Denne sexnovelle er del 3 af 3

Joes beskyldninger mod borgmesteren var det store samtaleemne i byen. De fleste sagde, at Joe havde fortjent det og løj. Nogle foreslog endda, at Joe havde smadret bilerne for at få ram på byens leder.

Den næste dags avisforside drejede sig kun om hændelsen. Borgmesteren sagde, at han var hjemme hele natten og aldrig drak alkohol. Borgmesteren afviste Joes beskyldninger. Borgmesteren sørgede for den største nyhed ved at sige, at han forberedte sig på rejse en bagvaskelses retssag mod Joe. I avisens “mand på gaden” klumme var man enig i, at Joe var en løgner, og at sagen ville ende med, at Joe måtte sælge sin ejendom for at betale sig fra retssagen. Avisens redaktør forklarede, hvordan det ville være godt for byen.

Denne gang smed jeg avisen i skraldespanden. Da jeg redte sengen, bemærkede jeg videokameraet. Jeg havde helt glemt det over al den ballade i nabolaget i de sidste to dage. Jeg satte mig ned på sengen og trykkede på afspil knappen. Jeg drønede faktisk gennem det med dobbelt hastighed, indtil jeg så mig selv vende mig rundt for sidste gang. Jeg afspillede derfra i slowmotion. Mit hjerte sank, og jeg ramte pauseknappen. Jeg zoomede ind til nede på gaden.

Der var han, vores borgmester, klart synligt i høj opløsning og meget beruset. Der var han, lige mellem mine ben og lige under mine fingre, der var dykket ned i min fisse. Alt var klar som en klokke og i high definition. Jeg vidste, at denne video ville frikende Joe og synke borgmesteren. Jeg vidste også, at disse beviser skulle ses af snesevis, hvis ikke hundredvis, af mennesker.

Vil du teste sexlegetøj gratis

Utvivlsomt ville det gøre sin vej til internettet, og jeg ville stå over for at blive byens tøs, med hver eneste pervers i byen hængende uden for mine vinduer. Det var én ting at nyde mænd kigge på min nøgne krop, når jeg kunne vælge de mænd, der måtte se på. Men var jeg parat til at udsætte mig selv for alle og leve med konsekvenserne?

Jeg gik over til Joe med videokameraet i hånden.

“Jeg har noget at vise dig, Joe”, sagde jeg, da jeg gik lige ind og satte mig ved hans køkkenbord. Jeg ramte ”play” og spolede til stedet, et minut før jeg havde vendt mig om. Jeg frøs billedet med borgmesterens ansigt lige under min fisse.

“Du kan ikke vise dette til nogen Dani,” sagde Joe roligt. “Jeg antager, at dette skulle være for Garys øjne, og det bør forblive på den måde.”

“Men det er bevis på, at du fortæller sandheden Joe,” forklarede jeg.

Han tog min hånd, holdt den ømt og sagde stille: “Hvad du og Gary har ladet mig dele med dig, er den mest værdifulde gave, nogen nogensinde har givet mig. Jeg er en gammel mand på mine sidste trækninger, og du har hele dit liv foran dig. Dette ville ødelægge jer begge to i denne forpulede lille by.”

“Men Joe,” afbrød jeg.

“Nej Dani, please,” insisterede han.  “Del det med Gary, men ingen andre. Please. ”

Telefonen ringede, og Joe vinkede mig hjem. “Jeg er nødt til at tage den, det er min advokat. Hej Mr. Matheson, tak for at kalde mig tilbage… ”

Så snart jeg kom hjem, sendte jeg videoen i en e-mail til Gary sammen med en forklaring på, hvad der var sket her, og hvad Joe havde sagt. Efter seks timer modtog jeg et svar: “Dani, wow, så snart jeg forlader dig, bryder helvedet løs. Jeg kunne knap nok få din besked, har kun et par minutter til at svare, før jeg skal af sted for de næste par dage. Dani, det er helt op til dig. Jeg står bag din beslutning uanset hvad. Jeg ved, du vil gøre det rigtige, uanset hvad du beslutter. Wow, du ved, jeg kan lide fyre kigger på dig… men hele byen? LOL, jeg elsker dig for evigt, Garybjørn.” Jeg tog straks telefonen og kaldte “Advokaterne Hennings, Johnson, & Matheson” og lavede en aftale om at mødes med Hr. Matheson.

“Hvad kan jeg gøre for dig, søde?” den runde Terry Matheson osede af en modbydelige cigar. “Dette er med hensyn til Joe Wellington sagen. Jeg har noget, jeg har brug for at vise dig og få dit råd om, men jeg har brug for det at være i fuld fortrolighed,” forklarede jeg.

“Skat, Joe er min klient, og jeg kan ikke holde ting fra ham om hans sag,” forklarede Matheson og blæste en ildelugtende sky af røg min vej.

“Men hvis du var min klient, som bad om min juridiske rådgivning, ville det være noget andet. Giv mig en dollar, skat. ”

Skriv en sexnovelle & vind 5000 DKK

“Hvis du siger det,” sagde jeg, da jeg overrakte en dollarseddel.

“Okay, så nu er du en klient, “sagde han, da han stak pengene i lommen og lænede sig frem.” Så fortæl mig, hvad problemet er, baby.” Matheson blev mere interesseret for hvert ord, jeg fortalte ham. Efter jeg var færdig med historien, bad han om at se videoen.

Jeg rakte ham videokameraet, og han lappede det til en 50-tommer HD TV-skærm på væggen. Han kom ud bag sit skrivebord og stod ved siden af mig, da han så videoen fra begyndelsen. Jeg bemærkede en erektion vokse frem i hans bukser, og hans hånd startede at give den en vis opmærksomhed.

“Nå, det er fantastisk,” tænkte jeg for mig selv, mens advokaten grinede ad mig med sine gule tænder. Jeg mindede mig selv om, at dette var den eneste måde jeg kunne hjælpe Joe og nedlægge denne ækle borgmester. Jeg ville gøre, hvad jeg skulle, for at bringe det hele til ophør, nu og her.

Klik her for alle læse én af vores andre sexnoveller

Lise Petersen
Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Vores anmeldelser, test og guides er skrevet af produkttestere og eksperter. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here