#49 Sexnovelle – Spejlet, betjenten og håndjern

136

Gail Roberts så på sig selv i spejlet. Det var sandhedens time, besluttede hun sig for. Der er intet som at se på sig selv i nøgen tilstand for at vurdere hvilken form ens krop er i. Generelt, besluttede hun sig for, var den ikke så dårlig. Ja, hendes bryster hang en smule men så stadigvæk godt ud. Det var hvertfald ikke noget, som havde afskrækket hendes sexpartner eller for den sagsskyld BDSM dating oplevelser.

Hendes brystvorter var mærkede af at amme hendes børn og hendes ende var større end den burde være. Hendes ben så stadigvæk temmelig godt ud. Hun studerede sig selv nærmere i spejlet. Øjnene var stadig blå, håret stadigvæk brunt og ansigtet sødt. Hun sukkede. Næsen stadigvæk for stor. Og de forbandede “karakterlinier” gav hende meget mere “karakter”, end hun egentlig ønskede sig.

I dag var det dagen. I dag måtte hun gøre op med sig selv. I dag ville hun ikke længere være den pligtopfyldende hjemmegående husmor. Hun ville gå i byen, drikke, danse og have en god aften og … Gail vægrede sig ved at følge tankebanerne til ende. Det var tid til at klæde sig på.

Hun tog et par fiskenetsstrømper, som hun havde købt på sin sidste udenbys indkøbstur, frem fra deres gemmested. Bagefter tog hun den sorte hofteholder på, som hun havde købt ved samme tid og begyndte omhyggeligt at rulle strømperne op ad benene for endelig at hæfte dem til strømpeholderen. Hun klædte sig herefter i de matchende sorte g-strengstrusser og den tilhørende brystholder, som havde fået hende til at rødme, da hun købte sættet. Ved en pludselig indskydelse tog hun de sorte højhælede sko på, og spankulerede over til spejlet. Hun lod en hånd hvile på den ene hofte og foretog en sexet hoftebevægelse.

“For pokker, hvor er jeg sexet,” fnes hun for sig selv. Hun så udfordrende på sig selv og begyndte så at tage den stramme sorte kjole på, som hun havde udvalgt. Da hun var ved at snuble i de højhælede sko tog hun dem af mens hun baksede videre med kjolen. Mens hun trak vejret dybt ind, trak hun kjolen op, fik armene gennem stropperne og vrikkede den sidste del af kjolen på plads. Den var lavt skåret foran og højt taljeret og overlod mindre til fantasien end den gemte.

Gail snuppede sin lommebog og nøglerne. Hun standsede et øjeblik, mens hun spekulerede på, om hun skulle efterlade en seddel til sin mand, om at hun gik en tur i byen. Havde hun glemt sin hjerne? Selvom han ikke rodede i alting, havde hun ikke tænkt sig at fortælle ham om sit forehavende. Hun låste omhyggeligt døren bag sig og satte sig ind i bilen.

Værtshuset som hun endte ved var ret afsides beliggende i forhold til hendes hjem. Det lå i sikker afstand, samtidig med at hun ikke risikerede at støde ind i en bekendt. Det var et tarvelig værtshus som en af hendes arbejdskolleger engang havde beskrevet som: ikke andet end jukebox-musik, kolde øl og mennesker uden efternavne. Beskrivelsen af værtshuset lød akkurat, som det hun søgte, og hun ville forære sig selv en eftermiddag, som hun aldrig ville glemme.

Indenfor var baren mørk og tilrøget. “Luk døren,” lød det som et kor, da hun trådte ind, og hun lod hurtigt døren glide i for at lukke de klare solstråler ude. Hun gik hen til bardisken, og i håbet om at hendes stemme ikke ville afsløre hendes nervøsitet, bestilte hun en øl, mens hun satte sig på en barstol. Hun ville egentlig have fortrukket vin, men det passede sig ikke rigtig til værtshusets stil.

“Vær så god, skat – med hilsen fra de herrer ved hjørnebordet,” sagde bartenderen, mens han satte en øl foran hende. Gail så over mod hjørnebordet, hvor fire midaldrende mænd så ud til at holde hof sammen med et par kvinder. De vinkede til hende. Hun samlede sig mod til og slentrede over til bordet, og da en af mændene trak en stol ud for hende, satte hun sig ned.

De introducerede sig for hinanden, men navnene var hurtigt glemt igen. Hun fangede dog at en af pigerne hed Dixie, og at et par af mændene hed Stan og Hank. Men mere end det var hun faktisk også ligeglad med. Jukeboxen spillede noget god musik, og da hun var færdig med sin øl, købte de hende en mere, selvom hun kun ville være der en times tid eller to. “Lad de gode tider begynde,” tænkte hun ved sig selv.

Gail dansede med en af mændene, Hank var det vist, da døren til værtshuset gik op og denne gang blev stående åben. Hank løftede hovedet for at råbe den nu så velkendte, “Luk den forbandede dør”-bemærkning, men han fik det aldrig gjort. I stedet tog han en dyb indånding mens han mumlede “lort”, og hun mærkede hvordan han trak sig en smule væk fra hende. Hun var blevet ophidset, da hun mærkede hans hårde pik, der pressede sig ind mod hendes mave, og hun begyndte derfor at undre sig over hvad der foregik bag hende. Hun måtte knibe øjnene sammen for at se gennem lyset, der strømmede ind ad døren, før hun kunne se hvad der havde fået alle til at trække sig en smule tilbage. Der stod en politibetjent i døren. Hun vidste at værtshuset ikke lå inden for bygrænsen, og hun undrede sig derfor over, hvem der havde ringet efter politiet. Men i samme øjeblik gik han ind i værtshuset, og hun blev klar over, at betjenten var fra Statspolitiet.

“Gad vide hvad han laver her?” bemærkede Hank lavmælt. “Normalt holder de sig væk, med mindre at de er på udkig efter en, eller de har fået en klage”. De andre værtshusgæster trak sig lige så stille væk fra dansegulvet, mens de prøvede at holde sig på afstand af den enlige betjent. Hvis betjenten havde bemærket det, lod han sig ikke mærke af det. Han var ikke særlig høj, måske 180 cm og ret firskåren men han havde en udstråling, der signalerede: “begynd ikke på noget ballade, og der vil ikke være noget ballade”. Gail smilede næsten. Det var et af hendes mands favoritudtryk. Hvor kom den tanke fra?

Betjenten stod ved baren og talte med bartenderen. Bartenderen rystede på hovedet flere gange, og betjenten, som åbenbart var ved at blive utålmodig, lænede sig ind over baren, og stak sit barske ansigt lige op i hovedet på bartenderen, mens han udstødte en kort sætning. Underkuet så bartenderen sig om i lokalet. Gail stivnede, da hans blik faldt på hende og pludselig pegede han direkte på hende. Betjenten så på hende, nikkede til bartenderen og marcherede derefter over til Gail.

“Må jeg se noget identifikation, frøken?” Det blev sagt som et spørgsmål, men det var tydeligt ment som en ordre, og Gail skyndte sig hen til bordet for at hente sin lommebog. Hendes hænder rystede en smule, da hun fandt sit kørekort frem. Hvad skete der? Det skulle have været en eftermiddag med eventyr, hvor hun gav sig selv lov til at være en smule fri. Og nu var hun måske i vanskeligheder i stedet.

“Er dette Deres navn, frøken?”, spurgte han hende mens han holdt kørekortet, så han kunne sammenligne billedet med hendes ansigt. “Og er dette Deres nuværende adresse?” Øllene hun havde drukket fristede hende til at give ham et dumsmart svar, men hun tog sig sammen og nikkede simpelthen bejaende. “Vil De venligst følge med mig, frøken?” Han tog et fast greb i hendes arm og ledte hende mod døren.

“Hej, hvad handler alt dette om?” forlangte Hank at få at vide. Han var usikker på benene, men spiritussen gjorde ham modig.

“Det er ikke noget, der vedkommer Dem, Hr.,” svarede betjenten høfligt. “Med mindre du ønsker at havne samme sted som hende?” Hank var højere og tungere end betjenten, men betjentens kolde blik besejrede den større mand. Han trådte til side.

Da de først var kommet udenfor i solskinnet så Gail på betjenten. “Vil De være venlig at fortælle mig, hvad alt dette handler om,” sagde hun til betjenten.

“Frøken, inde i baren udtalte jeg ikke Deres navn højt for at undgå at sætte Dem i forlegenhed, men det er meget simpelt.” De er under arrest for at opfordre til utugt.” Hun stirrede uforstående på ham. “For prostitution,” forklarede han.

Gail måbede forbløffet. Hun kæmpede for at finde de rette ord. “Det er jo absurd,” udbrød hun. “Jeg er ikke prostitueret. De kan ringe til min mand og han vil … han vil …”. Hendes stemme blev lavere og lavere, mens hun tænkte: “Han vil gå bersærk, vil han”.

“Frøken,” sagde betjenten. “Det er ikke op til mig at afgøre. Vend dem venligst om og placer Deres hænder på bilen”.

Gail rystede over hele kroppen, men gjorde alligevel som han sagde. Betjenten ransagede hende hurtigt med bagsiden af sine hænder i stedet for at bruge håndfladerne. Bagefter førte han blidt men bestemt den ene af hendes hænder om på hendes ryg. Gail mærkede den kolde metalring fra håndjernet, da den gled ned over hendes håndled. Hun prøvede at protestere, men han lagde ikke mærke til det, mens han rask låste hendes andet håndled fast. Han checkede at begge hendes håndled var ordentlig sikrede, før han åbnede bagdøren til politibilen og fik hende omhyggeligt placeret på bagsædet, mens han sikrede sig, at hun ikke slog hovedet mod bildøren. Han lukkede døren, satte sig ind på forsædet og kørte af sted.

Gail spekulerede som en rasende, mens de kørte ned ad vejen. Hun måtte komme op med en forklaring, bare et eller andet for at slippe ud af situationen.

“Hr. betjent, vil De ikke nok være venlig at ikke at gøre dette ved mig. Jeg er ikke prostitueret men bare en kvinde, der var ude på et lille eventyr for at slippe væk hjemmefra. For Guds skyld, jeg har mand og børn. Alene denne arrestation kan ødelægge alt for mig. Jeg vil gøre alt for Dem. Alt, bare De ikke kører mig på stationen,” bad Gail.

“Frøken, jeg forstår Deres problem, men jeg afgør ikke skyldsspørgsmålet. Det er en dommers ansvar. Måske De kan tale med dommeren i morgen.”

“I morgen? Hvad mener De med det?” forlangte Gail at få at vide med hjertet i livet.

“Ser De, domhuset lukker tidligt om onsdagen. De kan ringe til en og få vedkommende til at kautionere for Dem i dag og så kan De komme tilbage i morgen, hvis De har lyst,” svarede betjenten hende.

“Åh, Gud, det kan jeg ikke. Den eneste jeg kan ringe til er min mand og han slår mig ihjel. Vil De ikke være venlig?” bad Gail næsten grædende. “Jeg vil gøre alt for ikke at havne på stationen. Vil De kneppe mig? Jeg vil sutte Deres pik og gøre alt hvad De ønsker,” Gail kunne knap tro at ordene kom ud af hendes mund. Sådan talte hun aldrig.

Der kom et mistroisk fnys fra forsædet. “Jeg værdsætter Deres tilbud”. Han så på Gail i bakspejlet. Hun så ham direkte i øjnene. “De er en ret sexet kvinde. Men lad os se realiteterne i øjnene. De vil sætte mig i en situation, hvor jeg kan risikere at havne i fængsel. Og hvis De er bekymret for Deres mand, så lad mig forsikre Dem om, at det er ingenting sammenlignet med min hustrus vrede, og De har således intet at frygte”.

“Nej, jeg mener det,” insisterede Gail. Hun rødmede lamslået over situation, hun befandt sig i. Hun så igen direkte i øjnene. “Klædt på denne måde gik jeg ud i eftermiddags for at opleve noget sjov og spænding. Jeg forventede ikke at dette ville ske, men jeg indser…,” hun tøvede en smule, før hun sprang videre.

“Jeg indser at hele denne situation har gjort mig frygtelig liderlig. Jeg ønskede at opleve vild sex da jeg gik ud i eftermiddags. Og lige nu kan jeg ikke forestille mig noget mere vildt end at kneppe med en politibetjent nu og her. Og nu er det mig, der er i position, hvor jeg ikke kun ønsker at det skal ske, men hvor jeg heller ikke kan fortælle andre om det bagefter”.

I lang tid kørte betjenten bare videre. Men så tog han farten af politibilen og drejede til sidst ned ad en grusvej. Mens han stadigvæk tav kørte han dem op til en forladt lade, der var ved at falde sammen og parkerede bag ved den. Han stod ud af bilen, åbnede bagdøren og hjalp Gail ud. Han tog sit pistolbælte af og placerede det omhyggeligt på forsædet, før han vendte sig om og talte til hende.

“Dette vil være måden vi gør det på. Jeg tager ikke håndjernene af dig, for at du bare skal stikke af. Når vi er færdige, kører jeg dig tilbage til din bil og sender dig hjem. Er det forstået?” Gail nikkede forskrækket og var alligevel samtidig så ophidset, at hun mærkede fugtigheden brede sig i hendes skød. “Godt,” fortsatte han. “Sæt dig så på knæ”.

Gail knælede klodset ned bag politibilen, mens hun rystende så betjenten lyne ned i uniformsbukserne. Han trak sin allerede halvstive pik frem. Mens han holdt den i den en hånd, slog han den mod hendes kinder. Hun studerede den, mens han førte den til hendes læber. Det store pikhoved tronede på en respektabel pik af 15-17 centimeters længde og af normal tykkelse. Måske ikke den monsterpik hun drømte om til tider, men hun havde alligevel allerede drømt om pik hele eftermiddagen, og denne ville være helt fin. Hun var derfor frisk på nye oplevelser. Heriblandt kunne kombinationen af pik og erotisk legetøj have været spændende.

Hun lænede sig frem, mens hendes hænder stadigvæk var i håndjernene på hendes ryg, og åbnede munden en smule. Langsomt lod hun sine læber glide ned over pikhovedet. Hun holdt en lille pause mens hun lod sin tunge spille hen over den lille revne i pikhovedet, der allerede var våd af hans safter. Så lod hun sin mund bid for bid glide ned over resten af hans stive pik. Det var ikke nemt. Gail var ikke en særlig god pikslikker, og da hans pik ramte dybt ind i hendes mundhule, fik hun næsten opkastningsfornemmelser.

“Nej, det gør du ikke,” snerrede betjenten af hende. “Dette er en ren uniform, og jeg skal ikke til at forklare min kone, hvorfor en eller anden beskidt luder brækkede sig ned over den. Slap af og tag så hele pikken i munden,” Hans ene hånd tog fat om hendes baghoved og tilskyndede hende til at fortsætte. “Du vil vel gerne ud af det her på en ordentlig måde? Vi kan stadig køre ned til stationen i stedet for.”

Gail næsten sukkede med munden fuld af pik. Han havde ret. Hun huskede, hvordan hun engang havde læst en sexnovelle og havde besluttet sig for at prøve, hvordan det var. “Hvordan slapper man af i sin hals?” tænkte hun, mens hun prøvede at gøre det. Trykket fra hans hånd på hendes baghoved blandet med hendes forsøg på at hindre brækreflekserne, fik lige pludselig hendes hals til at give efter. Hendes næse var pludselig begravet i hans kønshår, og hun blev klar over at hun havde taget hele hans pik ned i halsen.

På en eller anden måde, hvor forbløffende det end var, følte Gail en pervers tilfredsstillelse ved at bedriften lykkedes. Hun havde gjort det. Hun lod langsomt læberne glide henover pikken, indtil hun kun havde hovedet i munden. Hun suttede på den og pressede igen munden ned over den. Denne gang var der ingen tøven eller famlen. Hendes læber kærtegnede hele pikkens længde, indtil hun nåede enden af den. Og med det begyndte hun en hektisk rytme, hvor hendes hoved næsten gik op og ned som et stempel. Ubarmhjertigt fastholdt hun suget i hans pik, mens hun klemte læberne tæt sammen om den.

Betjenten stønnede. Så greb han hendes hoved og trak hende væk fra sig. “Nok med det for øjeblikket. Rejs dig op.” Han tog hende under armene og hjalp hende op. I et kort øjeblik tænkte Gail, at det var overstået, men så drejede han hende så hendes ansigt vendte mod bilen. Han satte den arm i hendes ryg og pressede til. “Bøj dig,” kommanderede han.

Gail gjorde som han kommanderede, mens hun samtidig næsten var ved at falde. Overdelen af hendes krop lå hen over kølerhjelmen, mens hendes hænder stadig væk var lænkede på ryggen. Betjenten trak hendes skørt op og trusserne til side med en finger. “Hør, jeg tror at du har nydt det. Du er temmelig våd…,” klukkede han. Gail mærkede, hvordan han trak hendes trusser til side, og hvordan pikhovedet langsomt pressede sig mod hendes kønslæber. Hun vidste med sikkerhed, at hun var våd. På en eller anden måde var hele situationen ved at udvikle sig til det, hun havde drømt om, da hun forlod sit hjem tidligere på eftermiddagen.

“Ja, kom så, knep mig,” stønnede hun med kinden presset mod kølerhjelmen på bilen. “Tag mig”.

Med en hurtig bevægelse gjorde betjenten netop det. Hans hænder trak så hårdt i hendes trusser, at de revnede. Hans hofter bevægede sig kraftfuldt fremad og hans pik begravedes i hendes kusse. Han fastholdt denne position, mens hans hænder bevægede sig ned til hendes hofteben og trak hende ind mod sig, så hans nosser slog mod hendes kusse.

“Gud,” skreg Gail næsten, mens betjentens stive pik trængte hele vejen op i hende. Hun stod helt oppe på tæerne i et forsøg på at lette den komplette penetration af hendes kusse. Men på trods af dette forsøgte hun alligevel at beholde hans pik i sig ved at presse sig ned på fødderne igen, når hans hofter bevægede sig tilbage for at beholde så meget af hans pik i sig som muligt. Så var hun tilbage på tæerne igen, når hans fingre greb fat i hendes hofter og pressede hende tilbage for at drive pikken ind i hende igen.

Gail kunne næsten ikke tro på følelsen. Betjentens pik fyldte hende ud på en måde, hun aldrig havde oplevet før. Udover det, indså hun, at blive taget på denne måde ikke var noget hun længere kun var nødt til at udholde. Det var derimod noget, hun i den grad ønskede, noget hun behøvede. Hendes hjælpeløse positur tændte hende på en måde, som hun aldrig havde troet var mulig. Hendes stønnen blev passioneret, da hun tiggede ham om at kneppe hende.

“Kom så. Knep mig hårdt. Behandl mig som den luder, du tror jeg er. Hårdt, knep mig hårdt,” forlangte hun. Det virkede som om hans hofter fik mere fart på. Pludselig landede hans hårde hånd på hendes balder og Gail gik amok. “Jaaa, kom så, smæk mig, smæk min røv til den bliver rød. Lær mig en lektion og knep mig hårdt.”

Betjenten svarede igen ved at slå med sine arbejdshærdede hænder på hver af hendes balder, indtil Gail vidste, at de var blevet røde. Han pressede sit underliv mod hendes røv, og den brændende fornemmelse, når han pressede sig mod hende, gjorde hende kun endnu mere liderlig. Hun skreg da den første orgasme løb gennem hendes krop. Men han blev ved med at kneppe hende og nu næsten brutalt. Hun red hans pik gennem bølgerne af lyst, der blev ved med at vokse, en efter en ramte de hende og drev hende til et højdepunkt, hun ikke havde været på i mange år.

“Argh” skreg han, da han en sidste gang pressede sin pik ind i hende og holdt hende fast. Hans fingre begravede sig i hendes balder, da hun mærkede hans pik svulme og fylde hende helt op. Hun mærkede, da han skød den første ladning af varm sæd af i hendes kusse. Hendes muskler trak sig sammen og hun malkede ham fuldstændigt, mens hun tilpassede hans vilde orgasme med sin egen.

“Åh ja, åh Gud”. Gail pressede og vred sin krop mod hans. Hun ønskede at dette øjeblik ville vare evigt. Det virkede, mens han matchede hver eneste af hendes bevægelser, som om at han var fast besluttet på at få det til at bare så længe, som hun ønskede det.

Endelig trak han sig ud af hende. Han rejste hende op og drejede hende rundt, så hun stod til ansigt med ham. Han så på hende. “Slik mig ren,” var alt hvad han sagde, og alt hvad hun behøvede at høre. Hun faldt ned på sine knæ endnu en gang og brugte sin mund til at slikke sine safter og hans sæd af hans pik. Derefter slikkede hun hans nosser og lår rene. Til sidst lempede han pikken på plads i bukserne og lynede op, inden han sagde: “Kom, så kører vi”. Han hjalp hende tilbage på bagsædet af patruljevognen, men allerførst fandt han et håndklæde frem fra bagagerummet, som han placerede på bagsædet, inden hun satte sig. “Ingen pletter på mit indtræk,” advarede han hende. Det hjalp en smule med til at suge hendes safter og hans sæd op. Da de nåede tilbage til værtshuset, følte hun at kunne stige ud af bilen uden at det udviklede sig til den rene farce.

Han kørte hende tilbage til hendes bil, mens han fulgte hendes anvisninger. Han hjalp hende ud, og låste hurtigt håndjernene på hendes ryg op og åbnede, af alle ting, hendes bildør for hende. Hun satte sig ind, og han så på hende: “Lad mig aldrig se dig herude igen,” advarede han hende. Så lukkede han døren, gik tilbage til sin patruljevogn og ventede, mens hun kørte fra parkeringspladsen. I sit bakspejl så hun ham forlade parkeringspladsen og hun kørte derpå direkte hjem.

Gail vaklede ind i huset og låste døren bag sig. Hun lænede sig mod den, mens hun tog en dyb indånding. Hun så angerfuldt på sit forrevne tøj. Hun smed de højhælede sko, hun havde båret hen i et hjørne og begav sig ud i badeværelset, der lå i tilknytning til soveværelset. Hun tjekkede sit ur og opdagede, at hun stadigvæk havde lidt tid før ungerne kom hjem fra skole. Det var hun glad for – hendes forrevne tøjs tilstand taget i betragtning.

Mens hun puffede badeværelsesdøren i, hev hun resten af tøjet af og tændte for vandet i bruseren. Da det var blevet tilpas dejligt og varmt steg hun ind i bruseren og lukkede døren bag sig. Hun vaskede sit hår med shampoo og havde kun lige rakt ud efter kropsæben, da hun mærkede et pust af kold luft. Et par arme slyngede sig om hende og trak hende ind mod en fast krop.

“Hej,” sagde hendes mand. “Hvordan var din dag?”

Gail vendte sig om for at se på ham. Hun så ind i hans øjne og så væk igen. Da hendes blik vandrede ud af den åbne dør til badeværelset, stivnede hun og talte.

“Daniel,” udbrød hun. “Jeg håber, at du hang din uniform op i stedet for at smide den ud over hele gulvet. Det er den eneste rene uniform du har tilbage, og du er nødt til at bruge den i aften”.

Politibetjent Daniel Roberts grinede, mens han omfavnede sin hustru. “Stop med at hakke på mig. Jeg har haft en hård dag.” Hans øjne tindrede: “Du vil ikke tro på den arrestation jeg foretog i eftermiddags. Jeg ville hellere have været til en god omgang senior dating, end at have haft så travl en dag”.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here