#56 Sexnovelle – Hård slikkepind [del 3]

3

Dette er del 3 af 10

”Jeg ville have presset dig op mod muren, hvis du havde været her til tiden”, siger du. ”Jeg ville have fucket den søde lille fisse og fyldt dig op, lige som du gerne vil have det. Men nu vil jeg lade dig vente, lige som du lod mig vente. Og i mellemtiden kommer jeg til at have det lidt sjovt med dig min lille sædluder. Skub så den røv ud for mig igen”.

Jeg følger din kommando med glæde og spreder mine lår en smule, da jeg forventer at føle dig fingre invaderer mig.

I stedet for føler jeg et hårdt tag bagerst i mine shorts. Jeg vender hoveder og kan se dig arbejde på syningen af mine underbukser med stangen fra slikkepinden. Den fungerer som et lille spyd. Den skubber syningen langsomt hen imod mit hul. Jeg strammer sammen i respons fordi jeg er overrasket, imens du aggressivt saver igennem stoffer og skaber et hul omkring tre centimeter langt, som viser min lille lyserøde knop frem. Jeg vil gerne spørge dig om, hvad du laver, men jeg tør ikke stille spørgsmål ved dine intentioner. Snart lader du det runde hoved af slikkepinden glide henover mine varme kønslæber og lader saften fra dem glide hen over den, før du stikker den op i mit hul. Du skubber. og jeg gisper, imens jeg mærker det klistrede stykke slik blive trykket ind i min røv. Ringen i min røv er først modvillig, men begynder langsomt at slappe af og sluge det lyresøde stykke slik, før det lukker sig ind om det. Den hvide stang stikker ud fra det gennem det ødelagt hul i mine underbukser.

”Se det er en perfekt slik-røv”, siger du med en lav latter af tilfredsstillelse.

Du griber mig om håndleddet og vender mig rundt, så jeg kan se dig. Du maser mig op mod væggen. Med begge hænder om min tanktop putter du dine fingre i min kavalergang og begynder at flænse det billige stykke stof fra hinanden. Det falder fra hinanden hurtigt, før du fortsætter. Jeg lytter til lyden af materialet splitte fra hinanden, imens du strammer din kæbe. Dine øjne er intense, imens du forsætter din destruktion. Du stopper lige nedenfor mine bryster, og så skræller du den ødelagte tank top tilbage og rækker ind for at hive mine bryster ud. Nu bliver de trykket sammen af stoffet og er til frit skue. Du slår til mine brystvorter, og de rejser sig hurtigt under dit blik, imens du presser mig op mod muren. Din hånd bevæger sig rundt og dykker ned i kødet på min røv, imens din mund glider ned på en af brystvorterne. Du suger aggressivt på det sensitive sted, før du glider hen for at drille den anden. Jeg kan mærke dine tænder gnide hen over hver knob, og jeg klynker hjælpeløst. Da mine muskler begynder at strammes kan jeg mærke slikkepinden i min røv glide op og ned, imens du strammer begge balde for at holde mig fast.

”Mmm, kan du lide det?” Driller du, og dit blik møder kortvarigt mit for at kunne se min reaktion, før du igen begynder at suge løst, hårdt, på min brystvorte.

Mine øjenlåg glider op og mine læber former sig i et perfekt ’O’, imens jeg føler oplevelsen glide ned til den varme kerne i min fisse, imens jeg vrider mig i dit greb. Jo mere jeg bevæger mig, jo mere driller dine tænder med hver lille knob. Du er ligeglad med mine små klynk, og jeg trækker allerede vejret hårdt. Endelig trækker jeg vejret og hoster de uventede ord ud, som er ligesom benzin på et bål.

”Ja, jeg vil have dig til at fucking bide dem!”

Og du gør det igen og igen, imens jeg prøver at vride i dit greb og ikke kan komme væk. Jeg er holdt fast, som var jeg spændt fast. Da jeg læner mig tilbage presser mit skamben op imod dig. Mine ben løfter sig for at vride dem rundt omkring dig, ivrig efter at føle din pik presset op imod mig. Jeg kan lugte sveden på din hud, varmen i din mund og det fugtige hår imod min nakke, imens du suger og bider i mig. Jeg er så sulten efter at føle dig indeni mig. Du opdager, hvad det er jeg laver og ved at finde din egen selvkontrol frem, minder du mig om, hvem der er i kontrol. Du skubber mig brutalt op imod muren igen.

”Rolig. Du er så fucking liderlig i aften, er du ikke…?”

”Åh gud, ja.” Der er en piget hulken i min hals. ”Jeg vil have dig til at kneppe mig.”

Dine hænder bevæger sig op for at trykke mine bryster. Du leger med brystvorterne, før du slår dem og ser dem vrikke i respons. Du sender mig et frækt grin.

”Mmm… bare rolig. Jeg skal nok kneppe dig. Jeg kommer til at bruge dig, ligesom jeg gerne vil have det. Jeg kommer til at få dig til at bede, indtil det gør ondt. Fortæl mig nu. Hvordan føles din slik-røv lige nu?”

”Så godt,” sukker jeg og bider ned i min underlæbe, imens jeg kæmper imod dit greb. Du rækker rundt og griber efter stangen på slikkepinden igen. Du bevæger den frem og tilbage inden i mig, imens jeg stønner imod din skulder.

”Jeg kommer snart til at bevæge mig ind i den klistrede lille røv og fylde den op. Men først vil jeg kneppe den søde lille mund, du har.”

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here