Anmeldelse: Pretty Love Stev – en G-punkts vibrator

624

For de hurtige:

Anmeldelse Pretty Love Stev – en G-punkts vibrator PAKKE
Anmeldelse Pretty Love Stev – en G-punkts vibrator

Pretty love’s G-punkts vibrator ”Stev” er en god begynder vibrator, som kan opfylde flere behov.

Pretty Love Stev er en meget elegant g-punkts vibrator med 10 forskellige vibrationer.

Vibratorens udformning passer godt til kroppens form og kan både bruges til at stimulere klitoris og g-punktet.

Størrelsen på Vibratoren gør den nem at bruge som par og gør den til en rigtig god begynder vibrator til kvinder, men også til par, som skal introducere sexlegetøj til deres sexliv.

De 10 forskellige vibrations funktioner har forskellig intensitet og rytme, det giver god mulighed for at finde det, der virker bedst.

NB: Produktet er desværre udgået og sælges ikke hos danske forhandlere længere. Vil du finde produkter der minder om så vil jeg anbefale én af følgende produkter

 

En vibrator med et flot design

Anmeldelse Pretty Love Stev – en G-punkts vibrator
Anmeldelse Pretty Love Stev – en G-punkts vibrator

Vibratoren har et meget enkelt og indbydende design. Vibratorens udformning er enkelt og uskyldig, men med inspiration fra mandekroppen. Til at stimulerer G-punktet har vibratoren form som et pikhoved, som giver en uskyldig frækhed. Ned langs skaftet er bløde bølger til at forkæle hele området.

Plusser:

  • Kan bruges både alene og som par
  • 10 kraftfulde vibrationer
  • God pris
  • Lækkert design

Minusser:

  • Kan være svær at rengøre i bølgerne.
  • Knappen til at skifte vibration funktion,
  • Kan være lidt svær at trykke på.

Selve vibratoren er 13,5 cm. lang, hvilket giver den en overskuelig størrelse til selv de mest uerfarne kvinder, men gør at det kan være svært at indstille vibrationen uden at slippe grebet. Vibratoren er lavet i silkeblød silikone, som allerede fra at du tager vibratoren ud af pakken, giver en følelse af velvære og selvforkælelse.

Dog skal man være opmærksom ved rengøring, da safter og bakterier nemt kan gemme sig i rillerne, samt i sammenlukningen ved batteriet. Vibratoren er vandtæt, så den kan bruges i badet og til de meget våde orgasmer. De våde orgasmer hjælper de 10 forskellige funktioner af vibration, som gør at vibratoren vibrerer med forskellige intervaller så man kan få den helt rigtige rytme til at komme i den syvende himmel.

NB: Produktet er desværre udgået og sælges ikke hos danske forhandlere længere. Vil du finde produkter der minder om så vil jeg anbefale én af følgende produkter

 

Hvordan er oplevelsen så?

Pretty Love Stev er en super lækker vibrator til pengene (248 kr.). Selvom vibratoren ikke ser ud af noget særligt, er det nogle kraftfulde vibrationer og jeg vil næsten sige at der er orgasme garanti, om det så er en G-punkts orgasme eller om det er klitoris som bliver stimuleret.

Da jeg pakker Vibratoren ud af pakken bliver jeg overrasket over, hvor lækker materialet er. Vibratoren er silkeblød at røre ved og jeg kunne næsten ikke vente med at min krop skulle mærke den.

Da det er en g-punkts vibrator, så var jeg slet ikke i tvivl om hvordan mit første møde med den skulle foregå og kunne næste ved tanken mærke hvordan det kildede i mit underliv, da jeg tændte vibratoren og mærkede den bløde overflade på mine fingre.

Men da vibratoren er på vej ned og når min klitoris, bliver fristelsen for stor og jeg overgav mig… Halleluja for det! 3 minutter og jeg var i den syvende himmel, uden at have prøvet flere funktioner end den første. Pretty Love stev virker! Den måde som vibratoren buer en lille smule, gør at den hviler rigtig godt på og/eller ved klitoris.

Det gør at man kan holde den på plads uden at bruge energi på det og det giver mulighed for en anden afslapning og fokus på nydelse.

Det skaber også muligheder i forhold til at have vibratoren med til leg, når kæresten er en del af det. Mange kvinder kan ikke komme kun ved at dyrke sex, mange har brug for hjælp ved at stimulere klitoris imens og Pretty Love Stev fylder ikke særlig meget, så der er plads til at den er med i en missionærstilling eller lignende. Desuden er størrelsen mindre end den gennemsnitlige penis og derfor forventer jeg ikke at det er et stykke legetøj, som kan virke intimiderende for kvindens partner.

Men det er jo slet ikke stimulering af klitoris, som er Pretty Love Stev’s speciale er, for det er jo en g-punkts vibrator, hvilket den også gør til UG. Igen kommer vibratorens form til sin ret og det formede hoved finder nemt frem til g-punktet. De forskellige funktioner af vibrationer giver god mulighed for at finde lige præcis den rytme og intensitet, som får en i den syvende himmel. Bølgerne i skaftet er med til at stimulere området som går fra g-punkt til skedeåbningen.

NB: Produktet er desværre udgået og sælges ikke hos danske forhandlere længere. Vil du finde produkter der minder om så vil jeg anbefale én af følgende produkter

Konklusion

Pretty Love Stev er en g-punkts vibrator, jeg har været vild med at prøve. Det er en rigtig god vibrator til både nybegyndere og de erfarne.

Jeg er vildt med dens udformning og føler at den passer rigtig godt til kvindekroppen – også den overvægtige kvindekrop. Den kan nemt bruges i leg med sin partner, men er også en fornøjelse at nyde en stund for sig selv med.

Den bløde silikone, som den er lavet i føles rigtig godt og på en måde får det den til at virke meget mere lækker.

Tak til Pretty Love, jeg glæder mig til at prøve flere af deres produkter

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here