#52 Sexnovelle – Den første anvendelse af mit nye videokamera [del 2]

78

Denne sexnoveller er del 2 af 3

Da karret var halvt fuldt, med den perfekte temperatur, filføjede jeg min favorit Aura Cacia badeskum. Jeg kiggede på mig selv i badeværelsesspejlet, da jeg langsomt sænkede mig ned i de skummende bobler. Jeg følte mig ret sexet. Knapt 30, var jeg stadig i mit forår. Mine små bryster havde stadig deres perfekte form, og alle mine kurver så stadig forbandet godt ud.

Stakkels Gary, i det mindste vidste han, hvad han savnede. Som jeg sippede af min vin og slappede af til musikken, lagde jeg mine planer for mit første soloshow for den udsendte. Jeg elskede, hvordan vandlinjen og sæbeskummet føltes på mine bryster, da de faldt gennem skum og vand, som jeg trak vejret. Jeg fandt mig selv knibe min hårde brystvorter med stigende hyppighed, som mit bad skred frem. Da badet begyndte at køle af, ledte jeg en varm strøm af vand i karret for at opretholde den perfekte temperatur. Strømmen af det varme vand begyndte at drille min kønslæber, da jeg åbnede mine ben for at give større cirkulation.

Jeg ønskede Gary var her og lænede sig tilbage mod mine bryster. Jeg elskede, hvordan denne holdning gav mig nem adgang til at stryge og spille med hans hårde pik. Gud, hvor var jeg liderlig nu. Jeg steg fra karret, smuttede på i ren kåbe med min sæbe-våd krop og gik langsomt ind i det oplyste soveværelse.

Da jeg trådte ind i værelset, skubbede jeg til rekord-knappen på videokameraet med en sagte berøring af maskinen. Jeg fortsatte over til vinduet og kiggede over mod Joes værelse, bare for at fange ham i at slukke lyset. Jeg grinede til mig selv og tænkte, at den gamle dreng sikkert havde ventet på dette, selv om det var nu over kl. 2:00. Gadebelysningen og månen oplyste den øde gade nedenfor. Jeg drejede op for musikken. Jeg lænede mig mod vinduet og pressede min krop mod det. Jeg var sikker på, at med min fugtige krop og transparens af materialet, måtte Joe have en fantastisk udsigt over, hvad han ønskede at se. Jeg flyttede mig en lille smule tilbage fra vinduet og begyndte langsomt at køre mine hænder hen over min krop.

Jeg begyndte at klemme mine bryster og trække i mine brystvorter. Mine hænder faldt gennem åbningen i min kåbe, til min fisse. Den var allerede hævet og glat fra en kombination af badeskum og min egen naturlige saft. Jeg arbejdede mig langsomt op og ned ad mine læber, drillede min lille klit forsigtigt med min tommelfinger. Jeg trak den våde kåbe fra mine skuldre og skrællede den af min krop. Jeg fortsatte med at køre mine hænder over mine bryster, nive i min hårde nipler og stryge min fisse. Jeg var ved at komme og begyndte at arbejde mine fingre inde i min krop, som min tommelfinger pressede min hårde klit. Jeg vendte ryggen til vinduet med fokus på det røde lys i videokameraet og forestillede mig, at det var Gary, der så på mig. Jeg forestillede mig Gary, som han sad nøgen med sin hånd gnidende op og ned på skaftet af hans penis.

Jeg var så tæt på. Jeg vendte mig om med mine fingre stadig i febrilsk aktion og så Joe. Han havde tændt sit lys, og jeg så tydeligt hans nøgne krop hælde mod vinduet, hans hånd pumpe rasende hans hårde pik. Vores øjne mødtes, og vi smilede begge varmt til hinanden, da jeg hurtigt vendte mig tilbage for at stirre ind i Garys røde øje. Min krop begyndte at ryste, da jeg følte sammentrækningerne af min orgasme, og som varmen oversvømmede over mig, skreg jeg, “Åh Gud Gary. Oh fuck! Jeg elsker dig! ”

Jeg lænede mig tilbage mod væggen og vinduet for at stabilisere mig selv. Jeg løb mine hænder over min krop, forsøgte at kompensere for manglen på en postcoital kram med min kæreste. Efter et mere end et par minutter, fandt jeg på en eller anden måde styrken til at slukke lysene, musikken og videokameraet.

Jeg faldt i seng og drev hurtigt ind i en dyb søvn. Jeg blev vækket af lys og uro uden for mit hus. Jeg greb en anden kåbe og kiggede ud af vinduet og så politi og naboer over det hele.

Overalt. Jeg klædt mig hurtigt på og gik udenfor. Tre biler, som var parkeret foran Joes hus, var slemt skadede. Der var glas og metaldele over hele gaden. En politibetjent henvendte sig til mig med en notesbog i hånden. “Er du fru Nelson?” spurgte officeren. “Ja,” svarede jeg. “Hvad sker der?”

“Er det dit hus? Nummer 1507?” Officeren ignorerede mit spørgsmål. “Ja, fortæl mig, hvad der er sket, jeg bønfalder dig.”

“Var du hjemme i aftes?” spurgte han.

“Ja, men fortæl mig, hvad der foregår!” Insisterede jeg nu.

“Et sidste spørgsmål først, frue. Har du set eller hørt noget omkring 2:30 i nat?” spurgte han.

“Nej, det gjorde jeg ikke,” svarede jeg ærligt. “Hvad sker der?”

“Der var et hit og run omkring den tid, frue. Ingen blev såret, men som du ser, er der en masse materielle skader,” forklarede betjenten.

“Fangede du fyren?” spurgte jeg.

“Vi undersøger stadig frue. Her er mit kort, hvis du kommer i tanke om noget, må du gerne ringe.”

Han rakte mig sit kort og smuttede, mens han sagde: “Hav en god dag, frue.”

Jeg bemærkede så, at Joe ophidset vinkede mig over. “Har du set ham? Har du set det dumme svin”? Joe var meget ophidset.

”Set hvem, Joe? ” spurgte jeg. “Borgmesteren, Dani. Den berusede bastard gjorde alt dette, og derefter stak han af,” brummede Joe. “Jeg så ham komme ud af sin bil og se sig omkring. Han kunne næsten ikke komme tilbage i bilen, så fuld var han.”

“Joe, jeg har virkelig ikke set noget. Hvornår skete det”? Jeg spurgte uden for et øjeblik at tænke over, hvad vi havde gjort omkring dette tidspunkt. Joe rødmede og snublede et øjeblik med sine ord, “Du havde, ah, bare vendt din ryg mod vinduet for sidste gang. Hørte du det ikke?”

“Jeg er ked af det Joe, jeg havde noget musik på, ret højt. Jeg så aldrig tilbage,” forklarede jeg med et skyldigt ansigt.

“Det er okay, min pige.” Joe blev faderlig. “Tag du bare hjem igen. Jeg vil få ham denne gang. Jeg vil få det dumme svin.”

* * * * * *

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here