BDSM shop – her er de bedste sm butikker

358

Markedet af sexlegetøj er stort, og mulighederne er mange. Så hvordan ved du lige, hvordan du finder den bedste dildobutik eller SM-shop? Det hjælper vi dig med i denne guide, hvor vi har taget et kig nærmere på fem af Danmarks største sexshops, deres udvalg af dildoer, hvilke mærker de fører, og hvad de kan tilbyde i deres BDSM butikker.

Til alle webshops finder du også nogle anmeldelser, så du kan læse om andre kunders oplevelser med en given virksomhed. I guiden fokuseres der ligeledes på de enkelte butikkers historie, hvad de udmærker sig på, og hvad du som kunde kan forvente.

 

Sinful.dk

Danske Sinful er nordens største webshop for sexlegetøj. De har hovedkvarter i Højbjerg syd for Aarhus, hvor de ligeledes har deres store lager.

Sinful har været på markedet siden 2008, hvor virksomheden blev stiftet af Tonny Andersen og Mathilde Mackowski. I de senere år er det gået rigtigt stærkt. De har nemlig vundet Børsens meget eftertragtede Gazelle-pris i intet mindre end 2015, 2016, 2017 og i 2018. Derudover har sexbutikken vundet en række andre priser inden for e-commerce.

 

Sinful1 bdsm butik
Sinful2 bdsm butik

Virksomheden kører jævnligt udsalg med store rabatter, der lokker mange kunder til. Her har du også mulighed for at spare gode penge, hvis du ikke er stensikker på, hvilken dildo eller hvilket udstyr du gerne vil have.

Hos Sinful finder du en lang række dildoer til ethvert formål, hvad enten du er alene i dit sexliv eller gerne vil udforske noget nyt og spændende med en partner. Sinful er også blevet en SM butik, der særligt henvender sig til de nysgerrige begyndere. I deres SM-shop finder du blandt andet udstyr til bondage, strap-on dildoer og håndjern. Sinful forhandler også sexmaskiner og -møbler. Det er dog ikke kun til BDSM-folket, at Sinful har fetish-udstyr. Der er også sexlegetøj til dig, der har en fetish for kyskhed eller kliniklege.

Sinful3 bdsm butik
Sinful4 bdsm butik

Sinful.dk er særdeles aktive på internettet og arbejder hårdt på, at sexlegetøj ikke skal forblive et tabu. De mange vundne priser og virksomhedens store udvalg skinner også igennem på de digitale anmeldelser fra glade kunder.

Sinful5 bdsm butik
Sinful7 bdsm butik

Du kan altså trygt bruge Sinful som din dildobutik og BDSM shop.

Sinful forside bdsm butik

Tjek Butikken Her

 

 

 

Sexshop.dk

Sexshop.dk er endnu en dansk sælger af sexlegetøj og BDSM butik, der siden 2012 har leveret udstyret til danskernes hede fantasier. Sexshop.dk holder til lige nord for den dansk/tyske-grænse, i Padborg, hvor de importerer billigt sexlegetøj fra Tyskland og ind i Danmark. Derfor vil du med Sexshop.dk som din SM-butik også finde gode priser og en god kvalitet.

Dildobutikken markedsfører sig på hurtig levering, gratis fragt over 500 kroner, samt at de har det største udvalg i Danmark. Udvalget er dog heller ikke til at tage fejl af, når du besøger deres virtuelle butik. Her finder du nemlig sexlegetøj til både hende, ham og par.

 

Sexshop2 bdsm butik
sexshop3 bdsm butik

Sexshop.dk forhandler mange af de mest eksklusive mærker inden for sexlegetøj, blandt andet OhMiBod, Fetish Collection, Entice, B-vibe, LELO, Pipedream og mange flere. Det er din garanti for, at udvalget hos Sexshop.dk er nøje udvalgt, så du altid får den bedste kvalitet og oplevelse.

Sortimentet tæller alle tænkelige former for dildoer, der både kan bruges vaginalt og analt. De forhandler dildoer med sugekop, dildoer med vibrator, ekstraordinært store dildoer, anale dildoer og realistiske dildoer. Butikken forhandler også andet tilbehør, blandt andet glidecreme, sjove brætspil, håndjern, kondomer, guides og meget mere, så du og din partner altid får den bedste oplevelse.

sexshop4 bdsm butik
sexshop5 bdsm butik

De har samtidigt en hel afdeling dedikeret til fetish, som agerer som en særskilt BDSM butik hos Sexshop.dk. Du finder både håndjern, pisk og paddles, sexgynger, bindeudstyr og meget mere. Hvis du er til lak og læder, så har Sexshop.dk med sikkerhed noget for dig – Og det er til gode priser. Du vil også kunne finde fetishtøj og -kostumer, så I rigtigt kan leve jer ind i jeres vildeste fantasier.

Sexshop forside bdsm butik

Tjek Butikken Her

 

 

 

Altertystys.dk

Altertystys.dk er faktisk en ret speciel virksomhed. De har mere end 50 års erfaring, hvad angår salg af sexlegetøj. De sælger ikke kun online, de har nemlig også en fysisk butik i Aarhus Centrum. Og denne er Danmarks ældste sexshop.
Når du handler hos Altertystys, er du derved sikker på at handle hos et sted, der har en masse erfaring.

Her finder du et kæmpe stort udvalg af legetøj til soveværelset. Du kan købe sexlegetøj til både mænd, kvinder og par, så ligegyldigt, hvordan din civilstatus ser ud, er der noget for dig hos denne butik.

 

Altertystys1 bdsm butik
Altertystys2 bdsm butik

I deres SM shop kan du finde en masse forskellige sæt, som henvender sig både til den erfarne og uerfarne. Denne BSDM butik bugner af lækre produkter, som du endda får til absurd gode priser.

Dette er ikke en ren BDSM shop, du kan dog få alt fra pisker til paddles hos Altertystys. Deres SM butik er i vores mening utrolig konkurrencedygtig.

Altertystys3 bdsm butik
Altertystys4 bdsm butik

 

Altertystys forside bdsm butik

Tjek Butikken Her

 

 

 

Funtoys.dk

Funtoys.dk kommer fra Køge, hvor virksomheden pakker og sender alle sine mange produkter. Deres ambition er at gøre sex sjovere for alle.

Virksomheden yder fri fragt på leveringer over 300 kroner, og som hos de andre sexshops i denne guide, kan du også få produkterne leveret fra dag til dag. De markedsfører sig som havende Danmarks laveste priser. Samtidigt får du en gratis dildo ved alle køb over 150 kroner.

 

funtoys1 bdsm butik
funtoys2 bdsm butik

Udvalget af traditionelt sexlegetøj, som dildoer, vibratorer, penisringe og penispumper er stort. Selvom Funtoys.dk næppe er den mest kendte sexshop herhjemme, har de et udvalg og priser, der sagtens kan måle sig med de helt store. Funtoys.dk forhandler også sexspil, som du kan nyde sammen med din partner. Samtidigt finder du hos denne virksomhed også et imponerende arsenal af kostumer, lingeri, parykker og catsuits.

funtoys3 bdsm butik

De har også, som de andre virksomheder i denne guide, en særskilt BDSM shop, hvor du kan få opfyldt dine vildeste drømme. Hos Funtoys.dk findes der udstyr til begynderne i det, der kaldes Blid BDSM. For de mere øvede i køb hos SM shop, findes der også udstyr til elektrosex, brystklemme samt alt i lak og læder.

Funtoys forside bdsm butik

Tjek Butikken Her

 

 
 

 

sexnetto titel bdsm butik

Sexnetto.dk

Her er tale om endnu en butik fra Sønderjylland, nærmere bestemt i Sønderborg på Als. Sexnetto er en af Danmarks ældste SM-butikker, som også forhandler et bredt udvalg af forskellige former for dildoerne. Du kan kende Sexnetto.dk på de lave priser.

De lave priser betyder dog ikke, at der gås på kompromis med kvaliteten. Her finder du nemlig en lang række eftertragtede mærker, blandt andet We-Vibe, Sin og Fun Factory. Virksomheden forhandler også pikant lingeri og tilbehør til alle dine seksuelle fantasier. Deres SM shop indeholder alt fra bind for øjnene, fetish-tøj, piske, udstyr til fiksering og deciderede sexmaskiner.

sexnetto1 bdsm butik
sexnetto2 bdsm butik

I mange år var Sexnetto.dk en fysisk butik, der havde lokationer forskellige steder i Sønderborg, men nu er det udelukkende en webshop. Butikken markedsfører sig på, at de har et enormt udvalg, og at ordrerne bliver leveret fra dag til dag. Derudover er der fri fragt, hvis du spenderer mere end 600 kroner i butikken.

Sexnetto.dk har e-handelsmærket, så du kan trygt handle dine næste dildoer eller fetish-udstyr i denne SM-shop. Det har en masse danskere allerede gjort med stor tilfredshed, hvis vi tager et kig på anmeldelserne af Sexnetto.dk som BDSM butik.

sexnetto3 bdsm butik

På trods af at butikken har en solid milliardomsætning, gør de ikke meget ud af deres digitale markedsføring. Derfor har de kun fået anmeldelser på Trustpilot.

sexnetto forside bdsm butik

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here