B-Swish Sexlegetøj – Find deres bedste produkter

38

Jeg har været så heldig, at jeg har fået lov til at teste disse fire B-swish produkter og derefter komme med min vurdering.

Denne test skal derfor ses som en anmeldelse af sexlegetøj mærket Bswish. Vi har nemlig været hele dere sortiment igennem og fundet de absolut bedste produkter, som vi her anbefaler dig. Grundlæggende er B-swish et relativt anderkendt sexlegetøjsmærke, som tager klassisk sexlegetøj og gør det mere moderne.

Det er vores oplevelse, at produkterne producere med omtanke på forbrugeren. Derfor vil B swish sexlegetøj nærmest altid være frækt og i utroligt flot.

Såfremt du ikke har tiden til, at læse nedenstående test & anmeldelse kan du se hele udvalget af BSWISH sexlegetøj produkter her:

SE HELE UDVALGET HER →


B-Swish Vibrerende Penisring – TESTVINDER

Bswish

Tjek prisen her →

Fordele

 • God vibration
 • Flere niveauer i vibratoren
 • Den virker næsten levende
 • Super pirrende og ophidsende
 • Batterierne medfølger

Ulemper

 • Glider rundt på dildoen
 • Knap så godt førstehåndindtryk
 • Opnåede ikke orgasme (men var meget tæt på)
 • Kan godt virke lidt klodset

Min personlige oplevelse

Denne var den jeg havde de mindste forventninger til, da jeg syntes den ved førstehåndindtrykket godt kunne virke lidt ”billig” og dårlig kvalitet, men jeg må sige jeg blev glædeligt overrasket.

Jeg kan ikke give en beskrivelse af hvordan der er for manden at have på, og hvordan den virker på f.eks. tidlig sædafgang, da den er testet på en dildo, så jeg kan kun forklare hvordan vibrationerne virker på kvinden, men der var den bestemt ikke skuffende!

Den har en rigtig god strække evne, og når man tænder vibratoren føles materialet næsten levende og det føles super lækkert, det er så pirrende og ophidsende når den rammer klitoris. Den lille bullet vibrator der følger med er virkelig god, men det gode er også at man kan erstatte den med en hvilken som helst anden bullet vibrator, hvis nu den anden skulle gå til eller man har en anden yndlings vibrator.

Et lille minus var dog at den nemt gled lidt rundt, især når jeg blev godt våd, det var dog ikke det helt store problem alligevel, da vibratoren lavede god vibration i hele penisringen, og stykket som rammet klitoris er så stort, at den næsten ikke kunne undgå det.

På grund af de gode vibrationer tror også at den ville være rigtig pirrende for manden at bruge, dog er den ret tyk i selve ringen der skal om penissen, dette ved jeg ikke om vil trække ned for manden da jeg måske godt kan synes den virker en smule klodset.

Den bliver også testvinder da den overraskede mig helt vildt. Jeg må indrømme at det var det stykke b swish sex legetøj jeg var mest skeptisk overfor. Derfor syntes jeg også den fortjener titlen som testvinder.

Specifikationer:

Materiale: TPE og ABS.
Ftalatfri: Ja.
Vandtæt: Nej.
Indvendig diameter: 1 cm (kan strækkes).
Vibrationsniveauer: 3 niveauer.
Batteritype: 3 x LR44-batterier (medfølger).

Anbefalet til

Jeg vil helt klart mene denne Bswish penisring kan bruges af alle, både nybegynder som måske skal ud og investere i deres første penisring eller måske endda deres første legetøj, eller de mere garvet og bare gerne vil have noget der er rigtig godt pirrende.

Jeg kan kun anbefale alle at have denne i legetøjsskuffen!

Opsummering

Et produkt der ikke lige gav det bedste førstehåndindtryk, men som i den grad overraskede og leverede langt over forventningerne.

Læs mere her


BSwish Sexlegetøj Rabbit Vibrator – BEDST TIL BEGYNDEREN

B swish sexlegetøj

Tjek prisen her →

Fordele

 • Budgetvenlig
 • Giver et indbydende førstehåndindtryk
 • Nem anvendelig
 • God til nybegynder

Ulemper

 • Mangler variation i vibrationerne
 • Rammer ikke klitoris ordenligt
 • For kraftig vibration i indføringsstykket
 • Mangler generelt fokus på klitoris

Min personlige oplevelse

Denne B Swish vibrator er meget indbydende, førstehåndindtrykket var rigtig godt og havde okay høje forventninger til dette legetøj. Det er meget brugervenligt og er lavet i et dejligt blødt materiale, som ikke er hård ved de sarte intime dele.

Vibratoren har multispeed, som betyder at man selv kan styre styrken af vibrationer, hvilket fungere super godt, jeg kunne godt godt savne lidt variation i vibrationen.

Dog var jeg heller ikke helt fan af de små kaninøre, de ramte på ingen måde klitoris, fik man dem så til det, var det på ingen måde behageligt, jeg syntes dog også at vibrationerne der kommer oppe i fissen er alt for kraftige, i forhold til dem som er ved klitoris, jeg blev i hvert fald distraheret ved vibrationerne i fissen.

Jeg savner generelt lidt mere ”finish” i dette stykke B Swish sexlegetøj, jeg savner pirring, intensitet og fokus på klitoris, som er dette der for mig er meningen med en rabbit vibrator.

Specifikationer:

Materiale: Silikone og ABS.
Ftalatfri: Ja.
Vandtæt: Nej.
Længde: 18 cm (11 cm kan føres ind).
Diameter: 3,5 cm (bredeste del).
Vibrationsniveau: Multispeed.
Batteritype: 1 x AA-batteri (medfølger ikke).

Anbefalet til

Jeg vil helt klart anbefale dette B swish produkt til nybegyndere, som måske ikke rigtig har den store erfaring med legetøj, og som ikke helt ved hvad de kan li og vil gå efter, så er denne et meget godt bud til lige at få afprøvet lidt, for den er også meget budgetvenlig.

Den har et meget indbydende og uskyldigt  udseende, derfor tænker jeg også den vil egne sig bedst til nybegynder, har man erfaring med sex legetøj og godt ved hvad man kan lide vil jeg ikke anbefale den, da jeg tror man nemt vil blive skuffet, og føle den ikke lever op til forventningerne.

Opsummering

Super indbydende førstehåndindtryk, blev dog skuffet over dens præsentation.

Læs mere her


B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator – FAVORITTEN

B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit Vibrator

Tjek prisen her →

Fordele

 • Feminin
 • Indbydende
 • God vibration
 • Flere vibrationsmønstre
 • Lever op til forventningerne
 • Lille og handy
 • Nem at betjene
 • Opbevaringspose medfølger

Ulemper

 • Ikke helt anatomisk korret
 • Skal ”hjælpes” op mod klitoris

Min personlige oplevelse

Denne B-swish vibrator er uden tvivl den bedste af de to rabbit vibrator som jeg har testet.

Den er lille og handy, så den er også lavet i et dejlig blødt materiale.

Men selvom den er lille så skal man ikke undervurdere den, for den har en kraftig og dejlig vibrator som kan styres i fem forskellige niveauer.

Den har tre konstante niveauer som er dem man oplever først når vibratoren tændes, det er en konstant vibration som starter ud på den laveste og bliver så kraftigere ved de to efterfølgende tryk, derudover har den efterfølgende også to vibrationsmønstre som også variere i styrke og intensitet, og som kommer ved de to efterfølgende tryk.

Der er dog et lille minus og det er at den ikke er helt anatomisk korrekt til at stimulere min klitoris selv, den skal lige ”hjælpes” lidt på vej, men så snart man lige sætter kaninøreene op til klitoris så kan den sit arbejde.

Ørerne pirre dejligt omkring klitoris og modsat til den anden rabbit vibrator, så er den ikke så kraftig i vibratoren i stykket der skal indføres at den forstyrre følelsen i klitoris. En ting jeg også er kæmpe fan af den har de forskellige vibrationsmønstre, det pirre noget mere syntes jeg end en konstant vibration.

Derudover syntes jeg også den er meget feminin og indbydende at se på, den giver også et passende førstehåndindtryk og som lever op det til den ser ud til. Det er ikke en som overrasker eller skuffer, i hvert fald ikke for mit vedkommende.

Specifikationer

Materiale: Silikone
Ftalatfri: Ja.
Total længde: 15,25 cm.
Diameter: 3.2 cm.
Vandtæt: Ja.
Batteritype: 2 x AAA (købes separat)
Vibrationsniveau: 5 forskellige.
Vibrationstid: Op til 3 timer.
Medfølger: Engelsk brugermanual og opbevaringspose.

Anbefalet til

Jeg vil mene at denne vibrator kan anvendes af stort set alle, er man meget erfaren inde for sexlegetøj skulle man måske vælge en der er lidt mere avanceret, men for begyndere og øvede synes jeg bestemt godt den kunne fungere. Den er nem anvendelig, lever op til det førstehåndindtryk jeg syntes den giver, og designmæssigt syntes jeg bestemt også den gør det godt. Lille, diskret, feminin og handy.

Opsummering

Rigtig fin lille rabbit vibrator, som lever op til de forventer den giver. Jeg synes helt klart den er en anbefaling værd.

Læs mere her


B Swish Bcharmed Classic Vibrerende Penisring – DEN BILLIGE

B Swish Bcharmed Classic Vibrerende Penisring

Tjek prisen her →

Fordele

 • Nem slukning
 • Luksuriøst design
 • Riller som stimuler klitoris
 • Flere vibrationsniveauer
 • Rammer klitoris rigtig fint
 • Batteri medfølger

Ulemper

 • Jeg brugte noget tid på at undre mig over hvordan man slukkede den

Min personlige oplevelse

Denne penisring er lige så lækker som den ser ud, jeg synes den afspejler et luksuriøst look og jeg synes også den virker lækker og luksuriøs når man står med den i hånden, lækkert blødt materiale og dejlige små detaljer på den.

Den har en dejlig vibration, i fem niveauer hvor af de tre første er konstante vibrationer som variere i styrke. Derefter er der to vibrationer som kommer i mønstre som variere i styrke og intensitet. Jeg havde dog lidt problemer med at slukke den, ved de fleste bullet vibrator jeg har prøvet, slukker den næste gang man trykker på den, ved den sidste vibrationsniveau der er.

Ved denne her skal man holde knappen inde i et par sekunder inden den slukker. Det er en metode jeg personligt er mere fan af. Da men så ikke skal igennem alle vibrationsniveauerne for at slukke vibratoren, men bare kan holde knappen inde og så slukker den med det sammen.

En ting jeg også var meget stor fan af var at bag på den ”tunge” som kommer i kontakt med klitoris er der et mønster med en masse små riller, som pirre utrolig meget når rammer klitoris.

Jeg kan som tidligere skrevet ikke fortælle hvordan den ville føles med en evt. partner. Da jeg har afprøvet den på en b swish dildo, men jeg kunne forstille mig at den her måske var lidt mere behagelig for manden. Da jeg tror den strammer mere og derved giver en mere hård erektion, men den er heller ikke så tyk i selve ringen der skal om penissen som den anden længere oppe i opslaget er.

Anbefalet til

Materiale: Kvalitetssilikone.
Ftalatfri: Ja.
Ring diameter: 3,2 cm. (men yderst strækbar).
Vandtæt: Ja.
Batteritype: 2 x AG3 knapbatterier (medfølger).
Vibrationsniveau: 5 forskellige.
Interface: 1 knap.
Brugstid: op til 3 timer.
Medfølger: Engelsk brugermanual og batterier.

Anbefalet til

Jeg vil anbefale den til øvede bruger, med mindre man som nybegynder godt kan lide en lidt intens og ”hård” følelse ved klitoris, da rillerne godt kan føles meget intense mod klitten.

Opsummering

Sjovt og frækt accessories til legetøjsskuffen, den gør det utrolig godt og afspejler et lækkert og luksuriøst look. Jeg synes bestemt denne er et godt bud, hvis man er på udkik efter en ny penisring til samlingen, jeg kan i hvert fald varmt anbefale den.

Læs mere her


Opsummering

En utrolig sjov test at udføre, jeg fik udvidet min horisont indenfor legetøjsuniverset. Jeg havde i forvejen lidt erfaring med penisringe, da jeg har prøvet et par stykker, men rabbit vibratorerne var helt nyt for mig.

Som tidligere skrevet i selve anmeldelsen var det B-Swish Vibrerende Rabbit Penisring som blev testvinder, af den årsag at det var den der kom mest bag på mig, i forhold til de forventninger jeg havde til den. Personligt var jeg også kæmpe fan af både B Swish Bwild Classic Bunny Rabbit og B Swish Bcharmed Classic Vibrerende Penisring, jeg synes de begge gør arbejdet utrolig godt og jeg har ikke sige hvilken af disse to som er bedst, da jeg synes de ligger på samme niveau.

Jeg håber der kommer flere tests som disse, da jeg er stor fan og synes det er sjovt at sætte ord på hvad de forskellige stykker sexlegetøj fra B swish gør, og hvis jeg kan være med til at hjælpe andre med at finde rundt i legetøjsjunglen, finder jeg det bare som et kæmpe plus.

Jeg håber i fandt denne anmeldelse af b swish sexlegetøj interessant, og at i kan bruge ovenstående til inspiration i jeres sexliv.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here