#79 Taknemmelighed [del 3]

47

NOTE:

Denne sex novelle kommer i 3 dele – her er 3/3.

 


 

”Jeg er virkelig taknemmelig.” Stemmen var lys. Der var noget skrøbeligt over den, som var den lavet af dirrende krystalglas. Leif lagde sine hænder på hendes skuldre for at hjælpe hende. Hun kunne ske at falde og gøre skaden værre. Hun læste mere ind i det og lænede sig frem og endte fuldstændig i hans omfavnelse.

Et af hendes ører kildede ham på kinden, og hans hænder vandrede til hendes ryg hvor de nussede den korte, stride pels der dækkede den. Hun sukkede tilfreds og kiggede op på ham med let adskilte, inviterende læber. Han følte sig draget mod dem, som havde de en tyngdekraft separat fra den der påvirkede resten af verdenen.

Før han vidste af det, havde han bøjet sig ned, og deres læber mødtes. Hendes hænder vandrede op ad hans ryg, og han nussede hendes pels mens han udforskede hendes fyldige læber. Hun skubbede fremad, og han lænede sig først tilbage, og satte sig så ned, så hun kunne kravle oven på ham.

Bukserne flåede hun åbne med et enkelt ryk, og en knap ramte klingende bilkarosseriet ved siden af. Hun strakte sin hånd ned i hans boksershorts og trak hans erigerede lem frem. Hendes tynde fingre nåede knap rundt om ham, og hun var ikke i stand til at holde på mere end halvdelen af hans længde. Hun stønnede dybere mens hun blev ved med at kysse hans læber og hans hals, og langsomt begyndte hun at bevæge hånden i smidige ryk med et fast tag omkring ham.

Hendes enorme bryster pressede mod hans ene side, og han bevægede sin ene hånd til dem, og følte den erotiske vægt og form. Han fandt en dirrende brystvorte og klemte den nænsomt mellem fingrene til hun udstødte en tilfreds pibelyd. Hun satte sig med et knæ på hver side af ham, og førte æggende sig selv ned på hans pik. Varmen fra hende var berusende, og hun var så våd at han måtte bide sig hårdt i underlæben for ikke at komme øjeblikkeligt.

Hun bevægede sig først langsomt. Det var en smidig bevægelse der nød hele hans størrelse og vibrerede med alle de skønneste dele af hendes krop. Hendes dådyrører lagde sig skiftevis ned og rejste sig som hun bevægede sig op og ned på ham. De store mørke øjne holdt hun halvt lukkede, og hendes læber blev konstant presset fra hinanden af hendes vedvarende støn. Han førte sine hænder op langs hendes sider, og han befølte igen hendes dejlige bryster, før han lod sine hænder falde tilbage langs hendes hofter, hvor han begyndte at tage styringen og sætte farten lidt op. Hendes vejrtrækning responderede øjeblikkeligt på det nye tempo, og hun begyndte nærmest at ryste af velbehag.

”Mere, please, mere.” Hendes stemme knækkede næsten, og ordene måtte stønnes frem. Ren eufori oplyste hendes ansigt, og hun lagde sig fladt ned over ham, så han kunne tage hele styringen, mens hun tilfreds nød hvert stød. Hendes lår dirrede mere og mere, indtil hun eksploderede i en række nydelsesfyldte krampetrækninger. Hver gang hendes krop trak sig sammen, stødte hun sig ned mod ham igen, og oplevede på ny ekstatisk fortabelse. Leif ventede tålmodigt til hun var færdig, og nød hver bevægelse hendes krop foretog sammensmeltet med hans egen.

Da hendes åndedrag igen stabiliserede sig, satte hun sig op på ham, stadig med hans længde begravet dybt i sig. Hun kiggede på ham med sine mørke øjne.

”Jeg er din. Jeg vil gøre alt hvad du ønsker.” Leifs hjerne havde ikke kapaciteten til at producere sprog. Han løftede hende af sig, og placerede hende på knæ, og trak hendes hofter hen til sig, så hun endte på alle fire. Hun lavede en overrasket lyd, men vrikkede snart sin bagdel inviterende af ham. En lille strittende hale sad stadig over hendes velformede røv.

Han løb sine hænder langs hendes krop igen. Han kærtegnede de tunge bryster, hendes tynde sider og hendes brede og dejlige røv. Den bløde pels gled behageligt mellem hans fingre indtil han støttede sine hænder mod hendes hofter, og begravede hele sin længde i hendes stramme, varme indre. Han bevægede sig rytmisk og ubønhørligt mens hun peb og stønnede under ham. Hun flyttede en hånd op under sig for at røre ved sig selv imens, og blev skubbet ned mod presenningen, så hendes bryster skubbede sig rytmisk og raslende mod plastikstoffet mens hun blev kneppet.

Det tog ikke Leif lang tid at nå sit eget klimaks, og følelsen var tusinder gange mere intens end han nogensinde havde oplevet før. Et kraftigt hvidt lys gennembrød og ødelagde et øjeblik tid og rum, og der var kun nydelse. Følelsen sugede sig gennem kroppen på ham og efterlod hvirvler af sammenbrudt virkelighed langs led, knogler og muskler.

Han blev drænet; suget tør, og da han endelig vendte tilbage til sin garage var alting sløret og plettet af blå lys. Han faldt blinkende bagover og fik taget sit første åndedrag som en tørstende mand til koldt vand. Usammenhængende minutter lagde sig oven på hinanden i en fælles forvirring over altings eksistens før en form for fornuft langsomt fik genovertaget hans sanser.

Han kiggede op på det fantastiske væsen han havde været sammen med. Hun udstrålede en form for kulde der ikke havde været der før. En følelse som at stå alene og kigge dybt ind i en mørk skov. Hendes kinder var stadig røde af velbehag, men hun kiggede ikke på ham. Det tog en kraftanstrengelse for Leif at hive øjnene væk fra hendes fantastiske krop, men han fik dem til at adlyde, og lod sit blik vandre til hendes skadede ben. Hun stod solidt på det. Bruddet var fuldkommen helet. Hun havde endda taget skinnen af. Hun kiggede ned på ham som var han en eftertanke.

”Du lever endnu?” Hendes stemme var også anderledes. Den var mørkere og der var en antydning og kaffe og karamel i dens dybde.

Leifs åndedræt kom stadig tungt. ”Hvad er du?” Hun smilede af ham med spidse tænder. Meget spidsere end han huskede dem. ”Det skulle du nok have tænkt på noget før, skulle du ikke? Jeg er en nymfe, et skovmonster. Du kunne lige så godt have banket dit klodsede køretøj ind i en gud. Hvis jeg fortalte dig mit navn ville din stakkels menneskehjerne smelte, og du ville i sandhed eje mig. Ikke at det kommer til at ske.”

”Hvad?” ”Misforstå mig ikke. Jeg er i sandhed taknemmelig. Det er derfor du stadig trækker vejret. Jeg tog kun en bid af din sjæl i stedet for at spise det hele.”

Uden et ord mere vendte hun sig og gik. Hendes hofter bevægede sig forførende og synet af hendes smukke røv var næsten nok til at Leif følte sig klar igen på trods af chokket. Snart forsvandt hun fra hans synsvinkel, og metal skreg som hun rev hul i garageporten for at komme ud. Lige så pludseligt som hun var kommet, forsvandt hun ud af hans liv igen.

Der gik endnu nogle minutter før Leif fik rejst sig op. Det føltes som om hans knogler sad løst i kroppen på ham, og han var svimmel og energiforladt. Han lagde først der mærke til blodet omkring sine negle og deres rådne blå farve. Han vaklede hen til den gamle Porsches sidespejl. Han kunne stadig kende sig selv, men håret på hans hoved var hvidt som sne.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here