Anmeldelse: L’AMOURBOX

2153

L’AMOURBOX hører til det nyeste skud på stammen, når vi taler erotik, og derfor har vi hos Eroti.dk naturligvis lavet denne test. Således du ved om det er noget for dig.

Grundlæggende fungere L’AMOURBOX konceptet således, at du betaler på abonnementbasis. Det vil sige at du hver 2. måned modtager en lamourbox. Hvor der så vil fremgå forskelligt sexlegetøj, som du og din partner derfor til ingen penge kan hygge jer med.

I sådan en L’AMOURBOX som det så flot kaldes. Kan der være alt fra sexlegetøj til kostumer. Det er derfor med andre ord en ualmindelig billig måde hvorpå I sammen kan løfte jeres samvær. Det er ret frækt, at åbne denne frække lamourbox eller kærlighedsbox sammen.

NOTE: Alligevel vil vi dog anbefale, at I først og fremmest starter med sinful helt nye sexlegetøj starter kit. På den måde kan I finde ud af, om det overhovedet er noget for jer. Det vil nemlig være uden grund, at tilmelde sig et abonnement hvis sexlegetøj alligevel ikke er noget for dig/jer.

Læs mere om Sexlegetøj Begynder Boksen Her →

Sådan fungerer en L'amourbox

L’AMOURBOX: Derfor skal du tilmelde dig

Der er absolut ingen tvivl om, at en L’amourbox eller lamourbox, som vi i dette indlæg vil kalde dem, er kommet for at blive. Som vi allerede kort har været inde på. Så vil sådan en kærlighedsbox på abonnement nemlig løfte jeres par sexoplevelse. Det er nemlig, utroligt nemt at komme til at glemme sit sexliv som par. Når man har travlt i hverdagen, og det er der absolut ingen grund til at have det dårligt over.

Dette er noget mange par kæmper med, og derfor ser man også i stigende grad, at par forlader hinanden fordi der blandt andet ikke bliver prioriteret at holde gnisten i live. Dette gør denne helt igennem fantastiske idé bestående af L’amourbox op med.

Nu har du nemlig muligheden for, at prioritere dit sexliv ved at få tilsendte en lamourbox for intet mindre end 199 DKK hver 2. måned. Vi tror på, at ligeså snart man tvinger sig selv til, at pleje sit forhold og sit sexliv. Så vil man som par også sikre et godt sexliv og dermed et godt forhold. Derfor bør man virkelig afprøve dette. Alligevel vil vi som sagt anbefale, at du starter med, at afprøve sinfuls sexlegetøj starter kit. Der kan du

Hvis det ikke er noget for jer, så kan I bare afmelde det

3 ting du BØR vide om Lamourbox

Udover at være utroligt vigtigt at vedligeholde sit sexliv, som man jo i virkeligheden ikke for en meget bedre mulighed for end det nu er muligt med denne kærlighedsbox / lamourbox på abonnement. Så er det selvfølgelig også vigtigt, at forstå hvorledes det fungere og derfor har vi opstillet nedenstående 5 punkter. Der hurtigt forklarer det, du bør vide.

  1. Tilmeld dig via deres hjemmeside – den finder du ved at klikke her.
  2. Herefter får du hver 2. måned tilsendt en L’AMOURBOX med forskelligt indhold. Du kan iøvrigt se tidligere lamourbokses indhold på deres hjemmeside. På den måde kan du se eksempler på hvad du modtager. De er rigtig godt til at skifte indholdet således du ikke modtager den samme L’AMOURBOKS hver måned.
  3. Din L’AMOURBOX bliver leveret DISKRET og ANONYMT til din adresse. Virksomheden arbejder med fuld diskretion. Det betyder, at der hverken på pakken eller på dine kontoudtog vil fremgå hvad og hvor du har købt henne. På den måde undgår du, at din nabo kan se der ligge en boks udeforan fra LAMOURBOX.

Kærlighedsbox

L’AMOURBOX – Anmeldelse & test: ♥♥♥♥♥

Dette indlæg er skrevet eftersom vi driver denne blog med henblik på, at holde dig opdateret indenfor den erotiske verden i Danmark. Derfor kunne vi selvfølgelig heller ikke komme uden om denne, efter vores vurdering – interessante tiltag. Det er nemlig ikke noget der er set før, at man på den måde på abonnement kan tilkøbe sexlegetøj. Det synes vi er på grænsen til revolutionerende for branchen, og derfor en fantastisk mulighed.

Derfor har vi i anledningen af dette indlæg selv testet produktet, og vi kan inden vi går mere i dybden med den lamourbox som vi fik sige, som du nok også kan se af overskriften – at vi er meget begejstret. Faktisk så begejstret, at vi ud af mulige hjerter. Vælger at give anmeldelsen og test af lamourbox fuldt point.

L 'amourbox

Den klare årsag til dette har vi allerede været lidt inde på igennem indlægget. Men overordnet må vi sige, at man for absolut ingen penge kan få så meget værdi er flot. Desuden prøver man hele tiden nogle nye produkter af, som selvfølgelig også er den essentielle del ved at prøve dette abonnement. For I og du får virkelig afprøvet alle mulige arter af voksen legetøj, som man måske aldrig ville have kommet til. Det ser vi 100% som en klar fordel.

Det kan kun anbefales – det er en oplevelse for livet, som I 100% ikke bliver skuffet af.

Derfor kan det bare ikke sige det nok gange, at vi om ikke andet synes at I skal prøve det af. Personerne bag denne l’amourbox er de samme som driver en online butik og de har derfor adskillige års erfaring indenfor handel af frækt legetøj.

Selvom L amourbox grundlæggende er en rigtig god ting, så anbefaler vores eksperter på redaktionen og testere, at man alligevel prøver sinfuls sexlegetøj starter boks. Der kan du nemlig hurtigt finde ud af, om sexlegetøj virkeligt er noget for dig/jer.

Tjek Prisen Her →

Det siger kunderne

Ovenstående billede illustrere hvorledes den l’amourboks / l’amourbox som vi fik tilsendt ser ud, og som du kan se er der et dejligt bred udvalg som derfor sikre, at man ville kunne bruge noget uanfægtet hvor ‘kræsen’ man er. Det gjorde vores testpersoner og tilbagemeldingen er følgende ord:

Vi har tidligere købt frækt sexlegetøj men slet ikke på abonnementbasis, som er tilfældet med denne lamourbox. I starten var vi en smule kritiske ift. hvad man giver og får, men dette blev simpelthen gjort til skamme, da vi modtog boksen. 

Der er ingen tvivl om, at denne pakke gør det muligt at bruge alle ting i de 2 måneder før den næste forsendelse kommer, og det gør simpelthen bare hele seancen MEGET bedre. Både min kæreste og jeg glæder os helt til næste gang vi skal have fingrene i boksen, også er det sådan en god og lidt paradoksal måde at skemalægge sin erotik på – men det fungere fuldstændig! 

Vi har faktisk slet ikke nogle negativ indvendinger til dette koncept, og derfor må vi sige, at vi tror med sikkerhed på at det her bliver en succes – for ligesom os, så er der utroligt mange travle par, som ønsker at have mere samvær men hvor hverdagen ikke tillader det. 

Det er muligt nu, og derfor må vi bare sige at denne boks er en klar vinder i vores øjne. Vi afmelder os hvertfald ikke!” – Anna & Nikolaj

Anonym, Diskret & Professionel levering – alt godt i anmeldelsen af L’amourbox

Dette er netop også årsagen til, at leveringen og hele setuppet bare er så professionelt. Der er DISKRET OG ANONYM levering, således man virkelig ikke ville kunne se hvad det er man får. Vi modtog vores således det reelt set ligeså godt kunne have været en lampe – det er bare for at sige, at ingen ville have en chance for at gætte på hvad der ligger i pakken, og du skal derfor ikke være nervøs for om andre kan se hvad du modtager. Heller ikke dit supermarked – de ville ikke ane hvad der lå i pakken.

Dette er selvfølgelig en klar fordel, at virksomheden bag har arbejdet indenfor feltet i mange mange år og derfor ved hvad det drejer sig om.

Læs mere her →

Efter anmeldelsen: Er en L’AMOURBOX kun til par?

Lamourbox er som udgangspunkt henvendt til par idet der ligger sexlegetøj til begge køn, men hermed ikke sagt, at du som single sagtens kan købe denne boks – det ser vi ingen problem i. Du skal dog være forberedt på, at som sagt at denne lamourbox primært henvender sig til par. Og derfor vil der højst sandsynligt være elementer i pakken, som ikke ville kunne bruges alene til dig.

Men så har du jo muligheden for, at gemme det til når du finder en sød partner, at bruge det med. Omvendt kan man sige, at den fordelagtige pris nærmest kune tillader at du køber lamourboksen og derfor ser igennem fingrene med at nogle elementer ikke kan bruges af dig.

Bedste L 'amourbox

UNBOXING L’AMOURBOX

Det er jo altid lidt spændende at købe en kærlighedsbox på abonnement eller som de kalder den Lamourboks / L’amourbox og for at tilnærmelsesvist at kunne sætte sig ind i hvordan det måtte være at modtage sådan en boks. Har vi fundet denne unboxing video, som for alvor tager en med på rejsen.

Så tag et kig på den, og se hvormange produkter du rent faktisk får. Det er faktisk ikke så ringe endda, og vi blev meget overrasket over at der i denne boks kunne være et så bredt og stort udvalg. Så derfor håber vi selvfølgelig også, at I bliver ligeså positivt overrasket som os. Tag et kig på videoen og se, om I ikke bliver positivt inspireret til at afprøve dette fantastiske univers. Det er hvertfald efter vores opfattelse, en helt perfekt måde at komme igang på.

For man lærer virkelig hvad man er til, og derefter kan man jo købe de lidt dyre produkter – såfremt man har interesse i det.

 

Vi håber indlægget har været inspirerende og kan være med til, at lokke dig til at prøve denne fantastiske lamourbox. Der skal hvertfald være en opfordring herfra til at du skal igang med det. Vi er sikre på, at du ikke vil fortryde det.

Hvis du har afprøvet en l’amourbox. Så er vi meget interesseret i, at du deler din oplevelse med os via nedenstående diskussionsfelt. Det kunne være yderst interessant at høre din holdning til disse skønne produkter. Vi gør alt hvad vi kan for at besvare indenfor relativt kort tid, så hold dig endelig ikke tilbage. Vi elsker en god dialog.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here