Efter 3 år og 1000-vis af tests i samarbejde med alle vores testere, så er vi rimelig sikre på, at vi nu kan afgøre, hvilket sexlegetøj der er det bedste.

Det gælder både det bedste sexlegetøj til kvinder, det bedste sexlegetøj til mænd og til syvende og sidst også det bedste sexlegetøj til par.

Nedenfor kan du læse mere om det bedste sexlegetøj til par, kvinder og mænd (i den rækkefølge):

 

Bedste sexlegetøj til par

Som sagt er sexlegetøj fantastisk til at gøre sex endnu bedre, end det allerede er. Når man begynder at inkorporere legetøj i sengen sammen med sin partner, får man en øget tillid til hinanden, da man begynder at snakke om, hvad man godt kan lide i sengen.

Sexlegetøj er også en måde, hvorpå man kan finde spændingen i sengen igen sammen med sin partner. Her kan man både prøve ting som øger intensiteten af sex endnu mere eller måske endda afprøve forskellige feticher sammen, som man ikke har gjort før. Nedenfor kan du læse mere om det bedste sexlegetøj til par.

Testvinder: Velve Rio Luksus Penisring med Vibrator Opladelig

velve evy remote control love egg

Tjek prisen her

Med denne penisring får I begge endnu mere nydelse. Penisringen vil kunne gøre hans erektion endnu hårdere og længerevarende, og den lille vibrator vil give hende ekstra nydelse.

Fordele:

 • Giver begge nydelse
 • Genopladelig
 • 10 forskelige vibrationer.

Ulemper:

 • Lang opladningstid.

Den lille sag fra Velve vil give jer begge lidt ekstra i sengen. For det første vil penisringen gøre ham endnu hårdere end nogensinde før, hvilket hun vil elske. Derudover vil vibratoren på ringen stimulere hende ekstra meget under sex, så hun kan få endnu mere intense orgasmer. For at øge nydelsen så meget som muligt, har ringen hele 10 forskellige vibrationer at vælge i mellem. Penisringen har en blød overflade, som gør den behagelig og pirrende at have på.

Penisringen har en indre diameter på 2,8 cm og er strækbar. Den har 3 vibrationsniveauer og 7 forskellige mønstre. Ringen oplades igennem et USB-kabel og kan holde omkring 90 minutter på en fuld opladning.

 

Bedst til prisen: Sinful Opladeligt Vibrator Æg

sinful opladeligt fjernbetjent vibrator

Tjek prisen her

Med dette vibrerende æg kan du tage fuld kontrol over din partner. Med hele 11 forskellige vibrationsmønstre, kan din partner ikke blive andet end ophidset. Fjernbetjeningen giver jer begge frie hænder til at lave andre ring imens.

Fordele:

 • Pirrende
 • Hænderne frie
 • Genopladelig
 • 11 vibrationsmønstre.

Ulemper:

 • Giver mest nydelse til hende.

Dette lille æg er perfekt til dig, som gerne vil styre din partners nydelse. Når først ægget er oppe, kan du bruge fjernbetjeningen til at styre den indstilling vibrationerne er på. Imens din partner nyder ægget, har hun frie hænder til at gøre dig mindst lige så tændt. Dette lille æg kan også bruges til at tage den frække stemning ud af soveværelset.

Ægget kan styres fra en rækkevidde på 10 meter og er fremstillet af medicinsk silikone. Ægget måler 8,3 cm i længden og 3,2 cm i diameter og har en snor til at gøre det nemt at tage den ud igen.

 

Bedst til begynderen: Sinful Sexlegetøj Starter Kit

dk sex ske starterkit splatter gratisglidecreme

Tjek prisen her

Med dette kit får I alt, I skal bruge til at begynde at eksperimentere med sexlegetøj. I får et lille udvalg af de mest populære produkter, så I kan finde det, som fungerer for jer.

Fordele:

 • Nydelse til begge
 • Et udvalg af forskelligt legetøj
 • Pirrende og spændende.

Ulemper:

 • Bedst til begynderen.

Med dette kit får I 6 forskellige produkter, som kan bruges til at spice sexlivet en smule op. Med disse produkter får I mulighed for at eksperimentere med hinanden på helt nye måder. I får her både mulighed for at eksperimentere med håndjern, blindfold, anal og forskellige vibratorer.

Udover det bedste sexlegetøj til begynderen får I også glidecreme til at gøre oplevelsen endnu bedre.

 

 

Bedste sexlegetøj til kvinder:

Mange kvinder har svært ved at finde samme nydelse i onani, som de oplever i sex, men det behøver ikke at være tilfældet for dig.

Med det rigtige legetøj kan du opnå endnu stærkere orgasmer end før helt alene. Solosex behøver ikke at være værre end sex, hvilket det rigtige sexlegetøj kan vende om på.

Her kan du læse mere om det bedste sexlegetøj til kvinder, så du altid kan få den orgasme, som du drømmer om.

Testvinder: Womanizer Premium Klitoris Stimulator

dk womanizer premium klitoris stimulator roed

Tjek prisen her

Denne lille sag vil uden tvivl blive din bedste ven. Med den kraftfulde klitoris-stimulering kan du ikke andet end komme. Hvis du ikke får en orgasme, kan du få pengene tilbage.

Fordele:

 • Pirrende
 • Orgasme garanti
 • 12 forskellige intensiteter

Ulemper:

 • Ingen

Med denne lille sag får du det bedste af det bedste. Det innovative design bruger pulserende trykbølger til at få dig til at komme hver gang. Med autopilot-funktionen skifter den automatisk imellem 12 forskellige intensiteter, som kommer til at pirre dig som aldrig før. Hvis du gerne vil være mere diskret, kan du bruge Smart Silence, så du ikke forstyrrer dem, som sover.

Den måler 15,5 cm gang 5 cm gange 3,5 cm. Den er opladelig og tager omkring 120 minutter at blive opladet helt. Den varer hele 240 minutter på en enkelt opladning.

 

Bedst til prisen: Velve Macy Magic Wand Vibrator Opladelig

velve macy wand vibrator

Tjek prisen her

Med denne vibrator fra Velve vil du nå den syvende himmel, hver gang du bruger den.

Fordele:

 • Kraftig vibrator
 • 10 forskellige vibrationsmønstre

Ulemper:

 • Ingen

Med denne skønne vibrator fra Velve kan du altid forvente en voldsom orgasme. Det fleksible massagehoved kan både bruges til at stimulere klitten eller bruges til at lave pirrende kropsmassage. Vibratoren har hele 10 forskellige vibrationsmønstre til at give dig en af dit livs mest intense orgasmer.

Vibratoren er genopladelig og kan holde 90 minutter på en enkelt opladning. Den er lavet i en lækkert fløjlsblød silikone, så den føles luksuriøs og blød mod din hud.

 

Bedst til begynderen: Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator Opladelig

velve riva rabbit vibrator

Tjek prisen her

Denne rabbit vibrator fra Velve vil give dig intens stimulering både udvendig og indvendig. Det organiske design sammen med kraftige vibrationer giver næsten altid en orgasme.

Fordele:

 • Både udvendig og indvendig stimulering
 • 10 forskellige vibrationsmønstre
 • Nem at bruge.

Ulemper:

 • Bedst til begynderen.

Denne lækre rabbit vibrator vil hurtig blive din bedste ven. Det lækre design gør den nem at bruge – også for dig, som ikke har så meget erfaring. Den fløjlsbløde overflade gør den både behagelig og sensuel. For at gøre oplevelsen så intens som mulig har den 10 forskellige vibrationsmønstre og en varmefunktion.

Den er genopladelig og kan holde 60-90 minutter på en opladning.

 

 

Bedste sexlegetøj til mænd:

Mange kan blive hurtigt træt af onani.

Det er som om, at det er næsten umuligt at opnå lige så meget nydelse alene, som man ville få sammen med en partner. Heldigvis kan må få stort set samme intensitet med det rigtige sexlegetøj.

Nedenfor kan du læse om det bedste sexlegetøj til mænd.

Testvinder: Autoblow A.I. Blowjob Maskine

autoblow ai blowjob machine

Tjek prisen her

Savner du et godt blowjob? Så er denne maskine det, som du har ledt efter. Maskinens A.I. vil have ingen problemer med at få dig til at komme.

Fordele:

 • Pirrende
 • Kraftfuld
 • 10 forskellige teknikker
 • 250 stimuleringspunkter.

Ulemper:

 • Ikke særlig diskret

Med denne blowjob maskine får du en oplevelse, som er tæt på den ægte vare. Med hele 250 stimuleringspunkter vil du have svært ved ikke at komme. For at gøre oplevelsen endnu mere pirrende har maskinen hele 10 forskellige oral-sex teknikker.

Maskinens indre måler 20 cm i længden og 1 cm diameter. Den passer kun til en penis under 5,2 cm i diameter. Maskinen skal tilsluttes til en stikkonkakt.

 

Bedst til prisen: Mr. Membr Lucy Original Pussy Masturbator

mr. membr lucy original pussy masturbator

Tjek prisen her

Denne pocket pussy er perfekt at have med på farten, da den er både lille og diskret. De livagtige detaljer og pirrende indre, gør det svært ikke at komme.

Fordele:

 • Diskret
 • Stimulerende inderside
 • Stram pasform.

Ulemper:

 • Bedst til begynderen.

Hvis du ønsker en stram og intens oplevelse, så er Lucy noget for dig. Denne pocket pussy har en stram pasform, som gør det svært for dig ikke at komme. Derudover vil dens livagtige detaljer pirre dig endnu mere.

Den har en indvendig længde på 20 cm og en indre diameter på 0,5, som kan strækkes til 6 cm.

 

Bedst til begynderen: Mr. Membr Roxanna Pussy and Ass

mr. membr roxanna pussy and ass

Tjek prisen her

Denne livagtige sexdukke vil give dig en oplevelse som er næsten lige så intens som den ægte vare.

Fordele:

 • Pirrende
 • Nem at bruge

Ulemper:

 • Ikke særlig diskret.

Denne sexdukke fra Mr. Membr vil få dig til at føle, at du boller den ægte Roxanna. Du kan både tage hende på ryggen eller i doggystyle. Hun har en både en vaginal og anal åbning, som du frit kan vælge imellem.

Hun måler 17 cm i længden, 22 cm i bredden og 12 cm i højden.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here