Blid bondage sex & dominans: Komplet bdsm guide til blid sm for begyndere

376

BDSM sex er en betegnelse for efterhånden udbredte erotiske lege. Er du en af dem, som syntes at bondage sex og dominans generelt er pirrende og fascinerende, eller er du nysgerrig efter at prøve bondage sex?

Så er denne guide lige her til dig!

Uanset om du er til mere hardcore SM og bondage eller gerne vil prøve kræfter med blid bdsm og blid dominans så guider jeg dig her igennem…


Først skal vi have afgjort én ting:

Har du en partner allerede? Så klik her og se det udstyr i kan overveje at købe sammen

…eller

Har du ikke en partner, men vil gerne finde en BDSM partner? Så klik her og se de bedste BDSM dating sider i Danmark, hvor du gratis og nemt kan finde en BDSM partner.


Har du en BDSM partner?

BDSM er som de fleste andre former for sex og erotisk leg ikke lige så sjovt alene, som det er i selskab med andre. Nogle dyrker BDSM sammen med en fast partner, mens andre har mere omskiftelige partnere, som de deler deres passion for BDSM og bondage sex med. Mangler du en partner at dyrke BDSM bondage med, kan følgende muligheder være en rigtig god start.

BDSM Dating

Online dating er blevet et udbredt fænomen, som rigtig mange danskere efterhånden benytter sig af. Det skyldes formentlig blandt andet, at der er kommet betydeligt flere dating muligheder til, som gør det muligt at date online på lige nøjagtig den måde, den enkelte selv foretrækker. Blandt andet er erotisk online dating, som primært har erotiske bekendtskaber som omdrejningspunkt, blevet meget udbredt. Der findes en hel række af datingsider, som fokuserer på denne form for dating, og som derved er særligt egnet til at finde en bdsm partner gennem.


Sexhunt.dk

Sexhunt.dk beskriver sig selv som landets frækkeste datingside og hører således også til blandt de danske datingsider, hvor fokus først og fremmest er på erotikken.

Siden har mange brugere med mange forskellige seksuelle interesser, og den er derfor også et godt valg, hvis man står og mangler en BDSM partner.

Fordele:

 • Fokus på erotisk dating
 • Mere end 200.000 brugere
 • Lav pris

Ulemper:

 • Ikke specialiseret i BDSM

Opret dig gratis

 


Erox.dk

Ifølge Erox.dk selv, er siden et erotisk univers, hvor du kan finde alle typer af partnere.

Siden har fokus på den erotiske og lumre stemning, og søger du en BDSM partner, er den derfor et godt valg.

Fordele:

 • Erotisk dating
 • Mulighed for anonym chat
 • Omkring 200.000 brugere

Ulemper:

 • Ikke specialiseret i BDSM

Opret dig gratis

 


BDSM.sexdating

Denne side er måske den mest oplagte online platform til at finde en partner til BDSM. Siden er nemlig specialiseret i formålet og henvender sig udelukkende til BDSM entusiaster og folk, der er nysgerrige på området.

Fordele:

 • Specialiseret side med fokus på BDSM
 • Mobilvenlig hjemmeside

Ulemper:

 • Relativt få brugere

Opret dig gratis

 


Scornu.dk

Scornu er ligesom ovenstående datingside en side, som specialiserer sig i erotisk dating, og som primært giver mulighed for at danne erotiske bekendtskaber. Det er altså ikke en oplagt side at finde et fast forhold på, men derimod en god side at finde en BDSM partner på.

Fordele:

 • Mange brugere
 • Ligelig kønsfordeling
 • Lav pris

Ulemper:

 • Ikke specialiseret i BDSM

Opret dig gratis

 


 

Andre muligheder:

Er du ikke så meget til online dating, eller har du allerede prøvet lykken på online datingsider uden held, findes der også andre muligheder for at finde en BDSM partner.

Kontaktannoncer

En god og meget traditionel mulighed for at finde en partner at dyrke BDSM sammen med, er gennem kontaktannoncer. Du kan enten selv vælge at udsende en kontaktannonce, hvor du angiver, hvad du søger, eller du kan holde øje med, om andre udsender annoncer, der potentielt kan have interesse for dig. Denne mulighed kan tage en anelse længere tid, men kan til gengæld gøre, at du finder den helt rigtige partner for dig.

Du kan blandt andet finde kontaktannoncer via eroti her.

BDSM Forum

En anden måde hvorpå du kan komme i kontakt med andre BDSM interesserede, finde en partner eller blot diskutere din interesse og udveksle erfaringer, er via et BDSM dansk forum. Et BDSM forum er et online samtalested for folk med interesse i og passion for BDSM, SM, bondage sex og lignende. Her på eroti har vi forskellige fora, hvor der er mulighed for at møde personer med samme interesser som dig selv. Du kan blandt andet finde vores BDSM forum her.

Sådan kommer I i gang

Når først du har fundet din partner – hvad end det er gennem en online datingside, kontaktannoncer eller et BDSM forum, er næste skridt at komme godt i gang. BDSM kræver forberedelse og for at få en god oplevelse, kræver det også en god start.

Noget af det allervigtigste i forbindelse med BDSM er god kommunikation. Hvad end du dyrker SM med din faste romantiske partner eller med en, du har et mere overfladisk eller flygtigt bekendtskab til, bør kommunikationen være i højsædet. Nedenfor finder du et par eksempler på ting, der er vigtige at overveje og tale om, inden i går i gang med at eksperimentere med sm bondage.

Regler

Inden i kaster jer ud i BDSM, hvad end det er i form af blid bondage, mild bondage eller den mere hardcore slags, er det vigtigt, at have reglerne på plads. Tal med din partner om, hvilke fantasier og lyster I har, og hvordan I kunne tænke jer at gå på opdagelse i dem. Beskriv for din partner, hvad du ønsker dig, og hvad du helt præcist kunne tænke dig, at han eller hun skal gøre. Dette altid vigtigt, men i særdeleshed vigtigt i starten for at sikre, at I begge er indforståede med reglerne og ikke overskrider hinandens grænser.

Sørg desuden for at aftale et såkaldt ’stopord’ – det vil sige et ord, som markerer, at grænsen for legen er nået. Ordet skal naturligvis helst ikke være et, der normalt vil blive sagt i forbindelse med erotisk leg, så hverken du eller din partner er i tvivl om, hvad budskabet er, når det bliver sagt.

I kan også vælge at have forskellige stopord, som markerer forskellige intensiteter, således at et ord betyder ’stop omgående’, mens et andet eksempelvis betyder ’skru ned for det.’

Blid dominans – hvem bestemmer her?

BDSM og SM handler i høj grad om kontrol og dominans og at give kontrol og dominans fra sig. I forbindelse med de fleste BDSM lege, vil den ene part derfor have kontrollen og være dominerende, mens den anden underkaster sig og tager imod.

Til at begynde med ved I måske ikke præcis, om I hver især foretrækker at dominere eller blive dominerede, og det kan derfor være en god idé at skiftes lidt og prøve forskellige roller af, indtil I ender med at føle jer tilpas i den ene. For de fleste, der dyrker BDSM, vil der være en af de to roller, som de foretrækker mest, og som de derfor bliver i og vender tilbage til i forbindelse med legen. Men har du lyst til variation og kan du lide begge roller, kan man også sagtens skiftes fra gang til gang.

Selve dominansen består i forskellige ting og kan foregå på flere måder afhængigt af smag og behag. Man kan blandt andet vælge at binde eller blindfolde den dominerede part, så denne ikke kan stille andet op end at tage imod. Dette kan også være meget befriende til at begynde med, mens man stadig er ved at lære at give kontrol fra sig og lade sig dominere, hvilket for manges vedkommende naturligt er noget, der kræver overvindelse.

Fiksering er populært i BDSM-universet, og for mange, der dyrker denne form for erotisk leg, er det at fiksere en helt central del af legen. Derfor findes der også mange forskellige remedier til netop dette. I kan enten vælge at bruge noget, I allerede har tilgængeligt i hjemmet som eksempelvis et slips eller lignende, eller I kan anskaffe jer legetøj, der er skabt til formålet. Det kan være i form af håndjern, forskellige former for reb og lignende. Gå eventuelt på opdagelse i en erotikbutik, hvor udvalget af denne type legetøj som regel vil være stort eller læs vores bud på anbefalelsesværdigt BDSM legetøj længere nede i artiklen.

Rollespil

Når man dyrker BDSM eller SM, er det for mange en mulighed for at slippe tøjlerne og den rolle, man har i hverdagen og for en tid udleve en fantasi. Har man lyst til at udleve den fulde fantasi, kan det gøre legen yderligere intens at klæde sig på efter sin rolle. Klæder du dig på, når du skal lege, sker der samtidig noget mentalt, der lader dig leve dig helt ind i legen.

Lak og læder er udbredte materialer i SM-universet. Ofte er den dominerende part klædt i læder eller lak fra top til tå og vil ofte også bære en hætte. Men også når det gælder påklædningen, er det selvfølgelig et spørgsmål om smag og behag. Er lak og læder ikke lige jer, eller kunne I måske hellere tænke jer at klæde jer ud på en anden måde, er der også rig mulighed for det.

Bagefter – vigtig snak efter bondage for begyndere

Som nævnt er forberedelse og kommunikation, inden legen går i gang, vigtigt, men kommunikation efter legen er afsluttet er også en vigtigt, når man søger at udvikle et tillidsforhold og udvikle legen yderligere. Tal med hinanden om, hvad der fungerede godt, og hvad der fungerede mindre godt, hvad I kunne lide, og hvad I kunne ønske jer mere af. BDSM og SM vil som regel kun blive bedre over tid i takt med, at man lærer hinandens ønsker og grænser at kende og udvikler nye teknikker.

Ønsker I tips til, hvordan I kan udvikle jeres oplevelse med BDSM og soft bondage, kan I finde vores bondage guide her.

Produkter til blid sm og dominans

Som tidligere nævnt findes der masser af forskellige produkter, som er skabt særligt til BDSM, blid sm og blid dominans. De fleste erotikbutikker og online forhandlere af sexlegetøj og lignende forhandler også forskellige former for legetøj til BDSM og bondage. Det er et spørgsmål og smag og behag, bestemte fantasier og personlige præferencer, hvilket legetøj man foretrækker. Men her får du vores bud på de bedste stykker legetøj og det bedste BDSM og SM udtyr.

Min personlige anbefaling: Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Sinful Tie Me Up Sexlegetøj Boks med A-Z Guide

Tjek Prisen Her →

Drømmer du om det komplette BDSM-gear, er denne boks fra Sinful det helt rigtige valg. I boksen får du alt, hvad du kunne tænkes at have brug for som begynder inden for BDSM og bondage; et blindfold til øjnene, bløde bindebånd, bondagetape, en klassisk flogger i læderlignende materiale og brystklemmer.

Fordele:

 • Flere produkter
 • God til bondage for begyndere
 • Alsidigt indhold
 • Indeholder guide
 • God pris 

Ulemper:

 • Formentlig ikke egnet til den øvede BDSM entusiast

Scandal Bed Restraints Bindesæt til sengen

Scandal Bed Restraints Bindesæt til sengen

Tjek Prisen Her →

Fiksering er for de fleste BDSM og SM entusiaster en helt central del af den erotiske leg. Med dette bindesæt til sengen får du mulighed for at fiksere din partner til sengen, så der er fri leg.

Bindesættet består af fire manchetter, som er polstrerede på indersiden, og som lukkes med velcro. Manchetterne er fastgjort på stropper, som kan fastgøres på sengen. Med et trylleslag kan jeres helt almindelige seng forvandles til en bondage seng. Stropperne fastgøres under sengen og holder således din partner fikseret. Sættet passer til de fleste senge.

Kombiner eksempelvis bindesættet med andet bondage tilbehør. Det kan være blindfolds eller et fetish halsbånd. Læs en guide til fetish halsbånd her.

Fordele:

 • Fiksering af både hænder og fødder
 • Høj kvalitet
 • Passer de fleste senge
 • Flot design
 • Justerbar størrelse på manchetter

Ulemper:

 • Velcro kan blive løst over tid

Obaie Bondage sæt til sengen

Obaie Bondage sæt til sengen

Tjek Prisen Her →

Endnu et bondage sæt til sengen med fire manchetter. Manchetter sidder fastgjort på fire stropper, som ved hjælp af en strop på midten kan fastgøres på en seng. Alle stropperne er justerbare, således at det passer til alle/de fleste senge.

Selve manchetterne er polstrede indvendigt, hvilket gør dem behagelige at have på. De fastgøres med velcro og kan således også tilpasses i størrelsen, så de passer de fleste.

Fordele:

 • Manchetter til både hænder og fødder
 • God pris
 • Passer de fleste senge
 • Justerbar størrelse på manchetter

Ulemper:

 • Velcro kan blive løst over tid

Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter

Fetish Fantasy Bondage Sele med Manchetter

Tjek Prisen Her →

 

Denne bondage sele er yderst alsidig og giver mulighed for mange spændende stillinger med sine fire justerbare manchetter og blød støtte til eksempelvis nakke eller hals. Manchetterne er polstrerede for en behaglig følelse og kan justeres i størrelsen. Også de enkelte stropper kan justeres i længden, så de passer til mange forskellige stillinger og til de fleste brugere.

Fordele:

 • Fiksering af både hænder og fødder
 • Mange anvendelsesmuligheder
 • Alsidig
 • Indeholder blindfold 

Ulemper:

 • Kræver en vis smidighed eller adræthed at bruge

Obaie Bondage Reb

Obaie Bondage Reb

Tjek Prisen Her →

Et helt klassisk bondagereb, der lader dig binde din partner i mange forskellige stillinger. Rebet lader den fikserede slippe kontrollen helt og give sig hen til nydelsen.

Muligheden for selv at binde rebet gør, at man selv kan tilpasse stillingerne, så de passer til ens præferencer. Rebet måler desuden hele 10 meter, så det kan anvendes til de fleste ønskede positioner. Der er her tale om et helt klassisk og alsidigt stykke BDSM legetøj.

Fordele:

 • Alsidigt stykke legetøj
 • Flot sort farve
 • 10 meter i længden
 • Kraftigt materiale 

Ulemper:

 • Det kræver øvelse at lære at binde de forskellige knuder

Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-ring

Obaie Imiteret Læder Halsbånd med D-ring

Tjek Prisen Her →

Tilfør legen en ekstra kinky fornemmelse med dette halsbånd i læderlook fra Obaie. Halsbåndet kommer i en flot sort farve, der passer perfekt til SM. I halsbåndets fastmonterede D-ring kan monteres en rem eller kæde for en ekstra kinky fornemmelse.

Halsbåndet har en blød, polstret inderside, så det er behageligt at bære og er justerbart i størrelsen, så det passer de fleste.

Fordele:

 • Flot læderlignende materiale
 • Med D-ring
 • Justerbar størrelse
 • Polstret inderside

Ulemper:

 • Passer muligvis ikke alle

Benspredere

Der findes mange forskellige typer af legetøj i SM og BDSM. En klassiker er bensprederen, der, som navnet antyder, har til formål at sprede benene på den underdanige, så der er fri adgang og fri leg.

Obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Obaie Håndleds og Ankel Spredestang

Tjek Prisen Her →

En klassisk spredestang i simpelt design med manchetter til både håndled og ankler. Manchetterne har et polstret indre, der giver øget komfort og er desuden justerbare, så de passer de fleste størrelser.

Fordele:

 • Fiksering af både hænder og fødder
 • Polstrede manchetter
 • Justerbar størrelse

Ulemper:

 • Kræver en vis smidighed
Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar

Fetish Fantasy Begynder Spreader Bar

Tjek Prisen Her →

 

En helt klassisk sprederstang, der effektivt adskiller benene og holder dem adskilt. Stangen kommer med to manchetter, som er polstret med et blødt materiale for øget komfort. Selve sprederstangen måler 26 cm.

Læs mere om spredestænger her

Fordele:

 • God til sm for begyndere
 • Mulighed for mange stillinger
 • Justerbare manchetter
 • Blød polstring

Ulemper:

 • Ingen fiksering af hænder
 • Relativt kort sprederstang

Blid bondage piske

Efter manges opfattelse, er pisken et essentielt redskab inden for BDSM og SM. Der findes mange forskellige typer af piske til formålet. Nogen kan slå hårdt, mens andre egner sig godt til blid sm.

Obaie Imiteret Læder Flogger 42 cm

Obaie Imiteret Læder Flogger 42 cm

Tjek Prisen Her →

 

En flogger er en pisk med flere ’piskehaler.’ Denne variant fra Obaie er af et læderlignende materiale, der bidrager til det kinky look og samtidig giver mulighed for både skarpere slag og blødere kærtegn.

Fordele:

 • Flot læderlignende design
 • Godt greb
 • God til begyndere

Ulemper:

 • Ikke den bedste kvalitet, men god til begyndere
Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle

Obaie Imiteret Læder Spanking Paddle

Tjek Prisen Her →

En anden type pisk til BDSM. Denne paddle kan levere både hårde og skarpe slag og blødere smæk alt efter præference. Designet er enkelt og byder ikke på nogen ekstra dikkedarer, hvilket gør den god til begyndere.

Fordele:

 • God til begyndere
 • Flot læderlignende materiale
 • God til både hårdere slag og blød smæk

Ulemper:

 • Ikke den bedste kvalitet med god til begyndere
Zado Læder Pisk i Træhåndtag 56 cm

Zado Læder Pisk i Træhåndtag 56 cm

Tjek Prisen Her →

Denne pisk er multifunktionel, da den i den ene ende er en klassisk flogger med piskehaler i ægte læder og i den anden ende er en fræk dildo. Floggeren er dermed helt oplagt til nybegyndere, som vil have muligheden for både skarpe slag og lettere kærtegn.

Fordele:

 • Multifunktionel
 • Godt greb
 • Ægte læder

Ulemper:

 • Der er ikke meget dårligt at sige om denne flogger

BDSM møbler

En anden kategori af BDSM legetøj er de deciderede BDSM møblere. Her får du vores favoritter.

Fetish Fantasy Sex Stol

Fetish Fantasy Sex Stol

Tjek Prisen Her →

Denne fikse lille sexstol kan fuldkommen revolutionere måden I har sex på. Designet giver nemlig mulighed for mange nye stillinger og kan forbedre de stillinger, I allerede kender og kan lide. Sædet er designet med et hul i midten for ekstra variationsmuligheder.

Fordele:

 • Mange anvendelsesmuligheder
 • Nem at rengøre efter brug
 • Holdbare materialer 

Ulemper:

 • Relativt høj pris
Feels Like Heaven Elskovsgynge

Feels Like Heaven Elskovsgynge

Tjek Prisen Her →

Prøv nye gyngende og vægtløse stillinger med denne frække sexgynge. Gyngen er fremstillet af solidt og holdpart nylon, og dens stropper kan justeres efter behov. De mange stropper giver mulighed for mange forskellige frække og spændende stillinger.

Fordele:

 • Slidstærkt og holdbart materiale
 • Mange variationsmuligheder
 • Justerbare stropper

Ulemper:

 • Skal fastgøres i loftet
Zado Pillory Gulv Gabestok

Zado Pillory Gulv Gabestok

Tjek Prisen Her →

Dette sexmøbel er inspireret af en gabestok og holder således den underdanige part fuldkommen fikseret ved hjælp af de fire justerbare manchetter og et justerbar halsbånd. Dette medvirker til en frække fantasi, hvor den dominerende er i fuld kontrol.

Fordele:

 • Fuld fiksering
 • Justerbare manchetter og halsbånd
 • Høj kvalitet

 Ulemper:

 • Ikke så diskret at have stående og tidskrævende at samle
Master Series Obedience Sex Bænk

Master Series Obedience Sex Bænk

Tjek Prisen Her →

Denne sexbænk lader den dominerende part have fuld kontrol, mens den underdanige part er fuldkommen fikseret. Sexbænken kommer i et lækkert sort design og med forskellige remme, så den underdanige helt kan fastspændes.

Fordele:

 • Fuldkommen fiksering
 • Flot design i høj kvalitet
 • Justerbar størrelse

Ulemper:

 • Ikke så diskret at have stående
 • Relativt høj pris
Liberator Wedge Ramp Sexpude

Liberator Wedge Ramp Sexpude

Tjek Prisen Her →

Denne sexpude giver mulighed for helt nye erotiske oplevelser med din partner. De to trekantede puder, som kan kombineres på en række forskellige måder giver mulighed for mange nye stillinger, og de fire medfølgende manchetter bidrager til din kinky stemning.

Fordele:

 • Mange variationsmuligheder
 • Fire manchetter
 • Kommer med blindfold
 • Vaskbart materiale

Ulemper:

 • Relativt høj pris
Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here