Baci lingeri – De frækkeste produkter på markedet

164

Baci er et lingeri brand, der er kendt for at komme med de mere frække og intime former for lingeri. Dog indeholder deres kollektioner også dele, der kan bruges i hverdagen eller til udklædningsfester. Denne købsguide giver dig 11 af de mest populære former for lingeri, kostumer og tilbehør du finder i Baci lingeri online shop.

Kendetegnet ved Baci lingeri er at det omfavner kvindekroppen med alle dens former, barmen og bagdelen fremhæves på en fræk og feminin måde, mens der er plads og rum til, at man som kvinde nogle gange føler sig lidt usikker omkring at vise bar mave – der kan en chemise eller en teddy være ideel.

 

Baci Skolepige Kostume

baci skolepige kostume lingeri

Tjek prisen her →

 

Det er ingen hemmelighed, at den type kostume, der oftest bliver købt af kvinder, er den frække skolepige uniform. Denne skolepige uniform fra Baci er perfekt til dig, der gerne vil forføre din partner, eller hvis du skal til en tema- eller udklædningsfest.

Dette sæt består af en hvid bindetop med en smuk grøntternet krave og matchende ærmekanter, der passer perfekt til den numsekorte skotskternede nederdel i samme grønne mønster. Dette Baci lingeri sæt findes som en onesize, der passer kvinder der normalt bruger størrelse 36 – 42 i bluser og bukser.

Sættet kan bruges som det er, eller du kan vælge at tilføje nogle frække accessoires såsom en hofteholder, selvsiddende strømper, bundløse trusser eller andet der vil få din partner til at vride sig i lykke. Sættet vil hjælpe dig med at prikke til en af din partners frækkeste fantasier, da det ikke er nogen hemmelighed at de fleste mænd drømmer om at sætte en fræk skolepige på plads.

 

Baci Strappy hofteholder sæt

baci strappy hofteholder sæt plus size lingeri

Tjek prisen her →

 

Hvis du er en kvinde, der har lidt mere til gården og gaden, så er dette sæt perfekt for dig! Og bare rolig – du kommer ikke til at ligne en oprullet skinke – sættet er lavet så det sidder perfekt hel op til størrelse 50. Dette sæt baci lingeri består af en strop bh med åbne skåle samt en fræk bundløs trusse med hofteholder.

Dette sæt er ideelt, hvis du ønsker at forføre din partner – send ham et billede, der afslører lidt af hvad du har på og vent så på at han kommer hjem, jeg lover dig at han ikke er så træt som han plejer, men i stedet er i stand til at tage dig med storm.

Sættet er fremstillet af nylon og er blødt og behageligt at have på. Der er tale om et onesize lingerisæt, der passer størrelse 44-50, hvilket sikrer at selv de lidt større kvinder kan være med på den frække og forførende mode.

 

Baci Bundløs blonde hofteholder sæt

baci lace garter set red lingeri

Tjek prisen her →

 

De fleste mænd tænder på alt, der har med blonder og den pornorøde farve at gøre. Derfor er du godt sikret, hvis du køber dette frække undetøj i Baci Lingeri online shop, inden du ønsker at forføre ham næste gang. Sættet består af en fræk halternecktop med kavalergangsstropper samt en hofteholder med en bundløs trusse.

Som mange andre produkter fra Baci er der her tale om et sæt i onesize, der passer størrelse 36-42. Det er fremstillet af en blanding af nylon og elastan, hvilket giver en blød fornemmelse mod huden og er elastisk når du tager det på.

Dette frække røde sæt er perfekt sammen med julekostumer, eller bare for sig selv, hvor du kan afsløre en fræk pakke, når du tager tøjet af for ham eller hende. Du kan naturligvis matche dette sæt med enhver form for selvsiddende strømper eller en fræk chemise, der skjuler din lille hemmelighed og giver ham mulighed for at pakke dig op.

 

Baci lingeri blonde teddy

baci blonde teddy med strømpeholder lingeri

Tjek prisen her →

 

Denne teddy er perfekt til dig, der gerne vil se smuk, sexet og forførende ud, men som ikke er helt komfortabel med at vise maven frem. Produktet består af en fræk body med en åben bh-skål, der støtter og løfter dine bryster lidt op.

På bodyen sidder nogle strømpestropper, der gør det nemt for dig at kombinere produktet med selvsiddende strømper. Din barm er som sagt understøttet af den åbne bh-skål, men bliver også omkranset af nogle frække og forførende tynde stropper, der fremhæver din kavalergang til perfektion.

Produktet findes som onesize og passer kvinder i størrelse 44-50. Det er fremstillet af en blanding af elastan og nylon, hvilket giver en blød og stretchy blonde og som sørger for, at produktet lægger sig om dig som et ekstra lag hud.

 

Baci lingeri strappy åben bh

baci strappy open bra set red lingeri

Tjek prisen her →

 

Til en fræk aften hører frækt lingeri. Derfor kan du med fordel købe dette baci lingeri online og bruge det til hverdag når du ønsker at sætte ekstra fut under din partner. Sættet består af en fræk hipster g-streng, der er bred foran og som ender i et organiseret kaos af snore på bagsiden.

Derudover er der naturligvis også en matchende overdel til, hvor din barm er fuldstændig blottet og blot fremhæves af de tynde stropper, der omgiver den på den mest sexede måde. Sættet er fremstillet af elastan og polyester og findes som en onesize i størrelse 36-42.

Rød er bare en sexet farve – man kan ikke komme udenom det. Derfor er dette sæt perfekt til dig, der ønsker noget frækt lingeri du kan bruge til at forføre din partner. Dette baci lingeri sæt er et af de mest populære på markedet og passer til de fleste kvinder med en mellemstor barm.

 

Baci halterneck BH sæt

baci blonde halterneck bh sæt lingeri

Tjek prisen her →

 

Her er et frækt blondesæt som du kan have på til hverdag – eller, i hvert fald den frække halterneck blonde bh, da trusserne er frække, men bundløse, hvilket måske ikke passer ind på et kontor. Sættet er frækt og forførende, da det skjuler de rigtige dele af din krop på den mest forførende måde.

Sættet er fremstillet af elastan og nylon, hvilket giver dig den blødeste og mest stretchy blonde, der findes på markedet. Dette betyder naturligvis, at sættet er lækkert at have på og at det blot føles som et ekstra lag hud, der kærtegner din krop.

Din partner bliver ellevild når han eller hun ser, hvad du har på under tøjet eller badekåben. Sættet findes i størrelserne S/M og M/L, hvilket i grove træk betyder, at det kan bruges hvis du har en D-skål eller mindre. Den smukke halterneck giver dig et både råt og feminint touch på én og samme tid.

 

Baci leopard bh sæt

baci leopard garter set lingeri

Tjek prisen her →

 

Dyreprint er altid en kærkommen ting når det handler om lingeri og frækt undertøj. Med dette frække sæt fra Baci lingeri kan du være den frække mis i soveværelset som din partner ønsker sig. Sættet består af en fræk bh med leopardprint og blondedetaljer, et par sorte trusser og en fræk leopardmønstret hofteholder.

Sættet er fremstillet af elastan og nylon, hvilket giver stoffet en stretchy kvalitet og samtidig gør at det føles dejligt blødt og behageligt mod din hud. På sættet er der strategisk placerede små sløjfer, der bringer det blide og feminine ind i dit nyfundne vilddyr.

Sættet kan med fordel kombineres med selvsiddende strømper eller en fræk gennemsigtig chemise, der lokker din partner i fælden. Sættet er en onesize og passer størrelse 36 – 42.

 

Baci lingeri

baci selvsiddende netstrømper med røde sløjfer lingeri

Tjek prisen her →

 

 

Her er tale om en af de former for accessoires du kan mixe og matche med alle andre former for Baci lingeri og andet frækt undertøj du har i skufferne og skabene. Disse frække netstrømper kan mixes med alle former for frække uniformer, undertøj osv.

Strømperne er selvsiddende og klæber til det øverste af dine lår ved hjælp af en elastik. Bag på det øverste strømpebånd finder man en rød sløjfe, der giver din partner sved på panden når du vender dig om. Bruges disse strømper under frække stunder i soveværelset, vil din partner blive kildet af disse sløjfer, hvis I benytter de rigtige seksuelle stillinger.

Strømperne er fremstillet af en blanding af elastan og nylon og findes som onesize, der passer størrelse 36-42. De frække netstrømper er en god gammel klassiker og kan bruges til både hverdag og fest.

 

Baci fræk politi uniform

baci dirty police uniform lingeri

Tjek prisen her →

 

De fleste mænd går i panik og slipper speederen når de i bil støder på politiet i gaderne, på landevejen og på motorvejen. Men når du ifører dig denne frække politiuniform, vil han helt sikkert gerne lave synlig ballade for at blive anholdt.

Denne politi uniform er fremstillet af polyester og viscose, hvilket giver et frækt wetlook. Uniformen findes som onesize og passer størrelserne 36-42. Du får dog ikke kun en politikjole når du køber dette baci lingeri online, du får også en tilhørende kasket, en matchende bælte og et lille politiskilt du kan flashe, når du anholder ham for ikke at have taget opvasken (igen).

Gør noget godt for jeres sexliv og invester i kostumer såsom dette, det vil med garanti sætte fut under jer i soveværelset og åbne op for en blid omgang rollespilssex, hvor du kan få lov til at tage styringen og være den, der bestemmer det hele.

 

Baci lingeri g-streng

baci lace g string white lingeri

Tjek prisen her →

 

Her er tale om en lille bitte ting i serien, som sælges af baci lingeri online shop. Denne lille G-streng virker ikke som det store køb, men det kan give dig store glæder i hverdagen. Denne frække blondetrusse har criss cross detaljer foran, med et bindebånd, der sender tankerne hen til en fræk corsage.

Denne G-streng kan bruges i hverdagen eller sikre dig, at din partners øjne kommer på stilke når du smider tøjet. Sexet undertøj behøver ikke altid at være rødt, sort, gennemsigtigt eller have dyreprint for at have en erotisk effekt – nogle gange er det bare mere sexet med en enkel trusse, der har komplicerede detaljer.

Trussen er fremstillet af elastan og polyester, hvilket gør den blød og behagelig at have på. Den kan købes i størrelser small, medium, large og X-large, hvilket sikrer at de fleste kvinder kan passe den. Trussen kan kombineres med et hav af andre produkter og giver dig mulighed for at mixe og matche den med andre ting, du i forvejen har liggende i gemmerne.

 

Baci strømpebukser

baci blonde strømpebukser lingeri

Tjek prisen her →

 

Det er ikke alle former for baci lingeri, der skal være frække og forførende og lede tankerne hen på en fræk aften med tændte stearinlys og krøllede lagner. Disse strømpebukser har feminine og smukke blondedetaljer og kan bruges til både hverdag og fest.

Strømpebukserne indgår i baci lingeri online shop kollektionen og kan kombineres med dine flotteste kjoler til både arbejdstøjet eller cocktailkjolen. Disse strømpebukser findes i sort og er en onesize, der passer størrelse 36-42.

Strømpebukserne afspejler den klassiske 50’er pin-up girl stil, der igen er blevet moderne for kvinder i alle aldre. Pin-up stilen er perfekt til de petite og slanke kvinder, men kan også sagtens bæres af kvinder, der har lidt mere til gården og gaden.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here