#48 Sexnovelle – Mandagsfodbold [LANG]

158

Min nuværende kæreste og jeg havde skændtes en del på det sidste, så det var næsten med et lettelsens suk fra os begge, da hun tog på en ugelang forretningsrejse. Jeg havde ingen intentioner om at sidde derhjemme, mens hun var væk. Hun vidste det og jeg vidste, at hun vidste det. Så nu skulle det såkaldte sexdating eller midlertidige bollevenner afprøves.

Jeg besluttede mig til at tage ned på Antonios af to grunde. Naturligvis først og fremmest på grund af det faktum, at Sandra (min kæreste) og jeg ikke havde dyrket sex i næsten to uger og jeg var derfor efterhånden blevet godt og grundig liderlig. Til tider hader jeg bare de der blonde, jomfrunalske amerikanske prinsesser, men jeg kan ikke holde mig fra dem. Den anden grund var, det var mandag aften, hvilken betød at “The Eagles” skulle spille mod “The cowboys”.

Antonios er et skægt sted at hænge ud. Det er en tætpakket lille værtshus med en larmende jukebox, et dansegulv på størrelse med et frimærke og et par ramponerede pool-borde, som absolut har set bedre dage. Men stedets virkelige attraktion er de rigtig kolde øl og den utrolig blandede skare af mennesker, der forsamles på stedet. Her kommer bøsser, lesbiske, biseksuelle, kønsskifteopererede og ganske almindelige heteroseksuelle. Mænd og kvinder af alle typer og med forskellige lyster.

Normalt findes der en uskreven regel om, at alle undlader at nævne de andre besøgende og hvad de foretager sig på værtshuset. Det virker ikke altid. Engang så jeg en gift mand støde ind i sin kone. Han var sammen med en fyr og hun var sammen med, ja, hvem tror I, mig. Da de begyndte at skrige af hinanden og kalde hinanden skældsord som løgnhals og bedrager, trak jeg mig lige så stille ud billedet. Jeg er måske temmelig godt bygget med mine 180 cm og en vægt på cirka 90 kg samt temmelig stærk, men at være en “butch” er ikke ensbetydende med at være dum.

Denne aften var Antonios temmelig godt fyldt op. Det er den faktisk altid, når der er fodbold mandag aften. Jeg nåede frem til baren efter at have skubbet og maset lidt rundt med et par andre et par gange, men jeg vandt hver af omgangene. Bartenderen stak mig en kold øl og råbte til mig “Jeg sætter det på din regning, Rizzo.” Jeg nikkede. Hvad fanden, som om at jeg troede, at jeg fik dem gratis. Jeg bankede ølkapslen af mod bardisken, tog en slurk og kiggede mig omkring.

Lige pludselig så jeg hende og blev forelsket lige på stedet. Hun stod i den anden ende af baren, men jeg fik set temmelig godt på hende, da mængden pludselig skiltes ad og jeg var allerede på vej mod hende. Det var ikke hendes sexede ben som blev fremvist under en kort kjole, der gjorde det. Det var ikke måden, den øverste kant af hendes strømper blev fremvist på, der gjorde det, selvom den viste, at hun foretrak sorte kniplinger på sin hofteholder.

Det var slet ikke hendes halvgennemsigtige hvide bluse, der gjorde det, selvom jeg holdt af synet. Og det var heller ikke synet af hendes fod, der vippede frem og tilbage med den højhælede sko dinglende på, der gjorde det. Til gengæld var det måden hun bankede sin øl ned i bardisken på, mens hun råbte modbydeligheder af quarterback’en på Dallas’ fodboldhold, der uimodståeligt fangede mig ind.

Jeg var ikke den eneste, der havde det på den måde. Mens jeg gik hen mod hende blev min vej krydset af Rodney, en havnearbejder, der var temmelig barsk af en fyr at være. Han sendte mig et kort blik og vi vidste begge, at vi var ude efter den samme kvinde.

“Jeg så hende først, Riz,” snerrede han af mig. “Og desuden vil hun ha’ en mand og ikke en lebbe.”

Rodneys ord sårede mig. For at vise min utilfredshed tømte jeg min øl, tog to skridt og bankede den tomme ølflaske ned i hans hovedskal. Til min store glæde gik han øjeblikkeligt i gulvet. Jeg havde før været tvunget til at være benhård ved ham og jeg var glad for at se, at han efterhånden havde lært at gå i gulvet uden den store ståhej.

Som det altid sker på Antonios, når man lader argumenterne tale det hårde sprog, spredte balladen sig til resten af værtshuset. Et større slagsmål begyndte og udsmiderne, der oprindelig var på vej mod mig, havde nu hænderne fulde. Jeg kæmpede mig gennem slagsmålet uden anden tanke end at redde skønjomfruen for enden af baren.

Faktisk virkede det ikke som om, hun behøvede megen redning. Da et kæmpende par ramte ind i bardisken ved siden af hende, trak hun bare sin øl til sig. Jeg slap endelig igennem da endnu et par i nærkamp blokerede hendes udsyn til fodboldkampen. Hun viste en indtagende længde af sine ben, mens hun vred og vendte sig for at kunne følge kampen i fjernsynet, og jeg forestillede mig dem allerede slynget om min krop. Jeg rakte ind over hendes ene skulder og hev så kraftigt i det obstruerende par foran os, at de slingrede væk hen over gulvet.

Denne handling faldt heldigvis sammen med TV-reklamerne. Hun vendte sig mod mig og sagde “Tak”.

“Det var så lidt”, svarede jeg. “Jeg hader mennesker, der går i vejen”. Nu da jeg var kommet tæt på hende, måtte jeg revurdere min opfattelse af hendes alder. Lige da jeg havde fået øje på hende, havde jeg gætte hende til at være på min egen alder, lige i begyndelsen af fyrrene. Nu kunne jeg se, at 50 nok nærmere var hendes korrekte alder. Hun var stadigvæk en meget attraktiv kvinde. Hun havde blå øjne, lystbrunt hår og en figur, der var en fuldvoksen kvinde værdig. Selvom jeg ville have været døden nær af mangel på mandlige seksuelle aktiviteter, ville jeg stadigvæk have hende.

Mens hun stadigvæk beholdt sine øjne på fjernsynet, strakte hun sin hånd frem til mig. “Sally,” sagde hun.

“Rizzo,” svarede jeg. Hendes hånd var blød med et svagt skær af hård hud som indikerede, at hun arbejdede for føden. “Vil du have en øl,” spurgte jeg.

“Gerne og tak igen.”

Fodboldkampen begyndte igen, og jeg besluttede klogelig at holde op med at tale og bare blive stående tæt bag ved hende. Jeg kunne se at det ikke generede hende, da hun igen satte sig komfortabelt til rette på stolen og lænede sig op mod mig. Da hun krydsede sine ben og igen, virkede det som om at hun var fuldstændig ligeglad med, at hendes kjole var kravlet langt op ad lårene på hende. Jeg håbede på, at hun var lige så bevidst om varmen af hendes ryg mod mine bryster.

To gange åbnede jeg munden i et delikat forsøg på at nærme mig emnet om at kneppe hende fra sans og samling. Men begge gange smækkede jeg munden i igen efter at have besluttet mig for at vente, da der kun var få sekunder tilbage af halvlegen. Dette viste sig at være et klogt træk, idet Rodney pludselig vaklede ind i baren foran hende. Jeg var imponeret over hans hovedskals holdbarhed.

“Hej skat, har du lyst …”, begyndte han.

Det vidste sig, at hans hoved ikke var hårdt nok. Med et vredt mumlende “Ikke før halvlegen, røvhul,” smækkede Sally en tom ølflaske i hovedbunden på Rodney. Han gik i gulvet lige akkurat tidsnok til at vi begge nåede at se de sidste sekunder af kampen. Hun trak på skuldrene, “Han har virkelig en dårlig timing”.

Jeg nikkede, idet jeg var fuldstændig enig med hende. Vi sippede lidt mere af vores øl og så lænede jeg mig over til hende og hviskede de ord, jeg vidste hun gerne ville høre.

“132 cm bagprojektion.”

Hendes øjne udvidede sig og hun lænede sig tæt ind til mig.

“Med surround sound!”

Hun så op og ned ad mig, mens hun fugtede sine læber. Hun stak sin mund hen til mit øre og hviskede “Hvis du også har en 20 cm påspændingsdildo, sex møbler eller andet voksen legetøj er det en aftale.”

Jeg smilede til hende. “Hvor tyk skal den være?”

Hun hoppede ned fra sin stol, greb sin pung og næsten 20 cm lavere nede kommanderede hun: “Lad os så gå.”

Vi gik hen til min bil som var en gammel Chevy. Ligesom Sally så den stadigvæk godt ud. Jeg sørger for at vedligeholde den, så lakken skinnede. Jeg drejede tændingsnøglen og motoren rumlede.

“Den lyder godt,” kommenterede hun. “Hvad har den? En lille 350 hestes motor med særligt tilpasset dobbeltudstødning?”

Åh gud. En femme som kan lide fodbold, kan tage vare på sig selv og ved, hvad der er under kølerhjelmen på en bil. Bare en lignende ting mere og Sandra vil finde alt sit lort i indkørslen, mens jeg er på vej til Ontario med Sally for at blive gift, tænkte jeg.

Vi nåede frem til min lejlighed i rekordfart. Jeg ville være sikker på, at vi havde 60 sekunder eller noget der lignede, når vi nåede frem, så vi kunne nå at lære hinanden bedre at kende inden anden halvleg af kampen begyndte. For at sikre mig at jeg stadigvæk ville være i høj kurs hos hende, skyndte jeg mig at tænde fjernsynet straks, da vi kom inden for døren.

“Du er en god chauffør,” sagde Sally. “Vi har stadigvæk 5 eller 6 minutter før kampen anden halvleg begynder. Lad os ikke spilde dem.” Og med de ord faldt hun mig armene og hendes hænder forsvandt om bag min nakke. Jeg tog fat i hendes røv og løftede hende op i luften, hvor min mund mødte hendes.

Og lad mig fortælle jer. Den kvinde kunne kysse. Hendes tunge dykkede direkte ind i min mund, mens den vred og krøllede sig. Den gled hen over hele min tunge før den langsomt trak sig tilbage igen. Jeg sværger på, at jeg kunne høre hendes tunge kalde “Følg mig – det er denne vej,” og uden at tænke over det, lod jeg min tunge følge efter hendes ind i hendes mund, hvor hun fortsatte med at slikke og sutte på den med en styrke, som om hun var ved at rykke den op med rode.

Imens var mine fingre gået på opdagelsesrejse på hendes røv og havde fundet noget interessant. Hendes røv var kun dækkes af hendes kjole. Jeg vidste, at hun havde en hvid blonde-bh på, men hun havde tilsyneladende ikke ønsket at overbebyrde sig selv under bæltestedet. En anden interessant ting ved hendes røv opdagede jeg først, da mine hænder var godt begravet under hendes kjole, mens de havde et godt grav i hendes balder. Selvom hun havde passeret de 50, var hendes røv stadigvæk fin og blød. Når jeg først var bøjet over hende, ville jeg nyde at kneppe den.

Enten så hun min nysgerrighed eller også så valgte hun bare at forklare det åbenlyse. Hun trak sin mund væk fra min for at fortælle mig “Jeg tog dem af før kampen begyndte. Jeg var sikker på, at nogen ville tage mig før natten var omme. Hvis det var på dametoilettet ville jeg være sikker på at være klar.” Efter den sætning genoptog hendes mund jagten på min.

Pludselig blev vi afbrudt af startfløjtet til anden halvleg. Sally snoede sig ud af mine arme og forsvandt hen ad gulvet mod fjernsynet. Jeg fulgte efter, mens jeg spekulerede på om legen var overstået, førend den rigtig var begyndt. Jeg håbede det ikke, da jeg følte mig mere varm end en bageovn.

Formentlig skulle jeg dog ikke vente. Mens jeg fulgte hende, måtte jeg forsigtigt træde hen over hendes bluse, hendes bh og sidst men ikke mindst hendes kjole. Hun tog en hurtig afstikker til køkkenet og vendte tilbage med 2 øl, der allerede var åbnede. Hvordan kunne hun gøre det så hurtigt, tænkte jeg. Hun rakte mig en, løftede et øjenbryn og sagde: ” Er du ikke en smule for overpyntet og for lidt udrustet?”

Mens mine fødder slog rødder i gulvet, vendte hun sig om og gik hen til sofaen. Eller til bagsiden af sofaen for at være mere præcis. Hun tog en ordentlig slurk øl og lænede sig omhyggeligt ind over sofaen. Min lammelse bredte sig, da alt jeg kunne se var et par strømpeklædte ben i højhælede sko og hendes dejlige runde røv. Hun hujede af mig: “Kom nu for pokker. Vi har ikke hele natten.” Jeg vidste ikke om hun hujede af fodboldspillerne eller af mig, men jeg måtte hellere se at komme videre, uanset hvem hendes hujen omhandlede.

Jeg sparkede mine støvler af og skyndte mig ud på badeværelset. Jeg åbnede hektisk skufferne, indtil jeg fik fat i selen, hvortil 20 centimeters påspændingsdildoen var fastgjort. Jeg fik T-shirten og min bh af, og hoppede tilbage mod dagligstuen, mens jeg forsøgte at få mine cowboybukser af og påspændingsdlidoen på. Heldigvis havde jeg heller ikke taget trusser på.

Nøgen bortset fra selen med påspændingsdildoen gik jeg hen bag Sally. Jeg lod mine hænder glide hen over hendes hofter og begyndte med store bevægelser at gnide hendes bløde balder. Jeg kunne mærke musklerne under hendes hud trække sig sammen og jeg grinede. Jeg vidste, hvad hun ventede sig og jeg ønskede ikke at skuffe hende.

“KLASK!” sagde det. Min højre hånd hævede sig og faldt. “KLASK!” Min venstre hånd fulgte op. Hun stønnede og hendes røv pressede sig mod mig. Jeg gav hende et par gode klask mere og regnede med, at jeg havde blødgjort hende en smule. Jeg pressede spidsen af påspændingsdildoen mod hendes kusse, og jeg kunne mærke, hvordan den begyndte at glide op i hende, mens den skilte hendes allerede våde kønslæber ad.

Jeg holdt en pause og drejede mine hofter i en cirkel. Som jeg forventede fik friktionen fra dildoens hoved hendes safter til at flyde yderligere. Med et eneste kraftigt stød drev jeg resten af min kvindepik op i hende. Mine hænder greb fat i hendes hofter og trak hende tilbage mod mig, indtil hendes let lyserøde røv pressede sig mod mit underliv.

Sally udbrød en lyd, der halvvejs mindede om et nydelsesskrig og en “hvad-i-helvede-gjorde-du-lige-ved-mig”-stønnen. Hendes hænder havde et fast greb i sofaens ryglæn og hendes knoer var blevet helt hvide. Hendes ansigt var stadigvæk vendt mod fjernsynet, men jeg kunne ikke afgøre om hun virkelig så fodboldkampen eller ej. Hun hujede og skreg, men jeg havde allerede fundet ud af, at hun havde en kærlighed for mere end én slags lege.

Jeg trak dildoen hele vejen tilbage indtil kun hovedet var indenfor, hvorefter jeg pressede den hele vejen i bund igen. Da jeg fik en særdeles veltilfreds og bekræftende stønnen som svar, begyndte jeg at kneppe hendes kusse i taktfaste stød. Hun stødte sine hofter bagud ved hvert stød og fremviste derved sine benmusklers styrke lige så vel som sine særdeles attraktive kurver.

Jeg nød mig selv i fulde drag. Jeg kan godt lide at kneppe en femme ligeså kraftigt, som når stormen tager fat i vinduesskodderne, og hun hjalp selv til med hendes blandede skrig og råb af mig og “The Cowboys”. Jeg nød virkelig tiden så meget, at jeg ikke fangede de begyndende signaler på hendes orgasme. Hvor megen kontrol Sally i virkeligheden havde over sine underlivsmuskler blev forbløffende klart, da hun fik orgasme. Hendes kusse greb fat i dildoen med så stor kraft, at hun stoppede mig fuldstændig i et af mine fremadgående stød. Resultatet af dette blev at enden af dildoen pressede sig ind i mit skød og mod min allerede opsvulmede klitoris, så fik jeg en orgasme. Jeg fejrede det ved at skrige om kap med hende og endnu en gang give hende et ordentligt klask på hver af hendes balder.

Så snart hendes kusse gav slip på dildoen, tumlede jeg hen til sofabordet og greb fat i min øl. Jeg drak resten i en stor slurk og formåede at nå hen til køleskabet, hvor jeg tog et par øl mere frem. Jeg vendte tilbage til dagligstuen og rakte hende den ene af øllene hen over sofaryggen. Jeg ventede høfligt, mens hun tømte øllen i et drag uden at trække vejret, hvorefter jeg spredte hendes balder og pressede den dryppende dildo op i enden på hende.

De andre gange jeg har gjort det ved en “femme” har de som oftest skreget, bedt om nåde og grædt. Sally ræbede dybt og råbte: “det var sgu på tide” over skulderen. Hele dildoens længde af sort latex forsvandt op i hende og jeg undrede mig over, om Sally i det hele taget havde nogen grænser.

Det havde hun åbenbart ikke. Pludselig ringede min mobiltelefon fra bunken af nøgler og andre ting jeg havde smit på sofaen. Uden at hendes øjne forlod fjernsynsskærmen og uden at stoppe hendes krops banken mod min, greb hun telefonen og kastede den til mig over skulderen. Jeg blev så forbavset at jeg næsten ikke nåede at gribe den.

Jeg klarede at stønne et halvkvalt “hallo” ind I telefonen.

“Det er mig.”

I et sekunder havde jeg ikke den fjerneste anelse om hvem personen i den anden ende af forbindelsen var. “Åh hej, Sandra,” lykkedes det mig endelig at svare.

“Jeg regnede med at fange dig der,” sagde hun selvtilfreds. Jeg kiggede næsten over min skulder for at se, om hun stod bag mig siden hun kunne fange mig på den måde, da hun fortsatte “Du tog på Antonios, gjorde du ikke?”

Siden det var sandheden, bekræftede jeg hendes spørgsmål.

“Den kamp må virkelig god. Jeg kan høre larmen,” fortsatte hun.

Larmen var i virkeligheden Sally, der råbte så højt, at hun kunne høres ude på gaden “Kom så, kom så, kom så for fanden!” Da det var midt i en reklamepause i kampen, var jeg ret sikker på at hendes råb udelukkende gjaldt min forestilling.

“Ja,” lykkedes det mig at sige mellem sammenpressede tænder for at undgå at skrige. “Den er faktisk okay.”

“Jamen, Så vil jeg smutte igen. Jeg ringede bare for at fortælle dig, at jeg er her og jeg er tilbage næste uge.”

“Okay, vi ses til den tid.”

Jeg skyndte mig at slukke mobiltelefonen og begyndte at kneppe Sallys røv igen. Hun var gledet en smule tilbage mod mig. Jeg benyttede chancen og greb fat i hendes bryster. De passede fint i mine hænder og jeg klemte dem stramt, mens jeg kneppede os begge til berømmelse. Det var en rigtig god ting, for det fik hende til at komme så voldsomt, at hendes bukkespring og hænder kastede mig over hende og ned på sofaen, mens jeg stadigvæk holdt fat i hendes bryster.

“For pokker, det var en oplevelse,” sagde Sally. I sine højhælede sko gik hun ud i køkkenet og hentede et par øl mere. Hun dumpede ned ved siden af mig i sofaen, mens hun rakte mig en øl og krøb ind til mig for at se kampen. Forsigtigt lykkedes det mig at spænde dildoen af og strække mig på sofaen. I løbet af fjerde halvleg faldt jeg i søvn.

Da jeg vågnede, var fjernsynet stadigvæk tændt. Det viste en genudsendelse af nogle gamle kampe. Jeg var alene, dækket af en sofatæppe og lyset var blevet dæmpet i stuen. Mens jeg fumlede efter lampen strøg min hånd hen over et stykke papir. Jeg tændte lampen og læste noten.

“Hej, Rizzo,” stod der. “Du nåede ikke at se en god afslutning. The Cowboys vandt på forlænget spilletid. Jeg låser efter mig. Der er en taxa på vej. Det var sjovt her til aften. Lad os overveje at gentage succesen en anden gang.”

Forbløffende. Jeg indså, at denne lille midaldrende “femme” havde udmarvet mig totalt. Det er aldrig sket før. Men jeg håber på, at det vil ske igen.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here