#74 Jailbait [del 2]

39

Jeg troede, at jeg var blevet så chokeret, som jeg overhovedet kunne blive ved tanken om, at hun måske var gravid. Men denne idé rystede mig fuldstændig. Jeg havde mistet evnen til at tale for et øjeblik, men jeg fremmanede til sidst min stemme. ”Nej, Christie. Det tror jeg ikke. Det er virkelig en dårlig idé.”

Christie viste sin sædvanlige stædige personlighed ved at afvise min protest. ”Hvorfor? Jeg taler jo kun om at sove sammen, ikke? Jeg vil bare gerne vide, hvordan det føles at have en mand ved siden af mig.”

”Åh, gud, Christie,” sagde jeg i desperation. ”Jeg kan godt lide dig, og jeg ville ønske, vi kunne, men det kan vi ikke. Jeg kunne komme i så meget ballade.”

”Hvorfor? Jeg mener, det er jo ikke, fordi vi kommer til at lave noget, vel? Jeg kommer ikke til at være nøgen eller noget, og hvis du sover uden tøj på, så vil det ikke gøre mig noget.”

”Sover uden tøj på? Åh nej, på ingen måde! Jeg ville have nogle bukser på af en art. Du ved, din mor ville flippe ud, hvis hun vidste, vi overhovedet talte om det her.”

”Det ved jeg, men jeg ville ikke fortælle hende noget. Det lover jeg! Jeg vil bare gerne vide, hvordan det føles. Vær nu sød? Bare denne ene gang, okay?”

Jeg ved ikke, hvad det var der kom over mig. Jeg vil gerne tro på, at jeg gav efter, fordi hun så så desperat ud. Men dybt nede vidste jeg, at jeg ikke kunne give op på chancen for at have hende så tæt på mig. Med et nik accepterede jeg. ”Fint, men kun denne ene gang. Og du er nødt til at love mig, at du aldrig nogensinde kommer til at fortælle det til nogen.”

Christies smil lyste stort, og hun hoppede op fra sofaen. ”Det er fantastisk! Tak, George. Du er den bedste! Jeg gør mig klar til at gå i seng!”

Jeg rystede hovedet og kiggede håbløst efter hende, da hun gik ud af rummet. ”Fuck, hvad i al verden tænkte jeg på?”

*

Jeg var så utroligt bange, da jeg bevægede mig ind i mit soveværelse. Selvom det er rigtigt, at 16 år i de fleste stater er den lovlige buksealder, så var det ikke tilfældet i Californien. Her skulle en pige være 18 år gammel for at kunne sige ja til sex eller endda til at blive set nøgen af en voksen.

Hun kunne endda smide tøjet, dække sig til med smør, og jeg ville stadig blive smidt i fængsel, hvis jeg fik oprejsning! Nu var jeg ved at gøre mig klar til at glide ind i seng med en smuk pige, som virkede farligt ligeglad med loven.

Endnu værre var at min penis begyndte at stivne med hvert skridt, jeg tog, og beviste, at den også var farligt ligeglad! ’Gå nu bare i seng, og det vil alt sammen være overstået i morgen’ fortalte jeg mig selv, da jeg kravlede ned i sengen til hende.

Christie var rullet op på den anden side med dynen trukket tæt op omkring sig. Nu var jeg personen, der rystede med nerver, og jeg holdt mig så langt ude på min side som muligt, før jeg slukkede lyset.

”Godnat, George,” sagde hun roligt. ”Jeg ved bare, at det bliver vidunderligt at vågne op ved siden af dig.”

”Godnat, Christie. Prøv at få noget søvn, okay?”

”Selvfølgelig,” svarede hun med et suk.

Jeg lå der et øjeblik og tænkte på at alting nok ville gå fint, indtil jeg hørte hende sige mit navn.

”George? Kommer du til at holde om mig?”

Et nyt sus af frygt fløj igennem mig, og mine øjne fløj åbne. ”Hvad? Jeg troede, du bare ville sove?”

”Ja, men jeg ville også gerne blive holdt. Det var hele pointen, huske du nok?”

En stor blanding af frygt og lyst rullede igennem mig. Alt hvad jeg nogensinde havde lært og tænkt om mig selv som mand begyndte langsomt at forsvinde under det blide pres frem mit begær efter at røre denne nymfe-lignende pige.

Langsomt og uden ord rullede jeg over og lagde mig i ske med hendes hofter imod mig. Fra mine lår til min brystkasse kunne jeg føle den fantastiske blødhed fra hendes krop trukket op imod mig, og jeg lod en arm glid omkring hende, så min hånd hvilede under hendes bryster.

Jeg var hård, og jeg var sikker på, at hun kunne føle min oprejsning ligge blidt mellem det bløde svælg af hendes baller. Jeg fik en stor lyst til at gnide mig selv op imod hende, men på en eller anden måde tvang jeg mig selv til at ligge stille. Min krop var måske afslappet, men mine sanser var skarpe og tunet til hver bevægelse og lyd, hun lavede. Hendes duft gled ind i mit sind og fastgjorde sig permanent i min hukommelse.

Vi lå stille et kort øjeblik, og jeg begyndte at tænke, at tingene var kommet så langt, som de ville. Og så tog Christie min hånd væk fra hendes mave og placerede den på hendes bryst.

Et frisk skud af adrenalin skød igennem mine blodårer, da min fingre spredte sig over hendes bryst, og jeg kunne ikke lade være med at klemme det blidt, imens jeg følte dets form i min hånd. Jeg kunne føle hendes brystvorte blive hård og gnide imod min håndflade under det tynde flannel.

Imens jeg rørte ved hende, sukkede Christie og en stille jamren gled ud fra hendes læber. Hun mumlede så stille, at jeg næsten ikke kunne høre hende: ”Mmm, det føles rart, George.”

Jeg ville måske have ignoreret det, men da hendes røv gned op imod min oprejsning, blev jeg presset til grænsen for min selvkontrol.

”Åh, gud, Christie. Nej, jeg kan ikke gøre det her!” hvæsede jeg i frustration. Jeg rev min hånd til mig og rullede væk fra hende.

Jeg hørte hende gispe, og så rullede hun over for at se mig. Hendes stemme rystede i mørket. ”Jeg .. Jeg er ked af det, George. Jeg lod mig rive mig. Jeg ville bare gerne vide, hvordan det føles.”

’Åh, min gud. Hvad kommer jeg til at gøre med hende?’

Da jeg tændte lyset, satte Christie sig op og holdt dynen op foran sine bryster. Hun så forskrækket og skamfuld ud – følelser som jeg vidste burde være mine i stedet for hendes.

”Christie, vær sød at forstå. Det er ikke dig, men mig. Du er så smuk, og at holde dig sådan giver mig bare lyst til at gøre ting, som jeg ikke burde gøre. Det er derfor, det her ikke var en god idé.”

Hun virkede tæt på at græde, men hendes tone lysnede, da hun snøftede håbefuldt. ”Så du er ikke vred på mig?”

”Nej, skat. Jeg er ikke vred. Jeg ved, at du er nysgerrig. Det er bare, at jeg er en mand, og vi har bestemte reaktioner på at være så tæt på en smuk kvinde som dig.” Jeg prøvede på at løfte hendes følelse af skyld, og Christie smilede varmt, tydeligt afslappet.

”Du mener, at du er tiltrukket af mig, sådan seksuelt? Det er så sødt af dig at sige, og du behøver ikke at være bekymret. Jeg var ikke fornærmet over noget af det, du gjorde. Jeg kunne ret godt lide det.”

Hele diskussionen var surrealistisk, og jeg rystede på hovedet, fast besluttet på at få kontrol over situationen igen.

”Som jeg sagde, det er ikke dig. Det er mig. Jeg kan bare ikke ligge her og føle .. Tja, hvad jeg føler. Jeg er ked af det, Christie, men du burde tage hjem og tage tilbage til din egen seng.” Det var en af de sværeste ting, jeg nogensinde havde været nødt til at sige, men jeg var fast besluttet. Og jeg klappede mig selv mentalt på ryggen for at tvinge mig selv til at gøre det rigtige.

Jeg var sikker på, at hun ville blive oprevet, men hun kiggede bare på mig i lang tid. Jeg kunne se, at hun tænkte hårdt over det, jeg havde sagt. Alt jeg kunne gøre var at håbe, at hun kunne se, jeg havde ret, eller at hun i det mindste ikke følte sig alt for afvist.

Christie rødmede en smule og nægtede at møde mit blik. Hendes blik var fokuseret på hendes hænder, da hun lagde dem i hendes skød. ”Jeg ved det,” sagde hun endelig. ”Det er ikke fair overfor dig, men jeg kunne føle, hvor hård du var. Det begejstrede mig. Jeg mener, bare tanken om at du ville have mig på den måde. Det var ondt af mig, tænker jeg.”

Hendes følelser løb rundt som vilde heste, sådan som de vendte sig til den ene og anden side. Jeg følte ansvarlig for at lade situationen løbe så løbsk. ”Nej,” fortalte jeg hende. ”Det var ikke ondt. Hvis du var ældre, hvis tiderne var anderledes, så ville jeg have elsket at sove sammen med dig på den måde, som du ville have. Det er bare … Jeg kan ikke stole på mig selv.”

”Tak, George, men jeg ved, at du ikke ville udnytte mig”. Hun stoppede for et øjeblik, men jeg kunne se, at hun havde mere at sige. Da hun endelig gjorde det, så rystede hun mig langt mere, end hun allerede havde gjort i løbet af natten.

”Hvis det at have mig så tæt på virkelig gør det ved dig, så tænkte jeg … Hvad hvis du onanerede, før vi sov? Ville det få dig til at slappe af? Fordi … Hvis det ville, så ville jeg gerne se på. Jeg har aldrig set en mand onanere. Hvis jeg gjorde, så ville jeg måske vide, hvad jeg skulle forvente, og hvad jeg skulle gøre, når jeg beslutter mig for at have sex.”

Jeg kan slet ikke beskrive, hvordan det fik mig til at føle, og min selvkontrol begyndte at forsvinde. Min mund blev tør, og jeg slugte hård, da hendes øjne løftede sig og mødte mine. Jeg kunne se, hvor ivrig hun blev ved den tanke. Den sprøde stemme, måden hendes blik gled ned til min stadig hårde penis, og selv den måde hun trak vejret op. Det viste alt sammen, hvor forførende tanken var for hende.

’Det er nu’, tænkte jeg. ’Det her er øjeblikket, hvor jeg kunne have hende. Det ville ikke tage meget at skubbe hende udover hendes grænser nu’. Pludselig skød der billeder igennem min hjerne af mig, der rev hendes tøj væk og slog mig løs på hendes jomfruelige krop. Tanker om at skyde min pik ind i hendes fisse og at tage hendes uskyldighed for min egen buldrede gennem mit hoved. Hun var så sårbar, og jeg havde ingen tvivl om, at jeg kunne bruge hendes tillid til mig, ligesom jeg ville.

Sagen var, at selv i den situation kunne jeg bare ikke gøre det mod hende. Ja, det var nobelt, men det havde også en pris. For mig virkede ideen om at give hende, hvad hun ville have som en fair udveksling for at lade hendes jomfruelighed forblive intakt.

”Vil du virkelig gerne kigge?” spurgte jeg, imens jeg sneg en finger ind det øverste af mine bukser.

Christie satte sig op og lænede sig nærmere. ”Ja, det vil jeg.”

Jeg kunne ikke tro på, at det her virkelig skete, men jeg hev det øverste af mine bukser ned langt nok til at min fulde oprejsning kom til syne. Da den var befriet, stak den op fra min krop og pulserede hårdt efter en hel nats længsel. Jeg tog den i min hånd og gned forsigtigt hen over den, imens Christies åndedræt blev dybere.

”Ville du have noget imod at tage dine bukser helt af?” hviskede hun. ”Jeg vil gerne se alt af dig og … Tja, dine lår er ret sexede.”

Gud, de ting hun sagde. Hun fik mig til at føle mig mere som en mand end nogen anden kvinde nogensinde havde, og jeg tog mine bukser af uden protester. Da jeg ikke vidste, hvad jeg ellers skulle, så lukkede jeg mine øjne og begyndte at glide min hånd op og ned af det allerede pulserende lem.

Jeg var langsom til at starte med. Jeg var så ivrig, at jeg vidste, at jeg ville komme i løbet af sekunder, men mit mandlige ego ville ikke tillade at det endte så hurtigt. Jeg forestillede mig hende sidde her ved siden af mig, ligesom hun var, men i mit hoved var hun også nøgen. Jeg tænkte på, hvorvidt hendes fisse var trimmet eller endda barberet.

Jeg forestillede mig at kysse hende og at ligge over hendes unge krop, imens jeg bevægede mig inden i hende. Det var ikke, før hun talte, at jeg overhovedet kiggede i hendes retning.

”Den er større, end jeg troede, den ville være,” bemærkede hun. Hendes blik vandrede hen over hele min krop, som om hun prøvede at beslutte sig for, hvad der var mest vigtigt at se.

Jeg kiggede i fascination, imens hun fingerede ved knappen mellem hendes bryster og min mave rullede, da hun åbnede den. ”Hvad laver du?” spurgte jeg, imens hendes fingre forsatte deres færd ned af række af knapper.

”Jeg tænkte, at eftersom du allerede har følt dem, så ville det ikke være så stor en ting, hvis du så dem. Jeg vil gerne have dig til at se mig, George. Jeg vil gerne vide, om du kan lide dem.”

Jeg klemte rundt om mit lem, da hun fjernede den sidste knap. Mit hjerte bankede hårdt, og mit åndedræt blev dybere, da jeg så hende langsomt åbne den øverste del af hendes pyjamas og lade den glide hen over hendes skuldre. Hendes bryster var faste og store nok til at fylde min hånd. Hendes lyserøde brystvorter var små, men meget hårde og strittede opad. Jeg kunne mærke min pik pulsere, og jeg klemte hårdere om den for at holde mig selv fra at skyde udover hele min mave.

”Gud, de er perfekte,” fortalte jeg hende.

Christie smilede bare til mig. ”Bliv ved,” sagde hun. ”Jeg vil se dig komme.”

At modstå nu var fuldstændig håbløst, og jeg begyndte at gnide min pik hårdere, imens jeg så hende lege med hendes bryster. Begyndelsen til sæd begyndte at komme ud, og min pik begyndte at skinne og blive glat, da jeg gned min olie udover dens længde. Synet fik Christie til at bide i hendes læber og gøre dem våde. Jeg var sikker på, at hun overvejede at tage den ind i sin mund.

Hendes hud var lys og fejlfri, og hendes bryster løftede sig med hvert åndedræt hun tog. Jeg kiggede ivrigt, imens hun gnubbede og hev i sine brystvorter. Hun stimulerede sig selv, imens hun kiggede på min hånd, der bevægede sig op og ned af mit stive lem.

Snart var de eneste lyde i rummet en blid jamren og den våde lyd af min hånd, der rullede hen over min forhud.  Jeg var ved at miste kontrollen, og jo hurtigere jeg bevægede min hånd, jo hurtigere kom min orgasme nærmere.

”Er du ved at komme?” spurgte hun da min krop begyndte at spænde.

Jeg nikkede og sank. ”Ja, jeg er virkelig tæt på nu.”

”Lad det komme ud, okay?” sagde hun næsten uden åndedræt. ”Lad være med at fjerne det med din hånd. Jeg vil se det komme ud.” Hendes stemme var tyk med ophidselse nu, og jeg forventede halvt om halvt, at hun ville lade sin hånd glide ned i hendes bukser. I stedet lænede hun sig tilbage på sine arme og viste sine bryster frem, som om hun tilbød mig at komme udover hendes bare bryst.

Måske håbede hun virkelig, at jeg ville skyde det ud over hendes mave, men jeg kunne ikke risikere at få noget af min sæd på hende. Da varmen begyndte at gro i mit indre, stønnede jeg og lod min sæd skyde op i store varme stråler, som gled ud over mit bryst. Op til flere pulseringer af sæd kom ud, og det samlede sig på min hud. Det strakte sig fra mit skridt op til min mave. Jeg stønnede hårdt i ophidselse og blev ved med at røre ved mig selv, indtil jeg var fuldstændig udtømt.

Øjeblikke gik, imens jeg fik mit vejr tilbage og Christie lænede så tæt på, at jeg var sikker på, at hun kunne lugte min sæd. ”Wow. Det var virkelig hot, og der er så meget af det,” mumlede hun, imens min sæd løb hen over min hud. ”Jeg burde finde dig et håndklæde.”

Eftersom jeg følte mig helt udmattet efter min orgasme, så kunne jeg kun se på, imens hun trillede ud af sengen – stadig helt nøgen fra hendes hofter og op. Øjeblikke senere kom hun tilbage med et dampet håndklæde til ansigtet. ”Jeg ville elske at gøre dig ren, men jeg går ud fra, at jeg lovede ikke at røre. Jeg ville virkelig elske det, George.”

Jeg mistede evnen til at tale, imens jeg tog håndklædet. Så kyssede hun mig på kinden. ”Jeg går tilbage til mit rum og vil lade dig sove. Tak, George. Du kan stole på mig. Jeg kommer ikke til at sige det til nogen.”

Og så, med hendes overdel i hendes hånd, gik hun ud af mit værelse.

Jeg følte en blanding af lettelse og fortrydelse, da hun lukkede døren bag sig. Hun havde været så fast besluttet på at sove med mig, at jeg var chokeret over, at hun pludselig besluttede sig for at gå. Og så opdagede jeg, at hun var så ophidset, at hun sikkert selv var nødt til at finde noget at berolige sig med. Ideen om at se hende putte hendes fingre ind i hende selv, indtil hun fik en orgasme, rykkede i min pik. Jeg begyndte langsomt at lade mig selv rive med igen, imens jeg forestillede mig hende trille rundt i sin hede orgasme.

*

Christie var væk, da jeg vågnede. Jeg var fyldt med skyld og bange for, at hun måske havde fortrudt, hvad det var jeg havde gjort. Jeg rystede nærmest med frygt, da jeg bevægede mig ind i køkkenet, men jeg så en seddel ligge fra hende ved siden af en skåret grapefrugt og et stykke toastbrød med smør.

God morgen, George. Undskyld at jeg var nødt til at gå, men mor er på vej hjem, og jeg ville gerne lave hende morgenmad. Der er en kande med kaffe, som du kan tage med din grapefrugt. Var sød at spise din morgenmad før du tager på arbejde. Åh, og din madpakke er i køleskabet.

Jeg håber, at du ikke er sur på mig. Du gav mig en vidunderlig gave i går nat, og jeg vil altid elske dig for det. Vi ses i aften!

Christie

Jeg var ikke sikker på, hvad jeg kunne forvente, da de næste par dage gik. Ville hun blive fjern, efterhånden som hun indså hvor forkert det var, det vi havde gjort? Eller ville hun blot ønske sig mere? Til min lettelse så virkede den aften ikke til at have nogen effekt på hende.

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here