons er vidt forskellige fra person til person. Og i nogle tilfælde kan man også være i tvivl om, hvad man egentlig er til.

En udbredt tvivl handler om, hvorvidt man er til hård sex eller blød sex.

I samme omgang følger så spørgsmålet – hvad er hård sex, og hvad er blød sex? Endnu engang må vi konstatere, at det er meget individuelt.

Det er ikke endegyldigt, hvad blød sex og hård sex er. Og det behøver det faktisk heller ikke at være. Som i så mange andre sammenhænge, er der forskellige grader af hård sex og blød sex.

Det hele kommer an på personlige erfaringer og forestillinger.

Ikke desto mindre, vil vi gerne hjælpe jer kære læsere med at blive klogere på, hvad blød sex og hård sex er, og ikke mindst, hvad I egentlig er til.

 

Hård eller blød sex?

Har du nogensinde undret dig over, hvilken type sex du dyrker? Eller måske er du kommet i tvivl om, hvad du egentlig mest er til? Det er altid sundt og godt at udforske sin egen seksualitet, så længe man også husker at mærke sine egne grænser.

Blid og blød sex kan være noget så dejligt, især sammen med en man elsker. Blød sex er nemlig tit forbundet med nærhed og ømhed. De bløde bevægelser, ømme kærtegn og intime berøringer kan være meget tilfredsstillende.

Andre oplever større nydelse ved at blive taget hårdt med lidt mere kraft og vildskab. Ligeledes kan det være, at du tænder på choking, spanking og lidt mere kinky sex. Det er jo ikke for sjov, at udtrykket pleasure is pain findes. Her kan grænsen mellem det blide/kærlige og det hårde/pirrende være helt vildt ophidsende. Der er ikke nogen tvivl om, at hård sex kan være enormt lidenskabeligt og spændende. Der er dermed også mange, som eksperimenterer med sexlegetøj og rollespil i BDSM-genren.

Derudover er der også dem, som måske foretrækker en blanding af det bløde og det hårde. Det kan komme an på, hvad dag det er, og hvem det er med.

 

Hvad er forskellen på blød og hård sex?

hård sex og blød sexDe fleste forbinder blød sex med vanilje-sex og hård sex som S/M. Det behøver dog ikke at være så sort og hvidt. For ind imellem de to typer af sex findes der en helt masse grader. Derfor kan man sige, at spørgsmålet om det skal være blødt eller hårdt er lidt af en gråzone.

Blød sex vil ofte blive associeret med det at dyrke blid elskov og hård sex med ”knepperi”. Igen, er det altså meget individuelt. Blød sex kan også være sex, som involverer sexlegetøj og en blanding af langsomme og hurtige stød. Det behøver slet ikke at være kedeligt. Mere mild og kærlig sex kan faktisk være ret lidenskabeligt. Hvis I er interesseret i at gøre blød sex lidt vildere, kan I med fordel tage et kig på denne guide.

Hård sex er også for mange en betegnelse for hårde, hurtige stød under sex, et klap bagi og brug af sexlegetøj. Hård sex er nødvendigvis ikke kun S/M og BDSM, men ofte er dette involveret. Som I nok kan fornemme, så er det altså bare et spørgsmål med meget individuelle svar. Det vigtigste er egentlig, at du lytter til dig selv, og hvad du tænder på. Du kan læse meget mere om hård sex og gode tips i vores guide her.

 

Vi anbefaler følgende produkter til blød sex

Som sagt behøver blød sex slet ikke at være kedeligt. Under blød sex kan man også eksperimentere med fantasier og sexlegetøj.

I denne sammenhæng vil vi gerne komme ind på de perfekte sexlegetøjsbokse til blød sex, som kan spice det hele lidt op.

Samtidig kan dette sexlegetøj også være et ”springbræt” til lidt vildere sex, hvis I ligger inde med et ønske om at bevæge jer henimod hård sex.

 

Testvinder – Sinful Sexlegetøj Starter Kit

Med Sinful Sexlegetøj Starter Kit vil I med garanti sætte mere fut i blød sex. Den indeholder alt, hvad der skal til for, at I kommer godt i gang med sexlegetøj. Her er der altså ikke noget, der mangler, hvis I ønsker at indføre sexlegetøj i soveværelset. Pakken indeholder 6 forskellige produkter, og så får I ovenikøbet en gratis glidecreme med – hvilket altså er essentielt, når man bruger sexlegetøj. Boksen indeholder:

Dette kit vil gøre jeres sexliv langt mere pirrende, frækt og spændende. Der er ingen tvivl om, at sexlegetøj gør sex mere sjovt og legende, og samtidig er det en god måde at komme hinanden nærmere. At udforske og eksperimentere med sex giver nemlig en helt ny form for nærvær hos par.

Tjek prisen her

 

 

Mest solgte – Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks med A-Z Guide

Det er bestemt ikke uden grund, at ”Sinful My First One Sexlegetøj Begynder Boks med A-Z Guide”, er et af Sinfuls mest solgte produkter til blød sex. Det er endnu et perfekt sæt til par, der ønsker at få sexlegetøj ind i deres sexliv. Den indeholder alle de essentielle remedier, der skal til for at gøre sex mere spændende og tilfredsstillende. Den er især egnet til jer, som synes det er frækt, når kvinden er i fokus og bliver tilfredsstillet med sexlegetøj. Den indeholder nemlig følgende produkter:

Det er altså alle de produkter, der skal til for en all-around tilfredsstillelse, både for begyndere og mere erfarne. Med denne boks kan blød sex nemt blive en særdeles ophidsende og nydelsesfuld affære.

Tjek prisen her

Den billige – Sinful Turn Her On Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Dette forførende sæt er helt perfekt til et pirrende og langt forspil med sexlegetøj. I æsken har I det, der skal til for at få en fræk, romantisk og sanselig oplevelse med blid bondage under blød sex. Boksen indeholder nemlig følgende produkter:

 • Feather Tickler
 • Satin Bindebånd
 • Blonde Blindfold
 • Massageolie
 • Bullet Vibrator

Det er altså de perfekte produkter til at skabe en pirrende oplevelse med en blid blanding af det bløde og hårde. Her har vi nemlig bevæget os hen i BDSM-genren med de pirrende elementer, dvs. kildefjer, blindfold og bindebånd. Dog er der stadig bevaret en vis blidhed med de bløde og romantiske materialer – satin, fjer og blonde. Ligeledes kan du give din partner en erotisk og intim massage med den medfølgende massageolie.

Tjek prisen her

 

 

Vi anbefaler følgende produkter til hård sex

Er I mere til hård sex, eller brænder I inde med et ønske om at udforske det? Så har vi samlet tre populære produkter inden for sexlegetøj. I denne kategori vil vi anbefale produkter inden for BDSM-universet og sexlegetøj til de mere erfarne, som ønsker at tage skridtet videre.

 

Testvinder – Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Er du til hård sex og BDSM, eller vil du gerne træde ind i dette spændende univers? Så er denne boks oplagt. Den indeholder nemlig det, der skal til for at opnå mere intens nydelse og spænding. BDSM er også et mere bredt begreb med flere forskellige grader. Men denne boks indeholder alt det essentielle, der skal til for at få BDSM ind i jeres sexliv. Boksen indeholder 5 frække produkter:

 • Deluxe Satin Blindfold
 • Deluxe Satin Bindebånd
 • Bondage Tape
 • Brystklemmer
 • Mini Flogger

Med en blanding af sanselig pirring og hårde berøringer på grænsen til smerte, er der altså dømt nydelse på et helt andet niveau. De bløde satinbånd sammen med flogger, brystklemmer og tape er den perfekte kombi af blid og hård og giver dermed en ekstrem pirrende oplevelse, som vækker liv i sanserne.

Tjek prisen her

 

 

Mest solgte – Obaie Bondage Sæt til Sengen

Brænder I inde med fantasier om bondage og opbinding under hård sex? Så er dette bondage sæt fra Sinful lige sagen. Bliver I tændte ved tanken om power play og dominant/subdominant, så er et kinky bondage sæt en god idé. Her kan du nemlig fiksere din partner og tage fuld kontrol over hans/hendes krop. Sættet kan justeres i længden og passer til de fleste senge og madrasser.

De fire manchetter har en blød polstring, som giver komfort under en ellers pirrende oplevelse. Med et bondage sæt bliver I introduceret for et univers, hvor dét at pirre og tirre er med til at gøre sexoplevelsen langt mere intens. Det er dermed også en nem vej til at gøre sexlivet lidt mere kinky.

Tjek prisen her

 

 

Den billige – Sinful Wild Thing Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

De fleste kender efterhånden til det famøse g-punkt. Men har I hørt om p-punktet? Det omtales også som det mandlige g-punkt. Her kan mænd nemlig opnå en intens prostata-orgasme. Denne boks indeholder alt det, der skal til for at udforske prostata stimulering under hård sex:

 • Anal glidecreme
 • Flexible Tip Anal Douche
 • Getter Dual Prostata Massager
 • Penisring med Prostata Stimulator

Disse fire produkter har til formål at give manden en intens og stimulerende oplevelse gennem anal stimulering af prostata. Penisringen med prostata stimulator er perfekt til dobbelt stimulering, da både prostata og penis bliver stimuleret. Boksen er egnet til dig, der i forvejen nyder anal stimulering eller har en fantasi om at prøve det. Det kan også være, at du leder efter nye måde at opnå nydelse på. Uanset er det bestemt værd at overveje dette prostata stimulator sæt for maksimal nydelse og nye sexoplevelser.

Tjek prisen her

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here