Anmeldelse: Partnermedniveau.dk

181

Partnermedniveau.dk er en relativt ny dansk datingside.

Siden har været meget omtalt, fordi den åbenlyst målretter sig mod akademikere og folk af højere status i samfundet.

Derudover er der dog også meget andet at forholde sig til ved en datingside.

I denne anmeldelse gennemgår vi nogle af de vigtigste punkter, fordele og ulemper ved partnermedniveau.dk.

Selvom mange måske har det svært med det elitære ved sidens image, er der også meget godt at sige om siden.

Denne partner med niveau anmeldelse vil gennemgå både godt og dårligt.


Priser:

Periode Per måned I alt
1 måned 699 kr. 699 kr.
3 måneder 399 kr. 1197 kr.
6 måneder 309 kr. 1854 kr.

Anmeldelse:

Brugervenlighed: ⭐⭐⭐⭐✰
Features: ⭐⭐⭐✰✰
Aktivitet: ⭐⭐⭐⭐✰
Seriøsitet: ⭐⭐⭐⭐⭐
Pris: ⭐✰✰✰✰

 

Partnermedniveau anmeldelse

Opret dig gratis


Fordele og ulemper

Her har vi listet nogle af fordelene og ulemperne ved partnermedniveau.com, for at du kan få et hurtigt overblik.

Fordele:

 • God hvis du leder efter et seriøst forhold med et voksent menneske.
 • Uddybende personlighedstest gør siden god til at matche dig med de rigtige.
 • Mulighed for at registrere dig gratis og snuse rundt på siden, inden du køber abonnement.
 • Flot, moderne og brugervenligt design med mange gode funktioner.
 • Guidet introduktion til nye medlemmer.
 • God, lige kønsfordeling.
 • Mulighed for både heteroseksuel og homoseksuel dating

Ulemper:

 • De høje partner med niveau priser er en stopklods for mange, der overvejer at melde sig ind.
 • Nogle har det underligt med sidens elitære image.
 • Det er svært at få svar fra kundeservice.
 • Mange på Trustpilot har oplevet at få spammails fra partnermed niveau, selvom de aldrig har oprettet sig.
 • Ofte tilbud, så du kan få billigere medlemskab.

Kønsfordeling:

👩 44% kvinder | 👦 56% mænd

Trustpilot anmeldelser:

Partnermedniveau trustpilot


 

Partnermedniveau anmeldelse

Opret dig gratis


Andre detaljer omkring Partnermedniveau.dk profiler

Samlede antal danske medlemmer (anslået): +50.000

Kontaktinformationer på Partner med niveau dating:

Mail:

support@partnermedniveau.com

Selskabsinformationer:

Spark Networks Services GmbH

Kohlfurter Straße 41/43
10999 Berlin
Tyskland.

 

  

Anmeldelse af Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau slår sig åbenlyst på at være til folk med niveau. Det vil sige, typisk folk med høje stillinger og længere uddannelser. Hvis man har det svært med dette image, eller føler sig intimideret over at indgå i sådan en kontekst, kan man naturligvis finde sig en anden datingside.

Det er dog vigtigt at slå fast, at partner med niveau dk ikke har nogen krav til sine medlemmer udover det sædvanlige. Det vil sige, at de kræver at du er 18 år gammel ved oprettelse, og udover det er det lige meget, hvem du er.

På trods af at hvem som helst kan oprette sig som bruger, medvirker det ydre image dog til, at det primært er nogle særlige typer, der opretter sig. Dette vil vi også diskutere længere nede i denne partnermedniveau anmeldelse.

Vigtigst at vide for nu er dog, at siden primært er målrettet folk, der er på udkig efter seriøse forhold. Derfor er det måske ikke her, du skal på udkig efter et one-night-stand eller en lille flirt.

Brugervenligt design

Designet på partnermedniveau er flot og moderne, og det afspejler meget godt, at siden kun har eksisteret i få år. Det er lækkert at klikke sig rundt inde på siden, og de rene linjer og flotte farver afspejler også, at siden er mere seriøs og voksen.

Desuden er partner med niveau dk indrettet utroligt brugervenligt. Det er let at finde rundt på siden, og der skal ikke ret meget tid til for at finde ud af de forskellige funktioner.

Alligevel er der dog en integreret guidet introduktion til, hvordan du tager kontakt til sidens forslag. Dette er en meget god ting, for det kan både være svært og intimiderende, at skulle gøre for første gang. Det er altid svært at skrive til fremmede. Derfor er der en guide i fire skridt, der tager brugeren ved hånden og fører dem igennem processen.

Der er alle de sædvanlige funktioner som på en typisk datingside, og det hele fungerer fint. En af de gode funktioner på partnermedniveau er, at du kan se, hvem der har besøgt din profil. Det kan være spændende at følge med i, hvem der har vist interesse for dig.

Du kan også se, hvem af dine kontakter der er online i øjeblikket. Det smart, fordi du så ved, om man kan forvente et hurtigt svar, hvis du skriver til dem.

Desuden vises partner med niveau også, hvis en person eller en kontakt er ny på siden. Dette giver en idé om, om de har prøvet at skrive med mange på siden, eller om du er en af deres første kontakter.

 

Forside partnermedniveau

OPRET DIG GRATIS HER

Konceptet

Som sagt starter du som bruger med at udfylde en personlighedstest. Dette involverer at svare på over 200 spørgsmål. Det er altså en meget dybdegående test.

I tråd med sidens elitære ydre image involverer testen en masse spørgsmål om uddannelse, indkomst og så videre. Således bliver du for eksempel bedt om at sige, hvor vigtig din hypotetiske partners indkomst er for dig.

Når testen er så udbygget og dybdegående, er det fordi dine svar er nødvendige for sidens algoritme. Dine svar bliver ikke tilgængelige på siden for andre mennesker, men er helt anonyme.

I stedet bruger sidens algoritme dine svar til at matche dig med andre personer, der passer godt til dine svar og vice versa.

Matching algoritme

Algoritmens evne til at matche er utroligt effektiv og god. Du får ikke stakkevis af uoverskuelige forslag. I stedet får du nogle få, velvalgte forslag. Men så længe algoritmen virker godt, burde du ikke behøve mere end nogle ganske få forslag om dagen. Når først du møder den rigtige, behøver du ikke møde flere.

Dette underbygger sidens ry for at være til mere seriøse forslag. Det gælder ikke om at indlede en masse forhold. I stedet handler det om at møde nogle få mennesker, der passer godt til dig.

Løber du dog tør for forslag, men har lyst til at se flere profiler, er det dog ikke en begrænsning. Der er nemlig helt fri mulighed for at søge iblandt alle profiler, og på den måde selv finde dit næste match.

Partnermedniveau har desuden udviklet apps til både iPhone og Android. Dette er godt, hvis du ønsker at benytte siden når du er på farten. Appsene fungerer fint og minder om den almindelige hjemmeside.

Partner med niveau har som sagt mødt meget kritik for sit fokus på en specifik brugerbase. Men udover dette har der også været kritik på enkelte andre punkter.

For det første er der flere brugere, der har oplevet dårlige oplevelser med kundeservice. Er man i tvivl om, hvordan noget fungerer på siden, er det svært at komme i kontakt med kundeservice.

Dette kan måske have at gøre med, at siden er eget af et tysk firma, der sidder i Berlin. Selvom der skulle være kundeservice på dansk, kan det være begrænset på grund af dette.

Det er naturligvis en dårlig ting, at kundeservice ikke fungerer optimalt. Vi har dog ikke selv oplevet nogle større problemer, der gjorde det nødvendigt at kontakte kundeservice. Grunden til at kundeservice ikke er så aktive kan også være, at der sjældent er problemer med siden.

Ikke så god trustpilot

Et andet kritikpunkt fylder meget på partner med niveau Trustpilot, hvor siden har fået mange dårlige anmeldelser. Det er vigtigt at pege på, at mange af disse anmeldelser kommer fra folk, der aldrig har meldt sig ind på siden.

Der er nemlig mange, som har oplevet at modtage spammails fra partnermedniveau, på trods af aldrig at have meldt sig ind. Firmaet har dog været ude og svare på kritikken, at de ikke har sendt spammails til nogen, men at det er scam. Altså folk, der ikke har noget med siden at gøre, men som udnytter dens navn til at snyde og scamme folk.

Disse kritikpunkter skal selvfølgelig tages alvorligt, særligt af teamet bag partnermedniveau. Det er dog ikke noget, der skal afholde dig fra at oprette en bruger og prøve siden af. Selve sidens funktioner fungerer som sagt godt, og designet er lækkert og brugervenligt.

Par efter partnermedniveau

Partnermedniveau dk brugere

Brugerbasen er for mange den største grund til kritik af partnermedniveau. Siden er åbenlyst målrettet folk med højere akademisk uddannelse og høj indkomst. Dette kan selvfølgelig ses som en negativ ting.

På den anden side kan man sige, at det er en niché datingside. Altså en side, der er målrettet særlige folk. Dette gør nemlig, at du som bruger kan være mere sikker på at møde en særlig type mennesker.

Du bestemmer selv, om du opretter dig som bruger på partner med niveau. Så hvis nogen har et problem med sidens elitære status, kan de bare lade være med at bruge den. For andre er det dejligt, at de let kan finde andre med akademisk baggrund at date.

Udover dette har siden primært voksne brugere. Den største brugergruppe er singler over 30, der leder efter seriøse forhold. En anden stor brugergruppe er singler over 50. Dette er en gruppe, der er vokset utroligt meget på datingsiderne over de seneste år.

Partnermedniveau.dk udelukker ingen fra at oprette sig som brugere. Men deres offentlige image af at være mest for akademikere og eliten er smart, fordi det er med til at sørge for, at det mest er denne type, der opretter sig. Ved at reklamere med det særlige image, sørger de altså for, at det bliver en realitet. Du bliver partnet med niveau.

Kønsfordeling

Partnermedniveau har en meget lige kønsfordeling på omkring 52% mænd og 48% kvinder. Dette er en god ting, fordi det betyder at der ikke er overvægt af det ene køn, og der ikke bliver prop i systemet, når der skal dannes matches.

Selvom du ikke nødvendigvis hører ind under sidens akademiske primære målgruppe, behøver du ikke at undgå siden fuldstændigt. Grundet den dybdegående personlighedstest og algoritmen i høj kvalitet, kan du forvente at finde gode matches.

Alle over 18 kan som sagt oprette sig på partnermedniveau.dk, og der skal nok være nogen, der passer til dine behov. Det er dog ikke den mest oplagte side at benytte, hvis du for eksempel er 18 år gammel og leder efter one-night-stands eller lignende.

Hvad koster medlemskab hos partnermedniveau?

Priserne på det fulde medlemskab hos partnermedniveau er ret høje. Køber du kun 1 måneds medlemskab ad gangen, er det meget dyrt. Men ved køb af 3 eller 6 måneders medlemskab, bliver det væsentligt billigere. Partner med niveau pris er dog stadig noget højere end på mange andre datingsider.

1 måned koster 699,-

3 måneder koster 399,- om måneden.

6 måneder koster 309,- om måneden.

Som det fremgår, er partnermedniveau pris meget høj for at være medlem af en hjemmeside. Til gengæld er der ofte tilgængelige tilbud, som gør, at det bedre kan svare sig at melde sig ind. Derfor kan det være en god idé at vente og holde øje med partnermedniveau, indtil der kommer et tilbud.

Det er også vigtigt at nævne, at du kan melde dig ind på siden gratis, og tage testen. Du kan også bruge visse andre af sidens funktioner. For at få det fulde ud af siden er det dog nødvendigt at være betalende medlem.

Man kan argumentere for, at de høje priser passer godt til partner med niveau. Priserne vil nemlig automatisk gøre, at det overvejende er folk med højere indkomst, der melder sig ind. Folk som ikke går så meget op i, om det koster 100 eller 400 kroner om måneden at lede efter kærligheden.

På den måde er priserne med til at opretholde sidens image som et sted, hvor du kan møde andre med akademisk baggrund og høj indkomst.

Prislejet kan også være med til at sørge for at undgå, at folk, der mere useriøse omkring dating, ikke melder sig ind. I stedet bliver www partnermedniveau dk til et sted for folk, der er villige til at betale den høje pris for den høje kvalitet.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here