Bluetooth penisring med app styring – Her er de 3 bedste trådløse penisringe

1231

En app styret penisring eller bluetooth penisring er det absolut nyeste på markedet. Her har de store leverandører af legetøj virkelig formået, at anvende den moderne teknologi som er til rådighed. Det er nået som dermed giver dig og jer partnere en masse muligheder for eksempel er det, at styre sin penis ring fra sin app en utroligt fornemmelse, for man har virkelig kontrollen på en helt anden måde en du er vant til.

Find din App Styret Penisring diskret og billigt, Klik Her

Bedste app styret penisring

App styret penisring

Her har vi den bedste app styret penisring på markedet  – efter vores mening. Den er super nemt at gå til, og har en utrolig kraftig vibrationsniveau, som kun gør selve oplevelsen bedre. Desuden er den medfølgende app funktion helt i top.

Denne app styret penis ring giver nemlig mulighed for, at du alene eller sammen med din partner kan få en sjovere oplevelse end var det ‘bare’ en normal en af slagsen.

Denne app styret penisring giver dig en hårdere og længere erektion i det blodomløbet i din penis stimuleres og holdes igang. Faktisk vil selve denne stimulering af din penis gøre, at du kan holde længere – så derfor har du en app styret penisring som opfylder alle de krav der er til dette produkt.App styret penis ring

Som det fremgår af sidestående billede kommer din billige app styret penisring i denne flotte og unikke pakke, med dertilhørende oplader og smøremiddel, sp du har faktisk alt hvad du skal bruge til at få en ufatteligt skøn oplevelse.

Vores erfaring er, at hvis du er alene, så vil du onanioplevelse blive fuldstændig unik og perfekt. Det er virkelig som om, man har opfundet onani på en anden måde. Når du først har brugt den en enkelt gang, så vil vi næsten gerne love, at du ikke vil slippe din app styret penisring igen.

Med din partner vil selve penetrationen være fantastisk for både dig og din partner idet, du ligeledes stimulere hendes klitoris når du er helt oppe i hende – ja I kan næsten selv forestille jer hvordan det går til.

Find din App Styret Penisring diskret og billigt, Klik Her

Billigste bluetooth penisring

Bluetooth penisring

Den billigste bluetooth penisring går til denne variant, som virkelig er flot og som desuden er utrolig nem at styre. Den sættes ligesom de tre andre varianter i dette indlæg nedover penissen og herefter forbindes den med den gratis app – som faktisk er den samme app til alle 3 produkter.

Herefter starter du din bluetooth penis ring og den vibrerer nu på sådan en måde, at du ikke er i tvivl om, at det er en lækker følelse.

Den er genopladelig som det fremgår af billedet, og desuden er den vandtæt. Så du kan faktisk også stå i badet og hygge dig med din nye bluetooth penisring.

Bluetooth penis ring

Hertil er alle varianter i dette indlæg det oplagte medie til langdistance forhold, det er nemlig sådan, at der ikke er en maks rækkevidde på. Så hvis din kæreste bord på Cypern og du i Danmark, så vil han/hende kunne styre vibrationerne fra app’en.

Det er virkelig her man ser hvor godt det er, at producenterne begynder at implementere denne teknologi i din billige bluetooth penisring.

Den koster ikke særlig meget taget teknologien i betragtning, så vi synes næsten, at det er en gave pris du får den til.

Den har hele 10 forskellige vibrationsmønstre, og det er desuden hele din bluetooth penisring som vibrere, så når du har den på din penis, så hviler den også op af testiklerne og disse bliver derfor også påvirket af den dejlig vibrerende funktion.

Find din Bluetooth Penisring diskret og billigt, Klik Her

Af nedenstående fremgår en rigtig god video, som forklarer hvorledes din bluetooth penisring fungerer, og hvad du skal gøre for at downloade den gratis app – det giver måske bedre mening, for dig, at kigge på denne, da du helt sikkert vil opleve at det er bedre (ligesom så meget andet), at se den i video og ikke bare på billeder:

 

Hvad kan en penisring app?

Penis ring app

Her har vi en flot penisring app, som vi kalder den på kontoret. Den er vandtæt og genopladelig og fungere på den helt simple måde – som egenligt er en mangelvare i branchen, at du blot trykker ovenpå den sorte vibrator, som I kan se af sidestående billede.

Herefter begynder den af vibrere imens du har den på penis. Herefter slukker du den igen, ved at trykke på selvsamme. Du oplader den ved, at pille den lille vibrerende ting ud af den, som du også kan se, også stikker den i den medfølgende oplader.

Der medfølger ligeledes en app til denne penis ring app, som gør det muligt at måle forskellige ting – heriblandt antallet varigheden af samlejet. Faktisk kan den styret efter stemmeleje. Det vil sige, at jo højere i råber under samlejet jo mere vil den vibrerer, og på den måde er der relativt mange forskellige muligheder og sjove tiltag, som man ikke bare lige kan få andre steder. Din penisring app er super nemt at forstå, og kræver ikke meget mere end 2 minutter for selv den person som mener han/hende er dårlig polstret til de teknologiske instrumenter.

Så uanfægtet om du søger en app styret penisring, bluetooth penisring eller en penisring app, så synes vi helt sikkert du bør undersøge ovenstående produkter, for de vil måske ændre din tilgang til hvad er legetøj skal kunne, samt vil du helt sikkert ende med at købe endnu mere legetøj, fordi de simpelthen er så gode og rare.

Der er 24 timers levering, så bestil i dag og have den allerede hjemme hos dig i morgen.

Penisring app

Find din Penisring App diskret og billigt, Klik Her

 

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here