#46 Sexnovelle – Loftet [Juleaften-special]

122

GLÆDELIG (SEXNOVELLE) JUL! Her kommer en lummer historie at danse om træet om!

Jeg kender det på lugten af mursten og træ og støv. En lugt, som altid gør mig liderlig nu. Og jeg kender det på følelsen af det ru og støvede trægulv under mine fødder og sommetider under min nøgne krop.

Jeg har et tykt bind for øjnene. Og jeg mærker en kold vind på min krop, der trækker fra huller under tagstenene. Så er hun fanget, min tøs, klar til at blive brugt af mig.

Jeg tænder virkelig op nu. Tænk at have hende fuldstændig forsvarsløs, nøgen og åben. Bryster, baller, skamlæber og kusse frit tilgængelige. Og resten helt låst fast.

Sådan ligger hun nu, under lyset fra den nøgne pære. Hver en tomme af min snurrende, sitrende krop minder mig om, hvor hjælpeløs han har gjort mig. Jeg ligger på maven.

Vandret og fuldstændigt fastspændt på det X-formede kors. Reb om min ankler, reb om mine knæ, mine lår. Tykke, stærke tove op mellem mine skamlæber og baller.

Reb om min mave, min brystkasse og mine bryster. Reb om mine arme og hænder. Og mine lår, min baller og mit skridt er til frit brug.

Sætter mig lydløst i en stol. Her er køligt, og en fugtig nattevind trækker ind.

Vil sidde her og kigge på hende. Direkte op mellem hendes spredte ben, hvor tovet løber ned mellem hendes baller og rundt på begge sider af den glatbarberede kusse. En svag skurren bag mig. Jeg bliver forskrækket og prøver at flytte mig.

Men kan ikke rykke mig en tomme. Noget sker mellem mine spredte, løftede ben. Varme. Stærke varmestråler fejer hen over mine lår og balder. Hvad gør han? Er det en glødende radiator eller en fakkel?

Nej, den kan ikke flyttes sådan rundt. Det må være en lampe. En kraftig projektør, som lyser lige ned mellem mine ben. Og som allerede varmer, så det prikker i huden. Den falder til ro og bliver stående. Varmer mine inderlår og især mine baller.

Hvor har jeg lyst til at kneppe hende nu. Hendes krop er min. Men jeg venter. Vil give hende endnu mere, lade varmen fra projektøren drive hende endnu længere ud i drømmelandet. Nyde synet af de glinsende

dråber, som nu sidder tæt i revnen mellem hendes skamlæber. Og lidt spyt, som løber ud af hendes mund og ned på det støvede gulv. Tiden går. Jeg mærker rebet. Hudens overflade. Og mine baller brænder. Smelter. Min kusse gløder. Varmen bliver ved. Min hjerne går i stå. Smagen af støv. Kølig luft på mine ben og arme og ryg.

Brændende stråler på min røv og kusse. Længe. En hel time, måske. Min krop fryser, men mine baller og mit skridt steger. Jeg kan virkelig rejse langt på den måde.

Føle mit kød, min hud.

Flyde ud.

Flyve væk.

Rebene i mit skridt er røde streger af skærende liderlighed. Sådan ser jeg det i hvert fald bag mine lukkede øjne bag det stramme bind. Min krop er et tomrum, og jeg kan se ned på indersiden af min kusse.

Jeg ophæves. Jeg tænker ikke. Jeg er overflade. Slukker lampen lydløst og uden at rejse mig. Hendes åndedræt springer en vejrtrækning over.

Nedkølingen er vidunderlig. Men også hurtigt skuffende. Og snart fryser jeg. Den kolde træk er over det hele. Og jeg husker, at der er mørkt her på loftet, og jeg mærker med det samme en kold, kold ensomhed.

Hvor er han? Hvor er han?

Har lyst til at kalde på ham og få ham til at røre ved mig. Vil bare mærke, at jeg ikke er alene på loftet. Men jeg vil ikke give op.

Så begynder næste kapitel. Floggeren rammer hendes baller. Stikkende kys af læderstrimler.

De er lette, men de bider og svier alligevel i flok. Hun får halvtreds til en start. Hun spænder i musklerne, selvom hun ved, at hun burde slappe af. På tide at røre hendes krop for første gang. Lader min hånd kore ned mellem hendes baller og strejfer hendes skamlæber, soni stikker ud mellem tovet. Kan mærke, at hun sitrer. Så slår jeg med flad hånd.

Stadigt ikke hårdt, men alligevel krævende. Dér komer et slag. Og så nu! s- et mere. Og allerede nu, et igen. Øjeblikkeligt, flammende varme, som jeg kan se ned gennem min hule krop. Rod smerte på overfladen af mine baller.

Tre slag. Otte. 15. Jeg vrider mig eller rettere prøver, men jeg er fortabt. Min røv er ikke mere min. Jeg har ingen magt, intet at gøre. Han fortsætter. Hårdere. Jeg ville ønske, at han havde brugt en dildo eller vibrator på mig, men så nemt slipper jeg ikke.

Langsom rytme. Slam!- – venter lidt og lader mig mærke slaget — slam! – venter lidt og lader mig mærke slaget. God tid. Langsomt. Hårdt. Fyrre slag? Eller hundrede? Og nu flyder jeg hen igen. Lader det ske.

Slag på slag på slag smækker han det, som engang var mine baller, men nu tilhører ham, til de brænder.

Jeg holder pause. Fjerner tovet i hendes skridt og ser, hvordan det har bidt sig fast mellem hendes skamlæber og lår. Hvordan det efterlader en sviende stribe. Og jeg lader en fingerspids løbe over hendes brandvarme baller. Min pik dunker. Fingerne finder ned til hende spalte. Ind imellem den uden besvær. Rundt og rundt om åbningen.

Hun gisper.

Hendes åbning er min.

Hans finger bydes velkommen af min våde kusse. Ikke en milimeter kan jeg flytte den. Jeg er sex. Jeg er en våd åbning uden forbehold. Jeg er afsløret. Med mit bind for øjnene, rebene om hele min krop og de brændende baller ligger jeg og er liderlig.

Har ingen vilje. Er kun en krop. Drivvåd. Mit brune røvhul smiler ham i møde, og mine våde skamlæber spreder sig lige under og viser vejen ind i min krop.

Min pik er hamrende stiv. Jeg holder den lige bag hendes våde kusse. Jeg kan lugte hendes saft og hendes sved. Nyder synet af den udstrakte krop foran mig. De røde baller. Den spændte ryg. Og det kraftige stof for hendes Øjne, som reducerer hendes hoved til en mund.

Da hans pikhoved trykker mod min åbning, føler jeg stoltheden og sejrsrusen rulle igennem mig. Jeg ser det indefra, hvordan det glinsende hoved skyder mine skamlæber til side og trænger ind. Under min brændende overflade.

Ind i min gennemsigtige krop. Tømt for alt overflødigt, så jeg kan tage imod hans pik. Så jeg kan vise ham, hvor våd og varm jeg kan være.

Jeg ser ned gennem min krop, at pikken trænger endnu mere ind. Mørk, knaldstiv på en rød baggrund. Samme røde farve, som når man har lukkede Øjne og kigger mod solen. Og lige i midten hans sorte pik.

Og jeg er inde. Og trækker mig tilbage. Og støder. Ælter hendes baller. Trænger ind igen og igen og igen. Støder så hårdt, jeg kan. Hører den fugtig lyd af mit underliv, der rammer hendes baller og kusse. Ser ned og ser safterne på min pik. Hun er drivvåd. Pikken glider ind og ud. Og jeg ser det på magisk vis indefra. Glinsende. Kneppende mig. Stød efter stød. Han slår mig på ballerne. Hårdt. Konstant. Et kort øjeblik tænker jeg, at den her omgang kun kan være bedre end brug af en fleshlight. Jeg ville dog alligevel ønske, at han havde kneppet mig imens jeg havde haft en gagball i munden. En sådan pirrende fornemmelse, at skulle holde sin orgasme tilbage, ville have været fantastisk.

Rebet gnaver i min hud, når han støder til. Det hele er bare så rigtigt. Jeg mærker det rulle fra et sted mellem mine ben. Ser pikken gå i opløsning og blive en del af mig. Mærker den bølge ud i slowmotion fra min kusse i en dybrød, næsten sort bevægelse, som fylder ud i alle hjørner af min krop. Alt sitrer og prikker. Min hud, mine tænder, min finger, mine tæer snurrer, så det næsten gør ondt.

Og pludselig er jeg ikke gennemsigtig mere. Hver en muskel lyser op, trækker sig sammen og snor sig.

Mit mellemgulv griber om pikken.

Suger sig fast.

Og jeg skriger orgasmen ud.

Lise Petersen
Hej! Velkommen til Eroti.dk. Vi elsker at blogge om romantik, dating og sexlegetøj. Jeg håber du nyder vores indlæg. Skulle du have nogle spørgsmål er du mere end velkommen til at kontakte mig på: Kontakt@eroti.dk. Vær opmærksom på, at profilerne her på siden er 'personaer' og altså dæknavne, sådan at de rigtige eksperter ikke kan findes privat. Af respekt for dem, så bedes du ikke forsøge at afdække hverken vores testere eller eksperters rigtige identitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here