Ankle Cuffs – Bedste ankel manchetter i test

158

Ankle cuffs er en fræk måde at få fuld kontrol over din partner på. Rigtig mange går med fantasier om bondage både på den helt blide og mere voldsomme måde. Ankel manchetter gør det let at fastholde din partner i sengen, hvor du kan forhindre hende eller ham i at flytte sig for dine berøringer.

Du kan få manchetter både i læder og andre materialer såsom nylon. Det er op til dig, hvad du synes, der ser mest spændende ud. Lædermanchetter giver dog et særligt råt look, der også kan være visuelt stimulerende.

Hvis du er på udkig efter et par ankle cuffs, så er der hjælp at hente i denne anmeldelse. Herunder gennemgås nemlig de 5 bedste ankel manchetter på markedet.

Bedste… Prismaskinen
ankel manchetter i læder og metal Testvinder Tjek pris
billige ankle cuffs Begyndere Tjek pris
ankle cuffs i sort læder Prisvinder Tjek pris

 

SToys Fodleds Manchetter Læder – Bedst i test

ankle cuffs i læder

Tjek prisen her

Disse sorte justerbare lædermanchetter er de oplagte ankle cuffs til fræk bondageleg. Indersiden er foret med blød nappa-læder, og ydersiden er i sort læder. Ankel manchetterne er justerbare og kan tilpasses de fleste ankelstørrelser.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Meget holdbare ankle cuffs
 • Lavet i blødt sort læder og foret med nappa-læder
 • Kan spændes sammen med den medfølgende krog

Ulemper:

 • Max vidde på 30 centimeter.

Beskrivelse af SToys Fodleds Manchetter Læder

Har du brug for kvalitets ankle cuffs, så er disse SToys lædermanchetter et godt bud. De er nemlig produceret i ægte læder, og indvendigt er de betrukket med blød nappa-læder. Det gør dem bløde at have på.

Ankel manchetterne er justerbare, så de kan tilpasses forskellige ankelstørrelser. Længden på disse ankle cuffs er i alt 39 centimeter, hvoraf de 30 centimeter er polstrede. Disse ankle cuffs kan også benyttes til at spænde mænds håndled fast, hvis de er af en vis størrelse.

Hver manchet har en ring, der gør det muligt både at spænde manchetterne sammen med den medfølgende krog eller andre former for bondageudstyr.

 

 

Rimba Ankel Manchetter i Læder og Metal med Hængelås – Bedst til begynderen

sorte ankle cuffs

Tjek prisen her

Disse ankle cuffs har det helt rigtige rå og hårde look, der indbyder til frække bondagelege. Disse ankel manchetter er forstærket med metal på ydersiden, mens indersiden er foret og behagelig mod huden.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Hårdt og råt design med læder og metal
 • Kommer med 2 hængelåse
 • Kan bruges med andet fetish-udstyr

Ulemper:

 • Justerbare i 3 størrelser.

Beskrivelse af Rimba Ankel Manchetter i Læder og Metal med Hængelås

Med disse ankle cuffs kan I let komme i gang med at lege bondagelege. De er lavet i ægte kvalitetslæder, og de er bløde og behagelige at have på i længere tid ad gangen.

Ankel manchetterne kan justeres i 3 forskellige ankelstørrelser, henholdsvis 25, 27,5 og 30 centimeter. Bredden er 4,5 centimeter.

Ydersiden er flot forstærket og dekoreret med glinsende metal. Metalpladen på ydersiden gør det også muligt at hægte ringe i manchetterne. Derudover har de D-ringe, karabinhager og medfølgende hængelås, der indbyder til mange forskellige anvendelsesmuligheder.

Disse ankle cuffs kan blandt andet bruges med en spredestand eller andet udstyr til BDSM.

 

 

Sportsheets G-punkts Ankel Manchetter – Bedste til prisen

billige ankle cuffs

 

Tjek prisen her

Disse ankle cuffs gør det endnu lettere at ramme din kvindelige partners g-punkt. Disse ankel manchetter holder nemlig hendes ben helt på plads, så han kan ramme hendes følsomme punkt. Derudover er disse behagelige at have på i længere tid ad gangen.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Gør det lettere at ramme kvindens g-punkt
 • Bløde og behagelige ved brug
 • Justerbare i flere størrelser

Ulemper:

 • Ikke visuelt stimulerende.

Beskrivelse af Sportsheets G-punkts Ankel Manchetter

Mangler I en ekstra hjælp til at få ramt plet? Disse ankle cuffs gør det let for manden at ramme kvindens g-punkt under samleje.

Manchetterne sidder, så hendes ben kommer i den helt rigtige position, når han støder. Jo længere benene skubbes frem, jo mere intens vil stimuleringen blive.

Disse manchetter er lavet i blød neopren og fastspændes med et smart klik-system i plastik. Det gør det let at indstille manchetterne i forskellige størrelser efter jeres behov. Ankel manchetterne er justerbare, og de er komfortable selv ved længere tids brug.

Produktet er fremstillet i USA, og der er 2 års garanti.

 

 

Strict Leather Deluxe Låsbare Lår Manchetter – Til lårene

ankle cuffs låsbare i sort

 

Tjek prisen her

Skal I afprøve noget nyt, så kan disse lårmanchetter give helt nye oplevelser. Udført i sort læder med metalringe har disse manchetter det helt rigtige look. Derudover kan de let anvendes med andre former for bondageudstyr såsom ankle cuffs eller håndledsmanchetter.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Solide lårmanchetter
 • Lavet i ægte læder
 • Mulighed for at spænde andet bondageudstyr sammen med manchetterne

Ulemper:

 • Kan ikke bruges til anklerne
 • Omkreds fra 38 til 58 centimeter.

Beskrivelse af Strict Leather Deluxe Låsbare Lår Manchetter

Eksperimenter på helt nye måder med disse lårmanchetter. Lavet i kraftigt læder med stærke metalringe kan du let spænde din partner fast med disse manchetter. Omkredsen går fra 38 til 58 centimeter, så vær opmærksom på, om det passer din partners lår. Manchetten har en bredde på 5 centimeter, der sidder solidt, når den først er spændt.

Ringene i manchetterne gør det muligt at spænde andet bondageudstyr fast til lårmanchetterne. De er derfor oplagte til jer, der allerede har bondagelegetøj liggende derhjemme og gerne vil supplere med nyt og spændende legetøj.

Tip: Kombiner disse lædermanchetter med en hængelås for en ekstra kinky oplevelse.

 

 

Spartacus Låsbare Læder Manchetter Til Ankler – Godt alternativ

ankle cuffs i sort læder

Tjek prisen her

Spænd din partner fast med disse Spartacus ankle cuffs. Disse manchetter er håndlavede i ægte læder og har en blød polstret inderside. Du kan spænde dem fast via ringene i manchetterne, eller du kan tilkøbe den lille hængelås, der gør legen ekstra spændende.

Fordele og ulemper

Fordele:

 • Håndlavet i ægte læder
 • Blød polstring i fleece indvendigt

Ulemper:

 • Passer fodled med en omkreds på 16 til 24 centimeter.

Beskrivelse af Spartacus Låsbare Læder Manchetter Til Ankler

Med disse kvalitetsmanchetter til anklerne i ægte læder er der rig mulighed for at lege bondagelege. Indersiden er blød og behagelig med fleece, og manchetterne er 5,1 centimeter brede. De passer til et fodled med en omkreds mellem 16 og 24 centimeter.

I manchetterne er ringe, der gør det muligt at hægte disse ankle cuffs sammen eller sætte dem sammen med andre former for bondage udstyr.

Disse ankle cuffs kan låses med en lille hængelås, der sælges separat.

Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here