Alternativer til Glidecreme – Dette kan du bruge i stedet for

2251

Jeg har opdaget det faktisk er svært at finde en god glidecreme, altså som i en rigtig god creme, der glider.

Min mand og jeg har snart brugt en formue på at købe mange forskellige, både vandbaserede, silikonebaserede de såkaldte hydbrider og kun ganske få er gode, de vandbaserede tørrer hurtigt og klistrer mærkeligt.

De silikonebaserede lugter ofte lidt kunstigt og de klistrer også på en forkert måde. Vi har dog fundet en god hybrid, der ligner sperm. Det synes jeg er total kinky og den kan man bruge til det hele.

Først for nyligt fandt jeg ud af at silikonebaserede glidecremer kunne ødelægge ens dildoer!! Shit hvad var nu det for noget.

Køb Billigt Glidecreme Her

I køkkenet

Så vi måtte en tur ud i det muntre køkken, kokosoliens duft er sensuel og lækker, den er rigtig god til forspil med massage. Den er sund og nærende for huden men til det rent seksuelle absorberer huden kokosolien ret hurtigt, så det er en god idé med en ordentlig krukke og så skal man nok ikke lige bruge den samme krukke til madlavning bagefter.

Olivenolie

Olivenolien smører rigtig godt men ligger ligesom oven på huden så man føler lidt man får sådan et oliebad. Så kan jeg virkelig ikke lide duften og det ødelægger en smule den seksuelle stemning.

Rapsolie

Engang har vi også prøvet rapsolie, det er det samme som med olivenolien. Den dufter bare af popcorn og jeg vil helst ikke ligge og tænke på mad mens jeg dyrker sex. Men olierne ødelægger ikke noget legetøj.

Hvad skal man så finde på når ens mand vil have den lige i rumpen men gør ondt uden smørelse?

Vi blev i køkkenet og fandt smørret frem, wauw det smurte fantastisk, især når det blev varmt. Det duftede dejligt af smør, det gled perfekt og sjovt nok ”forsvandt” det ikke ligesom alle de andre smøremidler vi har prøvet og min mand er vild med følelsen og man behøvede ikke at bruge kæmpemængder. Det var ikke sidste gang vi prøvede det muntre køkken. Måske skulle man prøve Nutella næste gang, det smager jo godt.

Vaseline

Nu havde vi været i køkkenet så måtte vi også en tur på badeværelset. Der havde vi kun noget vaseline og badeolie. Okay så måtte vi på den igen, øjj vaselinen skulle man tro var god men næh nej da vaseline tørrer hurtigt ud var det lidt ligesom sandpapir.

Altså det havde den modsatte effekt. Mærkeligt for det skulle jo være godt til læberne.

Badeolien

Badeolien var noget nær det samme. Den var kun god mens man badede.. Den forsvandt ligesom ind i huden og så blev det temmelig glat… på gulvet..

Bodylotion

Nu vi er i kosmetikkens verden har vi engang prøvet min dyre bodylotion fra Biotherm med abrikosolie. Den duftede også sindsygt godt, da manden masserede min ryg med den først. Og den smurte også godt andre steder men dagen efter kløede det voldsomt i min vagina nok fordi der er temmelig meget parfume i cremen.

Lektien er vel her at man alligevel skal passe på både med parfumer, parabener, ph-værdier og alskens unaturlige aromaer og des lignende. Er man i tvivl kan man jo lige afprøve det på armen først i de fleste tilfælde.

Fake sperm

Det ikke så længe siden blev vi grebet af stemningen. Men havde intet i nærheden så manden min fik den idé at han skulle lege Rocco, (ham fra pornofilmene) og spyttede på livet løs men det var altså ikke nogen succes. For ligesom man var blevet lidt ophedet, trods spytteriet var det ligesom om han var løbet tør for spyt og det havde altså ikke helt den der glideeffekt.

Så konklusionen er at det er smaddersvært at finde det helt rigtige og lige nu tror vi foretrækker vores hybrid der ligner sperm. Den hedder Spunk.

Hvad spørger folk om, når de skal lede efter et alternativ til glidecreme

  • Hvad kan man bruge som glidecreme?
  • Hvad kan man bruge i stedet for glidecreme?
  • Kan man bruge babyolie som glidecreme?
  • Kan man bruge vaseline som glidecreme?
  • Hvad er glidecreme?
  • Kan vaseline bruges som glidecreme?
  • Kan man bruge kokosolie som glidecreme?
Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here