#54 Sexnovelle – Hård slikkepind [del 1]

2

Dette er del 1 af 10

 En grafisk historie om hård sex, delt intimt og i udtrykkelige detaljer.

Lyserødt tyggegummi ruller hen over min tunge, imens jeg går langs den sorte asfalt, som stadig damper fra den varme august sol. Jeg kan føle de våde kanter af mine tæer, når de trykker sig fremad i mine hvide stillet sandaler. Læderet damper og er lige begyndt at strække sig. Heden er over det hele og fugtigheden er høj. Den er under min hud. Det bagerste stykke af min nakke er varm under vægten af mit lange blonde hår, som hurtigt mister dets perfekthed og begynder at se mere rodet og bølget ud. Det er det udtryk af, at jeg er lige blevet fucket, som får folk til at kigge en ekstra gang på mig, imens jeg runder et hjørne og træder ind på din gade. Men jeg er ikke blevet fucket. Ikke endnu.

Måske bemærker de varmen i mine kinder, den svage lugt af forventning og lystig oplevelse i mine øjne. Måske er det måden jeg går på. Jeg trykker mine lår sammen, imens jeg går, så jeg bedre kan mærke den dybe pulsering i mit indre. Jeg nyder endda den måde, mine hvide trusser rider imod min klitoris. De er sat højt over min æbleformede røv, og jeg kan mærke aftenbrisen under mit skørt. Det midterste del af trusserne er klemt sammen imellem mine opsvulmede kønslæber, imens de glider frem og tilbage på min klitoris, imens jeg går. De driller mig og holder mig konstant opmærksom på min egen lyst.

Inspireret rækker jeg ned i min taske og finder min mobiltelefon, imens jeg bevæger min ind mellem to bygninger. Gyden er mørk og våd og helt igennem uvelkommen, men jeg er ligeglad. Jeg læner op imod den beskidte mur og skubber min telefon op under skørtet. Jeg trækker det våde stof fra mine trusser til side og viser den våde revne frem for kameraet. Jeg hører lyden af kameraet, der klikker, imens jeg langsomt blæser en boble med mit tyggegummi. Jeg tager et par billeder, imens jeg bevæger mine fingre henover de silkevåde læber. Jeg skubber en finger eller to ind i mig selv og føler den varme hede forventning mellem mine ben. Jeg føler den måde min fisse ivrigt pulserer omkring mine fingre, sulten som en lille blomst efter mine fingre. Boblen springer, imens jeg beslutter for det bedste billede at sende dig. Da jeg er tilfreds, tilføjer jeg en lille tekst, som er helt direkte:

Din luder kommer om fem minutter.

Jeg forestiller mig dig række ud efter telefonen og skæve til uret, ivrig efter at se, hvad der venter dig. Din penis vil rykke på sig, imens du reagerer til billedet af mig, alene og sårbar på de beskidte by-gader. Den måde jeg skamløst spreder mine ben for dig i en mørk gyde bare for at vise dig min saftige lille fisse. Jeg ved, at du elsker den måde, jeg prøver på at tæmme dine lyster, før jeg overhovedet, når frem til dig.

Rigtigt nok, så bliver min puls hurtigere, da telefonen ringer. Jeg har allerede skubbet mit skørt ned og er tilbage på fortovet, men jeg er ivrig efter at se dit svar.

Jeg tror, du mente, min sædluder får fem slag hen over hendes stramme røv, hvis hun ikke kommer her… LIGE NU.

Jeg prøver at fjerne mit frække grin. Teenagerdrengen, der passerer mig, kigger ekstra lang tid på mig, sikkert klar over, at jeg er klar på noget frækt. Jeg skriver tilbage; jeg udfordrer dig. Jeg lader mobilen glide tilbage i tasken. Jeg trækker uskyldigt på mine skuldre, da jeg møder drengens blik og giver ham et hurtigt vink med øjet, før jeg ignorerer ham, da han skal til at tale med mig. Jeg er sikker på, at han kigger efter mig, imens jeg går ned af fortovet, for jeg kan hører den svage fløjten. Jeg putter lidt ekstra sving i mine hofter, imens jeg forsvinder ned af gaden. Mine lange bare ben skaber en visuel attraktion i det hvide miniskørt, jeg har på, og den lille lyserøde tank top får mig til at ligne enhver teenagedrengs våde drøm. Lige præcis som jeg vil have det.

Da jeg ankommer til bygningen, venter jeg foran den og lader minutterne tikke forbi. Jeg spytter mit stykke tyggegummi ud og tager en lyserød slikkepind op fra tasken. Den er stor med en hård skal, og jeg fjerner indpakningen, før jeg putter den i munden og lader den glide mod indersiden af mine kinder. Den intense sødme fylder med det samme min mund. Jeg slikker på den, imens jeg ser din besked lyse min mobil op. Først så driller jeg. Hvor er du, luder? Jeg synes du sagde 5. Og så; Skattepige kommer til at få den rigtig hårdt, når hun kommer ind af døren for sent. Efterfulgt af den mere direkte og krævende; Kom her. NU!

Jeg smiler til mig selv, imens jeg forestiller mig dig stå bag din dør med din hårde pik i hånden og venter på mine små våde huller. Jeg læner op imod bygningen og skubber mine hofter ud en lille smule, imens jeg nyder slikkepinden og lade minutterne flyve. Den laver en høj våd ’pop’ lyd, da jeg hiver den ud og skubber den ind igen. Jeg elsker at gøre dig vred. Jeg kan ikke lade være. Jeg elsker at mærke din frustration, når du senere får fat i mig. Jeg ved, at det kommer til at gøre ondt på præcis den måde, jeg godt kan lide. Jeg kan føle den dybe varme inden i mig – den utilfredsstillede smerte, som langsomt er blevet bygget op, siden du ringede tidligere og bad mig komme.

Endelig, da nok tid har passeret med dig vandrende frem og tilbage over det hårde trægulv i din lejlighed som et dyr i bur, som var blevet lovet en god steg, finder jeg mig selv gå ind i din bygning. Mine stilletter klikker imod gulvet, da jeg går op af trapperne. Varmen i min nakke og mellem mine bryster rejser sig op og får min hud til at føles elektrisk. Jeg er nervøs, men også spændt. Jeg har ingen ide om, hvad det er, du kommer til at gøre mod mig. Jeg har ikke før prøvet bevidst at pisse dig af på denne måde, men du må være klar over, hvad det er, jeg vil have, og hvorfor jeg gør det. Jeg er din uregerlige, uartige pige, og jeg vil straffes. Hårdt.

Jeg banker på din dør og venter, imens jeg stadig suger på slikkepinden. Jeg lader, som om jeg stadig er ubekymret over din reaktion. Da døren åbner bemærker jeg først dit smil. Det er dyragtigt og ikke tilfreds, imens dine øjne fokuserer intenst på mig. Du er nøgen bortset fra dine gymnastik shorts, og da jeg træder ind, ser jeg et tyndt lag af sved på din hud og henover dine veldefinerede muskler på din overkrop og skuldre. Jeg opdager, at du sikkert lige er kommet fra træning. Lejligheden er usædvanligt varm med air konditionen, der kører højt på grund af den høje luftfugtighed. Jeg bemærker, at du har alle vinduerne åbne med vilje.

”Til dig”, fortæller du mig. ”Fordi jeg ved du gerne vil have det varmt”.

Jeg føler min hud blive varm i respons. Fugtigheden mellem mine ben bliver endnu kraftigere, imens jeg læner imod muren i din entre og lader dig se mig an med dine øjne. Jeg ved, at jeg må ligne en sexet, lille luder. Min lille lyserøde tank top er en smule for stram henover mine bryster, men den holder dem på plads uden BH. Du kan knap ane mine små og udtrykkelige brystvorter. Toppen ender lige før min navle, og dine øjne glider ned til det tynde lag bare hud ved kurverne omkring mine hofter. Du ser på min hofteknogle, hvor min hud mødes med det hvide skørt, jeg har på. Bukseligningen er opfordrende, og du fanger et lille glimt af den lille triangel mellem mine våde lår og de lange efterfølgende ben, som ender i stramme hvide sko med høj hæl.

Lise Petersen
Hej! Mit navn er Lise, jeg er til daglig sexolog, parterapeut og redaktør her på siden; Eroti.dk. Jeg er 37 år og elsker livet, mine 2 børn og min mand. Derudover elsker jeg at blogge om erotik, romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Lisepetersen82@gmail.com.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here