Jess får det bedste ud af sin fødselsdag ved at tage imod et tilbud, der ikke er til at afslå.

’Jeg er ked af at sige det, men jeg tor, at jeg er færdig for i aften’. Jeg lænede mig tilbage mod lædersædet på bænken omkring det bord, vi sad ved, mens jeg lod blikket glide over menneskerne i det tætpakkede lokale. Høje stemmer og latter forsøgte at overdøve den pumpende musik fra højtalerne, mens folk tog shots på række i baren. Vi havde været på dansegulvet tidligere, men varmen og de mange vridende kroppe var blevet for meget for os, og vi havde trukket os tilbage til et mere afsides hjørne væk fra det blinkende lys.

’Hvis ide var det egentlig at tage herhen?’ sagde jeg, mens jeg kastede et blik ud af øjenkrogen mod min bedste veninde.

Katie trak på smilebåndet og skubbede sit skulderlange, blonde hår bag øret. Hendes grå øjne fyldes med latter, mens hun løftede sit glas til læberne og sagde: ’Jeg sagde jo, at det ikke ville være det samme længere, Jess. Golfklubber er mere din stil nu.’

Jeg lo og rakte ud efter min drink, ’ Vi er lige gamle.’

’Det ved jeg, men du giftede dig med nørden derovre.’ Hun pegede med sit glas på min mand, Nathan. Han havde sat sig til rette på bænken overfor og et smil bredte sig over hans ansigt, mens han lyttede til vores samtale. ’Det betyder, at du er gammel og sat, mens jeg stadig kan slippe afsted med at spille ung og bekymringsfri’.

’Ok, er det sådan, vi leger?’

Hun sendte mig et hurtigt smil og tømte resten af sin drink. Jeg skubbede til hendes skulder og gjorde mig umage for at tømme mit eget glas.

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKKVi var ude i aften for at fejre mig fødselsdag, og som sædvanligt startede det med ni tætte venner, men endte med bare at være os tre – ligesom i gamle dage. Nathan havde foreslået en romantisk middag, men jeg insisterede på at ville ud og danse for at forsøge at komme den næsten-alderskrise jeg kæmpede med til livs. Det var en ting at blive 30 – den milepæl havde jeg klaret pænt, men rent faktisk at være i 30’erne var en helt anden historie for mig.

Nathan lænede sig ind over bordet. ’Vil du hjem nu?’ spurgte han. ’Jeg er klar, når du er.’

’Nej, hun vil ikke hjem’, sagde Katie og stak mig en albue i siden. ’Vel?’

’Av!’ sagde jeg og rørte forsigtigt mine ramte ribben, mens jeg med sammenpressede læber så på ham hen over bordet og overvejede mine muligheder. Jeg kunne blive her – omringet af fulde fremmede mennesker, eller vi kunne tage hjem og fejre dagen på vores egen måde. Hans mørke hår så næsten sort ud i det sparsomme lys, og den måde hans blå øjne bevægede sig langsomt over min krop gjorde den sidstnævnte mulighed mere og mere tiltrækkende for hvert minut, der gik. Jeg vidste, at det ikke ville tage mange sekunder at åbne knapperne i hans mørkeblå skjorte og arbejde mig videre ned til lynlåsen i hans bukser. Så snart jeg åbnede den og lod hånden glide ind, ville han være hård og klar.

Han løftede sine bryn spørgende, og jeg vendte mig mod Katie med kinder, der allerede blussede af lyst.

Hun læste udtrykket i mit ansigt og skar en grimasse ’Ej, come on, han vinder kun, fordi han har en pik’.

Jeg hørte Nathan le og sendte samtidig Katie et undskyldende blik. ’Er det ikke undskyldning nok?’

Hun drak vejret dybt og stillede det tomme glas på bordet med et bang. ’Jeg har sagt til dig hundrede gang, at hvis du giver mig lov, så kan jeg få dig til at glemme ham’. Hun kiggede intenst på Nathan, hvilket blot fik ham til at grine smørret.

De to havde altid et halvt skænderi eller en ditto flirt kørende. Hun var den eneste kvinde, jeg nogensinde ville lade slippe afsted med at tale sådan til ham, men kun fordi jeg vidste, at hun ikke mente noget med det, og at han elskede den verbale ping-pong mellem dem. ’Og jeg har sagt hundrede gange til dig, at jeg ikke er til kvinder.’

Det var efterhånden mange år siden, at Katie havde fortalt mig om sin biseksualitet – og derefter indrømmet, at hun var tiltrukket af mig. Det havde givet mig en følelse af både forlegenhed og smiger, men også en lang række andre følelser, som jeg ikke havde været modig nok til at udforske den gang. Vi vidste begge to, at det aldrig ville blive til noget, og måske derfor havde vi også lært at joke med det ind imellem, men hun lod stadig ikke alt for lang tid gå uden at minde mig om, hvad jeg gik glip af.

’Det er bare en af de ting, som du aldrig kan vide med sikkerhed, før du prøver det,’ sagde hun.

’Det er jeg nu ikke helt enig i’. Jeg skubbede mit lange mørke hår tilbage og trak min stropløse, blå kjole lidt længere op. ’Det er ikke for at træde dig over tæerne, men der er bare noget ved tanken om at være sammen med en anden kvinde, der får mine ben til at klappe i – jeg behøver heller ikke at bungy-jumpe for at vide, at det ville få mig til at tisse i bukserne af skræk eller at stille mig op foran et publikum for at finde ud af, at det skræmmer mig fra vid og sans.’

Hun lo og granskede mig med hovedet på skrå, mens hun spurgte ’Så det er bare under bæltestedet tingene, der ikke tiltaler dig?’

’Hmm… Det tror jeg’. Jeg lod blikket glide ned over hendes krop i den stramme, sorte kjole og sølvhalskæden med det lille vedhæng, der skjulte sig i rundingen på hendes bryster. Hun havde rød læbestift på, og jeg havde altid synes, at hun havde de mest fantastisk udtryksfulde øjne, der altid var fulde af liv og smil. Hvis jeg nogensinde skiftede mening om at være sammen med en kvinde, så var hun bestemt ikke den værste at gøre den erfaring med. Det var bare tanken om at ligge nøgen i sengen med hende, sprede hendes ben og bevæge mig derned – mine tanker ville slet ikke bevæge sig i den retning. ’Jeg ville nok være ok med at kysse, og brysterne er heller ikke no-go, men resten, det er bare ikke noget for mig’.

Jeg kiggede på Nathan, der så ud til at finde vores samtale underholdende, men samtidig var klog nok til ikke at blande sig. Hverken han eller jeg var imod ideen om at invitere end tredje person ind i vores soveværelse, men hans aversion mod at være intim med en mand og min manglende interesse i at være sammen med en kvinde gjorde det højst usandsynligt, at vi nogensinde ville komme til at dele den oplevelse.

’Hvad tror du?’ Katie lod sin hånd glide ned på mit lår, gav det et klem og løftede et spørgende øjenbryn mod Nathan. ’Tror du jeg har det, der skal til for at få din kones ben til at slappe af?’

’Hvad med at jeg giver dig nogle tips, der med sikkerhed vil forbedre dine chancer?’ Han sendte mig et hurtigt smil, der gav mig lyst til at grine og give ham en lussing på samme tid.Vil du teste sexlegetøj gratis

 

Katie have sat sig inderst, da vi satte os i båsen. Hun smilede af Nathans bemærkning, mens hun lænede sig ind mod mig, så hendes bryster pressede mod min arm. ’Hvad siger du til at lade mig gøre noget for dig – uden du behøver at give noget igen? Udvide din horisont, hjælpe dig til at få det meste ud af ’the dirty thirtys’, give dig en fødselsdagsgave du aldrig glemmer… Eller noget i den stil.’

Jeg ville gerne grine af den næsten overdrevne forventning i hendes ansigt, men mit hjerte bankede derudad, og min mave var fuld af sommerfugle. Jeg forsøgte at trække vejret roligt for at få styr på mine tanker. Hvordan var vi endt her? Det ene øjeblik havde jeg følt mig som en karton mælk, der har overskredet sin holdbarhedsdato, og det næste øjeblik sad min bedste veninde og lagde an på mig – igen.

Mit blik fæstede sig på Nathan og bevægede sig tilbage til Katie. Duften af hendes parfume ramte mine næsebor. Hun sad så tæt på mig, at jeg blot skulle bevæge mit hoved ganske lidt for at ramme hendes læber med mine. Hendes bemærkning om at eksperimentere i 30’erne havde ramt noget i mig og vækket en forsigtig nysgerrighed.

Et øjeblik synes hun at have glemt alt om mig og stirrede på et punkt bag mig. Så så jeg hendes mund slappe af og hendes læber skilles let. ’Oh, wow,’ sagde hun. Jeg kneb mine øjne sammen og vendte mig om for at se, hvad det var, der havde fanget hendes opmærksomhed og opdagede en blond mand og en kvinde med rødt hår, der lænede sig ind over bordet i vores bås, mens de kyssede hinanden på en måde, der fik mig til at overveje, om de mon ikke snart ville få brug for et mere privat sted at fortsætte.

Jeg lagde mærke til, hvordan manden lod sin hånd glide op under kvindes korte nederdel, så det sparsomme stof blev trukket med op og gav frit udsyn til hendes pink trusser. Han lod fingrene glide om foran og førte dem ind under elastikken ved hendes lår. Det var som om temperaturen i rummet pludselig steg med flere grader, mens jeg tog en dyb indånding og holdt vejret, da jeg så, hvordan hans hånd begyndte at bevæge sig.

Jeg kunne ikke fatte, at de gjorde det lige foran os. Katie bandede sagte tæt ved mit øre. Nathan fulgte vores blikke, og hans øjne blev store ved synet af de to. Vi så paralyserede til, mens kvindens hofter bevægede sig mod mandens strygende fingre. De var begge fortabt for omverdenen og ænsede ikke hverken lydene eller aktiviteten, der fortsatte omkring dem. Tanken om at gøre sådan noget på et sted som dette vækkede en bølge af spænding og lyst i mig.

Katies hånd bevægede sig længere op af mig lår, og jeg slappede mere af uden helt at være opmærksom på bevægelsen. Jeg kunne ikke lade være med at stirre på parret foran mig. Kvinden bøjede i hofterne og skubbede sig tættere på mandens krop. Ingen af dem synes at ænse eller gå op i, at de havde publikum.

Jeg vendte blikket mod Nathan. Hans hede blik tændte en varme i mig, der spredte sig til hele kroppen. Jeg vendte blikket tilbage mod parret og opdagede, at hans hænder bevægede sig hurtigere nu. Hendes hofter masede sig op ad ham, og deres kys blev mere og mere intenst. Jeg havde svært ved at sidde stille, fordi min krop var fuld af en ukendt følelse af liderlighed, mens kvinden løsrev sig fra kysset og pressede sin mund mod mandens hals.

Hendes tunge åndedrag fik brystkassen til at hæve og sænke sig. Han så også ud til at være forpustet. Han løftede hovedet og lod blikket glide over deres omgivelser, som om han først nu havde opdaget, at de var omgivet af andre mennesker. Pludselig fangede han mit blik, og mit hjerte bankede så voldsomt, at jeg kunne mærke det uden at have hånden på brystet. Kyssene havde gjort hans underlæbe hævet og fugtig. Et lille smil spillede om munden på ham, mens han så mig i øjnene. Vi så hinanden i øjnene, indtil kvinden endelig udstødte et klynkende skrig og kom mod hans hånd.

Jeg kunne føle Katies åndedræt på min hals, mens kvindens ben gav efter under hende. Manden lagde armen om hende for at hjælpe hende til at holde balancen, kyssede hendes kind og sagde noget til hende med en stemme, der druknede i larmen. De kyssede hinanden igen, denne gang mindre intenst, og mens jeg stadig var åndeløs, og min puls rasede afsted, tog han hende ved hånden og førte hende væk.

Jeg sad stille og overvældet, mens en gruppe larmende og grove mænd overtog pladsen efter parret for enden af vores bord. De stod med ryggen til os og betragtede dansegulvet, mens de på samme tid blokerede for både udgangen og vores udsigt til resten af klubben.

Parrets forestilling havde efterladt mig med en følelse af uro og et behov for forløsning. Det føltes så surrealistisk, at hvis ikke min krop havde fortalt mig, at det virkelig var sket, så ville jeg ikke tro det. Under bordet slappede mine ben endnu mere af og gled længere fra hinanden, Katies hånd gled op ad indersiden af mit lår og strøg den følsomme hud derinde. Jeg kiggede ned, overrasket over at se hendes hånd der.

’Fuck, det var hot!’ sagde hun. ’Tændte det dig?’

Ude af stand til at tale nikkede jeg hurtigt og holdt blikket på hende, mens hun strøg sine læber mod min blussende kind.

’Tag dine trusser af,’ sagde hun….

…Fortsættelse følger i del 2, som du kan finde her i vores kategori af alle sexnoveller.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here