Anmeldelse: Velve Riva rabbit vibrator

477

Her køber du den

Vores oplevelse af hjemmesiden rigtig god søgemaskinen finder faktisk hvad man søger efter, der er god overskuelig hed og varene skrivelse passer helt overens med hvad man får

Sådan modtog jeg min velve riva rabbit vibrator

Levering overmåde hurtig, forsendelse er sikkert pakket med neutral afs tekst hvilket er jo rart, hvis man ikke er alene når man henter pakken.

Selve Velve rabbit er pakket i en “lækker” æske af høj kvalitet (den kunne såmænd lige så godt have været til håndlavet chokolade) den medfølgende satin opbevaring pose den gøre (med et minimum af omtanke) at Velve rabbit vibrator altid er klar når man bliver liderlig.

Bare man har gjort den ren og laddet op inden man lægger den væk. Velve rabbit vibrator er første øjekast flot at se på med sine bløde runde former og kurver

Materialet er så silkeblød og lækkert at røre ved så man næsten bliver helt blød i knæene allerede inden man får sat usb kablet til. Læg så dertil at, ihvertfald undertegnede. Ikke finder det nødvendigt med nogen form for ekstra smøremiddel.

Brug din Velve Riva Rabbit vibrator i sengen

 

Velve Riva Luksus Rabbit Vibrator Opladelig
TJEK PRISEN HER →

Tænd for varmen, vent cirka 5 minutter og så starter festen! Den buede udformning af skaffet og de runde former gøre håndtering til en leg og man kan virkelig komme ud i krogene til stedet hvor man aldrig er blevet bollet før”.

Tænd så for vibratoren og du bliver bragt til den vildeste syfoni af orgasme man kan forestille sig!

Den fleksible kiltoris vibrator kan tilmed , med fordel, bøjes let bagover til den store finale, således at dildoen kommer lige det helt rigtige sted hen, og klitoris får også en ordentlig ryster. Hold så godt fast og nyd ekstasen!

De variable vibrations mønster er den perfekte afslutning på en lille Times tid med den ene vilde orgasme efter den anden. Og giver en masse små orgasmer indtil batteriet desværre skal lades op igen.

Den fleksible klitoris vibrator gør det også muligt. Næsten håndfrit at “hænge Velve rabbit vibrator på mandens penis ved samleje til stor fornøjelse for begge parter.

I badet det 100 %vandtætte design gør at man også under bruseren kan nyde alle velve rabbit vibrator ens funktioner, hvis man da ellers kan holde balancen.

Konklusion

Velve riva vibrator testvelve riva vibrator anmeldelse

Læs mere om denne velve riva vibrator her →

Form/udseende:  ****
Funktion/betjening: ****
Klargøring: *****

Det vil være helt perfekt med en multi funktions fjernbetjening, specielt når man er to. Vi har købt en mere magen til for ikke at risikere at skulle undvære tilfælde af defekt!

Den magnetiske ladekabel sidder solidt fast, så man skal ikke bekymre sig om hvorvidt den lader eller ej når man sætter det på.

Farven og overfladen gør det let at se om den er ren.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here