#55 Sexnovelle – Hård slikkepind [del 2]

22

Dette er del 2 af 10

”Gik du herhen sådan der?”

Jeg nikker og venter på, at dine øjne kommer op til mit ansigt igen. De fikserer på alle mine søde områder på kroppen, før de glider hen til mine lyserøde læber, der har lipgloss på. Jeg bliver ved med at suge opfordrende på slikkepinden. Du plejede at fortælle mig, at jeg havde et dukkeansigt; store grønne øjne med tykke øjenvipper, en lille delikat næse og en sød runding omkring læberne. Det er disse bløde ansigtsudtryk, som afvæbner dig. De virker i så stærk kontrast til min seksualitet, at de begejstrer dig. At sådan en uskyldighed længes efter at blive besmittet. Jeg har altid været den lille blonde dukkepige med den uimodståelige tunge og ivrighed til at gøre, hvad end du vil. Ud af alle de krævende piger, du har haft før mig, så er jeg den første, der aldrig har sagt nej til dine mørke seksuelle fantasier. Tværtimod så udfordrer jeg dig. Det spiller godt ind med mit eget behov for at blive domineret og aggressivt tæmmet af en fyr som dig. Det er ikke, fordi jeg gerne vil have dig til at knække mig. Jeg vil bare gerne prøve.

Utålmodigt rækker jeg ud og fjerner spændet i siden af mit skørt. Stoffet glider nemt ned fra min krop, og du er ligeglad med, hvor det lander. Du maser det kortvarigt ind i din håndflade, før du afslappet kaster det til side. Nu er jeg udstillet som en saftig lille blomme. De små shorts er skåret lavt, lige hen over mit skamben og den bløde runding af min fisse, som strammes ind til en våd triangel. Jeg ved, at du kan se heden mellem mine lår. Jeg kan føle dem stramme imod min klit, og varmen i rummet samt den måde, du kigger på mig, gør mig endnu mere opmærksom på det.

Snart er dine hænder på mine hofter, og du tvinger mig rundt, så du kan beundrer rundingen af min ryg og måden, de små hvide shorts sidder så farligt lavt. De driller dit blik og viser dig kun et hint af den sprække, der er mellem mine balder. De giver et sexet blik af den nederste runding, som stoffet ikke kan skjule.

Du træder en smule tættere på mig. Din hånd fjerner det våde hår væk fra min nakke. Nu kan jeg mærke dit åndedræt imod min hud. Hver indånding og udånding. Jeg ved, at adrenalinen er begyndt at køre hurtigere. Du bøjer mig forover en smule ved hoften og trykker mine hænder ind mod væggen for at hjælpe mig med at stå imod. Derefter slår du mig hårdt et par gange på min røv. Kraften fra hvert slag svider vildt, og jeg kan mærke varmen sprede sig hurtigt som en flamme. Jeg suger endnu hårdere på det lyserøde stykke slik i min mund. Det smeltende sukker distraherer mig fra den frække varme, der kommer fra din straf. Jeg hviner, men smerten føles godt, og jeg finder mig selv bøje mig og skamløst række mig selv ud efter dig.

”Se på dig”, brummer du i mit øre. ”Du elsker at få ballade for at være så beskidt en lille luder, gør du ikke? Du har ladet mig vente så længe på at få fat i din røv her til aften”.

Jeg laver en lille lyd og signaler min enighed. Den runde vægt af slikkepinden føles pludselig tungere i min mund.

Jeg kan føle dig presse op imod mig, og jeg opdager, hvor hård du er. Der er intet venligt over det hårde rigide skaft, som dårligt nok bliver holdt inde af dine gymnastikbukser, imens du skubber det op imod hulrummet mellem mine lår. Jeg trækker vejret en smule hurtigere, da du læner dig ind, og jeg kan mærke din varme tunge på min nakke, imens du smager min svedige hud. Du rækker rundt og tager fat i din hvide stang af min slikkeping. Du driller mig først med den og ruller den rundt i min mund fra side til side. Jeg bruger mine læber til at suge rundt om den og glider hen over rundingen af det hårde stykke slik, imens du langsomt tager den ud af min mund.

”Kommer du til at være en beskidt lille luder i aften?”, mumler du varmt og trykker din pik fast op imod mig.

Jeg siger ikke noget til at starte med, da jeg allerede er distraheret af dine fingre, der graver sig ind i mine shorts, lige imellem sprækken mellem mine balder. Jeg ryster i forventning.

”Du burde fortælle mig det nu skattepige, for jeg bliver hård ved dig i aften”, advarer du mig. ”Jeg har ventet på dig lige siden jeg kom tilbage fra fitness. Jeg har ikke engang taget et bad endnu, men jeg tænker, at du kan bruge din tunge i stedet for”.

”Du kan bruge mig”, tilbyder jeg i en lystig stemme.

Jeg finder mig selv læne tilbage imod dig og bevæge min røv instinktivt hen mod bulen i dine bukser. Jeg vil have den så meget, at jeg næsten ikke kan trække vejret. Du stopper mig fra at drille dig, men slår mig i stedet et par gange mere på mine ømme balder. De ryster i reaktion og jeg ved, at min hud er flammerød under de hvide små shorts.

”Du vil så gerne blive fucket, ikke?”

”Ja”, klynker jeg. ”Vær nu sød”.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here