Find frække Catsuits – med blonder, i latex eller net

905

Giv dig selv og din partner en erotisk oplevelse ud over det sædvanlige med et catsuit. Når du og din partner har lyst til at pifte sexlivet op og virkelig få hele kroppen fyldt med lyst, så bør I overveje et catsuit. Et catsuit får kvinden til at fremstå mystisk og ekstremt sensuel, og catsuitet tillader kun, at du som partner ser det nødvendige for at få dig helt i stødet.

Har dit catsuit cut-out eller andre detaljer, der tillader fri adgang, kan det blot gøre oplevelsen endnu bedre. Et catsuit er et helt fantastisk kostume, der kan bruges i soveværelset eller til diverse karneval hen over sommeren. Kører I for eksempel et sex-tema, kan et catsuit sagtens bruges, og ellers kan det også bruges blot til at få andre til at vende øjnene for at tjekke dig ud. Catsuits kommer i mange forskellige designs og materialer, og hvad enten du er til det ultratynde eller det lækre latex-agtige, så kan du finde et suit, der passer netop dig eller din partner.

Herunder har vi fundet nogle af de flotteste og frækkeste suits.


MANDY MYSTERY LINE – NET CATSUIT MED BREDE STAFFERINGER - SORT

Mandy Mystery Line Net Catsuit med brede stafferinger

Dette lækre catsuit er ekstremt lækkert, og har nogle brede stafferinger – brede sømme – der gør det utroligt sexet at se på.

Med dette catsuit får du lov til at se både din partners vagina, baller og en smule af brystet, der hænger juicy ned.

Det her catsuit er et ekstremt ophidsende suit, der nok skal få dig helt hård eller helt våd.

Mandy Mystery Line Net kan købes her →


 

Leg Avenue - Blonde catsuit med hofteholder & strømper

Leg Avenue Blonde Catsuit med hofteholder og strømper

Dette lækre, eksklusive catsuit er opdelt i en overdel og en underdel, der består af en hofteholder og strømper. Du får lov at se din partners baller, udkig til vagina og du kan se både kavalergang og brystvorterne igennem.

De lækre blonder, der dækker kroppen gør at kvinden viser det hele uden at vise alt, og hvis det kan tænde dig, så skal I helt sikkert vælge dette catsuit.

Leg Avenue Blonde kan købes her →


Baci Catsuit Blonde Bodystocking SortBaci Catsuit Blonde Bodystocking

Dette blonde catsuit er et lækkert catsuit, der dækker hele kroppen men har utrolig mange steder, hvor du kan få lov at se igennem. Dette catsuit er bundløst, og derfor kan du vælge, om du vil bruge det med g-streng under eller blot vise det hele igennem et uimodståeligt gitter. Denne bodystocking er feminin og let og har stadig den dybe lyst gemt deri.

Baci Blonde Bodystocking kan købes her →


MANDY MYSTERY LINE – BLONDE CATSUIT MED PERLE

Mandy Mystery Line Blonde Catsuit med perler

Dette Mandy catsuit er et ultrafrækt catsuit, der har åbent flere steder på kroppen. Catsuitet her har direkte adgang til vagina, og derfor kan I med catsuitet indlede jeres samleje.

Catsuitet har en perledetalje imellem brysterne, der fremhæver kavalergangen og virkelig sætter fokus på brystet. Baller syner igennem bagpå og ryggen er fri, da der er en dyb udskæring.

Mandy Mystery Line Blonde kan købes her →


Cottelli Fræk Catsuit BundløsCotelli bundløs catsuit

Dette bundløse catsuit er et tætsiddende læderagtigt catsuit, der er fyldt med små detaljer, der gør det muligt at gå løs, når man bliver tændt.

Dette catsuit har mulighed for adgang til vagina og bryster ved blot at lyne op. Yderligere er der tyndt stof, der dækker resten af kroppen og giver den perfekte mængde af ”see-through” til at blive tændt.

Cotelli catsuitet kan købes her →


COTTELLI CATSUIT I WETLOOKCotelli Catsuit i wetlook

Det her catsuit er et lækkert catsuit med læderlook. Catsuitet kan bruges både i soveværelset og til fest, hvis du ønsker at udstråle en fantastisk selvsikkerhed og hårdhændet dominans. Dette catsuit er stropløst og gør det nemt for din partner at få tilgang til brystet, hvis du giver ham eller hende lov.

Cotelli Catsuit i wetlook kan købes her →


Leg Avenue - Catsuit m. blonderLeg Avenue catsuit med fastærmer og cutout

Dette catsuit er et enkelt blondesuit, der har cutout ved skuldrene. Catsuitet er gennemsigtigt, og du vil kunne se brystvorter igennem. Catsuitet har en lækker, fræk syning, der løber fra midten af brystet ned til vagina og tillader leg og sensuel berøring.

Selve blonderne er smukke og elegante.

Leg Avenue med fastærmer og cutout kan købes her →


Baci Bundløs Catsuit Bodystocking med Flæser SortBaci Bundløs Catsuit Bodystocking med flæser

Dette bundløse catsuit tillader leg og fræk adgang til kvinden. Catsuitet har lækre flæser ved skulderstropper og brystet.

Der er see-through ved brystet, og tillader dig at berøre brystet eller brystvorterne direkte igennem catsuitet. Bodystockingen er bundløs og tillader derfor også partneren at få et skønt syn.

Basi Bodystocking med flæser kan købes her →


Leg Avenue - Catsuit m. hofteholder detaljerLeg Avenue Catsuit med hofteholder

Dette catsuit er fyldt med detaljer, der blot er syninger. Catsuitet får det først til at se ud som, at du har både trusser, hofteholder og BH på, men tager man et ekstra kig, er det blot den nøgne krop inden under.

Suitet er et eksklusivt udseende catsuit, der er ultratyndt og feminint. 

Leg Avenue med hofteholder kan købes her → 


Baci Bundløs Net Bodystocking Catsuit SortBaci Bundløs Catsuit Bodystocking med net

Denne frække bodystocking fra Baci giver dig lyst til mere. Bodystockingen har et lækkert, tyndt design og et smukt net.

Dette catsuit er bundløst og tillader derfor både et sultent blik og berøring igennem suitet.

Basi Bodystocking kan købes her →

 

 

Lise Petersen
Lise Petersen
Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Du kan læse mere om mig og redaktionen ved at klikke her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here