#73 Jailbait [del 1]

56

En historie om en tabubelagt forførelse.

Det var 5 år siden, at min kone døde. Jeg sad fast. Det var, som om mit liv stoppede den dag Gina gik bort. Jeg var så følelsesmæssigt healet som jeg nogensinde ville blive, men jeg manglede lysten til at fortsætte og starte på ny. Jeg arbejdede, jeg kom hjem. Jeg sov, og så tog jeg tilbage på arbejdet næste dag. Mit liv kørte i ring. Om og om igen, ad infinitum.

Måske var det derfor jeg tillod Christie at komme så tæt på mig. Jeg fortalte mig selv, at jeg havde brug for hjælp, men havde jeg tænkt over det, ville jeg have indset, at det var mere, fordi jeg var træt af stilheden. Jeg var ensom og bare det at høre hendes syngende latter lysnede min dag.

Mine hænder ryster, når jeg tænker på, hvordan det hele begyndte. Det virkede så uskyldigt på det tidspunkt, men jeg kan nu se, at ingen nogensinde vil tro på det. Jeg ser hende ligge ved siden af mig, så smuk og så fredfyldt i hendes hvile. Hun tænker nok ikke, at hvad jeg har gjort er så forfærdeligt. Det skylder jeg hende i det mindste og muligvis meget mere endnu.

*

Det var næsten otte om aftenen, da jeg hørte bankene på døren. Det var en smule sent, men solen forsvinder ikke før omkring klokken ni om aftenen i løbet af de varme måneder, så jeg var ikke helt chokeret over at se min nabos datter stå ude foran min dør, da jeg åbnede den.

”Hej, Mr. Butterfield,” kvidrede hun i sin lyriske søde stemme. Jeg husker, at jeg med det samme fandt den nervøse spænding i hendes bevægelser og den måde, hun holdte sine hænder så tæt bag hendes ryg, charmerende. Hun var fuld af energi og kunne næsten ikke holde sig selv tilbage, sådan som hun vred sig om sin tynde talje i den der vidunderlige dans, som unge kvinder har det med at gøre. På en eller anden måde tvivler jeg på, at de selv er opmærksomme på det. Men jeg forsikrer dig om, at drengene altid er det.

Christie var en smuk pige. Hendes lange brune hår hang ned langs hendes ryg i en sød fransk fletning, der må have været lige så praktisk for hende, som den var forførende for mig. Hendes dybbrune øjne lyste og var fulde af liv, imens hun kiggede på mig med et smil, der lyste hele hendes ansigt op. Løst passende cowboybukser med blomstermotiver syet på lårene dækkede hendes tynde ben og hendes lyserøde bluse gav hende et skær af uskyldighed, imens den dækkede og samtidig snoede sig omkring den lille fyldighed omkring hendes bryster.

Hun var en pige i den bedste alder – den søde 16-års alder – hvor hun for hver dag blev mindre piget og mere kvinde. Selv dengang blev jeg forført. Kvinder så tæt på tiden til deres egen frodighed virker ofte alt for barnlige for mig, men der var bare et eller andet ved hende. Noget som trods hendes alder fik hende til at virke mere som en kvinde end som en pige.

”Hej Christie. Hvad kan jeg gøre for dig?” spurgte jeg, da hendes blik ramte mit. Hendes brune øjne lyste, da et stort smil dukkede op på hendes engelagtige ansigt.

”Øh, det her er en smule pinligt, men jeg har brug for din hjælp. Selv med min mors hjælp er det blevet lidt stramt med pengene derhjemme. Jeg ved, at du har været alene siden din kone døde, så … Jeg tænkte, at du måske havde brug for lidt hjælp i hjemmet?”

Jeg var stille, imens mit hjerte slog. Jeg prøvede at forstå, hvad det var, hun ville her, imens hendes kinder trak sig op i et forventende smil. Hun var utrolig nuttet, og jeg gjorde mit bedste for at undertrykke en latter.

”Hvad havde du tænkt dig?”

Christie fornemmede mit gode humør og opfordret lod hun ordene falde ud mellem hendes læber med en piget ivrighed. ”Du ved, huslige ting? Jeg kunne rengøre din lejlighed og vaske dit tøj. Jeg kunne endda lave mad til dig, så du havde varm mad ventende til dig, når du kommer hjem fra arbejdet. Jeg gør allerede den slags ting derhjemme, så jeg er sikker på, at du ville være tilfreds med mig.”

Jeg var overrasket over hendes tilbud, men så tænkte jeg, at det ikke var meget anderledes, end når en dreng tilbød at vaske en bil eller at slå sin mors nabos græsplæne. Unge mennesker havde det med at bruge de evner og den erfaring, de allerede havde, til at tjene lidt ekstra lommepenge. Den eneste forskel ville være, at den her slags arbejde ville kræve, at hun var inde i mit hjem hver dag – især hvis hun også skulle lave mad.

Jeg tvivlede på, at nogen på hendes alder ville lægge særligt meget arbejde i den slags, og jeg afslog hende næsten automatisk. Det var kun det håbefulde lys i hendes øjne, som fik mig til overhovedet alvorligt at overveje hendes tilbud.

Jeg sukkede og prøvede at holde mig fra at knække hendes gode humør med en nedladende stemme. ”Det kommer til at være ret meget arbejde, Christie,” fortalte jeg hende. ”Min lejlighed kræver det ikke meget at passe til daglig, men selve det at lave mad og rengøre gør, og det vil komme til at tage tid. Hvor ofte tænker du på at komme på besøg?”

Christie nikkede ivrigt og viste, at hun tydeligvis havde overvejet arbejdet. ”Jeg kunne være her et par timer efter skole hver dag, mandag til fredag. Du kommer sikkert ikke til at få brug for mig i weekenderne. Vær nu sød, hr. Butterfield! Jeg lover, at du ikke vil fortryde det!”

”Ti dollars om dagen”, sagde jeg, imens jeg regnede numrene sammen i hovedet. ”Det er omkring 200 om måneden, ikke? Det bliver et ret stort beløb.”

”Det ved jeg, hr. Butterfield, men jeg lover, at jeg vil gøre mig fortjent til det. Du vil ikke fortryde det.” Christe tiggede mig og satte hendes lid til mig på en måde, så det blev svært for mig at afvise hende.

Det var mange penge for mig at lægge ud, men jo mere jeg tænkte over det, så var det at komme her hver dag også en stor ting for hende at tilbyde. Når man tænkte det hele igennem, så var det ikke så stort et beløb i betragtningen af, hvad hun tilbød.

Det var en stor beslutning, og Christie bevægede sig nervøst, imens jeg overvejede det. Jeg tænkte helt seriøst ikke, at hun ville kunne holde sin del af aftalen i særlig lang tid. Selv hvis hun gjorde, så var tanken om at have hende omkring hver dag meget forførende på en måde, som jeg endnu ikke var klar til at indrømme overfor mig selv. Da jeg havde besluttet mig, smilede jeg til hende og nikkede. ”Okay, Christie. Det er en aftale. Hvornår har du lyst til at starte?”

Og det var sådan det hele begyndte.

*

De næste par måneder passerede meget uskyldigt. Christie vise sig at være meget dedikeret til hendes pligter og var en overraskende god kok. Dette førte til en del humoristiske samtaler imellem os, og hun insisterede på, at jeg begyndte at spise sundere. Af eget initiativ begyndte hun at lave mine madpakker for mig.

Over de mange uger opdagede jeg, at hun ikke kun ville vaske mit tøj, men også lægge mit tøj ud for den næste dag. Hun foreslog, at jeg anlagde fipskæg og opfordrede mig til at lave diskrete ændringer i den måde, jeg klædte mig på, og endda hvordan jeg klippede mit hår. Jeg begyndte at være afhængig af hende mere, end jeg havde været nogen andre mennesker, siden min kone døde.

Det var ikke, før jeg kiggede mig selv i spejlet en morgen, at jeg opdagede, hvor meget hun havde ændret mit liv. Hun gav mig noget, som jeg oprigtigt havde savnet, og jeg fandt mig selv glæde mig til at komme hjem og nyde hendes selskab, endda mere end jeg nød de varme måltider, hun tilberedte for mig.

Nej, jeg var simpelthen begejstret for at have hende omkring mig. Eftersom hendes mor arbejdede om aftenen, så varede det ikke længe, før hun begyndte at dele hendes aftensmåltider sammen med mig. Hun blev hængende om aftenen for at lave sine lektier eller se noget tv. Disse aftener blev længere og længere, indtil hun begyndte at tilbringe nogle nætter i mit gæsteværelse.

Hendes mor var faktisk okay med alt det her. Det smule ekstra penge hun tjente var en stor hjælp for dem, og hun takkede mig endda for at kunne være der, når hun ikke var der. Hun var bange for, at Christie måske kunne rode sig ud i noget ballade, hvis der ikke var voksne mennesker omkring hende til at holde øje.

Mødre vil altid være beskyttende. For mig virkede Christie som en meget moden og intelligent pige. Det var ikke før efter flere måneder, at hun begyndte at snakke om drenge. På det tidspunkt var hun og jeg blevet meget komfortable med hinanden.

At sige at jeg følte mig tiltrukket af hende ville være at underdrive, men det var som sådan ikke seksuelt. Jo, jeg havde da opdaget, hvor smuk hun var. Jeg mener, på trods af samfundets regler og loven, så vil en sund og glad 16-årig pige varme blodet på enhver mand, hun er omkring.

Jeg blev fascineret af de diskrete kurver på hendes krop og den næsten forblændede ynde, som hun bevægede sig med. Jeg brugte mange timer med at nyde den måde hendes hals rundede på, når hun vippede hovedet, eller den måde hendes pyjamas bukser klæbede sig til hendes røv.

Selvom jeg ikke tydeligt kunne se rundingen af hendes bryster, så kunne jeg se, at de var fulde og tunge. Tanken om at hun ikke brugte en bh under hendes pyjamas fik mig ofte til at snige mig til et blik i håbet om, at hendes brystvorter måske var hårde nok til at kunne ses igennem stoffet. Alt det var skam meget rigtigt, men tanken om at være mere intim med hende havde ikke rigtig strejfet mig.

Det var på netop sådan en aften, at tingene begyndte at ændre sig. Christie var klædt i en blåstribet hvid flannelspyjamas og sad i den anden side af sofaen.

Hun var usædvanlige stille den aften. Da jeg ikke ville snage, sagde jeg ikke noget, men med den måde hun bevægede sig på og bed i sin underlæbe, kunne jeg se, at der var et eller andet, der bekymrede hende. Det var ikke før omkring klokken 10 om aftenen, at hun pludselig satte sig op og krydsede hendes ben. Med hendes hænder placeret i den lille hule, der var blevet skabt af hende lægge, kiggede hun på mig med et genert, men samtidig modigt ansigtsudtryk.

”George, kan jeg tale med dig om noget personligt? Jeg har brug for nogle råd, og jeg ved ikke, hvem jeg ellers skal gå til.”

Eftersom vi havde smidt alle formaliteter væk, som vores forskellige aldre dikterede, så alarmerede det mig ikke, at hun brugte mit fornavn. Jeg lagde min bog fra mig og kiggede over på hende og så en dyb frustration og bekymring i hendes udtrykkelige øjne.

Hun lød så seriøs, at mit hjerte faktisk stoppede et øjeblik, imens jeg overvejede mulighederne. ”Selvfølgelig Christie,” sagde jeg forsigtigt. ”Du kan spørge mig om hvad som helst. Hvad er der galt? Du ser bekymret ud?”

Jeg gispede næsten, da den værste mulighed løb igennem mit hoved. ”Åh, min gud, Christie! Vær sød at sige at du ikke er gravid!”

Christies ansigt blev blankt og hendes øjne groede. ”George! Åh, min gud, nej! Jeg er kun 16 år! Hvordan kan du overhovedet tro det?”

”Åh, gudskelov,” svarede jeg lettet. ”Det er jeg virkelig ked af. Det er bare … Gud. Du vil forstå det en dag.”

På trods af hendes irritation tog Christie en dyb indånding og virkede til at slappe af.

”Nå, men jeg er ikke gravid. Det er lige det modsatte,” sagde hun endelig. ”Jeg har aldrig gjort mere end at kysse en dreng, så du behøver ikke at være bekymret for at det sker lige foreløbigt.”

Selvom jeg var lettet, kunne jeg se, hvor svært det var for hende at snakke om det her. Hele hendes krop virkede til at falde sammen, og hun gned febrilsk sine hænder i hendes skød. Jeg havde allerede mistet min første chance for at være trøstende og ligesom de fleste mænd, så kunne jeg ikke holde mig fra at gøre det igen. ”Har du følelser for andre piger?”

”Hvad? Nej! Åh, min gud, George! Vil du ikke godt stoppe? Du hjælper ikke! Kan du ikke bare lige lytte for et øjeblik? Jeg har brug for råd, og jeg kan ikke spørge min mor om det her.”

Ingen på denne jord kan sende lige så hårdt et blik som en teenage pige og jeg kunne næste føle hendes irritation brænde hul lige igennem mig. ”Okay, okay. Jeg er ked af det,” svarede jeg hurtigt. ”Du forskrækkede mig bare en smule. Så hvad er problemet?”

”Virkelig? Du er bange for, at jeg er lebbe? Ville det virkelig bekymre dig?”

”Hvad? Nej! Det er op til dig. Jeg snakkede om at være gravid.”

”Åh. Det. Ja. Nåh, men du behøver ikke at bekymre dig om det. Jeg har aldrig haft sex. Gud, jeg har ikke engang set en drengs … Ugh. Du ved!”

Christie virkede helt nedslået, og jeg kunne se, at hun virkelig havde det svært med det her. Eftersom jeg hele to gange havde brændt mine chancer for at håndtere det her på en god måde, så tjente jeg min legimitation som mand ved at gøre det igen.

”Jeg går ud fra, at du fortæller mig, at du … har brug for at se en? Er det en tilfældig penis, du tænker på, eller er der en bestemt dreng forbundet til den, du er interesseret i?”

”George! Ad! Selvfølgelig taler jeg om en dreng! Det her går overhovedet ikke på den måde, jeg havde håbet på. Jeg føler mig som sådan en idiot!”

Hendes frustration var ved at boble over, og jeg kunne ikke lade være med at le.

Heldigvis var Christie mere irriteret på mig end såret, og jeg gjorde mit bedste for at tage mig sammen. ”Jeg er ked af det, Christie. Jeg burde ikke le. Må jeg spørge, hvem den heldige fyr er?”

Rynken på hendes pande forsvandt, og så rystede hun på hovedet. ”Nej, jeg er ikke klar til at sige det. Endnu. Sagen er … Jeg tror, at han vil have sex med mig, men jeg er bare ikke sikker på, at jeg er klar til det. Jeg mener … Jeg har lyst til det, men jeg er ikke engang blevet holdt af en fyr endnu.”

Den tidligere stemning for humor forsvandt, da jeg forstod seriøsiteten af hendes bekymring. Jeg rømmede mig og begyndte igen – denne gang med så moden en stemme som jeg kunne finde.

”Min første tanke er, at jeg synes det at vente vil være dit bedste valg. Sex er meget seriøst og at haste ind i det vil kun såre dig. Derudover er jeg nok ikke den bedste at spørge om råd. Kan du ikke tale med dine venner eller måske din mor om det her?”

Christie rystede hovedet. ”Nej. Min mor ville fuldstændig flippe ud, og hvis jeg fortalte mine venner det, så ville det være over hele Facebook, inden ugen var omme. Jeg har brug for en mands råd og min far …” Hendes brune øjne begyndte at blive fyldt med tårer, og jeg huskede for sent, at hendes far havde forladt hende, da hun var spæd. Forståelsen af at hun virkelig ikke havde andre at tale med fik mit hjerte til at smerte for hende.

Jeg var fanget, og jeg tog en dyb indånding, da jeg forstod, at der ikke var nogen vej ud af at svare på hendes spørgsmål. ”Okay, jeg forstår. Hvordan kan jeg hjælpe?”

Christie tørrede sine tårer og så begyndte et håbefuldt smil at lyse op på hendes ansigt igen. ”Synes du, jeg er smuk nok? Jeg mener … Jeg tror, at han kan lide mig, og jeg har prøvet alt muligt for at få hans opmærksomhed. Men det er, som om han bare ikke vil tale med mig på den måde, som jeg gerne vil have ham til.”

Åh, gud. Hvor mange gange har jeg ikke hørt på en ung kvinde, der ikke fatter, hvor smuk hun selv er? At se hende tvivle på sig selv på den måde knækkede mit hjerte, og jeg rakte ud og tog hendes hånd i min. ”Åh, skat. Du er så utrolig smuk. Tvivl aldrig på det. Hvis denne her dreng ikke ser dig, så er han sikkert bøsse.” Jeg smilede til hende og klemte hende hånd. Til min lettelse smilede hun tilbage.

”Tak, George. At høre dig sige det betyder meget for mig. Jeg ville bare ønske, at jeg vidste, hvad jeg skulle gøre. Jeg er så frustreret. En del af mig ville elske at være sammen med ham lige nu. Ikke kun for sex, men bare for at vide hvordan det føles at blive holdt om hele natten.”

Eftersom jeg kendte til drenge på hendes alder, så vidste jeg, hvad sådan noget ville føre til. ”Det ville ikke være en god ide, skat,” fortalte jeg hende stille. ”Kun hvis det er med en person, som du stoler på vil respektere dig.”

”Ja, det ved jeg, men hvad nu hvis det er nogen, som jeg godt kan stole på? Det ville være okay i så fald, ikke?”

Christies ivrighed kom frem igen, og jeg følte det, som om jeg var på vej ind i en fælde, da jeg forsigtigt svarede. ”Ja, jeg går ud fra, at det sikkert ville være okay. Hvis du er sikker.”

”Tja, hvad nu hvis det var med dig?”

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here