De bedste erotiske hjælpemidler – En guide til det rigtige valg

184

Der findes flere erotiske hjælpemidler end nogensinde før og det er virkelig godt for mange med ønsker om bedre nydelse. Det gør det desværre også endnu sværere at danne sig et overblik over, hvad man bør købe. Eller hvad man ikke bør købe.

Det forsøger vi i dette indlæg at hjælpe dig med.

Alt efter, om du er kvinde eller mand, single eller par, samt hvilke fysiske problemer du har behov for at dine erotiske hjælpemidler skal hjælpe dig med at overkomme, så findes der et hav af gode (og desværre lige så mange dårlige) muligheder.

Det handler om, at finde det helt rigtige for dig, sådan at det hjælper dig til at opnå en større nydelse og/eller støtte under samlejet.

Herunder finder du en række gode anbefalinger – markeret med fed er en understregning af, i hvilken given situation du ville få mest gavn af produktet der er anbefalet.

Listen er ikke udtømmende og der findes flere gode produkter, men nedenstående er ikke desto mindre sikre og gode valg til en rimelig pris.

 


 

1. Sinful Magic Wand Kraftig Vibrator

 

Sinful Magic Wand Massagestav

Fordele:

 • Kraftig vibrator.
 • Skridsikker materiale, som ligger godt i hånden.
 • Oplades ved hjælp af medfølgende ledning.
 • Du justerer selv hvor hårdt/meget den skal vibrere.
 • 100% Diskret levering.

God til dig der er mindre sensitiv eller har orgasmebesvær. Samtidig nem at håndtere med simpel tænde-mekanisme. Kan bruges af 1) Kvinder, 2) Par

 

 


 

2. Fleshlight Flight Pilot Onaniprodukt

[/wpsm_column][wpsm_column size=”one-half” position=”last”]

Fordele:

 • Ét af de mest populære på markedet.
 • Er 20 cm. lang og kan derfor stimulere de fleste mænd.
 • Stram fleshlight med god sensitivitet
 • Nem at benytte og rengøre.

Den er god til dig der vil træne udholdenhed eller solo-leg. Kan bruges af 1) Mænd, 2) Par.

 

 


 

3. Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Baseks Realistisk Jelly Dildo med Sugekop

Fordele:

 • Realistisk dildo, som minder om en ægte penis.
 • 19 cm. i længden og 3,6 cm. i bredden.
 • Rigtig god kvalitet for pengene.
 • Nem at bruge pga. sugekop

Den er god til dig, der har brug for håndfri stimulering. Kan bruges af 1) Kvinder.

 

 


 

4. Sinful Opladeligt Fjernbetjent Vibrator Æg

Sinful Opladeligt Fjernbetjent Dobbelt Vibrator Æg

Fordele:

 • 11 vibrationsmønstre.
 • Fjernbetjeningen har en rækkevidde på 10 meter.
 • Produktet er vandtæt.

Den er god til dig der ønsker samspil med en partner, hvor han nemt kan stimulere dig. Kan bruges af 1) Par, 2) Kvinder.

 

 


 

5. Autoblow 2+ XT Blowjob Maskine

xt Blowjob maskine

Fordele:

 • Prisvindende produkt.
 • En blowjob maskine, som automatisk stimulerer penis.
 • En rigtig god oplevelse uden at skulle arbejde hårdt for stimuleringen

Den er god til dig, der har behov for et produkt der gør arbejdet for dig. Kan bruges af 1) Mænd, 2) Par.

Note: Du kan med fordel overveje at købe følgende håndtag med for et bedre og mere sikkert greb i produktet:

autoblow easy grip håndtag

 


6. Justerbar penisring til at holde erektionen

Malesation Justerbar Penisring

Fordele:

 • Nem at anvende og justere.
 • Passer til alle forskellige størrelser.
 • Giver hårdere og længerevarende erektion.

Produktet er virkelig godt, til dig der gerne vil bevare en erektion længere tid under samleje. Kan bruges af 1) Par, 2) Mænd.

  

Find dine sex hjælpemidler her

Vi ved gennem mange års erfaring, at markedet for seksuelle begynderhjælpemidler og/eller sex legetøj til handicappede såvel som sex hjælpemidler generelt kan været svært at finde passende produkter til. Derfor kan man hurtigt blive rundforvirret og simpelthen droppe sin søgning. Fordi det vil kræve alt for langtid at finde lige netop det du leder efter. Med dette indlæg håber vi på, at vi overskueliggøre de tilgængelige sexhjælpemidler der finde på det danske marked.

For ligesom med meget andet, så er det faktisk ikke så svært at gennemskue som man ved første øjekast kunne tro.

De produkter og de links der igennem indlægget vil fremgå. Henviser dig til to forskellige forhandler, som vi har oplevelse med fungerer rigtigt godt, og formår at hjælpe kunden med at tage det rigtige valg, ved at have en simpel hjemmeside med prioriteret indhold. Vi tror på, at hvis man som virksomhed formår at kommunikere sit budskab omkring erotiske hjælpemidler ud. Så er man nået utroligt langt.

Derfor er valget naturligvis faldet på dem, som udover at have flotte hjemmesider også har de bedste og billigste seksuelle hjælpemidler. Og det har faktisk ikke været særligt svært at finde dem, som vi mener vinder klart på disse parametre.

Det er selvfølgelig ikke en hemmelighed, at de bedste hjælpemidler til sex findes hos sexshop og sinful, som du kommer indtil ved at trykke på vores links. Der vil du let og elegant kunne navigere rundt i diverse menuer for på den måde. At kunne finde frem til de produkter, som du søger.

Vi synes altid, at man skal være parat på at prøve nået nyt, og måske en smule vildere end man siden har gjort. Det vil nemlig, som så meget andet, vise sig at ligeså snart du har fået købt erotik hjælpemidler. Så glæder du dig helt til at komme hjem og benytte dem.

En klar fordel ved disse produkter er også, at der findes så gode produkter så selv hvis man er relativ ny i faget. Så vil man kunne finde seksuelle begynderhjælpemidler. Således du kommer rigtig godt fra start.

Hvad er erotiske hjælpemidler

Sex hjælpemidler eller erotiske hjælpemidler er alle sammen nogle der har til formål at bidrage til jeres samleje. Det vil sige, at du vil blive stimuleret på sådan en måde, at du får orgasme og lignende du ikke har oplevet før. Desuden vil vi faktisk mene, at de fleste sexhjælpemidler faktisk er bedre end virkeligheden. For de er lavet så realistiske at man nemt kan komme i tvivl hvad man ville foretrække.

Man har jo ved anvendelse af billige sex hjælpemidler heller ikke en som brokker sig efter det er overstået. Her har man nemlig kun fokus på sig selv, og sin oplevelse med det.

Som du ligeledes kan se af dette indlæg. Så vil du med erotiske hjælpemidler eller bare i det helet taget seksuelle hjælpemidler kunne finde et hvilket som helst produkt. Der findes nemlig mange måder hvorpå du kan blive tilfredsstillet. Som du bare kan se af billederne i dette indlæg, er der massere af muligheder om man så er ung, gammel, single, par, lesbisk eller handicappede. Der er erotik hjælpemidler til alle.

Man skal altid stille krav til sine sex hjælpemidler så det skal du naturligvis også. Og der er egentligt kun en måde til at finde ud af hvad man tænder på. Det er selvfølgelig ved at prøve sig frem, og gerne med så mange forskellige produkter som muligt. Det er den klart bedste løsning.

Der findes desværre mange tabu’er eller ‘nej-hatte’ som vi kalder dem på redaktionen. Det kan være generelt skepsis som for eksempel: Virker sex hjælpemidler overhovedet? Og her må vi bare konkluderer, at det typisk er personer, som aldrig før har prøvet dem. For der er en helt naturlig årsag. Til at sådanne produkter er blevet voldsomt populære.

For sexhjælpemidler gør ikke kun din orgasme bedre. Den knytter dig mere sammen med din partner – og den gør dig meget mere øvet i sengen samt vil der desuden være produkter. Som for dig til at holde længere som mand. Der er derfor alle muligheder for at kunne løse de udfordringer du måtte have i sengen, og derfor kan vi ikke nok gange sige, at erotiske hjælpemidler er et godt udgangspunkt hvor du kan løse dette.

Desuden vil vi sige, at du aldrig skal være nervøs for, at tage fat i de givne forhandlere. Får de for mange spørgsmål på en dag, og det vil næsten ikke være muligt, at det ikke har hørt om dit spørgsmål på den ene eller anden måde før.

De er kun sat i verden til at hjælpe dig, og derfor vil de selvfølgelig også hjælpe dig med at finde de seksuelle hjælpemidler, som netop du leder efter. Hvorom alting er, kan du altid skrive anonymt i dette indlæg, også vil vi hjælpe dig på vej til at blive en bedre partner i sengen. Det er vi nemlig sikker på, at de fleste gerne vil kunne overraske positivt på den front.

Hvor finder jeg sexlegetøj til handicappede?

Det kan være svært at finde det korrekte sexlegetøj til handicappede. De stimulerer på nøjagtig samme måde. Så vi vil altid anbefale en handicappet også at købe sex legetøj. For det er for alle personer en kanon dejlig oplevelse, som bare skal opleves.

Der er desuden ingen fare eller unødvendige risici, som du skal gå på kompromis med. Når du køber de bedste sex hjælpemidler eller sexlegetøj til handicappede eller generelt bare personer. For det har producenterne naturligvis sørget for.

Hvis andet havde været tilfældet ville produkterne aldrig haft sin gang på markedet.

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here