#75 Jailbait [del 3]

41

Eller måske blev hendes smil en smule mere legesygt, og jeg går ud fra at vores hemmelighed bragte os tættere på hinanden. Hendes sædvanlige berøringer af min arm blev måske en smule længere end før, men ellers fortsatte tingene stort set, som de hidtil havde gjort.

De dage blev til uger, og de uger blev til måneder. Jeg blev overbevist om, at hun havde ladet det slå hen som en engangsforestilling. Efterhånden forsvandt min følelse af skyld, og jeg skubbede mindet væk i et fjernt hjørne af mit sind. Der forblev det, gemt væk som en beskyttet fantasi, genlevet kun i de ensomme stunder i min seng.

Så da aftenen før hendes 17års fødselsdag stod for døren, forventede jeg ikke, at noget ville ske imellem os. Christie elsker gyserfilm, så vi var sent oppe og så film, hvor monstre og fjender fra gamle legender jagtede tåbelige teenagere rundt. Jeg er nødt til at indrømme, at jeg blev opstemt og følte mig beskyttende overfor hende, når hun hoppede og skreg, hver gang der skete noget skræmmende i filmen.

Da uret slog midnat, så puttede jeg et lys i en kage og bragte den til hende, imens jeg sang en meget dårlig udgave a ’Happy Birthday to you’.

Christie grinte og rejste sig fra sofaen og mødte mig halvvejs gennem rummet. ”George! Det er så sødt af dig!” Hun strålede af glæde, imens hun accepterede kagen.

”Ønsk noget før du puster lyset ud,” opfordrede jeg hende til, og med et smil lukkede hun øjnene.

Hun truttede sine læber og udslukkede din lille flamme. Hun førte derefter en finger gennem glasuren og slikkede den ren. ”Mmm, det er sødt. Tak, George. Du finder altid en måde at gøre mig glad på.”

At høre hende sige det fik det til at varme i mine kinder, og jeg er sikker på, at jeg rykkede akavet rundt, imens hun tog en bid af kagen. ”Så, vil du fortælle mig, hvad det var du ønskede?” spurgte jeg.

Christies øjne lyste, og hun nikkede. ”Ja. Jeg vil fortælle dig det. Husker du den dreng, jeg fortalte dig om? Ham jeg godt kunne lide?”

Jeg følte en pludselig stråle af jalousi skyde igennem mig, men jeg slukkede den med det samme. ”Ja, det gør jeg. Hvad skete der egentlig med ham?”

Hun stillede tallerkenen fra sig og kiggede på mig, imens hun bed sig selv i underlæben. ”Jeg tror, at han er for genert til at tage det første skridt. Jeg har besluttet mig for at lade ham vide, hvordan jeg føler.”

Der var et nyt sultent blik i hendes øjne, og jeg opdagede, hvor meget hun var vokset i de ti måneder, siden vi var begyndt at være venner. Hun havde groet til at blive en smuk ung kvinde og havde fået en selvtillid, som var langt mere moden end hendes unge alder bød til. Hvis der nogensinde var en ung kvinde klar til at tage kontrol om styringen af sit liv, så var det hende.

”Jeg synes, det er en god idé” fortalte jeg hende. ”Du er vokset op til at blive en smuk ung kvinde og jeg er virkelig stolt af dig.”

”Jeg er glad for, at du føler sådan,” hviskede hun, og så lod hun en hånd glide op bag min nakke og bragte hendes mund til min.

Hendes læber var varme og blide, og hvad der startede som et blidt udforskende kys blev hurtigt til et fyldt med passion og dybde. Per instinkt mødte vores tunger og jeg kunne ikke modstå lysten til at holde hende tæt ind mod mig. Måneder af at lade, som om ingenting var sket, styrkede betydningen af dette øjeblik, og da vi endelig skiltes, vidste vi begge, at dette kun var begyndelsen.

”Hvad med den der dreng?” spurgte jeg, da hun lod sit hoved hvile mod min brystkasse.

”Åh, George. Der var aldrig nogen anden dreng. Jeg talte om dig hele tiden. Du er en utrolig rar mand og så smuk. Så mange af mine venner gav dem selv væk til drenge, som var ligeglade og ikke værdsatte, hvad det var, de gav. Jeg ved, at du vil værdsatte det, og jeg vil have dig til at være min første.”

Jeg kunne kun sukke, imens jeg kyssede hendes pande. Vi var langt fordi et punkt, hvor vi kunne vende tilbage til, hvad der var. Men jeg var nødt til at spørge en sidste gang. ”Er du sikker, Christie? Du er stadig mindreårig under loven. Du ved, hvad det betyder, ikke?”

Christie kiggede op på mig med store dybbrune øjne. ”Ja. Jeg er som lokkemad til at få dig fængsel. Uanset hvad jeg vil have, så kunne du ryge i fængsel hvis nogen fandt ud af det. Jeg ved, det er farligt for dig, men jeg har ikke lyst til at vente endnu et år. Hvad end der sker imellem os i aften, eller i morgen, så lover jeg at ingen nogensinde vil finde ud af det. Jeg stoler på dig til at være blid med mig. Nu beder jeg dig om at stole på mig også.”

Hvad kunne jeg sige? Det var tåbeligt og forkert, men jeg kunne ikke længere finde viljen til at sige nej. ”Jeg stoler på dig,” sagde jeg, imens jeg kærtegnede hendes kind.

Christies øjne lukkede, imens hun lænede sig imod min håndflade, og så begyndte hendes krop at ryste blidt. Jeg kunne fornemme, at ved at hun fortalte mig, hvordan hun følte, så havde hun presset sig selv til det yderste. Nu var hun helt overvældet af hendes egne lyster. Det var vidunderligt at se hende så seksuelt oprevet og i det øjeblik, så ville jeg have hende lige så slemt, som hun ville mig.

Da vi kyssede igen, så var det hastigt og sultent. Et eller andet sted, dybt inden i os, var der en lille flamme, der var blevet tændt. Det var hurtigt ved at brænde sig stort nok til en eksplosion, som truede med at brænde os begge to ned. Der er ganske rigtig tidspunkter, hvor så rå en lyst kan bruges. Men jeg havde ikke lyst til, at hendes første gang skulle blive slugt af så hurtig og hårdt en lystelig oplevelse. Hun fortjente bedre end det. Med et sidste slik fra min tunge hen over hendes nederste læbe, holdt jeg hende i mine arme og strøg hende over håret.

”Jeg vil have dig så forfærdeligt meget, Christie. Men vi er nødt til at sænke farten. Ellers kommer jeg til at tage dig lige her på gulvet. Gå til mit værelse og lav et karbad. Jeg kommer ind til dig om et øjeblik.”

Christie begravede hendes hoved i min brystkasse, men jeg kunne mærke hende nikke. ”Det lyder vidunderligt. Vær sød at skynde dig, okay?”

”Okay, skat. Det vil ikke tage lang tid.” Det var svært at give slip på hende, og jeg blev ved med at holde hende i hånden, indtil hendes fingre gled ud af mine, og hun gik væk. Kun efter at hun var forsvundet ned af gangen, turde jeg trække vejret. Så sank jeg hårdt. At tage hendes mødom var et stort ansvar, og hvis jeg skulle gøre det, så vidste jeg, at jeg ville skulle gøre det til noget, hun aldrig ville fortryde.

*

Da jeg hørte vandet løbe, tændte jeg et par lys rundt om sengen og tillod det svage lys at oplyse værelset. Derefter tændte jeg for noget blidt musik bare for at skabe en god stemning. Det krævede en god stemning, som jeg vidste, at hun ville kunne lide. Med det opnået sukkede jeg i fortrydelse, da jeg lagde et par kondomer på natbordet. Jeg hadede virkelig at bruge dem, men hendes beskyttelse var det vigtigste. Jeg ville på ingen måde risikere at gøre hende gravid.

At se de kondomer og holde dem i hånden fik mig virkelig til at indse, hvad det var, vi ville gøre. Jeg havde en sexet 17årig pige, der var ved at tage et bad i min lejlighed, imens hun ventede på, at jeg kom og holdt hende med selskab. Gud, det var et stort rush, men det at jeg samtidig brød mig så godt om hende, gjorde kun det hele endnu mere fantastisk.

Jeg kunne ikke benægte, at jeg ville have hende. Jeg ville have hende så meget, at jeg var villig til at risikere hele mit liv for det. Mit hjerte bankede hårdt i min brystkasse, da jeg bevægede mig hen til badeværelsesdøren. Den var ulåst og halvt åbent, da jeg åbnede, så det blide tryk fra mine knoer på træet fik den til at svinge åben. Jeg kunne se Christie ligge i badekarret.

Hendes hænder var nede under kanten, sikkert mellem hendes lår, da jeg kom ind, men hun rykkede dem væk, da jeg kom ind.

”Hej, George,” hviskede hun og hendes underlæbe ind mellem tænderne, imens hendes hænder gled op for at dække hendes bryster. Det var så naturlig og uskyldig en ting at gøre, at jeg ikke var sikker på, om hun var skamfuld over at blive opdaget, imens hun onanerede, eller over simpelthen at være nøgen.

”Dæk dig ikke til,” bad jeg hende om, imens jeg knælede ned ved siden af badekarret. ”Du er alt for smuk, skat. Vær sød ikke at gemme dig for mig.”

Langsomt tvang hun sine hænder væk fra sine bryster.

Jeg tog en vaskeklud og holdt hendes hånd, imens jeg langsomt begyndte at skrubbe hende fra hendes håndled og op til hendes arm. ”Fortæl mig sandheden, Christie. Rørte du ved dig selv, da jeg kom ind?”

Christies kinder blev røde, og hun sank dybere ned i badekarret. ”Åh gud. Du så det? Undskyld, jeg … Det føles bare så godt.”

’Gud, hvor er hun sød!’ tænkte jeg, og jeg kunne ikke lade være med at kysse bagsiden af hendes hånd. ”Vær ikke ked af det. Det her handler om at føle sig godt tilpas og om os, der deler det med hinanden. Vil du have noget imod at gøre det igen? Du har set mig komme. Nu kunne jeg godt tænke mig at se dig.”

Christies øjne blev store og hun fik et spøgefuldt grin om læberne. ”Åh, min Gud, George. Virkelig? Du vil gerne se mig gøre det?” Hun virkede, som om hun gerne ville gemme sig væk under vandet, imens hun spurgte om det, men hendes hænder var allerede på vej ned langs hendes mave, imens jeg fortalt hende, at jeg ville se det.

”Gud, jeg tror ikke, jeg kan komme, imens du kigger på mig. Men jeg tænker, at jeg kan prøve.”

Christies øjne blev til små sprækker, da hendes finger gled hen over hendes klitoris. Hun brugte begge hænder under vandet, så jeg kunne ikke se hende tydeligt, men jeg kunne se, at hun gned sin klitoris. Snart begyndte hendes krop at reagere på hendes berøring. Jeg så på i optaget stilhed, imens hun lænede sit hoved tilbage og så gled hendes knæ fra hinanden, hvilket gav hende mere plads til at lade hendes fingre lege med hendes køn.

Hendes bryster var fanget i hendes arme og tvang dem sammen, hvilket tvang hendes hårde brystvorte til at pege mod loftet. Det var et smukt syn, og da jeg gjorde vaskekluden våd igen, begyndte jeg venligt at lade den glide hen over hendes bryster og længere ned over hendes mave.

”Det er rigtigt, skat,” hviskede jeg æggende, imens jeg kærtegnede hende med vaskekluden. ”Du ser så sexet ud, imens du gør det der. Det får mig til at ville tage dig så meget. Kom for mig, skat. Det er okay. Jeg vil have dig til at komme for mig.”

Jeg så på, imens hun fokuserede på de fornemmelser, der rullede gennem hendes krop. Hendes mund åbnede sig en smule, og hendes ansigt blev et blankt stykke papir, da hendes orgasme begyndte at samle sig. Jeg tabte vaskekluden og greb blidt hendes bryster og rullede hendes tydelige brystvorter mellem mine fingre.

Hun gned sig selv hurtigere og hendes krop bukkede sig og begyndte at ryste. Og så brød et højlydt støn ud fra hendes hals, voksede sig større, imens hun begyndte at komme. ”Åh, ja. Jeg … Åh gud!”

Christie frøs, da hendes ord fejlede og en magtfuld bølge rev sig gennem hendes krop. Den vaskede hen over hende og fik hen til at rykke hårdt rundt i badekarret. I det øjeblik satte hendes åndedræt sig fast i hendes hals, og hun løftede sine hofter og rullede dem hen over hendes finger, da hun ramte i mål. Det var et fantastiske syn og vandet plaskede over siderne, da hendes styrke faldt ud af hende og hun faldt tilbage i badekarret.

Jeg var fuldt ud ophidset og stod op for at fjerne min trøje. Christie lå blot i badekarret og kiggede på mig, imens jeg åbnede hver knap. Da jeg smed den på gulvet, smilede hun bare og lod sit blik falde ned på mine bukser. Det blev til en leg, og jeg kunne fornemme hendes længsel, da jeg åbnede mit bælte. Så fulgte lyden af min lynlås, der gled ned.

”Gør det langsomt … ” hviskede hun, da jeg begyndte at tage mine bukser af. Hendes øjne var fikseret på den lille tynde linje af hår, der rendte ned over min mave og pegede mod den skjulte busk af hård under mine underbukser. Da mine underbukser faldt, fløj min pik op, klar og sulten efter hende.

Jeg genkendte blikket i hendes øjne. Det var det samme, som hun havde haft, da hun så mig røre ved mig selv måneder tidligere. Det var, som om hun havde fantaseret om det lige siden, og hun satte sig op og vinkede for mig hen i badekarret til hende. Da jeg trådte ned i det varme vand, samlede hun vaskekluden op og begyndte at vaske mine ben.

”Jeg har haft lyst til at røre ved dig så længe, George. Dine ben er så stærke og din pik … Gode gud, jeg kan ikke vente med at føle dig indeni mig.” På det tidspunkt havde hun sat sig op på knæ med hendes mund kun få centimeter fra min pulserende erektion.

”Det kommer måske til at gøre ondt. Er du sikker på, at du er klar til det?” Jeg bed mine tænder sammen og mine ord lød desperate, men Christie nikkede bare.

”Ja, det ved jeg. Jeg er bange, men jeg er sikker på, at jeg vil elske det.” Hun bragte vaskekluden op til mine kugler, imens hun talte, og jeg var nødt til at tvinge mig til at slappe af, imens hun forsigtigt gned det våde bløde stof hen over dem.

Christie tog sig god tid, imens hun forsigtigt vaskede mig og undersøgte hver lille centimeter af min maskulinitet. ”Du har ingen idé om, hvor meget jeg havde lyst til at røre ved dig den nat. Du føles fantastisk i min hånd. Det er, som om den er levende. Som en separat del fra dig.”

Jeg rystede, da hendes hånd lukkede sig omkring skaftet, og hun gned den et par gange. Så rykkede hun tættere og slikkede hendes læber. ”Er det meningen, at jeg skal slikke den nu?”

’Fuck mig! Sikke et spørgsmål!’ Hvis hun bare vidste, hvor fristet jeg var til at gribe hendes hoved og stoppe den ned i halsen på hende! I stedet for beroligede jeg mig selv og nikkede. ”Hvis du vil. Fyre elsker at få den slikket.”

”Okay, måske kun for et minut. Fortæl mig hvis jeg gør noget forkert, okay?” Og så, med roden af pik fanget mellem hendes tommeltotter og fingre af hver hånd, tog hun mig ind i munden.

”Åh, ja … ” stønnede jeg, da hun begyndte at slikke mig. Hun havde kun hovedet og måske et par centimeter af mit skaft, men hun slikkede så hårdt og hendes tunge gled fantastisk under mit hoved. Hendes hænder kærtegnede det nederste af min mave, imens hun gled frem og tilbage, hvilket drev mig til vanvid af lyst. Indenfor få sekunder kunne jeg mærke min knæ begynde at ryste.

Christie virkede til at nyde den måde, jeg føltes inden i hendes mund og hun gled hurtigt frem og tilbage. Hun holdt mig i overfladen af hendes tunge. Hendes hænder føltes fantastiske på min hud, og jeg vidste, at jeg ikke ville være i stand til at holde mål. Jeg var ved at fortælle hende, at hun skulle stoppe, da hun trak sig væk.

”Der er noget, der kommer ud. Ser du?” sagde hun, imens hun klemte mig hårdt. Da hun gjorde, gled der en enlig klar dråbe ud.

”Åh … Ja, det er begyndelsen til sæd,” gispede jeg. ”Det er … en slags creme, går jeg ud fra. Det sker, når drenge kommer tæt på. Jeg går ud fra, at jeg skulle have fortalt dig det.”

Christie slikkede dråben væk og fortsatte med at gnide mig. ”Mm. Det er ret sødt. Jeg troede bare, at du var begyndt at komme.”

Gud, hun slog mig ihjel. ”Jeg er virkelig tæt på nu. Hvis du fortsætter sådan, så kommer jeg til at komme.”

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here