Anal creme – Bedste mod anal kløe

108

Ingen mennesker kan lide at have anal kløe. Anal kløe kan opstå af mange årsager, og når man først har fået det, kan det være utrolig svært at slippe af med igen.

Det er ekstra irriterende og ubehageligt, hvis man elsker og nyder at dyrke analsex med sin partner, men må sætte dette på pause på grund af ubehagelig anal kløe.

Hvis du er træt af anal kløe, eller ønsker at forebygge det, hvis du eksempelvis dyrker meget analsex, skal du uden tvivl læse med her, hvor der er samlet en oversigt over de 4 bedste anale cremer mod anal kløe. Du kan også finde en guide mod anal klør her.

Mange af disse cremer hjælper også, hvis du har tendens til at få hæmorider eller rifter omkring din anus.

Analkløe creme – Femi daily: Mod kløe ved endetarmen – Testvinder

intim femi daily 100ml

Tjek prisen her

Denne anal creme er dermatologisk testet. Den er mild, men er alligevel yderst effektiv til at lindre omkring endetarmsåbningen.

Den er hormonfri og vandbaseret og er ikke kun i stand til at pleje, når skaden er sket, men kan også være med til at forebygge at det samme problem skulle opstå igen.

Denne anal creme indeholder kun naturlige ingredienser, heriblandt Tea Tree Oil, og den er derfor godkendt til at bruge hver dag.

Når du påfører den, virker den lindrende og kølende på problemer som kløe og svie og modvirker også uønskede lugte og tørhed.

Tea Tree Oil er en ingrediens, der er utrolig vigtig i dette produkt. Det virker effektivt mod de bakterier, der kan opstå omkring endetarmsåbningen og er med til at skabe en sund hudoverflade og en god og naturlig fugtbalance.

Selve cremen har en lækker konsistens, som er glat og let, og som ikke fedter eller klistrer. Den tørrer hurtigt ind og er utrolig let at bruge.

For at få det bedste resultat ud af dette produkt kan du med fordel dosere en lille smule på din finger og smøre det på det irriterede område efter hvert toiletbesøg. Bare sørg for at rengøre og tørre området grundigt, før du smører anal cremen på for at få det bedste resultat.

Det er også vigtigt, at du går op i at have en god i hygiejne i dette område og sørger for at vaske og tørre dig godt dernede, hver gang du går på toilettet. Dog er det også utrolig vigtigt, at du ikke gør det for meget eller for voldsomt, da dette kan gøre området endnu mere irriteret.

Fordele:

 • Dermatologisk testet
 • Indeholder Tea Tree oil
 • Forhindrer generne i at komme tilbage

Ulemper:

 • Indeholder kun 100 ml.

 

 

Ac3 Comfort Gel

ac3comfort gel 45ml

Tjek prisen her

Denne anal creme er også utrolig god til at lindre på problemer så som anal kløe, hæmorider og rifter ved endetarmsåbningen.

Den har en smørende effekt, som gør toiletbesøg en del mere komfortabel. Denne anal creme er fedtfri, hvilket betyder, at den ikke medfører lækage. Den er også helt fri for animalske tilsætningsstoffer og helt fri for parfume.

Den virker ved at gå ind og neutralisere skadelige og dårlige bakterier og sætter derfor gang i den naturlige helingsproces, som kroppen udfører.

Den har en rar, komfortabel, lindrende og kølende effekt, som føles utrolig rart, når man smører det på det udsatte område.

Den er også godkendt til brug under en graviditet, og mange kvinder bruger den efter de har født i forbindelse med ubehag og smerter nær endetarmsåbningen.

Alt efter, hvad man ønsker at bruge den til, er der forskellige måder at bruge denne anal creme på. Ønsker du at bruge den som et middel mod anal kløe, er instrukserne meget simple.

Her skal du tage en passende mængde af cremen på en finger og smøre det rundt på det udsatte område. For at få det bedst mulige resultat, anbefales det, at du gør dette to gange dagligt i 14 dage. Hvis kløen ikke er væk efter de 14 dage, må du gerne fortsætte med at bruge den to gange dagligt, dog højst i 30 dage i træk. Herefter anbefales det, at du holder en pause, før du genoptager behandlingen.

Hvis du ønsker at bruge den til at forebygge hæmorider, skal du tage en passende mængde af anal cremen og smøre det rundt om endetarmsåbningen, både før og efter du går på toilettet. Når du bruger cremen på denne måde, anbefales det også, at du højst bruger den 30 dage i træk og derefter holder en pause med behandlingen.

Fordele:

 • Fri for parfume
 • Fri for animalske tilsætningsstoffer
 • Forebygger hæmorider og kløe

Ulemper:

 • Høj pris.

 

 

Cosborg Rect

cosborg rect 30g da

Tjek prisen her

Denne anal creme er også et rigtig fint og effektivt produkt mod anal kløe.

Det er en yderst lindrende creme, som kan bruges som middel mod kløe, irritation og svie omkring endetarmsåbningen.

Den er utrolig fugtgivende og lindrende, og man kan med fordel anvende den mod symptomerne og generne ved hæmorider og rifter omkring din anus.

Det er 100% fri for parfume og er derfor optimal for folk med overfølsomheder overfor parfume.

Den har en kombination af kæmpenatlysolie og troldnød, hvilket er en yderst effektiv og lindrende kombination.

Når du skal bruge denne anal creme, gør du det ved at dosere en passende mængde ud på en af dine fingre. Herefter påfører du et tyndt lag rundt om din anus efter dit eget behov. Dog skal man være opmærksom på, at produktet højst må påføres to til tre gange dagligt.

Man skal også være opmærksom på, at produktet ikke må anvendes på børn med en alder på under 2 år.

Fordele:

 • Fri for parfume
 • Fri for farvestoffer
 • Indeholder troldnød

Ulemper:

 • Må højst påføres 2-3 gange dagligt.

 

 

Emuaid & EmuaidMAX First Aid Ointments

emuaid anal kløe

Tjek prisen her

Denne creme er ikke blot udviklet til at kunne bruges på problemer omkring endetarmsåbningen. Faktisk er den udviklet til at kunnen bruges alle steder på kroppen, hvor huden er irriteret, hvilket gør det her produkt yderst alsidigt.

Den kan bruges mod alle ubehagelige hudproblemer, og på den måde får du altså en creme der kan hjælpe dig med alt lige fra tørre pletter, til eksem, til anal kløe.

Den er videnskabeligt undersøgt og bruger en blanding af 15 yderst effektive og kraftfulde ingredienser til at hele og lindre hudproblemer. Disse ingredienser bidrager til en helende, rensende, beroligende og hydrerende effekt, som er utrolig effektivt mod rigtig mange hudproblemer, heriblandt anal kløe.

Når du skal bruge dette produkt, er det vigtigt, at du rengør og tørrer det udsatte område, inden du påfører cremen. Herefter skal du påføre et tyndt lag på huden, der hvor den har problemer. Du kan bruge dette produkt tre til fire gange om dagen, eller hvor mange gange om dagen du føler behov for det.

Dette produkt er derfor det på listen, som må påføres flest gange i løbet af en dag, og er altså godt til dig, der har brug for at få lindret din anal kløe mange gange om dagen.

Fordele:

 • Kan bruges på mange forskellige hudproblemer
 • Lindrer og renser
 • Indeholder Emu Oil

Ulemper:

 • Høj pris.
Sanne Sorello
Sanne Sorello
Jeg hedder Sanne er uddannet sexolog & journalist, og arbejder her på siden som skribent. Jeg nyder at teste, anmelde samt skrive guides indenfor erotik, romantik & dating. Hvis du sidder med et ubesvaret spørgsmål, så kontakt mig endelig på: sanne@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here