6 frække sexlege du kan lege med din partner

1344

Vil du gerne sætte ekstra gang i dit sexliv, og vil du gerne gøre det på en sjov måde, som kan give nydelse til både dig og din partner? Så kan du her finde 6 gode og frække bud på sexlege, der helt sikkert vil sætte gang i jeres sexliv, og som helt sikkert vil give jer nydelse.

Med andre ord vil dette indlæg derfor fungere som en guide til frække sexlege. Som du og din partner kan lege sammen derhjemme. Som det fremgår af vores indlæg, så er mange af dem faktisk ret nemme at komme igang med. Yderligere vil sådanne sexlege virkelig bare være et utroligt frækt forspil. Derfor vil vi på det kraftigste anbefale at du prøver det af.

Nr. 1 – Bind for øjnene

Det er som regel manden, der har styringen i sengen. Men det kan I hurtigt gøre noget ved. Du kan gøre noget ekstra for din partner ved at lege med et bind for øjnene. Eller blindfolds som de kaldes. På den måde har du som kvinde mulighed for at forføre og forkæle din partner.

Når din partner får bind for øjnene, bliver alting pludselig mere spændende. Det giver ham mulighed for at mærke en del mere, og derfor er det en kæmpe fordel at gøre brug af bind for øjnene. Fordi det rent faktisk kan gøre en masse for din partner. Og det giver også dig mulighed for at prøve noget nyt, som du måske ikke før har haft mulighed for. Fordi din partner har haft styringen.

Når din partner får bind for øjnene, er det kun din fantasi, der sætter grænser. Og det er helt op til dig, hvordan du vil give din partner nydelse. Du kan gøre det med eller uden sexlegetøj, og du kan bruge lige så lang tid, som du har lyst til. Din partner vil bare nyde at være i fokus.

Hvis du ikke er så glad for bind for øjnene. Jan I jo prøve at binde hinanden fast til sengen. Det vil også give dig fuld kontrol. Fordi din partner ikke har mulighed for at gøre noget, men han vil også have mulighed for at se på dig imens.

Bind for øjne

Nr. 2 – Bind hinanden til sengen

Vil I gerne prøve mere af, så kan du både give din partner bind for øjnene og binde ham til sengen. Det vil give dig den fulde kontrol til at gøre lige, hvad du har lyst til. Det kan sagtens bruges som forspil. Men det kan også sagtens udvikle sig til samleje, hvor du stadig har den fulde kontrol. Læs vores bondage guide for, at finde det bedste binde udstyr til sengen.

bundet til sengen

Nr. 3 – Denne sexleg er svær, men er ofte en kæmpe succes

Hvis I som par er rigtig gode til at have sex, og hvis I har sex ofte. Så er der en leg, hvor I kan få en masse udfordring. Det er nemlig, at I skal sætte et ur med et bestemt tidsrum. Såsom en halv time eller måske endda en time. Hvor I kun må kysse og kæle, men I må ikke dyrke sex eller røre ved hinanden.

Hvis I er rigtig gode til at have sex. Kan det være ekstremt svært at holde sig fra hinanden, og derfor er denne sexleg særligt svær for jer. Det kan derfor let blive en kæmpe succes. For når I har holdt jer i en halv time eller i en time. Har I opbygget en vild stemning, som giver jer mulighed for at dyrke noget helt fantastisk sex.

Det er en svær udfordring, men det vil være udfordringen værd, når uret ringer.

Det kan være, at I vil gøre det endnu sværere for jer selv, og det kan I gøre ved at have én hel aften. Hvor I ikke må dyrke sex. I skal stadig kysse og kæle og hygge jer, men I må altså ikke dyrke sex.

Det kommer til at være rigtig svært for jer begge to, men det kommer til at være det hele værd, når I må have sex dagen efter. At være væk fra hinanden eller at have noget tid. Hvor I ikke må dyrke sex vil giver jer endnu større lyst til det, og derfor bliver jeres sex dagen efter en kæmpe succes. Det handler bare om, at I skal holde jer lidt tid i skindet. Selvom det kan være rigtig svært.

par kysser i sengen

Nr. 4 – Strippoker er altid en god leg til par

Har du svært ved at finde ud af, om du kan få din partner med på idéen om sexlege. Så er der kun én måde at finde ud af det på. Først og fremmest kan du jo bare være ærlig og snakke med din partner om det. Så kan du finde ud af, om det er noget, der har din partners interesse. Det er nemt nok, og hvis du kender din partner, har du en god måde at spørge på eller at fremlægge dit forslag. Så det er svært for din partner at sige nej.

Det kan være en god idé at starte i de mere stille og rolige sexlege, såsom strippoker. Hvis I ikke har prøvet mere udfordrende og måske grænseoverskridende sexlege før. På den måde gør I noget nyt for jeres forhold, som helt sikkert vil være frækt og spændend. Men uden at det bliver for voldsomt. På den måde kan I starte i det små og arbejde jer stille og roligt op.

Du kan i øvrigt finde spillekort til det frække strippoker eller blackjack hvis I hellere vil spille det – ved at klikke her →

Kama sutra spillekort

Som en lille note, så er det ligeledes muligt, at købe kama sutra spillekort her. Det fungerer således, at man trækker et kort. Herefter får man anvist en sexstilling, som man så skal lave med sin partner. Det er hamrende frækt og sjovt på samme tid. Læs mere her →

strippoker

Nr. 5 – Sexlege der involverer mad, kan også sætte gang i jeres sexliv

Sexlege er noget, som I kan få rigtig meget ud af i jeres forhold, så derfor er det en god idé at prøve dem af. I kommer til at have mere fokus på jeres sexliv, hvilket altid er en god ting i jeres forhold. En af de sexlege, der er meget populære, er dem, der involverer mad. Det kan være, at du vil overraske din partner med at ligge nøgen kun iført chokolade og flødeskum, der skal slikkes af.

Chokolade og flødeskum er de mest populære ting, der bliver brugt i sexlege med mad, fordi det er lækkert og forholdsvis nemt at slikke af. Det er helt op til jer, hvad I gerne vil prøve af, men det er også en sjov og nem leg, I kan lege, selv hvis I ikke har særlig meget tid og bare gerne vil have fokus på jeres forhold og jeres intimitet. Prøv at overrask din partner, som ikke forventer det. På den måde kan du virkelig sætte gang i tingene i jeres soveværelse.

Alternativ kan man faktisk også købe slik undertøj. Det vil sige, at enten din partner eller dig, kan have undertøj lavet af slik på. Herefter gælder det så om, at spise/slikke det spiselige undertøj af. Det er til information utroligt frækt for både dig og din partner.

Nr. 6 – Sexlegetøj fungerer i disse sexlege

Hvis I er et par, der er glade for sexlegetøj, så er det jo oplagt at begynde at bruge dem i forskellige sexlege. Der findes gode sex spil, som involverer sexlegetøj. På den måde bliver I hjulpet lidt på vej af spillet, indtil jeres fantasi tager over.  Der findes sex spil, som er gode for begyndere, og som har mere fokus på romantik og intimitet, og så findes der sex spil, der har mere fokus på eksperimenterende sex. Her kan I vælge det sex spil, der passer bedst til jer.

I har også mulighed for at dyrke sex udenfor eller på offentlige steder, såsom i et tog eller i et fly. På den måde kan I være spontane, så jeres sexliv ikke kun er til i jeres soveværelse. Det er lidt sjovere for jer som par, hvis I har mulighed for at være spontane i jeres sexliv, for så kan I overraske hinanden som partnere. Det vil gøre rigtig meget, ikke blot for jeres sexliv, men også for jeres parforhold. Det vil bringe jer tættere sammen. Især fordi der er en følelse af tillid mellem jer, når I kan åbne op over for hinanden og fortælle om jeres fantasier og lyster.

Du kan finde billigt sexlegetøj her →

 

Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 36 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at henvende dig.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here