9 anderledes sexstillinger som alle kan lave

2303

Er du også træt af tilsyrede lår, akavede sæbeøjne og hjernerystelser grundet avancerede, overmenneskelige kamasutra-sexstillinger, der ifølge et dameblad skulle pifte dit sexliv op?

Mange ved, at nye sexstillinger er en god måde at udvide sin seksuelle horisont og spice sit sexliv op på, men de mange tusinde guides på nettet er en ren jungle, og man ender nemt med at stå på hænder, mens ens partner febrilsk forsøger at få noget til at føles godt.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående, så er denne artikel til dig, for her får du 9 anderledes sexstillinger, som langt de fleste kan følge med på, og som ikke blot indeholder ”smid dine ben op på hans skuldre i missionæren”.

De fleste af stillingerne kan udføres af både heteroseksuelle såvel som homoseksuelle par, og betegnelserne ’kvinde’ og ’mand’ er udelukkende anvendt for at skabe overblik over stillingens udførelse.


1. Bindingen

sex stilling binding

Denne stilling, som også kaldes ’The Reacharound’ minder meget om den klassiske ”ske”, men kvindens ben løftes enten af manden eller placeret oven på mandens ben, og der er dermed lettere adgang til klitorisstimulering. Denne stilling er også god til g-punktsmassage med mandens hånd, eller handjobs.


2. Kaptajnen

sexstillinger kaptajn

Her er styringen fuldstændigt overladt til kaptajnen. Er man ikke den smidigste sylfide i sengen, kan den justeres ved enten at bøje knæene eller ved at placere en pude under kvindens lænd. Denne stilling er ideel, hvis kvinden er bundet fast, men giver også god anledning til leg med f.eks. klitorisvibrator. Placeres en pude under lænden, er denne stilling også god til analsex, da kvinden nemt kan slappe af i hele kroppen, mens højden er ideel for manden.


3. Leoparden

Leopard sexstilling

Her er der fuldt udsyn til numse og penetration, mens kvinden samtidigt har meget af styringen. Det er en sjov variation af almindelig doggystyle, og er nærmest en form for siddende omvendt cowgirl. I denne stilling er buttplugs og lignende anal-legetøj oplagt.


4. Flyvemaskinen

flyvemaskine sexstillinger

I flyvemaskinen kommer i tæt på hinanden, da den er meget intim, og manden kan eventuelt holde om kvindens bryster eller talje for ekstra intimitet. Der er mulighed for at komme helt i bund med stødene i denne stilling, og er man til blid dominans er det her oplagt for manden at holde fast i kvindens hår. Også denne stilling er lettilgængelig, hvis kvinden er bundet. Her skal i nok komme op at flyve.


5. Tvillingerne

sex stillinger tvillinger

I denne stilling kan I se hinanden dybt i øjnene og holde om hinanden, og den bliver hurtigt meget intens. Det er nemt at bevæge sig sammen, og især i badekar eller lignende er den utroligt nem at udføre.


6. Den dovne hund

sex stilling den dovne hund

Denne stilling minder en del om flyvemaskinen, men giver større mulighed for klitorisstimulering enten med hånd eller legetøj. Den er også ideel til dobbelt penetration, hvis det er noget, I vil eksperimentere med, og i særdeleshed til dirty talk. Der er, trods navnet, heldigvis intet dovent over denne hund.


7. Vandkanden

sexstillinger vandkanen

Denne anderledes udgave af cowgirl lader manden støde, mens kvinden løfter underlivet, mens hendes ansigt kommer tæt på hans. Denne stilling er god som variation, hvis I er trætte af almindelig cowgirl, eller som overgang fra klassisk cowgirl til eksempelvis missionær, som opnås ved sammen at rulle til siden, så kvinden ender nederst. Den er meget intim, da kys er oplagt, men også en mulighed for manden til at lege med kvindens bryster med munden.


8. Cleopatra

cleopatra sexstilling

Her er et bud på en anderledes stilling til oralsex udført på kvinden. Her er lidt mere kontrol til kvinden i forhold til, hvis hun lå på ryggen. Hvis man ikke kan sidde med knæene bukket på denne måde, kan stillingen sagtens udføres, mens kvinden har strakte ben. Pointen med denne er primært, at kvinden sidder mere oprejst, end hun ellers ville, så hun kan føle sig som den herskerinde, hun er.


9. Skumfidusen

sex stillinger skumfidusen

Selvfølgelig kommer her også et bud på anderledes oralsex udført på mænd. I denne stilling kan manden slappe fuldstændigt af og overlade al kontrollen til kvinden. Her er det også oplagt at lege med analstimulering eller lignende undervejs.


 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og skribent her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg her på siden. Skulle du have spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here