Belladot Sexlegetøj – De bedste produkter i test

96

Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at teste disse fire produkter og komme med min vurdering til jer. Jeg vil først og fremmest lige komme med en præsentation af mig selv, så i lige kan få en ide om hvem jeg er.

Jeg er vild med sex og jeg ELSKER at eksperimentere, inden for mange genre af sex. Dog kan jeg ikke løbe fra at jeg har en stor forkærlighed for bdsm, især dominans og spanking, generelt elsker jeg bare alt ved bdsm.

Da jeg er single har jeg ikke en partner at teste legetøjet med, så alt er testet ved solo leg.

Dette var ikke noget problem med dildoen og vibratorerne, det var lidt en anden udfordring med penisringen, så der måtte jeg ty til andre metoder.

Derfor er min vurdering af penisringen kun hvordan jeg oplever den og ikke hvordan den ville fungere for manden, da mine er sat omkring en dildo og så testet på den måde, da der ikke lige var en levnede ”prøve-pik” i billedet.

Men læs med og bliv klogere på dit måske næste køb af legetøj herunder, jeg kan i hvert fald varmt anbefale nogen af produkterne.


 

Belladot Sofia Dildo Vibrator

“TESTVINDER”

Belladot Sofia Dildo Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Utrolig lydsvag
 • Variation i vibrationerne
 • Opbevaringspose medfølger
 • Vandtæt
 • Fleksibel
 • Feminin ad udseende
 • Nem og betjene
 • Lækkert design

Ulemper

 • Kunne godt bruge en smule mere tykkelse.

Min personlige oplevelse

Denne belladot sofia dildo vibrator er jeg kæmpe fan af, dette siger også lidt sig selv efter som jeg har udvalgt den testvinderen!

Af dildoer med vibrator er denne den jeg hidtil har prøvet den bedste, den er en som jævnligt vil komme i brug, da den også er utrolig lydsvag og derfor også giver et væld af muligheder når det kommer til leg både ude og hjemme.

Den har et flot feminint look, hvilket også gøre den egnet til en som måske skal ud og købe deres første dildo. Da den ikke er vulgær at se på, som nogen dildoer godt kan være for nye i sexlegetøjsverden.

Design

Belladot sofia dildo vibratorDildoen er rent designmæssigt utrolig godt udført! Den er blød i materialet som gør den er lækker at have oppe i sig.

Dog skal man som med alt andet legetøj det er lavet af silikone og plast sørge for at der er massere af smørelse ellers kan man godt blive noget øm, down there, så har man lidt problemer med selv at blive våd nok, skal man huske en god glidecreme.

Den er også fleksibel ude i enden, hvilket gør at den kan bøjes i alle retninger. Så den rigtig kan ramme alle de dejlige punkter som man vil have den til, og så giver dens bølget design også bare en utrolig lækker stimulering.

Den har 7 vibrationsmønstre, 3 konstante som starter på den laveste og for hvert tryk på knappen bliver kraftriger og mere intense, efterfølgende har den 4 vibrationsmønstre som alle også er forskellige og variere i styrke og intensitet.

En ting jeg også finder som et plus for dette legetøj er, at når legen er færdig og det skal slukkes, holdes knappen bare inde i et par sekunder og den går ud. Der er kun en knap så det er nemt at finde ud af, og man skal ikke igennem alle vibrationerne for at få den slukket.

Anbefalet til

Denne dildo er et must have for alle kvinder, om de er single eller i parforhold. Ønsker man en meget kraftig stimulering fra vibratoren er det dog ikke denne dildo man skal gå efter, og samtidig er der også mange muligheder med den.

Da den både er vandtæt så man kan have den med i badet, men den er også utrolig lydsvag.

Så den vil også passe godt i håndtasken sammen med Belladot Ester Klitoris Vibrator så er man godt kørende i hvert fald til en fræk aften!

Specifikationer

Materiale: Silikone og ABS plast.
Ftalatfri: Ja..
Længde: 15 cm.
Diameter: 3 cm.
Vandtæt: Ja.
Batteritype: 1 x AA batteri (medfølger ikke).
Vibrationsniveau: 7 forskellige.

Opsummering

Køb den! Jeg har intet negativt at sige om den, den er pengene værd og ligger sig ikke i den dyre ende, men hvor alle godt kan være med.


Belladot Ester Klitoris Vibrator

“PRISVINDEREN”

Belladot Ester Klitoris Vibrator

Tjek prisen her

Fordele

 • Feminin
 • God vibration
 • Flere vibrationsmønstre
 • Lille og handy
 • Nem at betjene
 • Kraftig i vibrationerne
 • Overrasker positivt over hvor effektiv den er, grundet dens størrelse
 • Kan bruges flere steder på kroppen
 • Opbevaringspose medfølger

Ulemper

 • Kunne godt have ønsket at den var mere lydløs
 • Holderen til batterierne er træls at få ud

Min personlige oplevelse

Belladot Ester Klitoris VibratorDenne lille vibrator overraskede mig virkelig.

Dens lille udseende gjorde at jeg ikke forventede så meget af den. Da mit førstehåndsindtryk var at den kun lige gjorde det den skulle og så ikke mere, men jeg blev overrasket.

I forhold til hvad jeg forventede er den super kraftig i dens vibrationer, og grundet dens størrelse kom dette virkelig bag på mig.

Jeg kunne godt forstille mig at dette var en vibrator som jeg ville komme til at bruge ret ofte.

Den er lille og handy og ville også være en med ville kunne have med i håndtasken når man er ude, hvis nu lysten pludselig skulle opstå.

I forhold til lyden fra vibratoren vidste jeg ikke hvad jeg skulle forvente. Den larmer bestemt ikke derfor ville jeg heller ikke tøve med at bruge den mens der er andre i nærheden, som det så er hjemme eller offentligt.

Dog vil jeg også skynde mig at sige at den heller ikke er lydløs. Da den trods alt laver nogen ret kraftige vibrationer, men det er bestemt ikke på et støjende niveau.

Jeg opnåede orgasme med denne lille sag. Hvilket jeg var meget imponeret over, da der oftest skal en del til før jeg opnår en orgasme. En ting jeg også er stor fan af, er at der følger en lille opbevaringspose med til dette produkt.

Dog er den holder batterierne skal i noget besværlig af få ud, dette vil jeg mene godt kunne have været gjort på en lidt nemmere måde.

Anbefalet til

Jeg vil mene at denne belladot vibrator kan anvendes af alle som er på udkig efter en lille handy og diskret belladot vibrator.

Om man står og skal købe sit første belladot sexlegetøj, eller om man allerede har en god solid erfaring på bagen vil jeg bestemt mene at dette stykke legetøj vil passe ind.

Om man er single eller har en partner, så vil jeg mene at denne ligger sig lige på kanten til at være et must have.

Når det kommer til legetøj da den også har bredt felt af forbruger den kan ramme, både nybegyndere og øvede.

Den fungere rigtig godt på klitoris men bestemt også til at pirre steder på kroppen som f.eks. brysterne.

Kun fantasien sætter grænser.

Specifikationer

Materiale: ABS plast.
Ftalatfri: Ja.
Længde: 10,5 cm.
Diameter: 3 cm.
Vandtæt: Ja.
Batteritype: 2 x AAA (medfølger ikke)
Vibrationsniveau: 3.
Brugermanual: Dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk, finsk, spansk m.fl.

Opsummering

Rigtig fin lille handy vibrator, som også ville være godt egnet til at have med i håndtasken i byen, hvis aften lige pludselig skal spices op, eller en lyst pludselig melder sig.


Belladot Bertil Vibrerende Penisring

“TIL NYBEGYNDEREN”

Belladot Bertil Vibrerende Penisring

Tjek prisen her

Fordele

 • Opbevaringspose medfølger
 • Batterierne medfølger
 • Rammer fint klitoris
 • Pirrende

Ulemper

 • Bliver hurtig ”beskidt” i materialet selvom den er i opbevaringspose
 • Lave vibrationer

Min personlige oplevelse

Belladot Bertil Vibrerende PenisringDenne penisring leverede lidt under mine forventninger, den rammer fint klitoris i de stillinger jeg har prøvet den, men falder noget af på den når det kommer til vibratoren, her kunne den godt have leveret bedre.

Som kvinde synes jeg ikke man får det store ud af at der er vibrator i penisringen, jeg kunne forstille mig at manden får mere ud af dette, selv på højeste niveau synes jeg ikke det gør den store forskel.

Vibratoren har 3 vibrationsniveauer, som er 3 konstante vibrationer i forskellige styrker.

Tilgengæld er den dut der rammer klitorissen utrolig pirrende, så man får skam noget ud af den som kvinde. Den var jeg virkelig fan af, derfor er den i den grad stadig også anbefales værdig. Dog ville jeg ikke anbefale den til erfarende indenfor belladot sexlegetøj da jeg så nemt tror at man bliver meget skuffet. Især hvis man er til det lidt mere ”hårde” sex hvis vi kan kalde det det.

En ting som jeg også synes er et minus er at selvom at den er i opbevaringsposen. Så bliver den utrolig hurtig fnulleret, alt sætter sig på det materiale den er lavet i.

Så den bliver hurtig træls at se på og skal vaskes ofte for at holdes ren.

Anbefalet til

Nybegyndere inden for sexlegetøj eller folk der et til det såkaldte ”vaniljesex” som ikke vil have noget der er for voldsomt i vibratoren.

Her er denne god da den på ingen måde er voldsom i sin vibrationer, i hvert fald ikke for kvinden.

Specifikationer

Materiale: TPE og ABS.
Vandtæt: Ja.
Diameter: 2,5 cm (kan strækkes).
Vibrationsniveauer: 3 niveauer.
Batteritype: 3 x LR44-batterier (medfølger).
Medfølger: Opbevaringspose.
Brugermanual: Dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk, finsk, spansk m.fl.

Opsummering

Okay penisring som måske leverede lidt under mine forventninger til den, men som vil egne sig godt til nybegyndere.


 Belladot Greta mini vibrator

“DEN BILLIGE”

Belladot Greta Mini VibratorTjek prisen her

Fordele

 • Opbevaringspose medfølger
 • Enkelt design
 • Er vandtæt

Ulemper

 • Lille i størrelsen, hvis den også kan fungere som en dildo vibrator
 • Høj pris i forhold til hvad man får
 • Kun et vibrationsniveau
 • Har ikke multispeed

Min personlige oplevelse

Belladot Greta mini vibratorHer får man i følge min vurdering relativt lidt for pengene.

Denne vibrator er meget enkelt i dens design hvilket jeg meget godt kan lide, men jeg synes at godt og vel 200 kr. for denne er lige i overkanten, kontra hvad man ellers kunne have fået for dette beløb.

Den har ingen knapper eller noget, så den måde man tænder og slukker den på er ved at dreje på bunden hvilket også er okay. Dog kunne jeg godt have ønsket at den havde en separat dreje knap hvor man kunne tænde og slukke. Samt at vibratoren havde multispeed så man havde mulighed for at justere i hastigheden på vibratoren. Denne vibrator har kun et konstant vibrationsniveau.

Der følger dog en lille opbevaringspose med, så man nemt og sikkert kan opbevare sit legetøj uden det kommer i kontakt med andet og evt. ødelægger materialet af.

Derudover synes jeg kun at den fungere som en klitoris vibrator, selvom udformningen godt kunne indikere at det var en god kombination af en klitoris-  og dildo vibrator, men det synes jeg den er alt for lille til at kunne.

Den er dog vandtæt, så er det en du bliver glad for, kan du have den med i badet også.

Anbefalet til

Dette legetøj ved jeg ikke helt hvem jeg skal anbefale til, i bund og grund nok fordi jeg ikke rigtig kan anbefale det til nogen.

Måske en helt ny som ikke rigtig ved hvad de vil have, og som ikke ønsker noget kompliceret belladot voksen legetøj og som måske heller ikke rigtig har noget forventninger. Da de ikke har afprøvet noget endnu.

Specifikationer

Materiale: ABS plast.
Ftalatfri: Ja.
Vandtæt: Ja.
Længde: 11,5 cm (8 cm kan føres ind).
Diameter: 1,8 cm.
Vibrationsniveau: 1.
Batteritype: 1 x AA-batteri (medfølger ikke).
Brugermanual: Dansk, svensk, norsk, engelsk, tysk, finsk, spansk m.fl.

Opsummering

En Belladot vibrator som jeg synes er for dyr i forhold til hvad man får for pengene, den var i hvert fald ikke lige noget for mig, og ville være blevet skuffet hvis jeg havde givet 200 kr. for den.


KONKLUSION

Det var som altid utroligt sjovt at lave endnu en af disse tests, jeg elsker at prøve en masse nyt og forskelligt belladot sexlegetøj og så er det jo bare endnu en bonus at kan hjælpe jer hvordan de forskellige produkter fungere i ren praksis.

Belladot Sofia dildo vibratoren var helt klart min favorit og jeg synes ALLE kvinder burde eje dem, det var virkelig helt fantastisk og kommer over til ynglings dildoerne sammen med glas dildoerne og nogen af den lidt større kaliber 😉

Jeg håber i finder denne anmeldelse brugbar og at i forhåbentlig for testet noget nyt legetøj af.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here