Anal sexlegetøj til kvinder

315

Her giver vi dig de bedste stykker anal sexlegetøj til kvinder. Vi har testet dem for dig, så det eneste du skal gøre, er at vælge det stykke, som taler mest til dig.

Hvad enten du er erfaren i legen med anal sexlegetøj eller i analsex, eller du er helt uerfaren og nysgerrig, kan du finde det helt rigtige stykke legetøj her. Du skal blot læse med for at finde hoved og hale i alle de fantastiske produkter på markedet. God fornøjelse.

 


Anal sexlegetøj til kvinder

Trænger du til at peppe dit sexliv lidt op? Kan vaginal stimulering og penetration blive en smule forudsigeligt? Eller trænger du bare til at eksperimentere lidt – enten alene eller sammen med en partner?

Så bør du tjekke mulighederne for fantastisk anal stimulation. Vi har her anmeldt forskellige dejlige stykker anal sexlegetøj til kvinder, så du nemt kan finde frem til dit nye erotiske eventyr.

 

njoy Pure Stål Anal Plug Mellem

njoy Pure Stål Anal Plug Mellem

Tjek Prisen Her

Vi lægger ud med eksklusivitet. Denne fine sag er i den luksuriøse ende af skalaen med sin smukke facon og behagelige stimulering. Den er unik i materialet, eftersom den er lavet af håndpoleret stål.

Det gør den både smuk at se på og fantastisk at bruge. Det er blandt andet muligt lege med forskellige temperaturer, da den både kan køles ned og opvarmes. Det kan være en meget pirrende ekstra kvalitet. Husk dog altid lige at mærke på din underarm eller et andet følsomt sted på kroppen, om temperaturen er, som den skal være. Pluggen er et perfekt stykke anal sexlegetøj til kvinder, der ikke vil gå på kompromis med kvalitet og velbehag.

 

Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large

Sinful Slender Silikone Sort Dildo Large

Tjek Prisen Her

En dildo har altid været en klassiker som vejen til kvindelig stimulering. Men husk at en dildo ikke kun kan bruges vaginalt. Denne dildo er for eksempel fantastisk som anal tilfredsstillelse. Den er enkel udformet og dejlig glat. Da den er lettere buet, fylder den lige, hvor den skal.

Den er i det hele taget fyldig med sine 3,2 cm i diameter og en længde på 16 cm. Den har en sugekop, som gør, at du desuden kan nyde den håndfri. Den er et perfekt stykke anal sexlegetøj til kvinder, der ønsker dobbeltanvendelse. Hvis du husker at rengøre den ordentligt, kan den nemlig både bruges vaginalt og analt, og med den glatte overflade er rengøringen intet problem.

 

Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug

Rocks Off Petite Sensations Bubbles Plug

Tjek Prisen Her

Denne søde sag er rund og boblende i sin form. Den er nuttet og ikke for stor, så hvis du er nybegynder, når det kommer til det anale, er den perfekt til dig. Den har tre kugleformede bump, som bliver større, jo længere ind du fører den, så der er masser af muligheder for variation og eksperimenter.

Derudover har den en indbygget batteridrevet vibrator, som gør det muligt at vælge mellem syv forskellige vibrationsmuligheder. Det gør den altså til et oplagt stykke anal sexlegetøj til kvinder, der ønsker effektive erotiske oplevelser.

 

Dorcel – Geisha Plug med Diamant

Dorcel - Geisha Plug med Diamant

Tjek Prisen Her

Dette kan meget vel blive din nye glitrende bedste ven. Den har en klassisk analplug form og virker præcis, som den skal. Den er ikke så stor, hvilket gør det muligt for uerfarne og nybegyndere at nyde den. Den er cirka 8 cm i længden og har en bredde, der strækker sig op til 3,5 cm.

Med en skinnende diamant er den også både smuk og meget feminin at se på. Men ikke kun udseendet er lækkert, for pluggen gemmer nemlig på en lille hemmelighed. Den har en Geisha kugle inden i sig, hvilket gør den til et unikt stykke anal sexlegetøj til kvinder af enhver slags. Kuglen bevæger sig nemlig, så den rammer alle de rigtige steder.

 

Sinful Jewel Silikone Butt Plug Small

Sinful Jewel Silikone Butt Plug Small

Tjek Prisen Her

Her har vi også at gøre med en feminin og glitrende sag. Den smukke diamant bringer ekstra glamour og æstetik til oplevelsen. Den er blid og blød i den dejligste silikone, og så har den en spids afrunding i toppen, som gør den ekstra nem at indføre.

Den måler cirka 2,5 cm i diameteren og har en længde på 6 indførebare cm. Pluggen er forholdsvis lille, hvilket betyder, at det er et stykke perfekt begynder anal sexlegetøj til kvinder, der gerne vil prøve sig frem med anal stimulering.

 

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Lille

Sinful Jewel Butt Plug i Stål Lille

Tjek Prisen Her

Designet med den smukke diamant fortsætter. Det strålende udseende bliver kun endnu mere strålende med denne plug, som er lavet af blankt poleret stål. Den er feminin, elegant og behagelig.

Stålmaterialet gør det desuden muligt at lege med forskellige temperaturer, hvilket er super pirrende. Diamanten sidder på en fod, som fungerer som stopper, og dermed er der sikret en tryg leg til alle tider. Pluggen er ikke så stor, og det gør den til et velegnet stykke anal sexlegetøj til kvinder, der først lige er begyndt at eksperimentere med anal stimulation.

 

Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug

Sinful Opladelig Fjernbetjent Vibrerende Butt Plug

Tjek Prisen Her

Hvis du leder efter en anal plug, som kan lidt ekstra, skal du kigge denne vej. Denne plug er nemlig ikke blot en plug. Den er vibrerende, og du kan vælge mellem hele ti forskellige skønne vibrationsmuligheder.

Desuden kan du styre de dejlige vibrationer med den medfølgende fjernbetjening. Du kan selvfølgelig også lade en partner styre fjernbetjeningen for dig. Det kan munde ud i den frækkeste leg med kontrol og pirrelighed. Pluggen er lavet af blød silikone, så den er dejlig behagelig at indføre. Det er i det hele taget et af de mest lækre stykker anal sexlegetøj til kvinder, der findes på markedet.

 

Fifty Shades of Grey Silikone Butt Plug

Fifty Shades of Grey Silikone Butt Plug

Tjek Prisen Her

Lige meget om du kender til det sexede univers omkring Fifty Shades of Grey eller ej, bliver du næppe skuffet med denne Fifty Shades of Grey Butt Plug i lækker silikone. Den er perfekt til alle slags kvinder, men nok især hvis du er begynder.

Dens form er nemlig slank, og den har en spids, som er afrundet og nem at indføre. Du kan samtidig føle dig helt tryg i brugen af den, da den har et fint håndtag med plads til et par fingre, så den altid kan trækkes nemt ud. Det er et stykke dejligt anal sexlegetøj til kvinder alene eller til fræk leg mellem dig og din partner.

 

Axus Lite Kurvet anal-vibrator

Axus Lite Kurvet anal-vibrator

Tjek Prisen Her

Her får du en anal vibrator med et twist. Helt bogstaveligt talt. Det indførebare skaft er nemlig snoet, så det har en form, der rammer de helt perfekte steder.

Desuden har den et lille knæk i toppen, som sørger for effektiv stimulering, når den rammer dig. Samtidig kan pluggen vibrere på den lækreste måde, og du kan vælge lige den eller de vibrationsmuligheder, der passer dig bedst.

Den er lavet i blød silikone og har en stopper i bunden, som giver dig tryghed. Anal sexlegetøj til kvinder er lige løftet til et ekstra niveau med denne.

 

Intimate Earth Daring – Anal Afslappende Gel

Intimate Earth Daring – Anal Afslappende Gel

Tjek Prisen Her

Det er vigtigt at huske en form for smørelse, når du skal i gang med analsex eller anal stimulation generelt. Det får oplevelsen til at glide meget lettere og føles behageligt. Hvis du er nervøs, inden du skal eksperimentere med det anale, kan du komme til at spænde i musklerne rundt om anus.

Med denne gel kan dette dog afhjælpes. Du skal smøre en smule gel rundt om din anale åbning, vente et par minutter, og derefter har gelen sørget for afslappende virkning. Bliv ikke skræmt af, at det er anført, at gelen er til mænd. Den kan også bruges i forbindelse med anal sexlegetøj til kvinder, så længe du kun anvender den til anal leg – ikke vaginalt.

 


Anal sexlegetøj til kvinder – i frække sæt

Det er ikke altid til at vide, hvad man bedst kan lide, hvis man ikke har eksperimenteret med anal stimulation før. Derfor kan det være en stor fordel at anskaffe sig et sæt. Derved kan du prøve dig frem, få inspiration og variere legen. Vi har samlet og testet forskellige sæt for dig her.

Baseks Begynder Butt Plug Trænings Sæt

Anal sexlegetøj til kvinder – i frække sæt

Tjek Prisen Her

Med disse tre butt plugs får du det ideelle sæt – især hvis du er begynder. De fine små plugs er smalle og har hver deres unikke form. Så hvad enten du har lyst til en kuglet, bulet eller glat form, kan du få det her. Når det kommer til anal sexlegetøj til kvinder er disse yderst anbefalelsesværdige. De har alle tre en stopper i bunden, så du kan være helt tryg og have kontrol over din leg.

 

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt

Sinful BumBum Glas Butt Plug Sæt

Tjek Prisen Her

Dette sæt indeholder ligeledes tre forskellige anal plugs. Disse tre plugs er nærmest smukke med deres glasudseende og ligner tre polerede krystaller. Glasset er et unikt materiale, som for eksempel gør det muligt at lege med forskellige temperaturer – både kolde og varme. De er glatte og behagelige og kommer i en smuk lille satinpose. Det er det perfekte bud på et sæt anal sexlegetøj til kvinder, da de tre plugs kommer i forskellige størrelser – lille, mellem og stor. Dermed kan du variere og eksperimentere med fylde.

 

Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Sinful Get Started Anal Begynder Boks med A-Z Guide

Tjek Prisen Her

Er du begynder, når det gælder de anale lege? Så får du her den ultimative starter boks. Den indeholder alt, hvad du skal bruge for at få en god oplevelse. Du får en blød anal begynder plug, glidecreme, anal relax spray, den dejligste anal douche og en A-Z guide, hvori du finder vejledning og inspiration. Der findes meget anal sexlegetøj til kvinder, men her er du sikker på at få den perfekte start.

 

Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

Sinful BumBum Silikone Butt Plug Sæt

Tjek Prisen Her

Er du mere øvet eller ønsker at vænne dig til mere fylde, er dette sæt et fantastisk bud. Det består af tre anal plugs i tre forskellige størrelser, så du kan eksperimentere med fylde lige så meget, du vil. De gør det nemt at finde lige nøjagtig den størrelse, som du foretrækker.

De er alle lavet i blød silikone, som gør dem behagelige at indføre. Foden er en tryg stopper, som lægger sig godt mellem dine balder, så pluggen bliver lige, hvor den skal.

 

Doc Johnson Wendy Williams’ Anal Trainer Kit Anal Plugs

Doc Johnson Wendy Williams’ Anal Trainer Kit Anal Plugs

Tjek Prisen Her

Det perfekte anal sexlegetøj til kvinder kan være svært at finde. Derfor bør du ikke nøjes med et enkelt stykke legetøj. I dette sæt får du tre analplugs i forskellige størrelser, og de er alle pink og feminine i deres design.

De er smalle i formen, så de passer godt til dig, der ikke har så meget erfaring eller blot foretrækker, at plugs ikke er alt for voldsomme. Materialet er fleksibelt og derfor dejlig behageligt i brug.

 

Sinful Triple Fun Anal Training Sæt

Sinful Triple Fun Anal Training Sæt

Tjek Prisen Her

Her finder du endnu et sæt med tre dejlige plugs. Men som noget ekstra medfølger også en anal douche. Sådan en sag er rar at bruge inden brugen af enhver anden form for anal sexlegetøj til kvinder. Den anvendes primært til rengøring af anus inden indføring af legetøj eller andet, men den føles så pirrende i sig selv, at det kan virke som et skønt lille forspil. De tre plugs har størrelserne lille, mellem og stor, og de er blødt udformet i dejlig silikone.

 

Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

Sinful Next Step Anal Boks med A-Z Guide

Tjek Prisen Her

Hvis du ønsker at tage den anale stimulation til næste niveau og er klar til at blive inspireret og eksperimentere endnu mere, så er denne boks en fantastisk mulighed. Den indeholder både en vibrerende anal plug, en anal dildo, en anal kæde, en A-Z guide og selvfølgelig en lækker glidecreme. Alt sammen blødt og pirrende. En perfekt samling anal sexlegetøj til kvinder, der ønsker nye erotiske eventyr.

 

Satisfyer Plugs Anal Plug Sæt

Satisfyer Plugs Anal Plug Sæt

Tjek Prisen Her

Disse tre plugs føles som navnet antyder: Rigtig tilfredsstillende. De er til dig, der ønsker lidt mere pirrelighed og lidt mere frækhed.

De har nemlig hver deres unikke facon – den ene er snoet, den anden er bulet, og den tredje har tre lækre kugler. Du kan ikke andet end at blive vild i varmen over måden, hvorpå disse tre plugs rammer. Dine følsomme nerver og erogene zoner bliver taget hånd om på den dejligste måde.

Mette Sofie Hansen
Mette Sofie Hansen
Mit navn er Mette Sofie. Jeg er dating coach & parterapeut, også er jeg interesseret i alt indenfor romantik & erotik. Jeg elsker mit arbejde som skribent & researcher her hos Eroti.dk; Danmarks bedste erotiske magasin. Hvor jeg hver dag arbejder for at hjælpe dig med, at vælge det bedste sexlegetøj, finde den bedste datingside eller bare blive klogere på et givent emne. Har du et spørgsmål til mine artikler eller noget helt andet, skal du være velkommen til at skrive til mig på: mette-sofie-hansen@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here