#51 Sexnovelle – Den første anvendelse af mit nye videokamera [del 1]

103

Denne sexnovelle er del 1 af 3.

Jeg så hans fly lette og forsvinde ind i den østlige himmel. Da jeg langsomt gik hen over lufthavn terminalen mod parkeringspladsen, forsøgte jeg at tage mig sammen, mens jeg tørrede de sidste par tårer fra mine kinder. Jeg kunne stadig føle hans læber på mine og den dvælende duft af hans barberingssæbe var stadig hos mig. Men begge fornemmelser forsvandt hurtige. Da jeg klatrede ind i bilen, lænede jeg mig en sidste gang tilbage for at sige farvel til den mand, jeg elskede. Følelsen af styrken af hans arme omkring mig i vores sidste knus forsvandt, da jeg startede bilen for at køre hjem til vores tomme hus. Man skulle tro, at jeg ville være vant til dette. Denne udsendelse var den tredje indenfor de sidste for år for min mand.

Det var ikke meningen, at det skulle være sådan, da han havde tilmeldt sig Hjemmeværnets luftvåben. Et par uger om sommeren og et par weekender, sagde han. Tænk på pengene og fordelene, han havde sagt.

Hvem ville nogensinde have forventet flere gentagne udsendelser, år efter år? Da jeg trak ind i indkørslen og begyndte at gå til hoveddøren, hørte en stemme skrige: “Hej, Dani!”

“Hej Joe. Hvordan har du det i morges?” spurgte jeg, da jeg gik hen over gaden til den forreste veranda af vores nabo.

“Åh, så god som en gammel, gnaven mand kan være,” mumlede han over sin kaffekrus. “Kom Gary afsted okay?”

“Ja, ud til sandkassen for endnu seks måneder. “Jeg forsøgte at reagere muntert.

“Nå, søde, du ved, hvis der er noget, jeg kan gøre for at hjælpe med, mens Gary er væk, ” tilbød Joe oprigtigt,” du ved, hvor du kan finde mig. ”

“Det er noget af det sidste Gary fortalte mig, Joe” sagde jeg og gentog: “Se Joe, hvis du har brug for noget. ”

“Sådan, min pige!”

”Vi snakkes ved, Joe,” jeg vinkede og vendte tilbage til mit hus. Gary og jeg havde et meget interessant forhold til denne nabo. Han var 63, Vietnam veteran, der var i en kørestol nu det meste af tiden. Han led af virkningerne fra at være udsat for agent orange. Joes kone døde af kræft for to år siden, og det havde forsiret hans liv. Han havde mistet mange af sine venner, der betragtede ham nu som en gammel surmuler. Gary og jeg, på den anden side, så ham som verdens bedste nabo, jordens salt.

Ensomheden af huset slog mig, da jeg kastede nøglerne på tallerkenen. Jeg begyndte at rydde op i køkkenet efter vores hastige morgenmad. Da jeg satte kopperne tilbage i skabet, opdagede jeg et kort og en indpakket gave.

Jeg satte mig ned og åbnede pakken. Det var et nyt Sony HD-videokamera. Jeg åbnede kortet, og det læste:

“Sødeste Dani, jeg vil aldrig overleve uden at se dig i seks måneder. Enhver chance dette kamera kunne erstatte mig i nogle af dine sexede shows? Lad som om, det er mig, der nyder at se dig. Et hurtigt download til mig og åh, hvor ville jeg blive glad! Elsker dig altid, Garybjørn.

  1. Hvis du sætter den på kommoden, ved siden lampen, kunne jeg se Joes vindue også… bare for at sige.”

Jeg rødmede, da jeg huskede, hvordan det hele startede. Gary nød at se mig klæde mig af for ham, før vi gik i seng. Dette var blevet mere og mere af et ritual, som jeg udviklede et strip/onanishow, mens Gary sad i sin stol og onanerede. En nat, for omkring et år siden, bemærkede vi, at Joe så det hele fra hans soveværelse. Dette gav os en enorm spænding og ledte til den bedste sex, vi nogensinde havde haft. Fra den nat af, var Joes kiggeri blevet en del af ritualet. Vi spillede uskyldige overfor hinanden, men vi alle vidste, at dette var vores sexede lille hemmelighed. Jeg satte videokameraet væk, rystede mit hoved og besluttede at tømme den sidste kop kaffe over morgenavisen.

“Åh nej,” tænkte jeg, da jeg læste den lokale sektion. Joe og borgmesteren var på den igen. Joe ejede et stykke ejendom op af indkøbscenteret og nægtede at sælge det til en entreprenør, fordi det var en buffer mellem parkeringspladsen og en lille ørredstrøm. Borgmesteren, som var en hyklerisk bølle, beskyldte Joe for at blokere fremskridt og være en jobmorder. Denne kamp mellem de to havde stået på i månedsvis. I væmmelse kastede jeg avisen i papirkurven og gik tilbage til mit husarbejde.

Til middag spiste jeg min salat og trøstede mig med et glas Chardonnay og Sony brugsanvisningen. Jeg forsikrede mig om, at jeg havde opladet det korrekt, og om eftermiddagen gik jeg ovenpå for at sætte tingesten op for Gary. Jeg satte videokameraet ved siden af lampen på kommoden og trykkede på optagelsesknappen. Efter et par minutter stoppede jeg optagelsen og ramte afspilningsknappen. Jeg var meget imponeret over HD billedkvaliteten på den lille skærm. Jeg havde indstillet det korrekt med en stor dybde og vidvinkel. Jeg kunne tydeligt se ind i Joes soveværelse og de ting på hans natbord. Jeg kunne zoome ind og nemt læse nummerpladerne på bilerne parkeret langs vores gade, og jeg var i fokus, da jeg stod ved det store gulv-til-loft vindue i vores soveværelse. Jeg tændte for noget musik, begyndte at fylde badekarret og hældte mig et tredje glas Chardonnay.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here