Penisringe til par – Her er de 4 bedste

294

Penisringen er et af de mere velkendte stykker sexlegetøj. Penisringen er først og fremmest skabt til at muliggøre en erektion, der både varer længere og er hårdere. Helt kort fortalt, forhindrer penisringen, som sættes om roden på penis, at blodet løber fra penis igen, hvilket gør, at erektionen bibeholdes længere. Du kan læse en guide til brug af penisringe her.

Men penisringe kommer i dag også med en lang række andre funktioner, som både kan have til formål yderligere at stimulere bæreren af ringen eller af vedkommendes partner. Derfor kan er en penisring ofte er godt stykke legetøj til par. Se de bedste varianter til par her.

Hvis du vil have en virkelig god penisring til par (men en indbygget rabbit vibrator til kvinden) så bør du købe denne penisring. Den er helt genial og får i øjeblikket helt vildt gode anmeldelser blandt vores testere.

Er du den eventyrlystne type, findes der også flere andre typer af penisringe, end vi har nævnt i denne guide. Blandt disse forskellige typer findes eksempelvis Bluetooth penisringe, som kan styres ved hjælp af en app.

Bedste med vibrator: Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Sinful Come Together Opladelig Vibrerende Penisring

Tjek Prisen Her

Når en penisring er et godt stykke sexlegetøj til par, skyldes det ikke alene, at ringen medvirker til at bibeholde erektionen længere, hvilket kan være til fordel for begge parter. Det skyldes også, at penisringe kan besidde mange andre egenskaber, som er tiltænkt stimulation af både bæreren og af dennes partner. Come Together Vibrerende Penisring fra Sinfuler et rigtig god eksempel på dette.

Denne penisring har samme erektionsforlængende egenskab som andre penisringe, men kommer desuden med en vibrator, som kan være til glæde for både bæreren og hans partner. Vibratoren er kraftig og kommer med hele ti forskellige indstillinger, der hver især kan krydre jeres sexliv på deres egen pirrende måde. Vibrationen kan både bidrage med stimulering af klitoris og med en pirrende sensation i penis. Her får du altså i den grad en penisring med en ekstra dimension, som gør den til en af de bedste penisringe til par. Dette legetøj er i øvrigt vandtæt, hvilket gør penisringen mulig at få glæde af i badet også.

Ringen har en indre diameter på 3,5 cm, men er fleksibel i sit materiale, så den passer de fleste. Ringen er af blød silikone uden ftalater og føles silkeblød og sensuel mod huden. Penisringen er genopladelig og holder cirka 60 minutter på en opladning. En fuld opladning tager omkring 180 minutter.

Fordele

 • Kraftig vibrator
 • 10 forskellige vibrationsindstillinger
 • Vandtæt
 • Af blød silikone
 • Uden ftalater.

Ulemper

 • Holder kun 60 minutter på en opladning
 • Lang ladetid.

Bedste med klitoris stimulation: Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring

Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisring

Tjek Prisen Her

Denne penisring er skabt særligt til også at stimulere klitoris under sex. Med sin indbyggede klitoris stimulator er denne penisring designet til også at give hende masser af nydelse. Penisringen har desuden en indbygget vibrator, som både hun og han kan få glæde af. Vibratoren er påmonteres den fleksible ring, og vibrationerne spreder sig således ud i både selve penisringen og klitoris stimulatoren.

Selve penisringen er af silikone og har en indvendig diameter på 3,2 cm. Det fleksible materiale gør dog, at den passer de fleste. Det bløde silikone gør penisringen behagelig at have på, mens den stadig holder sit løfte om en hårdere og længerevarende erektion.

Marc Dorcel Power Clit Vibrerende Penisringfås til en rigtig god pris og er dermed et oplagt valg, hvis du og din partner har lyst til at prøve en penisring og dens funktioner af, men ikke ønsker at foretage nogen stor investering. Den holder, hvad den lover og byder desuden på stimulering af både bæreren og dennes partner. Dermed har den alle de egenskaber, man kunne ønsker sig fra en penisring – især som nybegynder. Denne penisring er således oplagt til nybegyndere på området i kraft af sin gode pris og gode, grundlæggende egenskaber og funktioner, men er bestemt heller ikke et dårligt valg for de mere erfarne brugere af penisringe eller sexlegetøj generelt. Her får du et stykke simpelt legetøj, der i alt sin enkelthed virker.

Er du interesseret i at anskaffe dig en penisring med vibrator, kan du også læse denne guide til penisringe med vibratorer, hvor du finder flere forskellige varianter.

Fordele

 • Vibrationsegenskaber
 • Af blød silikone
 • Fleksibel pasform
 • God pris.

Ulemper

Bedste justerbare: Sinful Premium Silikone Penisring Sæt med 3 stk

Sinful Premium Silikone Penisring Sæt 3 stk

Tjek Prisen Her

De fleste penisringe på markedet er gjort af et blødt materiale som eksempelvis silikone, som det har været tilfældet for de to ovenstående modeller. Når producenten vælger silikone, er det dels fordi, det kan fremstilles på en måde, så det er helt uskadeligt for huden og ikke indeholder nogen giftige eller skadelige stoffer. Desuden har silikone den egenskab, at det er et meget blødt materiale, der føles godt mod huden og næsten kan føles sensuelt på grund af sin bløde og glatte overflade. Men silikone har ikke mindst den egenskab, at det er fleksibelt. Det gør, at en penisring af silikone kan strække sig, så den passer de fleste. Alligevel kan nogle komme ud for, at de penisringe i ”standardiserede” størrelser, der findes på markedet ikke passer dem. Det betyder dog ikke, at man ikke kan få glæden af at bruge en penisring alligevel.

Der findes nemlig justerbare penisringe på markedet – det vil sige penisringe, som lader dig justere størrelsen selv, så den passer dig. En god og anbefalelsesværdig en af slagsen er Sinful Premium Silikone Penisringe, hvor der kommer tre forskellige størrelser med sættet. De tre penisringe har en indre diameter på henholdsvis 3,8 cm, 4,3 cm og 4,8 cm. Penisringene er af kvalitetssilikone og er således fleksible. Du kan enten vælge at bruge dem hver for sig – det vil sige én af gangen på almindelig vis – eller du kan vælge at bruge flere på en gang. Prøv for eksempel at sætte en ring om roden på penis og en eller to om testiklerne for en ekstra pirrende følelse og en stærkere effekt.

Når du vælger størrelsen på din penisring, er det vigtigt at huske, at det er meningen, at ringen skal stramme om penis. Hele formålet med en penisring er som tidligere nævnt, at blodet, der samles i penis i forbindelse med en erektion skal forhindres i at forlade penis igen. Derfor må en penisring heller ikke sidde for løst, hvis den skal have den tiltænkte effekt.

Disse penisringe kommer i et fladt design, der medvirker til at øge penisringens effekt og sikrer, at penisringen sidder bedre om penis. Disse ringe er således for dig, der ønsker dig et kvalitetsprodukt, hvor du kan regne med virkningen. Det er denne stærke virkning og bedre og sikrere pasform, der gør Sinful Premium Silikone Penisringe til en af de bedste penisringe til par.

Fordele

 • Flere forskellige størrelser
 • Flere variationsmuligheder
 • Af blød silikone.

Ulemper

 • Ingen vibrationsfunktioner eller yderligere funktioner.

Bedste med prostata stimulation: Sinful Penisring med Prostata Stimulator

Sinful Penisring med Prostata Stimulator

Tjek Prisen Her

Som det er fremgået af det ovenstående, kommer mange penisringe med ekstra egenskaber, der appellerer til den kvindelige nydelse – det vil sige til nydelsen hos partneres til bæreren af penisringen. I det ovenstående har vi beskrevet nogle sådanne varianter, som med deres vibrationsegenskaber især appellerer til stimulation af klitoris, om end også bæreren af penisringen kan få glæde af vibrationerne. Men med Sinful Penisring med Prostata Stimulator er det især bærerens nydelse, der er i centrum.

Denne lille frække sag kommer nemlig med et ekstra påhæng i form af en prostatastimulator, som måske bedst kan beskrive som en lille dildo, der sidder sammen med selve penisringen. Som navnet antyder er denne prostata stimulators formål at stimulere bæreren af penisringen analt. Den bløde og afrundede form gør, at du i takt med dine egne bevægelser stimulerer din prostata. Den mandlige prostata sammenlignes eller ligestilles ofte med det kvindelige G-punkt og er således et punkt, der ved stimulation kan give særligt meget nydelse. Med den dobbelte stimulation af både penis og prostata, som denne penisring kan give dig, der mulighed for intense dobbeltorgasmer, som du med garanti ikke har mærket lignende før.

Denne penisring kan bruges alene og tilføre et ekstra krydderi til dine hyggestunder med dig selv, men den er også særligt velegnet til par, der ønsker en ekstra dimension til deres sexliv. Penisringen i sig selv har naturligvis samme effekt som andre penisringe og medvirker således til en hårdere og længerevarende erektion, der kan være til glæde for begge parter.

Selve penisringen er af fleksibelt silikone, der gør, at den passer de fleste. Også prostata stimulatoren er af silikone, der dels gør den lettere fleksibel, uden der gås på kompromis med den målrettede stimulering. Silikonen er blød og lækker mod huden og medvirker til den sensuelle oplevelse. De mange gode egenskaber gør denne penisring til en af de bedste penisringe til par.

Fordele

 • Mulighed for dobbelt stimulering
 • Stimulering af prostata
 • Af blød og fleksibel silikone.

Ulemper

 • Ingen vibrationsfunktioner eller yderligere funktioner.
Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here